AUTO KUĆA KOMBI AS

Auto kuća kombi as

 
 
 •  Prodaja kombi vozila
 •  Prodaja polovnih motocikala
 
 • Reč je o firmi koja već punih pet godina zadovoljava potrebe i interesovanja tržišta i tražnje u svojoj usko specijalizovanoj oblasti prodaje kombi i pick-up vozila.

  Naime, nalazimo se na glavnom pravcu Sever-Jug, tačnije na 80 kilometara južno od Beograda.

  Prilikom svakog prolaska auto-putem u smeru Niša možete ugledati veliki broj vozila na našem placu.
 
 
 
KOMBI VOZILA

Reč je o veoma velikoj ponudi kombi vozila najpoznatijih svetskih proizvođača:
 • Mercedes
 • Ford
 • Opel
 • Renault
 • Fiat
 • Citroen
 • Iveco...

Prateći svetske trendove, uz pomoć Nemačkog tržišta, sa koga mahom i stižu vozila, uspevamo da zadovoljimo široku lepezu vaših interesovanja. Ova vozila, kao takva, karakterišu se visokim nivoom očuvanosti i kvalitetom.

Primat na ovom placu drže teretna kombi vozila, a u ponudi se nalaze i vozila sa opremom za temperaturne režime, vozila sa pregradama za posebne potrebe, "flensburger kofer" kao i putnička kombi vozila.

"Kombi As" je jedna o prvih firmi na ovim prostorima koja je posao prodaje automobila podigla na standarde koji već odavno postoje na zapadu. A to znači prodaju gde kupac dobija sve potrebne informacije o vozilu sa orginalnim dokumentima.

 
 
 
MOTOCIKLI

Od Oktobra 2006 godine u ponudi Auto Kuće Kombi As započinje sa prodajom motocikala. Motocikli, kao i kombi vozila stižu sa nemačkog tržišta u odličnom stanju. U pitanju su motori svih kategorija i namena od sportskih (race) varijanti, preko sport tourer-a do custom motora. Ponuda motora Auto Kuće Kombi As je nov segment u poslovanju Auto Kuće Kombi As u koji polažemo velike nade.

Pored svih povoljnosti ponuđena je i mogućnost kreditiranja fizičkih i pravnih lica. "Kombi As" u saradnji sa "Pro Credit Bankom" kreditira Vašu kupovinu vozila na dva načina: na kredit u saradnji sa "Pro Credi Bankom" ili na lizing u saradnji sa "Pro Credit Leasingom" i "VB Leasingom". Ono što je posebno važno, a osobina je saradnje "Kombi As-a" i "Pro Credit Banke" je mogućnost brže realizacije kredita ili lizinga efikasno i u što kraćem roku. Potencijalni kupac ne mora biti klijent ove banke.

Sve osobine vozila izložene su na osnovu iznetih iskustava naših klijenata koji nam ostaju verni i obraćaju nam se prilikom svake njihove mogućnosti proširenja voznog parka.

Kada okrenete ključ i startujete motor, shvatićete koliko poverenje zaslužuje ova auto kuća!

Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje.
 
Nikole Pašića 142 - Krnjevo -
026 822215; 063 391281;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Krnjevo Nikole Pašića 142
  +381 26 822215; +381 63 391281;

Poruku prima: Auto kuća kombi as

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA