AUTO SERVIS BORKOVIĆ

Auto servis borković

 
 
office@autodiag.co.rs 
 
 • AUTO SERVIS CITROEN
 • AUTO SERVIS PEUGEOT
 
     
 
 • AUTO DIJAGNOSTIKA
 • AUTO MEHANIKA
 • AUTO ELEKTRONIKA
 • REZERVNI DELOVI
 
 
 
 • Ukoliko želite da održavate svoje Citroen/Peugeot vozilo po preporučenim procedurama od strane  proizvođača a ne želite da plaćate punu cenu usluga kod ovlašćenih servisa, Servis Borković može da bude pravo mesto za vas.
 • Nudimo vam održavanje i poravku vaših vozila po cenama radnog sata koje su skoro upola niže od ovlašćenih servisa uz ponudu ugradnje originalnih, aftermarket ili polovnih delova po vašem izboru.
 
 • Servis Borković je sa radom počeo 2007 godine, i do danas se može pohvaliti velikim brojem uspešno servisiranih vozila prema najvišim kriterijumima koje za svoje servisere prepisuju proizvođači Citroen/Peugeot.
 
        
 
 • Dijagnostičarsko – mehaničarski tim koji radi u našem servisu poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa vozilima francuskih proizvođača.
 • Vozila Citroen sa svojim naprednim sistemima oslanjanja i kočenja i njihovim specifičnostima je naročito značajno održavati kod pravih majstora koji imaju iskustvo u radu sa ovim sistemima.
 • Naš tim je upravo baveći se većinom svojih karijera Citroen/Peugeot vozilima stekao neophodno uskustvo i rutinu u brzom i tačnom dijagnosticiranju problema sa kojima se vi kao vozači susrećete.
 • Dodatna prednost ovoga je u skaćenom vremenu potrebnom za popravku vozila, pa vam ponovo održavanje kod nas ispada povoljnije. 
 
 • Posebno ističemo da raspolažemo alatima i uređajima koji vam omogućavaju da kod nas održavate i svoja Citroen/Peugeot vozila u garantnom roku.
 
        
 
 
 
 • U svom poslovanju držimo se sledećih principa:
  - Činimo sve što je u našoj moći da klijenti budu zadovoljni našim uslugama
  - Radimo u skladu sa najvišim standardima koji se postavljaju pred ovlašćene autoservise
  - Pokušavamo da klijentima uvek objasnimo tačno i precizno koje radove obavljamo na njihovim vozilima
  - Cenimo vreme naših klijenata i pokušavamo da izađemo u susret njihovim potrebama onda kada je to najpotrebnije
  - Cenimo novac naših klijenata i trudimo se da im obezbedimo najbolju uslugu za njega

 
        
 
 
 
 • U našem servisu vršimo:
  - Popravke motora: svi mehanički radovi neophodni za dovođenje motora vaših vozila u ispravno stanje, od podešavanje zazora ventila do generalnih opravki ili zamena motora. Korišćenjem najmodernije dijagnostičke opreme možemo da otkrijemo probleme i na najsavremenijim sistemima upravljanja motorima.
  - Popravke kočnica: na svim tipovima kočionih sistema, uključujući probleme sa ABS-om, hidrauličkim sistemima i elektronskoj parking kočnici
  - Popravke sistema prenosa: kvačilo je deo od velike važnosti na savremenim vozilima koji se vremenom troši, većina modernih dizel vozila danas ima i dvomaseni zamajac (DMF) koji takođe posle određenog broja pređenih kilometara zahteva zamenu
  - Popravke elektrike i elektronike: današnja vozila se prave sa više elektronskih komponenata na sebi nego ikada ranije, što dovodi do povećanog broja potencijalnih problema. U mogućnosti smo da detektujemo i otklonimo veliki broj problema od neispravnih podizača motora do kompletnih sistema upravljanja ubrizgavanjem u motorima. Takođe rešavamo probleme koji su vezani za sisteme koji obezbeđuju sigurnost putnika u vozilu uključujući vazdušne jastuke (SRS Airbags), predzatezače pojaseva, sisteme protiv blokiranja kočnica (ABS), kontrolu proklizavanja (TCS), sisteme za stabilnost vozila (ESP) kao i sisteme za klimatizaciju (A/C).
  - Popravke na ogibljenju: francuska vozila su poznata kao etalon udobnosti a naročito je Citroën prepoznatljiv po inovativnom hidropneumatskom ogibljenju koje se koristi već decenijama kod vozila ovog proizvođača i čija kompleksnost zahteva dobro poznavanje i iskustvo kako bi se održavalo u ispravnom stanju. U mogućnosti smo da vam obezbedimo kako zamenu tzv. "bombi", tako i hidrauličnih pumpi i ostalih delova sistema ogibljenja.
  - Popravke menjača: od manuelnih preko poluautomatskih do potpuno automatskih menjača svih generacija
  - Popravke na sistemu za klimatizaciju: provera funkcionisanja sistema i dopuna sistema za klimatizaciju freonom.
  - Popravke na izduvnom sistemu: zamena svih delova izduvnih sistema uključujući katalizatore i filtere za čestice (DPF) za koje nudimo mogućnosti čišćenja ili kompletnog mehaničkog i softverskog izbacivanja iz izduvnog sistema.

 
        
 
 
 
 • DIJAGNOSTIKA
 
 • U našem servisu kontinuirano investiramo u ažuriranje dijagnostičkih uređaja i softvera kako bismo mogli da vam pružimo uslugu servisiranja i za najnovija vozila. 
 
        
 
 
 
 • RADNO VREME
  radnim danima 09 - 17č
  subotom 09 - 13č
 
        
 
 
 
Borska 94f - Beograd - Banjica
011 3514286; 063 545535;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Banjica Borska 94f
  +381 11 3514286; +381 63 545535;

Poruku prima: Auto servis borković

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA