AB INVEST A.D.

Ab invest a.d.

 
 
 abinvest@eunet.rs
 
 • Kratkoročne hartije od vrednosti
 • Obveznice i akcije
 • Prospekti
 
AB Invest
 
 • Cilj koji želimo da ostvarimo jeste da Vas, kao vlasnika određenog kapitala izraženog kroz akcije banaka, osiguravajućih društava i preduzeća koje već imate u vlasništvu, ali i novca zainteresujemo za ulaganje na berzi.

  Naše iskustvo koje se ogleda u zaposlenima, kontaktima koje smo ostvarili i poziciji koju smo dosadašnjim radom izgradili je garant da ćete donositi dobre i pravilne odluke.

  Sve naše ljudske i tehničke resurse stavili bismo Vam na raspolaganje u nameri da Vaše ulaganje, uz naše nedeljne i mesečne izveštaje i tražene analize  bude promišljeno i isplativo.
 

AB Invest          AB Invest

 
 • AB INVEST je prisutan na tržištu od 1998. godine. Dragocena iskustva stečena u osmogodišnjem poslovanju nisu zanemarljiva, ali i pozicija koja je među Brokerima respektabilna.

  Takođe, klijenti sa kojima trenutno sarađujemo, a među njima i Kompanija «Simpo» Vranje i dve veoma jake inostrane konsultantske kuće pozitivno nas pozicioniraju na tržištu.

  U početku smo veoma uspešno vršili poslove agenta emitenta za kratkoročne hartije - obveznice preduzeća i bili treća kuća po plasmanima među 100 brokerskih kuća, ali smo promenom zakonskog okvira svoju delatnost preorjentisali prevashodno na postupak trgovanja na berzi za račun klijenta.

  Provizije i naknade koje naplaćujemo su povljne u odnosu na konkurentske a njihova visina je uvek podležna dogovoru.
 
 
 
Bulevar kralja Aleksandra 17 - Beograd - Vračar
011 3232977; 011 3033891;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Vračar Bulevar kralja Aleksandra 17
  +381 11 3232977; +381 11 3033891;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Ab invest a.d.

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA