ALMA VIVA

Alma viva

 
 
Ponuda
  • Venecijaneri
  • Rolo zavese
  • Trakaste zavese
 
alma viva      alma viva     alma viva
 

Venecijaneri su danas najraširenija senila. Štite od sunca, a nagibom lamela se postižu različiti stepeni zatamnjenja. Izrađeni su od aluminijuma bojenog posebnim postupkom koji garantuje postojanost boje. Mogu se montirati na metalnu, drvenu i plastičnu stolariju.

Ugradnja može biti unutrašnja i među staklima. Kompletan materijal za venecijanere i tehnologija proizvodnje je iz švedske firme SANI.

Svi metalni elementi su izrađeni od visokokvalitetne legure aluminijuma. Plastični delovi su od specijalnih PVC mešavina što im daje elastičnost, otpornost na dugo habanje i isključuju kristalizaciju plastike te sprečavaju pucanje i oštećenja prilikom upotrebe.

 

alma viva  alma viva  alma viva  alma viva

 
Alma Viva je preduzeće koje se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom venecijanera po meri. Pošto nam je na prvom mestu kvalitet i brza usluga, odlučili smo se za pouzdanog partnera.

Naš partner, poznat i priznat u svetu, je preduzeće SANI iz Švedske. SANI-jev repromaterijal i mašine za proizvodnju  obezbeđuju izuzetnu tačnost i vrhunski kvalitet svakog izrađenog venecijanera. Zbog toga smo u prilici da na našem tržištu jedini ponudimo istinski kvalitet.
 
 
 
Cara Dušana 268 - Beograd - Zemun
011 3161791; 064 1809446;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Zemun Cara Dušana 268
    +381 11 3161791; +381 64 1809446;

Poruku prima: Alma viva

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA