APOLLO

Apollo

 
 
 
 
 
Apollo je softverska kuća osnovana 1992. godine u Beogradu i specijalizovana za razvoj i implementaciju integrisanih poslovnih informacionih sistema u Oracle okruženju. Od osnivanja firma je bila tehnološki lider na lokalnom i regionalnom tržištu, zahvaljujući partnerstvima sa vodećim globalnim IT firmama kao što su sve vreme Oracle i IBM, nekada Olivetti, Digital/Compaq i Computer Associates, a danas i HP, Sun i Intel i Red Hat.
 
 
 
 
Prvi proizvod, razvijen i objavljen 1993. godine bio je Apollo BankWare, integrisano bankarsko rešenje koje je obuhvatalo šaltersku ("front office") i centralnu bankarsku ("back office") aplikaciju u Oracle okruženju. BankWare je bio sertifikovan od strane italijanskog Olivetti-ja, u to vreme vodećeg evropskog isporučioca front-end bankarskih sistema, i prihvaćen i preporučen kao partnersko rešenje za tržište jugoistočne Evrope i Mediterana.

Nakon toga je razvijena Apollo eBusiness Platform, platforma za razvoj i izvršenja integrisanih poslovnih informacionih sistema, takođe u Oracle okruženju, koja je u periodu od 1995. do 2005. godine doživela četiri generacije (G1 do G4) u četiri računarske arhitekture.

Najnovija, četvrta generacija rešenja baziranih na ApolloG4 Platform su deljene ("shared") Web aplikacije za isporuku preko Interneta ("hosted" arhitektura) i poslovni model "obrada podataka kao usluga" odnosno "Sotware-as-a-Service" (SaaS). Sva rešenja su raspoloživa i kao aplikativni paketi u klasičnom, licencnom načinu isporuke. Produkciona verzija ApolloG4 ERP objavljena je u septembru 2001. godine i Apolo je započeo uspostavljanje mreže domaćih i međunarodnih partnera, isporučioca rešenja (Solution Provider) i isporučioca usluge aplikacije (Application Service Provider).

Ciljno tržište za rešenja u okviru ApolloG4 eBusiness Solutions su kompanije svih veličina na globalnom tržištu. Fleksibilnost i sveobuhvatne funkcionalnosti, uključujući planiranje i računovodstvo integrisano sa osnovnim poslovnim procesima (finansije, prodaja i nabavka, skladišta, upravljanje proizvodnjom i održavanjem, osiguranje i visoko školstvo) čine ApolloG4 rešenja idealno primenljivim u velikom broju vertikalnih industrija. Projektovana su za isporuku preko Interneta, iako naravno mogu da bude primenjena kao standardna web aplikacija u licencnom modelu. Podržavaju poslovanje više firmi sa jednom instancom aplikacije i baze podataka, što u mnogome pojednostavljuje upravljanje i održavanje sistema. Napredne odlike, kao što su hijerarhijska struktura ne/zavisnih kompanija uz deljenje matičnih podataka i konsolidaciju izveštaja i bilansa, istovremeni višejezički korisnički interfejs, višestruko računovodstvo u svakoj firmi, fleksibilan viševalutni i poreski podsistem, čine ApolloG4 rešenja primenljivim i efikasnim i u velikim, pa i multinacionalnim kompanijama.
 
Venizelosova 5 - Beograd - Savski Venac
011 3347473;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Savski Venac Venizelosova 5
    +381 11 3347473;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Apollo

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA