ADAGGIO RENT A CAR

Adaggio rent a car

 
 
 office@rentacar-novisad.rs
 
 • ADAGGIO – pružanje RENT A CAR USLUGA
 
 • Nalazimo se u Novom Sadu, 80-ak kilometara udaljenom od Beograda i 60-ak od aerodroma Nikola Tesla
 • Svojom kvalitetnom i odabranom ponudom obraćamo se, uglavnom, poslovnim i porodičnim ljudima sa manjkom vremena, a viškom obaveza, kao i turistima sa istančanim ukusom
 
 •  
  • Vozni park
      - VW Polo  
      - Seat Cordoba  
      - VW Golf   
      - VW Passat
  • Sva vozila su pripremljena za potpuno uživanje
      - klima A/C
      - muzika (MP3 player)
      - alarm
      - centralna brava sa daljinskom komandom
      - AIR BAG za vozača i suvozača
      - električni podizači stakala
 
          
 
 
 

Bilo da dolazite iz inostranstva, ili ste državljanin Srbije, sa našim kolima stići ćete da obavite sve što ste isplanirali!

U okviru usluga postoje dve mogućnosti: Adaggio Rent Local, Adaggio Rent Unlimited.

 
ADAGGIO LOCAL
 

Adaggio rent local je usluga koja podrazumeva iznajmljivanje automobila sa ograničenjem vezanim za pređenu kilometražu. Ako znate unapred koliko vremena imate na raspolaganju, ova ponuda se odnosi na vas! Vaš precizan raspored obaveza i naš auto – kombinacija koja svuda stiže na vreme!

 
 • Poslovni korisnik
  Nalazite se u Novom Sadu i želite da u narednih nekoliko dana efikasno obavite svoje poslove u gradu ili obližnjim gradovima (Beograd, Zrenjanin, Subotica, Sombor, Bačka palanka, Sremska Mitrovica ) ovom uslugom vam Adaggio nudi najjeftiniji način da obavite započeto.
 • Rekreacija i uživanje
  Mladi ste, ili se tako osećate, želite na Frušku Goru, na Salaš 137, Zobnaticu, na Palić..., ili u posetu prijateljima. Nemojte da vaše planove poremeti neadekvatan prevoz!
 • Najlepši dan – neka bude potpun
  Matura, venčanje, VIP prijem, izuzetno važni događaji u životu svakog pojedinca ne dešavaju se stalno i zasigurno ne predstavljaju mesta na koja želite da odete u vozilu koje nije primereno. Sa našim vozilima ovakve situacije vam više neće stvarati probleme.
 
Vi se postarajte za lični izgled, a mi ćemo Vam preporučiti dostojnog "pratioca".
 
ADAGGIO UNLIMITED
 

Ova usluga je namenjena zahtevnijim korisnicima, uglavnom onima čije obaveze prevazilaze okvire planiranog. Vozilo se može iznajmiti od 1 do 3, 7, 15, 22 i 30 dana, bez ograničenja na pređenu kilometražu. Performanse automobila vas neće razočarati, postarajte se da ih što bolje osetite.

 
 • Sklapanje posla, prodaja na terenu
  Potrebno je da u Srbiji u nekoliko dana ili nedelja ponudite svoj proizvod potencijalnim klijentima. Ne dozvolite da vas bilo šta spreči u tome. Mi ćemo vam pomoći.
 • Turistički obilazak Srbije
  Doputovali ste u Novi Sad iz Rusije, Engleske, Nemačke ili neke druge Evropske zemlje ili sveta i želite da obiđete Srbiju poslovno ili turistički. Sa nama nećete dobiti samo vozilo, nego i GPS (sistem za pozicioniranje), predlog ruta, ali i savete vezane za kvalitet puteva, mesta koja obavezno morate posetiti, ali i ona u kojima se može konačiti. Uz neophodnu dodatnu opremu, ili bez nje, neograničenu kilometražu, odgovarajuće preporuke, verujemo da će vam boravak u Srbiji biti ugodniji.
 
 
         
 
DODATNE USLUGE
 
Da bi svojim klijentima još jendom izašao u susret, osim navedenih, redovnih usluga, Adaggio nudi i paket izuzetnih usluga za posebne, specifične potrebe klijenata kao i za one istančanog ukusa:
 
 • Transferi
  prevoz putnika do ili od aerodroma, graničnog prelaza, itd.
 • Dodatna oprema
  Krovni nosači, sedište za bebe, GPS navigacija – spada u paket dodatne opreme koju je neophodno navesti prilikom sklapanja ugovora.
 • Transport robe
  Usluga transporta robe – težine od 700 do 25000kg namenskim prevoznim sredstvima, po potrebi uz dogovor o posebnim uputstvima za transport.
 

Za svoje najvernije, stalne korisnike Adaggio priprema posebne popuste - u zavisnosti od broja dana iznajmljivanja automobila, kao i na veći broj iznajmljenih automobila.

 

NAČIN PLAĆANJA

Finansijska potraživanja prema Adaggiu možete izmiriti na sebi najprihvatljiviji način:

 • Platnim karticam - Mastercard, Dina Card, Visa
 • Gotovinom
 • Preko računa
 
         
 
 
 

O NAMA

Adaggio čini tim mladih i sposobnih ljudi sa tačno definisanim ciljem – u dogledno vreme nametnuti se tržištu iznajmljivanja vozila poslovnim, porodičnim i korisnicima sa visokim zahtevima, isključivo kvalitetom, prihvatljivim cenama i posebnom politikom prema najvernijim kupcima.

Automobili renomiranih marki pružaju apsolutni komfor, sigurnost i brzinu kako u gradskoj, tako i u vangradskj vožnji. Tim koji stoji iza odabira takvog voznog parka uvek je dostupan i spreman da vam izađe u susret.

 
 • NAŠ ZADATAK JE STICANJE VAŠEG POVERENJA!
 
 
 
 
 
 
 
 
Bulevar Vojvode Stepe 38 - Novi Sad -
021 820741; 065 2324446;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Novi Sad Bulevar Vojvode Stepe 38
  +381 21 820741; +381 65 2324446;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Adaggio rent a car

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA