Trake za pakovanje

Trake za pakovanje Beograd

Euris

Beograd, Dedinje, Senjak, Save Maškovića 3 011 3989038 |
011 6305050 |
EURIS PAKOVANjE PAKOVANjE PLASTIČOM TRAKOM PAKOVANjE ČELIČNOM TRAKOM PAKOVANjE TEKSTILNOM TRAKOM PAKOVANjE STREČ FOLIJOM PAKOVANjE PLASTIČNOM TRAKOM - Polipropilenska traka za pakovanje (PP traka) - Polietilenska traka za pakovanje (PET traka) - Mašine za pakovanje plastičnom trakom - Ručni alati za pakovanje plastičnom trakom - Metalne spojnice - Razmotači PAKOVANjE ČELIČNOM TRAKOM - Čelična traka - Ručni alati za pakovanje čeličnom trakom ( natezači trake, ručna klešta, makaze za odsecanje, pneumatski alati, kombinovani alati ) - Metalne spojnice - Razmotači za čeličnu traku PAKOVANjE TEKSTILNOM TRAKOM - Tekstilna polyester traka - Ručni alati - natezači trake - Metalne kopče - Razmotači PAKOVANjE STREČ FOLIJOM - Mašinsko pakovanje - Ručno pakovanje - Mašine za strečovanje POMOĆNI MATERIJALI - Kartonski ugaonici - Samolepljiva folija Euris d.o.o. je spoljno trgovinska kompanija specijalizovana za uvoz, distribuciju i prodaju robe sa sedištem u Beogradu i deo je grupacije koja posluje u više Evropskih zemalja. Širok spektar proizvoda za pakovanje baziran je na ponudi mašina i alata za pakovanje, čeličnoj traci, plastičnoj traci za pakovanje kao i streč foliji. Osnovna primena proizvoda za pakovanje je u mašinskoj industriji, industriji proizvodnje čelika i obojenih metala, drvno prerađivačkoj, papirnoj, novinskoj industriji i industriji građevinskog materijala, hemijskoj industriji, prehrambenoj industriji i sl. Ponudom naših proizvoda je postignut najbolji odnos cene i kvaliteta. Zadovoljan kupac je naš uspeh i potvrda da naš tim dobro radi.

Super Storm

Super Storm logo
Beograd, Zvezdara, Vojvode Brane 16b/5 011 4119174 |
064 1454882 |
Super Storm logo
STREČ FOLIJA SAMOLEPLjIVE TRAKE - SELOTEJP PP TRAKE i PET TRAKE ČELIČNE TRAKE MAŠINE i ALATI ZA PAKOVANjE KREP TRAKE PAKOVANjE HRANE HTZ OPREMA EURO PALETE Super Storm doo je nastao na dugogodišnjem iskustvu u oblasti pakovanja. Cilj nam je da na najefikasniji način odgovorimo vašim potrebama i ponudimo najbolja rešenja. Naša delatnost je prodaja i proizvodnja transportne ambalaže, ambalaže za pakovanje hrane i HTZ opreme. Detalje o našoj ponudi možeti videti na ovom sajtu, a za sva vaša dodatna pitanja i potrebe nas kontaktirajte. STREČ FOLIJA - Ručna streč folija - Mašinska streč folija - Predistegnuta streč folija - Streč folija - mini roll SAMOLEPLjIVE TRAKE - SELOTEJP - Akril trake za pakovanje - Solvent trake za pakovanje Akrilne trake: - Uglavnom se koriste prilikom zatvaranja transportnih kutija. Lepak je na bazi vode, što podrazumeva korišćenje na temperaturama iznad 0°C. Solvent trake: - Trake izutetnog kvaliteta. Uglavnom se koriste prilikom zatvaranja transportnih kutija. Lepak je na bazi prirodnog kaučuka (solvent), što nudi mogućnost korišćenja trake na temperaturama ispod 0°C. Zbog toga se koriste i u hladnjačama. PP TRAKE i PET TRAKE Polipropilenske trake: - Koriste se za vezivanje robe na paletama. Najčešća primena u građevinskoj industriji, štamparijama i u pakovanju voća. Vezivanje se vrši uz pomoć mehaničkog ručnog alata i spojnica, kao i baterijskim alatom. Polietilenske trake: - Trake izuzetne jačine. Koriste se za vezivanje većeg tereta. Vezivanje se vrši baterijskim i pneumatskim alatom, kao i na automatizovanim linijama. ČELIČNE TRAKE Koriste se za vezivane izuzetno teških pakovanja. Najveća primena je u metalskoj i drvno-prerađivačkoj industriji. Vezivanje se vrši ručnim i pneumatskim alatima. MAŠINE i ALATI ZA PAKOVANjE - Mašine za strečovanje - Baterijski alat za PP i PET traku - Ručni alat za PP traku - Metalne spojnice KREP TRAKE - Krep trake 60c - Krep trake
Ambalaža Euro Pak Sistem logo
TRAKE ZA PAKOVANJE - EURO PAK SISTEM U ponudi imamo čelične i tekstilne trake.
KARTONSKE KUTIJE PAPIRNE KESE SA SPOLjNOM RUČKOM PAPIRNE KESE SA UNUTRAŠNjOM RUČKOM KESE ZA FARMACIJU KESE ZA ŠEĆER i BRAŠNO GRAB SOS KESE KESE SA UPREDENOM RUČKOM SELOTEJP TRAKE Kompanija "Natura Trade" doo, sa sedištem u Loznici, osnovana je 1995 godine. Od 2013. smo nosilac sertifikata ISO 9001. Početna delatnost kompanije je proizvodnja kartonske ambalaže od valovite lepenke, delatnost u kojoj smo danas pozicionirani u samom vrhu proizvođača u Srbiji, zahvaljujući investicijama u potpuno novu italijansku opremu za proizvodnju transportnih kutija i štancane ambalaže, što garantuje izuzetno visoku produktivnost, vrhunski kvalitet i poštovanje rokova isporuka, što takođe dugujemo našem voznom parku od 4 kamiona tandema. Uz ogromne napore i velike investiije u nemačku, japansku i italijansku tehnologiju, "Natura Trade" je svoje poslovanje proširila na proizvodnju papirnih kesa, koja je 90% namenjena izvozu, a u kojoj smo apsolutni lideri u regionu, kao i na proizvodnju industrijskog selotejpa od polimernih materijala. Uz sve navedeno, možemo reći da naša kompanija funkcioniše kao jedan veliki ambalažni servis. Izuzetno smo posvećeni stalnom ulaganju u ljude i opremu, uz kvalitetan odnos prema kupcima i dobavljačima. Mi u "Naturi Trade" jednostavno volimo ambalažu. Ukoliko ste zainteresovani za neke od naših proizvoda, slobodno nas kontaktirajte. Naš operativni tim će Vam rado izaći u susret.

Alpha Box Trade

Alpha Box Trade logo
Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 117 011 3183736 |
069 3183736 |
Alpha Box Trade logo
TRAKE ZA PAKOVANJE - ALPHA BOX TRADE Osnovna delatnost preduzeća Alpha Box Trade je veleprodaja i maloprodaja kartonske ambalaže, streč folija, puc-puc folija, lepljivih traka i drugih proizvoda koji će Vam olakšati pakovanje različitih vrsta proizvoda.
SMM Roda Company logo
TRAKE ZA PAKOVANJE - SMM RODA COMPANY Samolepljive trake, krep trake.
Panonska INT doo logo
TRAKE ZA PAKOVANJE - PANONSKA INT - Mašinica za zatezanje PP Trake - Kolica za PP traku
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA