Chevrolet Servis Zemun

Auto servisi Chevrolet Zemun
Autoricambi Plus logo
AUTO SERVIS CHEVROLET - AUTORICAMBI PLUS U našem servisu možete održavati sva vozila marke Chevrolet, i nova i stara. Precizna dijagnostika, mehanika, elektrika mali i veliki servis za Chevrolet vozila u vašoj blizini po povoljnim cenama a brzo i kvalitetno.
AutoMika Zemun - Mika Komerc logo
AUTO SERVIS CHEVROLET - AUTO MIKA Tim specijalizovanih mehaničara i ostalih servisera pruža usluge servisiranja putničkih i poluteretnih CHEVROLET vozila u naša dva servisna centra. U okviru auto servisa za CHEVROLET vozila možete obaviti automehaničarske i autoelektričarske usluge uz nabavku delova u našoj prodavnici uz garanciju.

Autotrend

Beograd, Zemun, Cara Dušana 266 011 3073300 |
011 3073322 |
AUTOTREND zvanično je počeo sa radomo u martu masecu 1997. goodine, učešćem na sajmu automobila u Beogradu kao generalni zastupnik DAEWOO MOTOR-a za SRJ. Krajem 1998. godine menadžment AUTOTREND -a odlučuje se za kapitalnu investiciju kupovine velikog centra 0d 25.000m2 placa i 3500m2 pod objektima, gde je danas smeštena kompletna prodaja, najsavremeniji servis, carinska i druga skladišta, logistika. Sa kupovinom Daewoo Motora-a od strane General Motors-a, AUTOTREND prvi potpisuje ugovor za uvoz vozila GM DAEWOO i tada predstavlja nove modele KALOS i EVANDA. Krajem 2003. godine GM donosi odluku da promeni ime brenda DAEWOO u CHEVROLET . AUTOTREND od potpisivanja ugovora sa GM postaje najveći partner GM u regionu, lider prodaje CHEVROLET vozila u 2003, 2004 i 2005. godini sa mnogobrojnim priznanjima AUTOTREND sa svojom kompletnom uslugom, infrastrukturom, zaposlenim kadrom, svrstava se u sam vrh prodaje automobila u Srbiji sa preko 10.000 prodatih automobila Dodjite i posetite nas! AUTOTREND radi izlaženja u susret kupcima ima ugovore sa gotovo svim bankama za kredite i kompanijama za lizing. Mogućnosti su razne: od 0% učešća do 72 meseca otplate. Vi treba samo da odlučite šta je za Vas najprihvatljivije
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA