AGENCIJA NEŠKOVIĆ

Agencija nešković

 
 
 agneskovic@eunet.rs
 
 • DELATNOST
  Osiguranje
  Prenos vlasništva motornih vozila i plovnih objekata
  Registracija vozila fizičkih i pravnih lica, vozila ambasada i stranih predstavništava
  Registracija vozila stranih lica na privremenom boravku u zemlji
  Odjave vozila na teritoriji naše zemlje
  Kasko osiguranje
  Putno i zdravstveno osiguranje
  Izdavanje zelenih kartona
  Popunjavanje svih vrsta obrazaca
 
 • RADNO VREME 
  Svakog radnog dana od 08-20h
  Subotom od 09-14h
 
  
 
 • REGISTRACIJA VOZILA
  U agenciji "Nešković" možete završiti sve u vezi registracije vašeg vozila ili plovnog objekta u najkraćem mogućem roku.
 
 • Šta Vam je potrebno za registraciju vozila
 
 • Za državljane Srbije
  FIZIČKA LICA:
   - Lična karta ili ovlašćenje
  - Obrasci o izvršenom tehničkom pregledu
  - Saobraćajna
  PRAVNA LICA:
  - Rešenje iz agencije za privredne registre
  - Pečat
  - Saobraćajna
 
 • Za strance     
  FIZIČKA LICA: 
  - Potrvda o boravku
  - Pasoš kao i identifikacioni dokument 
  - Saobraćajna 
  PRAVNA LICA:
  - Rešenje ministarstva spoljnih poslova 
  - Pečat
  - Saobraćajna
 
     
                 
 • OSIGURANJE MOTORNIH VOZILA
  U saradnji sa Delta Generali osiguranjem, kućom koja brine o svojim korisnicima i njihovoj imovini, vršimo i osiguranje motornih vozila. Stoga kod nas možete ugovoriti obavezno osiguranje od autoodgovornosti, kao i kasko osiguranje (potpuno ili delimično), osiguranje dobrovoljno ili obavezno putnika u Vašem vozilu... Pored toga za slučaj da putujete van zemlje kod nas možete nabaviti zeleni karton za Vaš auto.
 
 • PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
  Ukoliko Vam se na putovanju desi nesrećni slučaj, bolest ili se ukaže potreba za hirurškom intervencijom ili boravakom u bolnici, uz polisu putnog zdravstvenog osiguranja bićete potpuno zbrinuti. Polisa se tada koristi kao sredstvo plaćanja usluga zdravstvene asistencije, a aktivira se pokazivanjem lokalnom lekaru ili medicinskoj ustanovi na uvid ili pozivanjem Call Centara Europe Assistance-a, gde se komunikacija odvija na srpskom jeziku.
  Pored toga što se preporučuje da polisu imate zbog potencijalnih zdravstvenih problema, polisa je i obavezan dokument prilikom izdavanja viza za turistička i poslovna putovanja
 
     
 
 • OSIGURANJE ŽIVOTA
  U saradnji sa Delta Generali osiguranjem, koje je članica Generali grupe koja je najveće osiguravajuće društvo u Evropi, nudimo i osiguranje života kao i mogućnost višegodišnje štednje koja pruža istovremeno i finansijsku sigurnost Vama i Vašim najbližima u slučaju neželjenih događaja. Uz osiguranje života moguće je ugovoriti i dopunsko osiguranje za slučaj invaliditeta i bolničkog lečenja.
 
 • TEHNIČKI PREGLED
  Ukoliko tehnički pregled nije izvršen mi ćemo ga izvršiti uz Vaš pristanak u auto centru sa kojim sarađujemo.
  Ljubazni radnik osiguranja, porazgovaraće sa Vama, posavetovati Vas koje dodatno osiguranje da uzmete. Ne žurite! Pozvaćemo Vas sledećeg dana i čuti od vas Vaše želje vezane za obavezno, delimično ili potpuno osiguranje i poželeti Vam srećan put na leđima krilatog lava.
 
 • Pozovite nas ili pošaljite sms ili e-mail i mi ćemo doći do Vas i dok vi radite ili odmarate završiti sve poslove oko registracije vozila po sistemu "saobraćajnu u ruke".
 
     
 
 • Mi brinemo o korisnicima naših usluga, njihovoj imovini i vremenu.
 
 • Kod nas možete ugovoriti obavezno osiguranje od autoodgovornosti, kao i kasko osiguranje.
 
 • Pored toga ukoliko putujete van zemlje mi Vam možemo nabaviti zeleni karton za Vaš auto, a uz to za slučaj da Vam se na putu desi nesrećni slučaj, bolest ili nepredviđeni zdravstveni problemi uz polisu putnog zdravstvenog osiguranja bićete potpuno zbrinuti.
 
      
 
 • Agencija Nešković posluje pod ovim imenom tri godine a pre toga pod drugačijim već deset godina, sa sedištem u Beogradu, ul. Žarka Vukovića Pucara 1. Tokom ovih deset godina sarađivali smo sa velikim brojem eminentnih osiguravajućih kuća u zemlji i osiguravajućom kućom Loydos iz Velike Britanije koja je atraktivna za diplomatska predstavništva.
 
 • Kroz godine rada sklopljeno je puno poslovnih kontakata i ugovora a sve u svrhu podizanja kvaliteta usluga i postizanja krajnjeg cilja - zadovoljne mušterije. Kao posledica ovih poslovnih kontakata oformili smo mrežu saradnika čime smo pokrili veći deo teritorije naše zemlje.
 
 • Pored ovih mesta pokrivena su naravno i sva manja mesta oko njih, pa prepoznajte registarsku oznaku sa Vaših tablica i javite nam se, odjavićemo Vaše vozilo i uručiti Vam BG tablice u našoj agenciji bez Vašeg odlaska bilo gde van grada.
 
    
 
 
 
Bulevar Zorana Đinđića 12d - Beograd - Novi Beograd
011 2145876; 063 491865; 063 7708503;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Bulevar Zorana Đinđića 12d
  +381 11 2145876; +381 63 491865; +381 63 7708503;

Poruku prima: Agencija nešković

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA