ARTFRIGO RASHLADNI SISTEMI

Artfrigo rashladni sistemi

 
 
artfrigo@sezampro.rs 
artfrigo@nadlanu.com 
office@artfrigo.co.rs  
 
 • STACIONARNO HLAĐENjE - PROJEKTOVANJE i IZRADA HLADNjAČA
 • TRANSPORTNO HLAĐENjE - PRODAJA, UGRADNjA i SERVIS RASHLADNIH UREĐAJA NA VOZILIMA
 • UTOVARNE RAMPE - SERVIS i ODRŽAVANjE
 
         
 
 • Artfrigo d.o.o. je privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge koje se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem opreme u stacionarnom i transportnom hlađenju.
 
 • Sertifikovani servis i prodavac za rashladne uređaje Carrier Transicold ali nudi usluge servisa i za uređaje drugih proizvođača uz 24h asistenciju. Ugradnja i servisiranje hidroliftova(rampi) renomiranih proizvođača marke Dhollandia i Bär Cargolift u garantnom i vangarantnom roku.
 
 • Zahvaljujući kvalitetnom radu i profesionalnom odnosu kompanija Artfrigo d.o.o. je prešla veliki put od male radionice do modernog servisa. Danas servis pokriva površinu od preko 1000m2 na regionalnom putu od Beograda za Smederevo i sa velikim parkingom može da primi veći broj kamiona, komercijalnih i priključnih vozila.
 
        
 
 • Aktivnosti servisa obuhvataju još:
  24/7 servisna podrška za rashladne uređaje
  Mobilni servis za brze intervencije na terenu
  Korišćenje originalnih rezervnih delova
  Servis i održavanje svih brendova i tipova rashladnih uređaja
  Puna tehnička podrška prilikom odabira novih rashladnih uređaja
  Savetovanje klijenata prilikom odabira ostale opreme za za transportno hlađenje (vozilo, izolacija i sl.)
  Savetovanje vozača za korišćenje rashladnih uređaja
 
       
 
 • Program stacionarnog hlađenja obuhvata projektovanje, izradu, montažu i održvanje rashladnih komora u stacionarnom hlađenju. Ova kompanija se uspešno bavi poslovima na polju stacionarnog hlađenja zahvaljujući velikom iskustvu ljudi koji čine Artfrigo tim ali i pružanju dodatne pažnje na kvalitet svih ugrađenih komponenti.
 
 • Artfrigo d.o.o. sa svojim savremeno opremljen servisni centrom u Boleču je danas aktivan na teritoriji Srbije ali i okolnim tržištima. Kompanija se za kratko vreme pozicionirala kao jedan od lidera u oblasti rashladnih uređaja svojom tehničkom opremljenošću, 24h podrškom, spemnošću da u svakom trenutku izađe u susret i obavi hitnu intervenciju za koju, u zavisnosti od želje klijenta, daje i garanciju
 
 • Veliki parking prostor koji omogućava istovremeni prijem velikog broja prikolica, poluprikolica i ostalih tipova komercijalnih vozila i velika gama originalnih rezervnih delova garantuju brzo i efikasno obavljanje i najsloženijih tehničkih zadataka.
 
       
 
 • STACIONARNO HLAĐENjE
 
 • Stacionarno hlađenje
  Artfrigo d.o.o. se bavi proizvodnjom i prodajom kvalitetnih, modernih, rashladnih i klima uređaja i sistema u cilju zadovoljenja potreba srpskog i okolnih tržišta, kao i pružanje kvalitetne postprodajne podrške (servisne usluge) u stacionarnom hlađenju. Znanjem, kvalitetom i dugogodišnjim iskustvom i profesionalnim odnosom nudimo visoko kvalitetne proiuzvode koji mogu zadovoljiti i najzahtevnije potrebe kupaca. Svi proizvodi bazirani su na ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvima u skladu sa najvišim evropskim standardima.
 
 • Rashladne komore
  Delatnost kompanije Artfrigo d.o.o. je i proizvodnja rashladnih komora za rashlađivanje kao i za skladištenje zamrznutih proizvoda. Njihova primena je najzasutupljenija u mesarama, malim i velikim prodavnicama, otkupnim centrima i svuda gde postoji potreba za skladištenje i čuvanje svežih i zamrznutih proizvoda. Sve komore se proizvode u skladu sa važećim propisima i procedurama propisanim za ovu namenu. Dimenzije i kapaciteti se izrađuju prema zahtevu investitoraRashladni agregati.
 
        
  
 • Rashladni agregati koje proizvodi Artfrigo d.o.o. mogu biti u varijanti sa jednim kompresorom i varijanti centralnog rashladnog agregata sa dva, tri ili četiri kompresora. Elementi agregata su od renomiranih proizvođača rashladne opreme. Proizvode se agregati sa poluhermetičkim klipnim kompresorima, hermetičkim klipnim kompresorima, hermetičkim ”scroll” kompresorima i vijačnim kompresorima.
 
 • Kvalitet na prvom mestu
  Kvalitet finalnih proizvoda, pored stručnosti tehničkog osoblja, garantuje i kvalitet svih ugrađenih komponenti koje se pažljivo biraju kako bi kupcima pružile visoke performanse i pouzdanost uz ekonomične uslove održavanja.
 
       
 
 • HLAĐENjE KONTEJNERA
 
 • Carrier Transicold je primarni izbor svetskih transportnih kompanija kada je u pitanju kvalitetna oprema za kontejnersko hlađenje. Preko 40 godina, Carrier Transicold je industrijski lider u svetu isporučivši preko 700.000 rashladnih jedinica. Eksperti iz Carrier-a Vam nude najširi dijapazon rashladne opreme na tržištu.
 
 • Bez obzira da li je u pitanju PrimeLINE® konstruisan za najbolju efikasnost u klasi i cenu održavanja, EliteLINE® potvrđenih karakteristika scroll tehnologije ili ThinLINE®, industrijski standard za kvalitet, pouzdanost i performanse, Carrier Transicold Vam nudi napredne proizvode koji će ispuniti vaše zahteve za pouzdanim kontejnerskin hlađenjem.
 
        
 
 • U transportu prugom ili putem, Carrier nudi PowerLINE® generator koji obezbeđuje pouzdan i kontinualno snabdevanje strujom i automatski rad u transportu kontejnera kopnom
 
 • Po prvi put na tržištu Srbije, kompanija Artfrigo d.o.o. nudi usluge prodaje, održavanja i servisiranja rashladnih uređaja za kontejnere uz kompletnu podršku kao i za uređaje na vozilima.
 
       
 
 • SERVIS ZA RASHLADNE UREĐAJE
 
 • Servis za Carrier Transicold rashladne uređaje
  Kompanija Artfrigo d.o.o. je sertifikovana da servisira rashladne uređaje proizvođača Carrier Transicold, a tehničko osoblje je obučeno i poseduje sertifikate školskog centra Carrier Transicold.
 
 • Poverenje klijenata
  Kvalitetnim i stručnim radom kao i profesionalnim odnosom prema poslu, Artfrigo d.o.o. je vrlo brzo steko poverenje mnogih kompanija iz zemlje i okruženja koje žele efikasno i pouzdano rešenje za održavanje i servis svoje flote.
 
 • Originalni delovi
  Artfrigo d.o.o. kvalitetan servis garantuje velikim stanjem originalnih delova za celu gamu uređaja, upotrebom kvalitenog potrošnog materijala (rashladno sredstvo, ulje i sl...) i profesionalnog alata koje propisuje proizvođač, ali i obimnom tehničkom dokumentacijom za sve uređaje i delove.
 
       
 
 • 24/7 servis
  U poslu sa rashladnim uređajima vreme je novac a pravovremena i brza reakcija je ključ za miran san korisnika. Zato Artfrigo d.o.o. pruža 24h asistenciju 7 dana u nedelji kako telefonom tako i u svom servisu ali i na terenu za sve vrste intervencija. Za telefon 24h asistencije pogledajte naš kontakt
 
 • Mobilnost
  Na zadovoljstvo svojih klijenata Artfrigo d.o.o. pruža svoje usluge u svom servisu ali i na terenu. U slučaju interventnog servisa Artfrigo d.o.o. posedeje mobilnu ekipu koja servisnim vozilima u najkraćem roku reaguje bez obzira gde se vozilo nalazi.
 
 • Ugovorno održavanje
  Artfrigo d.o.o. svojim klijentima nudi i mogućnost ugovornog oržavanja pri čemu su klijenti sigurni da imaju najekonomičnije i najefikasnije rešenje u održavanju svoje flote. Artfrigo d.o.o. pruža i usluge savetovanja korisnika rashladnih uređaja ali i osnovne obuke u korišćenju.
 
 • Servis rashladnih uređaja svih marki
  Veliko iskustvo ali i podrška u rezervnim delovima omogućuji kompaniji Artfrigo d.o.o. da pruži kvalitetnu uslugu servisa i rashladnih uređaja drugih proizvođača. Ovo predstavlja idealno rešenje i kompletnu uslugu na jednom mestu za flote sa rashladnim uređajima različitih proizvođača.
 
       
 
 
 
 • TRANSPORTNO HLAĐENjE
 
      
 
 • Komapnija Artfigo d.o.o. nudi kompletnu uslugu na polju transportnog hlađenja, od prodaje preko ugradnje do održavanja i servisiranja rashladnih uređaja u transtportu, kako na vozilima tako i na kontejnerima.
 
        
 
 • Artfrigo d.o.o. u svojoj ponudi Vam nudi rashladne uređaje Carrier Transicold, vodećeg svetskog proizvođača u oblasti hlađenja robe u transportu. U ponudi se nalazi kompletan opseg uređaja, jedinstvenih po performansama i pouzdanosti. Ovi uređaji su prilagođeni svim tipovima vozila u singl i multi-temperaturnim verzijama, odgovaraju svim vašim potrebama za kapacitetom, fleksibilnošću, lakoćom korišćenja i cenom eksploatacije uz najveću zaštitu životne okoline.
 
       
 
 • Carrier Transicold uređaji ispunjavaju najstrože svetske kriterijume za transport robe i nude nenadmašno dostizanje zadate temperature. Visokim performansama nude superiornu zaštitu robe. Napredne mikroprocesorske kontrole i kabinska komanda pružaju lako i sigurno rukovanje uređajima. Različiti nivoi zaštite i pouzdanost smanjuju cenu eksploatacije uređaja. Rashladni uređaji Carrier Transicold su nezaobilazna karika u lancu rashlade.
 
              
 
               
 
 
 
 • SERVIS ZA UTOVARNE RAMPE
 
 • Bär Cargolift je nemačka kompanija i jedan od vodećih proizvođača hidrauličnih liftova (utovarnih rampi) za vozila u Evropi. Primenom novih, naprednih tehnologija sa fokusom na laku i brzu montažu, sigurno upravljanje i funkcionalnost, Bär Cargolift je postao lider na ovom polju. Raznolikost opreme za gotovo svaku primenu uz optimizovanu težinu i strukturu, ciljaju na efikasnost i sigurnost pri manipulaciji sa svakim teretom.Ovlašćeni servis. Artfrigo d.o.o. u svom servisu nudi servis utovarnih rampi Bär Cargolift . Kako dobar proizvod nije dovoljan, Artfrigo d.o.o. nudi servis u garantnom i van garantnom roku kao i redovno održavanje Bär Cargolift rampi kroz kvalifikovanu podršku i tehničko osoblje.
 
 • Za održavanje i servisiranje koriste se originalni delovi a obezbeđen je i moguć je i remont hidrauličnih sistema. U okviru svog servisa Artfrigo nudi usluge ugradnje, servisiranja i održavanja utovarnih rampi belgijskog proizvođača Dhollandia.Mobilnost. Na zadovoljstvo svojih klijenata Artfrigo d.o.o. pruža svoje usluge u svom servisu ali i na terenu. U slučaju interventnog servisa Artfrigo d.o.o. posedeje mobilnu ekipu koja servisnim vozilima u najkraćem roku reaguje bez obzira gde se vozilo nalazi.Partneri Nadograditelji vozila, priozvođači vozila, servisi, korisnici – mnogo ljudi radi sa Bär proizvodima ili dolazi u kontakt sa njima. Artfrigo d.o.o. svima nudi svesrdnu tehničku i edukativnu pomoć u korišćenju hidrauličnih liftova.
 
       
 
 
 
 • REFERENCE
  NELT CO D.O.O. Beograd
  IDEA D.O.O. Beograd
  FORNETTI D.O.O. Subotica
  DIS Krnjevo
  FRIKOM A.D. Beograd
  SOMBOLED D.O.O. Sombor
  IMLEK A.D. Krnjaca
  MLEKOPRODUKT D.O.O. Zrenjanin
  DELVEL-PRO Beograd
  ADOC D.O.O. Beograd
  P.K.B. VOĆARSKE PLANTAŽE Beograd
  DIJAMANT A.D.Zrenjanin
  MLEKARA "MIHAJLOVIC" Paracin
  AGROŽIV A.D.
  ISHRANA A.D. Smederevo
  VEGA Valjevo
  SLODES D.O.O. Beograd
  STRELA D.O.O. Klajic
  LOVOPROMET D.O.O. Nis
  ŠESTA GAMA Kragujevac
  A.P. MILOVIC Beograd
  IN - VITRO Beograd
  BAKERY MILAN Novi Sad
  PIT KOMERC PANEFINO Pozarevac
  PIK JUZNI BANAT A.D. Bela Crkva
  ZIM COMPANY D.O.O. Bolec
  GLACIER D.O.O. Beograd
  TRANS SIMON Skoplje
  EURO TRADE CENTER Stari Banovci
  ERMA D.O.O. Beograd
  UNIVER EXPORT Novi Sad
  DIS TODOROVIĆ Ražanj
  SZR GRAĐEVINAR Boljevac
  LOREN D.O.O. Beograd
  P.T.P. "D.P.-ZALIV" D.O.O. Crvenka
  ALEKSANDRIJA Herceg Novi
  ŽITO SREM A.D. Inđija
  INTERNACIONAL ŠPED Valjevo
  SZTR MARIJA Ušije
  SPP UUR MIRAGE Kraljevo
  VUKOVIĆ Vršac
  SNS COMERCE Srbobran
  TRANSFER Beograd
  KOTEKS D.O.O.Surčin
  OD POMORAVLJEĆuprija
  TURKOVIĆ D.O.O.Sjenica
  A.D. HLEB Novi Sad
  NOVI GLECHER
  COMES D.O.O. Beograd
  GLOBAL SISTEM
  MPN PROMET D.O.O. Beograd
  MDD GROUP D.O.O. Novi Sad
  LKW EURO Leskovac
  WEST TRUCK D.O.O. Beograd
  BOKI TRANS Niš
  OPSTANAK D.O.O. Niš
  VI-GO TRANS D.O.O. Valjevo
  TRANSPORT VINČIĆ D.O.O. Valjevo
  TANERA D.O.O. Čačak
  O.D. VLASINA-PROMAJA Surdulica
  FARMA T+T
  ZZ MORAVAC
  SO GROCKA Grocka
  BIO-UNA D.O.O. Novi Sad
  GORDEKS SZR. Lebane
  PROCREDIT LEASING D.O.O. Beograd
  JANJA-I D.O.O. Futog
  JUKOS D.O.O. Stari Banovci
  CONFIDO D.O.O. Sevojno
  ARETOL D.O.O. Novi Sad
  ARDEA D.O.O. Beograd
  CASTEL D.O.O. Leposavić
  TRANSLUK D.O.O.
  UNIPLAST ŽIVANOVIC Šabac
  MARCAR D.O.O. Kragujevac
  BIG BULL D.O.O. Bacinci
  MATIJEVIĆ Novi Sad
  GOMBIT D.O.O. Beograd
  NEOPLANTA A.D. Novi Sad
  WINNERS-PRODUCTS D.O.O. Jagodina
  MUP SRBIJE
  VOJSKA SRBIJE
  I.M. ZLATIBOR Čajetina
  JANUS TRANS Centa
  MM EXPO Surcin
  COM-SI D.O.O. Beograd
  GARDEN CENTAR Beograd
  A.M. D.O.O. Valjevo
  NELT LTD D.O.O. Beograd
  HUSKY CORPORATION Čačak
  BRAĆA CRNOMARKOVIĆ Stari Banovci
  VIATOR & VEKTOR Novi Sad
  VERŠPED - MIL O.D. Dobanovci
  SRBOEXPORT Zabrezje
  JELIĆ D.O.O. Beograd
  GREECE TRADE D.O.O. Beograd
  NOVI TRANS D.O.O.
  SCB Beograd
  ST PREVOZ Kragujevac
  NIM ŠPED Čačak
  SEKULIĆ TRANS D.O.O. Beograd
  Pro logistic RPC
  VRABAC PREVOZ Čačak
  MP TRANSPORT D.O.O. Čačak
  PREVOZ D.O.O. Beograd
  BOŽIĆ TRANSPORT Novi Sad
  Živinoprodukt Pančevo
  PERIĆ TRANS COMPANY Beograd
  GORICA Šabac
  KRSTACO INTERNATIONAL Beograd
  MARIJA TREJD Veles
  CILIBIJA 97 Mirafci
  LS LOGICENT Vršac
  TTP PREVOZ Beograd
  ZA FRUIT TRANSPORT Koceljeva
  A.D. ATEKS Beograd
  DARKOM
  Katarina komerc Smederevo
  PDM PUDARCI
  ANGROPROMET D.O.O. Kikinda
  TRANSVER D.O.O. Beograd
  JAMNICA Beograd
  LAZAR MLEKARA D.O.O. Blace
  JOKER FURKA Đevđelija
  RUMAPROMET D.O.O. Ruma
  SIM IMPEX Nis
  VUKOVIĆ D.O.O. Vršac
  COKA-TRGOVINA D.O.O. Vučak
  COMPREX D.O.O. Beograd
  BOA KOMERC D.O.O. Novi Sad
  PURA KOMERC Begaljevica
  MIKRO D.O.O. Beograd
  COLE K-S TRANŠPED Beograd
  ALFA PROMET Sombor
  A.D. KLANICA OREOVICA Oreovica
  COOL TEAM Novi Sad
  NALE TRANS
  SISTEM KRSTIĆ Novi Sad
  RM STUBICA Popovac
  INTERHEM-HIM D.O.O. Jagodina
  HEMEUM INTERNACIONAL Prokuplje
  MEDA TRANSŠPED D.O.O. Kragujevac
  MLEKI D.O.O. Požaravac
  BULIĆ D.O.O. Pazova
 
 
 
Janka Gagića 28 - Beograd - Boleč
011 8062973;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Boleč Janka Gagića 28
  +381 11 8062973;
  Lokacija
 2. Beograd Kaluđerica, Mali Mokri Lug Smederevski put bb
  +381 11 8062972; +381 63 266965;

Poruku prima: Artfrigo rashladni sistemi

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA