Auto boje Voždovac

Auto boje Voždovac

Auto boje Igor Automotive

Auto boje Igor Automotive logo
Beograd, Voždovac, Ustanička 102 011 3863360 |
063 528477 |
Auto boje Igor Automotive logo
AUTO BOJE AUTO KOZMETIKA Naš prodajni asortiman namenjen Vama, našim kupcima su auto boje, boje u spreju, tehnički sprejevi, zaštita za automobile, kitevi i kompletan prateći materijal za refinishing automobila, motora, komunalnih vozila, njihovog eksterijera i enterijera. Prilagođen je prevashodno majstorima profesionalcima ali i odvažnim amaterima, odnosno onima koji bi hteli da na najkomfoniji način brzo i pouzdano završe farbanje svog automobila ili izvrše manje intervencije. S obzirom da smo našim kupcima hteli da ponudimo samo najkvalitetnije proizvode, odabir dobavljača je bio jednostavan. Artikle vodećih evropskih proizvođača boja, sprejeva, auto boja i prateće opreme kao što su PPG, MaxMayer, RM, ColorMatic, Presto, Dupli Color, 3M,Car System, Novol, Upol, 4CR, Farcela,Scholl-polir paste i još mnogo toga možete da nabavite u prodavnici AUTO BOJE IGOR AUTOMOTIVE. Našim dugogodišnjim iskustvom, konstantnim praćenjem novih dešavanja u proizvodnji auto boja i lakova, ponude na tržištu, intenzivnim kontaktom sa dobavljačima i redovnom obukom u mogućnosti smo da pružamo našim kupcima optimalna rešenja. Kao izuzetni poznavaoci boja za automobile, toniranje boja koje savršeno odgovaraju originalu je naša rutina a zadovoljan kupac koji nam se vraća bez reklamacija je naš cilj. Foto spektrometrom brzo i tačno vršimo kompjutersko očitavanje boje sa uzorka ili vozila. Bojom, pripremljenom po zahtevu, možemo da napunimo i sprej bocu. Ovako pripremljenu boju uvek u gepeku možete da imate pri ruci. Asortiman artikala i mogućnosti koje nudimo su vrlo obimne. Izdvajamo samo neke od grupa artikala: - auto boje za farbare i majstore - boje za metal - auto boje u spreju - tehničke sprejeve - giteve - trake - šmirgle - polir paste - auto kozmetiku Pružićemo Vam provereno izuzetan kavalitet proizvoda, pouzdan savet i vrhunsku uslugu sve na jednom mestu, bez mukotrpnog traženja i obilaženja većeg broja prodavnica. RADNO VREME radnim danima 09 - 17h subotom 08 - 15h

Preduzeće Čar

Preduzeće Čar logo
Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 56 062 8809075
Preduzeće Čar logo
BOJE i LAKOVI AUTO BOJE LEPKOVI FASADE STIROPOR BRAVE, OKOVI, VIJCI ELEKTRIČNI ALATI ELEKTRO MATERIJAL OPREMA ZA KUPATILA ZAŠTITNA OPREMA HTZ NAŠU FACEBOOK STRANICU MOŽETE POGLEDATI JEDNIM KLIKOM OVDE Preduzeće Čar iz Kragujevca bavi se proizvodnjom, veleprodajom, maloprodajom i online prodajom stiropora (fasadnog i podnog), fasadnih maltera i lepkova, boja i lakova za zaštitu metala i drveta, disperzionih boja i drugih proizvoda iz oblasti građevinske i hemijske industrije, kao i industrije boja i lakova. U proizvodnom programu naše fabrike nalazi se preko stotinu proizvoda, a naša distributivna mreža broji više od sto pedeset preduzeća širom Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Razgranata distributivna mreža omogućava nam da našem i regionalnom tržištu, pored sopstvenih, ponudimo i kvalitetne srodne proizvode renomiranih svetskih proizvođača kao što su turski „Akfix“, grčka „Sidironika“ britanski „U-pol“ i mnogi drugi. U našim maloprodajnim objektima u Kragujevcu i Beogradu možete naći preko deset hiljada proizvoda specijalizovanih za gradnju, opremanje, adaptaciju i održavanje stambenih, poslovnih i drugih objekata, uključujući širok asortiman boja i lakova, građevinskog materijala, elektromaterijala, rasvete, dekorative, opreme za kupatilo, PVC stolarije, alata (ručnog, električnog i baštenskog ), šrafovske robe, htz opreme i dr. Sve proizvode iz ove bogate ponude možete videti, odabrati i naručiti 24 časa dnevno u našoj online prodavnici. Brza i pouzdana isporuka, kvalitet proizvoda i povoljne cene preporučuju da naša online prodavnica bude Vaš prvi izbor. Nakon 24 godine rada, rasta i stalnog razvoja, "Čar" planira još intenzivnija ulaganja na polju proizvodnje, tehnologije i marketinga, kako bi i ubuduće na najbolji mogući način izlazio u susret svim zahtevima brojnih kupaca i potrošača.

Roma company

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 26 011 2460032 |
065 2224213 |
DISTRIBUCIJA BOJA, LAKOVA, TAPETA, LEPKOVA i DR PROIZVODA ZA ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU Alati Beton Dečije sobe Fasada Izolacije Keramika Parket Tapete Fototapete Unutrašnji zidovi Zaptivna sredstva Zaštita drveta Zaštita metala ROMA COMPANY je preduzeće koje je počelo sa radom 1992. godine. Bavi se distribucijom boja, lakova, tapeta, lepkova i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu, kao i potrebnog molersko-farbarskog alata. Roma company predstavlja modernu, trgovačku firmu koja posluje po svetskim standardima. Zaposleni u ovoj firmi neguju savremeni način poslovanja, koji podrazumeva vrhunski kvalitet, ali i očuvanje imidža koji taj kvalitet približava sve brojnijim kupcima i poslovnim partnerima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u nekoj od Rominih prodavnica videli su da osim boja, lakova, četki, merdevina i drugog alata i prateće opreme mogu računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca kao i na pristupačne cene. Ovakav povoljan odnos cene i kvaliteta postiže se stabilnim odnosom sa dobavljačima i uspostavljanjem uzajamnog poverenja između zaposlenih i kupaca. U prodajnim objektima Roma company nalaze se i miks mašine domaćih i inostranih proizvođača, koje svakom moleru omogućavaju da brzo i lako dođe do željene nijanse. Radi održavanja visokih standarda kvaliteta usluga i proizvoda, u Romi se po ugledu na sve uspešne svetske firme vrši kontinuirana edukacija zaposlenih. Osim toga, uporedo se radi na izgradnji infrastrukture koja će zadovoljavati potrebe sve brojnijih kupaca i komitenata.

Avenzio

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 74e 064 3666212
DIJAGNOSTIKA MEHANIKA LIMARIJA FARBANjE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA