Transportna vozila, oprema

Transportna vozila, oprema Beograd

Metalotehna Kruševac

Metalotehna Kruševac logo
Kruševac, Nine Stefanović 3 037 3445585 |
063 1166171 |
Metalotehna Kruševac logo
PROIZVODNJA - PRODAJA - REMONT - SERVIS REZERVNIH DELOVA i KOMPONENTI za: GRAĐEVINSKE MAŠINE TERETNA i POLUTERETNA VOZILA POLJOPRIVREDNE MAŠINE PRODAJA, UGRADNJA i SERVIS GRAĐEVINSKE MEHANIZACIJE Motorna grupa Delovi menjača Hodni strojevi Autoelektrika Ležajevi Vijačna roba, gbz čaure, bolcne, podloške Hidraulika i pneumatika Diferencijali, planetari, delovi reduktora Delovi iz programa firmi 14. oktobar Radoje Dakić PPT Trstenik JCB kombinerke Caterpillar OK i drugih firmi po potrebi kupca PROIZVODNJA Metalotehna ima sopstveni proizvodni program koji pokriva najširu lepezu proizvoda. Svi delovi su izrađeni od kvalitetnih materijala sa kvalitetnom završnom obradom. Naš proizvodni program obuhvata: Sve vrste čaura (gbz ili čeličnih) Osovine lanaca Ozubljeni delovi (spoljno i unutrašnje ozubljenje) Vratila i glavčine Razni prstenovi i podmetači Po uzorku ili crtežu naručioca REMONT i SERVIS Remont motora Remont menjača Remont diferencijala Remont planetara Remont hidrauličnih cilindara Remont hidrauličnih pumpi Zamena kompletne elektroinstalacije Razbušivanje kompletne kinematike mašina Bravarski radovi Razno Metalotehna vrši kvalitetan remont i servis mašina i komponenti. Na izvršene remonte komponenti dajemo garanciju 6 meseci, po dogovoru i duže.

Daimler chrysler scg mercedes benz

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 33 011 3019000 |
011 3019001 |
Preduzece za zastupanje, prodaju i servisiranje vozila Mercedes Benz (putnicki, teretni i autobusni program), Chrysler i Jeep.

Grolit rad

Beograd, Ostružnica, Sremčica, 7. jula 19 011 8070172 |
011 3440781 |
MEHANIZACIJA KAMION KIPER MERCEDES, MAN BAGER LIEBHERR KOMBINIR MAŠINA TANDEM PRIKOLICA SAMOHODNA MEŠALICA ZA BETON VALjAK BULDOŽER IVECO DAILY MAN DOSTAVNO VOZILO TAM DOSTAVNO VOZILO BOBCAT MINI KOMBINOVANA MAŠINA
Zvanicni zastupnik austrijske kompanije PALFINGER - vodeceg svetskog proizvodaca hidraulicnih dizalica. Proizvodnja metalnih konstrukcija, kiperskih i tovarnih sanduka na vozilima.

Scania srbija

Beograd, Zemun, Batajnički put 1 011 3162086
Scania CV AB je čuveni i renomirani švedski proizvođač Teretnih vozila Autobusa Brodskih i industrijskih motora čiji najviši kvalitet i tehnologija zadovoljavaju potrebne i najzahtevnijih kupaca Od 1. aprila 2001. godine, prisutna je u Srbiji preko svog sopstvenog preduzeća pod nazivom Scania Srbija d.o.o. (raniji naziv je bio Scania Jugoslavija d.o.o.) Kao direktni i ekskluzivni predstavnik firme Scania CV AB iz Švedske, Scania Srbija d.o.o. nudi najpovoljnije cene i finansiranje vozila servisiranje i popravku vozila nabavku rezervnih delova kao i svu stručnu pomoć potrebnu kupcima proizvoda firme Scania CV AB Bez obzira na vrstu transporta ili vrstu robe koja se transportuje, kupac dobija kompletnu uslugu prilikom kupovine ovih ili korišćenih vozila, servisiranja vozila, popravki vozila ili nabavke originalnih Scania rezervnih delova. Servis i popravke Scania vozila mogu se obaviti u centralnoj servisnoj radionici u Beogradu koja je opremljena prema Scania standardu. U zavisnosti od prirode nastalog kvara, stručnjaci centralne radionice izvršavaju intervencije na licu mesta. Kupac takođe može popraviti svoje vozilo u ovlašćenoj radionici u Čačku Kamioni Vozila za međunarodni prevoz - Tegljači - Kamioni Građevinska vozila - Tegljači - Kamioni Distributivna vozila - Tegljači - Kamioni Specijalna vozila - Vozila za komunalne usluge i aerodrom - Protivpožarna vozila i vozila za spasavanje - Vozila za opasne materije - Vozila za vojnu industriju i mirnodopska vozila - Vozila za prevoz teškog tovara Vrhunski kvalitet za savremeno konkurentno okruženje U transportnoj industriji vlada jaka konkurencija. Zato vaši kamioni moraju biti vrlo produktivni, ekonomični i pouzdani. Maksimalna raspoloživost i minimalni troškovi su najbitniji. S druge strane, vaši vozači žele da voze kamion kojim se ponose. Novi asortiman kamiona Scania omogućava - vrhunske rezultate. Postoji veliki broj mogućnosti kod ovih vrhunskih kamiona, tako da možete specificirati tačno onakvo vozilo kakvo vam treba za ekonomično poslovanje. To vozilo istovremeno ispunjava zahteve vaših vozača.

Volvo kamioni srbija

Novi Banovci, Svetosavska 213 022 366660
VOLVO - Grupacija moćnih kompanija Osnovana 1927. godine, kompanija Volvo je jedan od vodećih proizvođača teških privrednih vozila i dizel motora u svetu. Grupacija Volvo takođe nudi širok izbor prilagođenih rešenja koja se odnose na finansiranje, zakup, osiguranje i servisiranje, kao i potpune transportne sisteme za gradski saobraćaj. Oblasti našeg poslovanja su: Volvo Trucks Mack Renault Trucks Volvo Buses Volvo Construction Equipment Volvo Penta Volvo Aero Volvo Financial Services Nekoliko poslovnih jedinica omogućava dodatni razvoj proizvodnje ili logističku podršku. Najveće poslovne jedinice su: Volvo Powertrain, Volvo 3P, Volvo IT, Volvo Logistics i Volvo Parts. Danas kompanija Volvo zapošljava približno 72 000 ljudi i ima proizvodnju u 25 zemalja. Poslujemo na više od 185 tržišta. Danas je kompanija Volvo po veličini drugi proizvođač teških kamiona, proizvođač koji stvara pouzdana transportna rešenja za kupce širom sveta Dozvolite nam da brinemo o vašem kamionu Potpuno se posvetite svom poslovanju zato što Volvo može da ponudi programe održavanja koji su potpuno usklađeni sa vašim kamionima i operativnim planovima Tako zaista nećete osetiti teškoće u korišćenju kamiona Odlične karakteristike u vožnji - sposobnost lakog manevrisanja, odličnu vidljivost u svim pravcima i motor s nenadmašno brzim odzivom Veliku udobnost za vozača zbog praktičnog i niskog ulaza u kabinu Veliku isplativost zbog pouzdanosti i lakoće servisiranja Širok opseg naših usluga obezbeđuje vam sigurnu zaradu To se odnosi i na usluge u vezi sa finansiranjem koje obezbedjuje kompanija Volvo Financial Services International. Ne gubite vreme u bankama Kompanija VFSI (Volvo finasijske usluge) u mogućnosti je da zadovolji sve vaše potrebe u pogledu finansiranja i da učini vaše poslovanje konkurentnijim. Volvo Financial Services, podružnica unutar grupacije Volvo koja se bavi finansijskim proizvodima i uslugama, omogućava prilagodljive finansijske usluge koje nudim Genuine Volvo Service Pojedinačno planiranje servisiranja svakog kamiona Manje dolazaka u radionicu, brže servisiranje Veća preostala vrednost kamiona

Europrocess

Beograd, Zvezdara, Gospićka 9 011 2831142
Projektovanje Inženjering Servis Tehnička podrška Konsalting Ekspertska rešenja Inovativne tehnologije Vrhunski kvalitet SISTEMI i KOMPONENTE ZA MERENjE i DOZIRANjE Vibro motori, vibrodozatori, vibrotransporteri Ultrazvučni merači protoka Elektromagnetni merači protoka Sistemi za određivanje kvaliteta uglja Metal detektori, magnetni separatori, automatski uzorkivači Sistemi za transport, premeštanje, izuzimanje, doziranje i odlaganje rasutih materijala SISTEMI ZA MANIPULACIJU RASUTIM MATERIJALIMA Čelični transporteri i elevatori za vrele i abrazivne materijale Cirkularne i transverzalne deponijske mašine i odlagači Utovarno-Istovarne stanice za brodove i vagone Zvezdasti i logaritamski roto i roto-transverzalni izuzimač iz silosa i bunkera Čelični transporteri-izuzimači vrelih i abrazivnih materijala METAL DETEKCIJA, SEPARACIJA, IZDVAJANjE i UZORKOVANjE Metal detektori Magnetni izdvajači, metal separatori Magnetne rešetke i bubnjevi Vibro transporteri i dozatori Automatski uzorkivači SISTEMI ZA PRAĆENJE PARAMETARA KVALITETA UGLjA ON-LINE merenje kvaliteta uglja, kalorijske vrednosti, pepela ,vlaznosti Portabl sistem za određivanje sadržaja pepela na deponijama i vagonima Portabl sistem za određivanje sadržaja pepela u laboratoriji VIBROTEHNIKA Vibromotori, elektromagnetni vibratori, motori sa ekscentrima i debalansiranim masama, Vibro-transporteri, Vibro-dodavači, Vibro-dozatori,Vibro-izuzimači, Vibro-sita KOMPONENTE i SISTEMI ZA MERENjA i DOZIRANjA Merni pretvarači Platformske, Bunkerske vage, Kranske vage, Kolske i Kamionske vage, Železničke i vagonske vage, Tračne vage, Protočne vage, Tračni dozatori Koriolis vage, Loss In Weight dozatori, Big-Bag utovarno-istovarne stanice Vage za tračne transportere, Vibro-sita Vibro-dozatori

Tss metal industry

Kragujevac, Milice Miljojković 15 034 332644
ČELIČNE KONSTRUKCIJE KAMENOLOMILICE i SITA ZA SEPARACIJU KONVEJERI i REGALNA SKLADIŠTA MOGUĆNOST IZRADE SVIH VRSTA METALNIH PROIZVODA PESKIRANJE SAVIJANJE ČELIČNIH PROFILA FARBANJE i HEMIJSKA PRIPREMA SARADNJA U OBUCI VARILACA REGALNO SKLADIŠTE SA TRANSLATOROM SA 1520 PALETNIH MESTA SERVIS SVE OPREME PROIZVEDENE U NAŠIM POGONIMA OD 1972. GODINE TSS Metal Industry je nova kompanija nastala 2007. godine. Naša kompanija je nastala ulaganjem mešovitog srpsko-austrijskog kapitala. Bavimo se proizvodnjom i projektovanjem širokog spektra mašina i čeličnih konstrukcija, sa posebnim akcentom na program iz oblasti kamenoloma. Pored projektovanja i proizvodnje nudimo i specijalizovane usluge uz visok nivo kvaliteta. TSS Metal Industry broji preko 100 zaposlenih i poseduje preko 10 000 m2 fabričkog i skladišnog prostora. Svesni napretka tehnologije na svim poljima industrije, kao i vremena koja dolaze, uvideli smo da je od krucijalne važnosti posedovanje što funkcionalnijih segmenta u procesu proizvodnje - od same ideje, preko projektnog crteža do finalnog produkta. Od kako je kompanija privatizovana, maksimalno smo unapredili i profesionalizovali proizvodni proces, kako u pogledu same proizvodnje tako i u informatičkom segmentu. Sada smo u mogućnosti da izađemo u susret svakom klijentu i u najkraćem vremenskom periodu izradimo projekat i dođemo do konačnog proizvoda. Naš tim projektanata će se pobrinuti da Vaše ideje zažive na papiru, a naš unapređeni proces proizvodnje, da dođete do krajnjeg produkta, i to u rekordnom roku.

Liftech

Beograd, Stari Grad, Visokog Stevana 21 011 2189829 |
063 8408044 |
Oprema za prenos tereta: Poliesterne trake Dizalice, španeri Lancani zatezači, hvatači limova Vinte Paletari Viljuškari Kuke, skopci... Oprema za prenos, osiguranje i vezivanje tereta: poliesterne trake (gurtne), španeri, lančani zatezači, ručne lančane dizalice, dizalice sa polugom, lančana kolica, tirfori, univerzalni hvatači za lim, vertikalni i magnetni hvatači za lim, vinte, hidraulična oprema (paletari, ručni viljuškari, nosači buradi), vinčevi, kuke, škopci, lančane i poliesterske priveznice, konopci, električne dizalice, portali, konzolne dizalice, kranovi, makazasti stolovi...

Liv mont

Beograd, Novi Beograd, Bul. Mihajla Pupina 10g 011 2137837 |
063 310881 |
Liv Mont d.o.o. u svojoj ponudi predstavlja programe poluprofesionalnih i profesionalnih mešalica slovenačkog proizvođača Altrad Liv d.o.o. i rasklopivih i varenih ručnih kolica proizvođača Liv Kolesa d.o.o.
PROIZVODNJA MOSTNIH PORTALNIH i KONTEJNERSKIH DIZALICA OPREMA ZA PRETOVAR, USKLADIŠTENJE i NEPREKIDNI TRANSPORT RUDARSKA i DUVANSKA OPREMA REDUKTORI PRENOSNICI ZUPČANICI i POGONSKA MEHANIZACIJA PROIZVODNJA i REMONT GRADJEVINSKIH TORANJSKIH DIZALICA U KOOPERACIJI SA FIRMOM POTAIN (FRANCUSKA) Osnovni proizvodni program preduzeća je proizvodnja mostnih, portalnih i kontejnerskih dizalica, rudarske, duvanske i opreme za šećerane, opreme za pretovovar, uskladištenje i neprekidni transport, reduktora i pogonske mehanizacije. Proizvode dizalice od 250kg do 150t i obalske utovarne i pretovarne dizalice. Osvojena je proizvodnja dizalica od projektovanja preko montaže do isporuke, remonta i servisiranja (sve sem elektronike). Proizvode kompletne reduktore za šećerane, cementare, rudnike, željezare, prehrambenu i farmaceutsku industriju. Rade sve vrste reduktora: reduktori sa cilindričnim zupčanicima, planetni reduktori, pužni reduktori. Kod opreme za neprekidni transport proizvode trakaste, pužne, člankaste i druge transportere koji se koriste u rudnicima i cementarama.

Teikom

Beograd, Zemun, Banatska 83a 011 3814400
TEIKOM više od jedne decenije zastupa na tržištu SCG, BiH i Makedonije najveće svetske proizvođače rudarskih i građevinskih mašina i opreme. Prodaja, servis i rezervni delovi. KOMATSU - svetski proizvođač najšireg asortimana rudarskih i građevinskih mašina. BRIDGESTONE - lider u proizvodnji pneumatika i transportnih traka.

Fabrika kablova zaječar

Zaječar, Negotinski put bb 019 444333 |
019 444374 |
PROIZVODNjA KABLOVA i PRIBORA PROIZVODNjA OPREME ZA ODRŽAVANjE PUTEVA TRANSPORTNA OPREMA PROCESNA OPREMA RUDARSKA OPREMA OPREMA ZA POLjOPRIVREDU KABLOVSKA OPREMA PROIZVODNjA ELEKTRONIKE PROIZVODNjA IZOPUR - POLIURETANSKE MASE PROIZVODNjA KABLOVA i PRIBORA Bakarna vučena i omekšana žica, prečnika od 0,15 do 4,52 mm. Aluminijumska vučena žica, prečnika od 1,3 do 5,0 mm. Bakarna kalajisana žica vučena i omekšana, prečnika od 0,20 do 3,00 mm. Užad od bakra i aluminijuma, okrugla i kompaktirana od 16 do 630,00 mm2. Fleksibilna užad od kalajisane ili nekalajisane bakarne žice preseka od 10,00 do 185,00 mm2. Energetski instalacioni provodnici izolovani termoplastičnim masama, preseka od 0,50 do 16,00 mm2. Energetski kablovi izolovani termoplastičnim masama, za radne napone do 10 kV i preseka od 1,5 do 500 mm2. Energetski kablovi izolovani termoreaktivnim plastičnim masama za radne napone do 35 kV i preseka od 25 do 400 mm2. Kablovi za naftnu industriju, žile preseka 6 - 35 mm2. Signalno-komadni kablovi i izolovani PVC - masom preseka od 1,5 do 4 mm2. Rudarski kablovi izolovani prirodnom i sintetičkom gumom za radne napone od 10 kV i preseka od 0,5 do 95 mm2. Fleksibilni provodnici izolovani prirodnom ili sintetičkom gumom preseka od 0,5 do 6 mm2. Temperaturno otporni fleksibilni provodnici izolovani silikonskom gumom. Fleksibilni spiralizovani i nespiralizovani provodnici za belu tehniku. Auto-provodnici. Provodnici i kablovi za specijalne namene. Telekomunikacioni kablovi i provodnici izolovani termoplastičnim masama. Koaksijalni i CA-TV kablovi i provodnici. Kompozitni energetsko-signalni kablovi i provodnici različitog kapaciteta. Negorivi i bezhalogeni kablovi i provodnici za podzemne železnice i metroe. Kablovski pribor za energetske kablove radnih napona do 35 kV izolovanih termoplastičnim i termoreaktivnim masama. Kablovski pribor za telekomukacione provodnike i kablove izolovane termoplastičnim masama. Kablovski konektori za telekomunikacione kablove i provodnike izolovane termoplastičnim masama. Projektantske i inženjering usluge iz oblasti tehnologije kablovske proizvodnje i kablovske opreme. PVC Granulat PROIZVODNjA OPREME
Generalni zastupnik AMMERAAL-BELTECH Holandija Proizvođači PVC transportsnih traka: ravne, dezenirane, lučne, elevatorske Pljosnati pogonski kaiševi Modularne trake Nazubljeni vučni i transportni kaiševi Servisna terenska služba Osnovani maja 1990. godine. Delatnost: izrada, isporuke, servisiranje svih tipova trasnportnih traka, pljosnatog pogonskog remenja namenjenih za: - prehrambenu - farmaceutsku - duvansku - hemijsku - građevinsku - tekstilnu - metalnu - drvnu industriju 1999. godine smo postali generalni zastupnik za područje Srbije kompanije Ammeraal Beltech Holandije, najvećeg svetskog proizvođača PVC transportnih traka, pljosnatog pogonskog remenja, modularnih traka, zupčastih i vučnih kaiša. Posedujemo kompletnu originalnu opremu za konfekcioniranje svih tipova traka i pljosnatog pogonskog remenja. Mašinski postavaljamo sve tipove profila na transportne trake. Kupcima su na raspolaganju u svakom momentu velike zaliha transportnih traka i remenja u različitim tipovima. Kroz razvoj osnovne delatnosti proširen je program 2006. godine sa austrijskom firmom Kraus, proizvođačem svih tipova valjaka-rolni za transportere u procenoj industriji kao i programa lift platformi za podizanje ljudstva i tereta. Ponuda Vulkan Commerca je upotpunjena u daljem razvoju sa programom svih tipova mehaničkih spojnica za transportne trake američko-nemačke firme Anker-Flexco, kao i programom specijalnih traka i vučno transportnih poliuretanskih profila izraelske kompanije Volta. Kroz ovaj period razvoja Vulkan Commerce je razvijao kvalitetno osposobljenu tehničko-tehnološku službu za sve vrste usluga sastavljanja transportnih traka i pljosnatog pogonskog remenja kod krajnjeg korisnika.

Varius

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Pilota Mihaila Petrovića 79a 011 2342122 |
064 8525900 |
Kao ovlašceni zastupnici firmi: ATRIK d.o.o. Slovenija i OTTO GmbH Nemacka u svom asortimanu imamo veliki broj komunalnih vozila i nadgradnji pogodnih za upotrebu i u drugim delatnostima. Kao i širok spektar plasticnih i metalnih kanti, kontejnera kao i ulicnih korpi za otpatke.

Multipartner sistem

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 298 011 6555821
Generalni zastupnik i uvoznik malih i velikih specijalnih šasija, specijalnih komunalnih nadogradnji (kosilice, autocistilice, usisivaci), opreme za održavanje komunalne higijene (oprema za zimsku službu, specijalne fekalne nadrgradnje), opreme za kompaktiranje tla, opreme za reciklažu, sitne i krupne mehanizacije za gradevinarstvo i putarstvo.

Graditelj group

Novi Sad, Bulevar Slobodana Jovanovića 4a 021 4808400
ZASTUPNIŠTVO SANDVIK DYNAPAC SIM AMMANN LEBLAN DOOSAN CARMIX VENIERI RASCO PRIME DRILLING TESMEC ISUZU

Glacier

Beograd, Stari Grad, Terazije 36 011 3629029 |
063 577494 |
PRODAJA TERETNIH VOZILA i RADNIH MAŠINA PRODAJA AUTOBUSA Glacier d.o.o. posluje vec 10 godina na tržištu Srbije. Dileri smo holandske firme Kleyn trucks B.V. Iako firmu čini mali broj zaposlenih, našim entuzijazmom i zalaganjem dospeli smo do pozicije najvećeg prodavca polovnih teretnih vozila na trzištu Srbije. Iako u "polovnom svetu" garancije ne postoje, garanciju sigurnosti i kvaliteta predstavlja naš dugogodišnji rad kao i veliki broj zadovoljnih kupaca. U 2005-oj godini otvorili smo naš novi lager vozila u Šimanovcima, na autoputu E70 Beograd-Zagreb, kod same naplatne rampe. Tu nam se nalazi i javno carinsko skladište, a u budućnosti planiramo da otvorimo i truck-centar.

Ciklovent

Novi Sad, Bulevar vojvode Stepe 20 021 6400808 |
021 6790545 |
PROJEKTOVANjE PROIZVODNjA, UVOZ i MONTAŽA OPREME ZA DRVNU, PREHRAMBENU, POLjOPRIVREDNU, GRAFIČKU, HEMIJSKU i OSTALE GRANE INDUSTRIJE VENTILATORI CIKLO FILTERI TIP RGB - CILINDRIČNI KASETNI FILTERI TIP KF LAKIRNICE i SUŠARE SA NADPRITISKOM STOLOVI ZA BRUŠENjE SA OTPRAŠIVANjEM SILO(REZORVAR) - CILINDRIČNI SILOS - KVADRATNI IZVLAKAČI PILjEVINE FILTERSKE STANICE TIP FS OTPRAŠIVAČI - MOBILNI VENTILACIONA OPREMA ZA UGOSTITELjSKE OBJEKTE VENTILACIONA OPREMA - POSEBNE NAMENE DOZATORI - USTAVE TRANSPORTNA OPREMA HIDRO FILTERI TIP RDN-TAS AUTOMATIKA i ELEKTRORADOVI TRANSPORT i MONTAŽA NADZOR i KONTROLA PROJEKTOVANjE

Delta - t.e.c.

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Mladena Mitrića 16 011 3549429

Atbfod

Bor, Đorđa Vajferta 16 030 458020
VODNE TURBINE OPREMA ZA PMS TURBO MAŠINE TRANSPORTERI SKI OPREMA: ŽIČARE SA SEDIŠTEM, SKI LIFTOVI, MINI SKI LIFTOVI TERMO DINAMIKA OPREMA ZA OTPRAŠIVANjE POLjOPRIVREDNI PROGRAM: SEJAČICE, PLUGOVI, TANjIRAČE, REZERVNI DELOVI... ZATVARAČI DODAVAČI OPREMA ZA RUDARSTVO KLIMATIZACIJA i VENTILACIJA ELEKTRO OPREMA DOPUNSKI PROGRAM
PROIZVODNjA, TRANSPORT i UGRADNjA BETONA i BETONSKE GALANTERIJE TRANSPORTNA, GRAĐEVINSKA i MEHANIZACIJA ZA RECIKLAŽU

Fagram

Smederevo, Đure Salaja 13 026 225311 |
026 223367 |

Devix

Beograd, Lazarevac, Dimitrija Tucovića 30 011 8161778 |
011 8161788 |
PRODAJA GRAĐEVINSKE MEHANIZACIJE PRODAJA TERETNIH VOZILA PROIZVODNjA SENDVIČ PANELA OPŠIVNA LIMARIJA GRAĐEVINSKI KONTEJNERI NISKOGRADNjA TRANSPORT BENZINSKA STANICA AUTO CENTAR Proizvodnja izolacionih sendvič panela i profilisanih limova TR 40/230 za izgradnju hladnjača industrijskih hala, magacina, radionica i drugih objekata.

Yu Auto

YU Auto logo
Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Lazarevački drum 23 011 7547476 |
064 1313799 |
YU Auto logo
REZERVNI DELOVI ZA IVECO VOZILA REZERVNI DELOVI ZA KOMUNALNA VOZILA FARID REZERVNI DELOVI ZA KAMIONE AVIA REZERVNI DELOVI ZA AUTOBUSE ZHONG TONG Rezervni delovi za kamione: IVECO DAILY, ZASTAVA KAMIONI, ZASTAVA RIVAL, EUROCARGO, STRALIS, TRAKKER. Naša kompanija bavi se distribucijom, veleprodajom i maloprodajom rezervnih delova. U okviru firme imamo prodajni prostor i magacinski prostor za skladištenje. YU AUTO je ovlašćeni zastupnik i distributer proizvoda renomirane italijanske kompanije FARID koja je evropski lider u proizvodnji komunalnih vozila. Originalni rezervni delovi i dodatna oprema za FARID komunalna vozila deo su naše ponude. Nudimo rezervne delove za AVIA ASHOK kamione To su kamioni od poverenja! YU AUTO nudi sve rezervne delove za ZHONG TONG AUTOBUSE. ZHONG TONG je jedan od vodećih kineskih proizvođača autobusa sa proizvedenih 8000 jedinica godišnje. ZHONG TONG proizvodi sve tipove autobusa - od malih gradskih autobusa do turističkih autobusa visoke klase.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA