Auto servisi Dacia Zemun

Auto servisi Dacia Zemun

Auto kuća tref

Beograd, Zemun, Prilaz 15 011 2196222
AUTOELEKTRIKA MEHANIKA DIJAGNOSTIKA AUTOKLIME REZERVNI DELOVI Auto Kuća Tref je specijalizovani servis za opravku automobila marke RENAULT i DACIA. Servis je po Renault-ovom standardu opremljen kompjuterskim dijagnostičkim aparatima za uvid u trenutno stanje vozila i utvrdjivanje tačnih kvarova na automobilima kao i specijalizovanim alatom i tako osposobljen za popravku i održavanje svih RENAULT i DACIA vozila. Dvadeset godina tradicije garantuje svim dosadašnjim i novim klijentima našeg servisa kvalitet sa kojima su upoznati oni koji su na svoje zadovoljstvo koristili naše usluge. AUTO ELEKTRIKA Iz godine u godinu obučavamo naše radnike, posedujemo i nabavljamo uvek novu tehnologiju kako bismo bili u korak sa razvojem autoindustrije. AUTO MEHANIKA Servis poseduje aparat (WIC 5000) za čišćenje sistema ubrizgavanja goriva što podrazumeva: totalno uklanjanje nečistoća iz sistema goriva manja potrošnja goriva mirniji rad motora AUTO DIJAGNOSTIKA Po prijemu stranke naš stručni tim probnom vožnjom, podizanjem vozila na dizalicu ili priključivanjem na kompjuter utvrdjuje šta je potrebno uraditi na automobilu, što skraćuje vreme utvrdjivanja tačnog kvara. AUTO KLIME Kod nas možete redovno servisirati vaš sistem klimatizacije, kako bi ste sačuvali njegovu funkcionalnost, izbegli dodatne troškove i uživali u maksimalnom komforu koji vam klima uredjaj pruža. REZERVNI DELOVI Servis raspolaže sopstvenim magacinom originalnih kao i zamenskih auto delova za potrebe servisa, u cilju najbržeg rešavanja vaših zahteva. Najveći broj kvarova se otklanja u toku istog dana zahvaljujući velikom lageru delova. Takodje u mogućnosti smo i brze nabavke i isporuke svih RENAULT i DACIA delova. Naš stručni tim rešiće sve vaše probleme u kratkom roku i po najpovoljnijim cenama.
OVLAŠĆENI DILER ORIGINALNIH DELOVA VALEO METELLI FRIGAIR PURFLUX TEKNOROT PEUGEOT SERVIS i DELOVI CITROEN SERVIS i DELOVI DACIA SERVIS i DELOVI U mogućnosti smo da za Vas poručimo deo koji Vam je potreban. VALEO - kvačila, pločice, bombine, paknovi, zamajci, ablenderi, farovi, štop lampe METELLI - diskovi, poluosovine, homokinetički zglob, cilindri FRIGAIR - hladnjaci, hladnjaci klime, ventilatori, interkuleri PURFLUX - filteri ulja, filteri vazduha, filteri klime TEKNOROT - spone, viljuške, ramena, stabilizatori Popusti za servisere Ako ste vlasnik auto-servisa i želite da nabavljate delove po najpovoljnijim cenama, obratite nam se na brojeve telefona koje možete videti na kontakt strani. Nabavka po porudžbini Ako Vam je potreban specifičan rezervni deo koji trenutno nemamo na lageru, a postoji u prodajnom asortimanu firme sa kojom sarađujemo, postoji mogućnost nabavke po Vašoj specifičnoj narudžbini. Pogledajte internet kataloge proizvođača ili nas nazovite i pitajte za mogućnost nabavke rezervnog dela. Slanje delova na adresu Ukoliko ste daleko od Beograda ili niste u mogućnosti da nas posetite u našim prodajnim objektima, možete naručiti deo koji Vam je potreban. Pomoću Post-Express usluge, šaljemo delove na Vašu adresu u roku od 24 sata! SERVIS Firma Panter je osnovana pre 15 godina kao ovlašćeni servis automobila marke Peugeot. Servis je opremljen i za održavanje Citroen vozila. U okviru servisiranja vozila obavljaju se, između ostalog: KOMPJUTERSKA DIJAGNOSTIKA OPTIČKA REGLAŽA TRAPA POPRAVKE SA UGRADNJOM ORGINALNIH REZERVNIH DELOVA Tokom svog postajanja, pored servisa su otvorene i dve prodavnice auto delova u kojima se prodaju proizvodi renomiranih svetskih proizvođača za većinu svetskih brendova automobila. Firma Panter u svom sastavu ima ovlašćeni servis automobila marke Peugeot koji postoji već 15 godina. Na poslovima servisiranja vozila radi nekoliko iskusnih automehaničara. Korišćenjem dijagnostičkih uređaja se brzo otkriva kvar na vozilu, a neophodne popravke se vrše po Peugeot standardima i sa originalnim rezervnim delovima.
AutoMika Zemun - Mika Komerc logo
AUTO SERVIS DACIA - AUTO MIKA Tim specijalizovanih mehaničara i ostalih servisera pruža usluge servisiranja putničkih i poluteretnih DACIA vozila u naša dva servisna centra. U okviru auto servisa za DACIA vozila možete obaviti automehaničarske i autoelektričarske usluge uz nabavku delova u našoj prodavnici uz garanciju.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA