AUTO GLASS NL

Auto glass nl

 
 
autoglass.nl@sezampro.rs
 
     
 
 • ZAMENA AUTO STAKALA
  Osnovna delatnost Auto Glass NL-a je prodaja i ugradnja svih vrsta autostakala. Na lageru imamo stakla renomiranih proizvođača kao što su Guardian, Pilkington, PPG, HS i dr. Prilikom ugradnje koristimo najsavremenije lepkove i Equalizer alate. Sve radove vršimo u skladu sa pravilima struke i ponašanjem dobrog domaćina. 
 
 • POPRAVKA AUTO STAKALA
  Popravka ili reparacija auto stakala predstavlja poseban postupak za saniranje oštećenja na prednjim vetrobranskim staklima. Koristeći najsavremniju opremu i tehnologiju, koju svet poznaje, u prilici smo da izvršimo reparaciju svih vrsta stakala bez obzira na marku i starost.
 
 • DODATNA OPREMA
  Naši iskusni autoelektričari ugradiće vam željenu dodatnu opremu. U ponudi imamo veliki izbor proverenih xenon svetala, parking senzora, handsfree uređaja, autoalarma i ostale dodatne opreme. Na sve izvedene radove dajemo garanciju.
 
 • ZATAMLJIVANJE AUTO STAKALA
  Zatamlnjivanje auto stakala učiniće unutrašnjost vašeg automobila prijatnijim i smanjiće uticaj štetnih zračenja. Auto glass NL radi sa najkvalitetnijim inostranim folijama koje su u saglasnosti sa najnovijim zakonskim propisima. Bićemo slobodni da vas posavetujemo kako bi napravili pravi izbor.
 
 
 
Bulevar Mihajla Pupina 20e - Beograd - Zemun
011 2600925;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Zemun Bulevar Mihajla Pupina 20e
  +381 11 2600925;
  Lokacija
 2. Beograd Mladenovac Kosmajska 141
  +381 11 8240600;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Auto glass nl

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2022 :: Powered by PORTALSRBIJA