Tepisi - prodaja

Tepisi - prodaja Beograd

Ekol tepisi

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Smederevski put 45 011 3411292 |
011 3415505 |
TEPISI Iz igre BOJA i LINIJA nastaju naši dezeni Zadatak je da ovu igru OSLIKAMO i donesemo u VAŠ DOM Miris ruže, romantični snovi Rascvetala osećanja: nežno i roze... Tepisi koji se nalaze u našoj ponudi su tepisi mašinske izrade u kvalitetima vune, viskoze, mešavine i sintetike. U našoj bogatoj ponudi možete pronaći tepihe modernog i aktuelnog dizajna takođe i tepihe verne tradiciji u klasičnom stilu. Na tom putu najvažnije nam je da uvek uspemo da odgovorimo vašim željama, potrebama i ukusima. 2001. godinu obeležavamo kao početak poslovanja na prostoru Srbije i Crne Gore. Od prvog dana posebnu pažnju posvetili smo tepisima, a taj izbor nam je omogućio da po pitanju kvaliteta i asortimana ubrzo postanemo jedan od vodećih ponuđača na tržištu kako Srbije tako i Crne Gore. Potekli iz Turske nose bogatu kulturu i tradiciju izrade. U našoj ponudi mogu se naći tepisi mašinske izrade u kvalitetima vune, viskoze, kombinacija vune i sintetike i čiste sintetike. Kao zastupnici svetski priznatih proizvođača tepiha iz Turske (Merinos Tepisi, Atlantik Tepisi...), nudimo Vam tepihe modernog i aktuelnog dizajna takođe i tepihe verne tradiciji u klasičnom stilu.

Euro Af - Simfo salon nameštaja

Euro Af - Simfo salon nameštaja logo
Bačka Palanka, Kralja Petra I 116 021 754567 |
021 754363 |
Euro Af - Simfo salon nameštaja logo
TEPISI - EURO AF SIMFO Veliki izbor tepiha, staza, itisiona.
Salon nameštaja, laminata i tepiha Pedja Komerc logo
DNEVNE SOBE SPAVAĆE SOBE DEČIJE SOBE GARNITURE KOŽNE GARNITURE UGAONE GARNITURE LEŽAJEVI KUHINjE TRPEZARIJE PREDSOBLjA STOLOVI ZA KOMPJUTER TEPISI LAMINATI PARKETI ITISONI TOPLINZI KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ Za Vas smo obezbedili pogodnosti pri plaćanju: - Mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana - Mogućnost plaćanja subvencionisanim kreditima sa 6% kamate od 6 do 60 meseci - Mogućnost popusta po dogovoru za veće kupovine - Mogućnost plaćanja svim platnim karticama DNEVNE SOBE SPAVAĆE SOBE DEČIJE SOBE GARNITURE KOŽNE GARNITURE UGAONE GARNITURE LEŽAJEVI KUHINjE TRPEZARIJE PREDSOBLjA STOLOVI ZA KOMPJUTER TEPISI PARKETI LAMINATI ITISONI KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ TOPLINZI DOBAVLjAČI: Jela Jagodina Matis Dasa nameštaj Dinas Novart Malagić Atlas Užice Ćimo Company Tahirović Hrast nameštaj Product Stil Jasen Tarkett Hersa Fenix Radović Elan Mita Beli Bor

Nameštaj 4 m

Leskovac, Vilema Pušmana 3 016 3150128
PROIZVODNjA NAMEŠTAJA VELEPRODAJA i MALOPRODAJA NEMEŠTAJA IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI i ŽELjI KUPCA GARNITURE SPAVAĆE SOBE TRPEZARIJE LEŽAJEVI STOLOVI i STOLICE KOMPJUTERSKI STOLOVI REGALI KOMODE PREDSOBLjA GARDEROBERI UKRASNI NAMEŠTAJ DEČIJE SOBE KUHINjE TEPISI OGREVNI MATERIJAL ALU i PVC STOLARIJA Porodična firma „4M“dugogodišnju zanatlijsku tradiciju metalsko limarske proizvodnje, 1993. godine menja u delatnost prerade drveta. U novosagradjenom pogonu tapacirnice na oko 2.000 kvadrata pokreće proizvodnju nameštaja, 2001.godine u selu Palikuća blizu Leskovca. Kupovinom poslovnog prostora u industrijskoj zoni Leskovca preko puta železničke stanice 2004godine, stvara uslove za otvaanje najvećeg salona nameštaja na jugu Srbije, površine od preko 5.000 kvadrata. Minulih godina firma „4M“ konstanto ulaže u osvaremenivanje proizvodnih linija, osvajanje novih proizvoda i širenje i prodajne mreže. Danas „4M“ D.o.o. upošljava oko 40 radnika u proizvodnji, maloprodaji i veletrgovini. U atraktivnim salonima u Leskovcu, Nišu, Bujanovcu, Vranju, Jagodini i Ćupriji pored nameštaja iz sopstvene proizvodnje, kupcima nudi savremen nameštaj najpoznatijih domaćih i svetskih proizvodjača, modernog dizajna vrhunskog kvaliteta izrade. Najveći izbor nameštaja pogodan za svaki deo u kuće, stana ili poslovnog prostora. Ljubazno osoblje salona „4M“ svakom kupcu pomoći će kod izbora i kupljeni nameštaj isporučiti i montirati u najkraćem mogućem roku. U salonima 4M možete pronaći širok izbor nameštaja poznatih proizvodjača iz zemlje i inostranstva: Jela Jagodina, Vitorog Promet, Black Red Whte, Radović Enerijer, Slavkan, Tahirović, Numanović, Stil, Hrast – parketara, Kocić, VIN, Euro stil, Vapeks, Stanković, Aleksandar. 4M direktno uvozi nameštaj iz: Poljske Makedonije, Kine, Turske i Albanije. UVEK NAJBOLjE ZA VAS - TRADICIJA i POVERENjE!!!

Domis enterijeri

Sremska Mitrovica, 1. novembar 10 022 671119 |
022 671396 |
TEPISI - DOMIS ENTERIJERI Tepisi, itisoni, staze...

Salon ekskluzivnog nameštaja enviro

Beograd, Vračar, Bulevar kralja Aleksandra 17 011 3241275
SALON EKSKLUZIVNOG NAMEŠTAJA SOFE FOTELjE DNEVNE SOBE SPAVAĆE SOBE TRPEZARIJE UGAONE GARNITURE RASVETA TEPISI AKSESOAR ZA DEKOR JASTUCI, PREKRIVAČI i PUFOVI OFFICE PRIBOR PROIZVODI ZA STOLOVE PROIZVODI ZA KUHINjU OPREMA ZA BAROVE i RESTORANE
Tepisi prodaja

Galerija podova

Bačka Palanka, Industrijska zona bb 0800 345345
TEPISI PARKET LAMINATI TEPISONI VINIL LAJSNE ZA PARKET DODATNI PROIZVODI ZA PARKET LAJSNE ZA LAMINAT PVC LAJSNE ALUMINIJUMSKI PROFILI OTIRAČI PROSTIRKE ZA KUPATILA PODLOGE ZA PODOVE MASE, PRAJMERI i LEPKOVI Galerija Podova predstavlja prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova na Balkanu. Zahvaljujući neprestanom usavršavanju poslovanja našu ponudu danas čine parket, laminat, vinil, tepisi i tepisoni vodećih svetskih proizvođača. Sastavni deo naše ponude je i bogat program kućne dekoracije (zavese, garnišne, mebl štof, peškiri, posteljine) a sve sa idejom da našim kupcima na jednom mestu ponudimo kompletno rešenje za opremanje enterijera. Svojih 45 godina iskustva i znanja o podovima usmeravamo ka tome da kupcima pružimo stručno savetovanje u pronalaženju kompletnog rešenja, prijatno iskustvo i sigurnost u kupovini. Jakom distributivnom mrežom koju čini 43 maloprodajna objekta u 33 grada u Srbiji i Crnoj Gori, obezbeđujemo dostupnost proizvoda u najkraćem roku. Široku ponudu proizvoda čine moderni i savremeni podovi koji ispunjavaju estetske, tehnološke i ekološke kriterijume, kao i kućna dekoracija za sve ukuse. Bez obzira da li je reč o stambenim ili javnim objektima, nudimo rešenje i odgovor na različite zahteve. Svojim kupcima obezbeđujemo i kompletnu uslugu, od stručnog savetovanja pri kupovini, preko dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača. Prodajni prostor naših maloprodajnih objekata prostire se na preko 20.000 m2, i uređen je tako da putem podijuma sa tepisima, rolni vinila i tepisona, displeja, kataloga i biblioteka sa uzorcima na najbolji način predstavi široku ponudu vrhunskih podnih obloga i kućne dekoracije. Jedinstveni koncept izlaganja proizvoda omogućava nam njihovu lakšu vizuelizaciju u prostoru i obezbeđuje udobnost pri kupovini. U želji da obezbedimo da svi u Srbiji mogu da kupe naše proizvode, čak i oni kupci u čijim gradovima nema naših prodavnica, i da pritom uživaju u kupovini iz fotelje pokrenuli smo i internet prodaju.

Mebl art

Beograd, Stari Grad, Dositejeva 18 011 2631605 |
063 225459 |
TAPETE MEBL DRAPERIJE NAMEŠTAJ TEPISI

Pars persia shop

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 149 011 2167902 |
064 1724872 |
UVOZ i PRODAJA PERSIJSKIH TEPIHA DIREKTNO IZ IRANA Najlepši primerci ikad istkanih tepiha, potiču iz Persije, današnjeg Irana i predstavljaju materijalno i duhovno bogatstvo u svakoj kući. Neka plene lepotom i Vaš dom. Preduzeće PARS PERSIA SHOP se bavi uvozom ručno radjenih tepiha direktno iz Irana. U našoj ponudi je široka lepeza persijskih tepiha: nomadskih, seoskih, kao i najfinijih tepiha visoke čvoraže radjenih plemenitim materijalima u umetničkim radionicama. Raznolikost naše ponude Vam pruža mogućnost da odaberete tepih po svom ukusu i zahtevima Vašeg prostora. Posetite nas, a mi ćemo Vam našim znanjem i iskustvom pomoći da odaberete tepih koji će krasiti Vaš dom ili poslovni prostor.

Spectar commerce trend

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10a 011 3118760 |
011 3118761 |
KVALITETNIJI, LEPŠI, UDOBNIJI ŽIVOTNI PROSTOR ZAVESE DRAPERIJE MEBL ŠTOFOVI DEKORATIVNI PREKRIVAČI i JASTUCI POZAMANTERIJA TAPETE TEPISI GARNIŠNE SISTEMI i OTIRAČI HOTELSKI PROGRAM OD IDEJE DO REALIZACIJE U skladu sa uspostavljenom tradicijom TREND i danas nastavlja sa konceptom tržišnog poslovanja za poznatog kupca od snimanja prostora predloga dizjnera do realizacije i montaže Zaposleno osoblje sa velikim radnim iskustvom, uspešno realizuje sve kreacije tima visoko obrazovanih akademskih dizajnera tekstila. U bogatoj ponudi TRENDA zastupljen je kompletan enterijerni tekstil, materijali i mebl štofovi renomiranih svetskih proizvođača JAB COULISSE SAHCO ARQUATI CASAMANCE GONZALO FERRI SANDERSON CARLUCCI Uz našu paletu dezena, boja, materijala i raznolikost dizajna, omogućeno Vam je da Vaš enterijer ima sve odlike unikatnog prostora. Pored svih vrsta lakih i teških zavesa draperija panela i plise zavesa TREND ima u ponudi i prekrivače za krevete sa dekorativnim jastucima i pratećom dekorativnom pozamanterijom. TRENDOV program uključuje i sve vrste garnišni podnih obloga sisteme za zaštitu od sunca (rolo sisteme, trakaste zavese i venecijanere) otirače sa čeličnim četkicama, tepih-trakama i gumenim trakama kao i zidne tapete – tkane i dekorativne, poznatih proizvođača SAHCO-ULF MORITZ, SANDERSON, CASAMANCE i RASCH Javni objekti koji su koristili naše usluge: Zgrada Vlade Republike Srbije Pozorište na Terazijama Vrhovni sud Srbije Tanjug Telekom VIP British American Tobaco Unicredit bank EFG bank Nelt Diplomatic club BN Boss West Truck Ambasade stranih država Rezidencije Hoteli i restorani koji su koristili naše usluge: Hotel Holiday In In hotel Hotel Vojvodina Restoran Monte Cristo Restoran Cafe Cafe Motel Đukić Colonial Sin Garancija našeg uspeha je dugogodišnjeg iskustvo na opremanju najekskluzivnijih privatnih i javnih objekata u zemlji i inostranstvu. Posetite nas i sa nama budite u trendu!

Salon tepiha naj naj

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 149 011 2270017 |
065 3180522 |
Tepisi Naj Naj obuhvataju i ručno rađene tepihe i tepihe mašinske izrade, od prirodnih i veštačkih materijala. Postavljanje pravog tepiha može običnu sobu učiniti posebnom i vrlo lepom. Izgled prostorije ništa ne upotpunjuje tako kao dobar tepih. Naši proizvodi Shaggy "Sole" i "čupavi" tepisi Novozelandska vuna Kombinovani sastav Sintetički tepisi U Salonu Naj Naj kupljene proizvode možete platiti na sledeći način: Gotovinski Platnim karticama Virmanski Čekovima građana - mogućnost odloženog plaćanja Radno vreme Ponedeljak - Petak 09-20 Subota 09-15 Nedeljom ne radimo

Poly dec

Beograd, Banovo Brdo, Požeška 67a 011 3540650 |
011 3059423 |
DEKORATIVNI ELEMENTI OD POLIURETANA TAPETE ITISONI i TEPISI PARKETI TKANINE ZAVESE, DRAPERIJE DEKORATIVNI JASTUCI PREKRIVAČI ABAŽURI STOLNjACI RESE TRAKE KIĆANKE POSEBAN PROGRAM TKANINA ZA OPREMANjE HOTELA

Oriental tepisi - persija

Beograd, Vračar, Beogradska 44b 011 2438088 |
011 2436864 |
Izraz ORIJENTALNI TEPIH označava tepih sa Istoka , odnosno doslovno označava tepih izraden na Orijentu, i može se s pravom odnositi na bilo koji tepih orijentalnog porekla, bez obzira na izgled ili način izrade. Izraz se obično koristi da opiše tepihe izradjene ručno, po tradicionalnim metodama u prostranim oblastima... ..... Anadolije (Turska), Persije (Iran), Avganistana, Belukistana, Turkmenistana, na Kavkazu, u nekim delovima Indije, u Kini, Pakistanu i delom na Balkanu Orijentalni tepisi su raskošni, raznoliki i lepi i skoro svi imaju neke sličnosti i to zato jer svi nastaju prema odredenoj šemi. Skoro uvek je u sredini centralno polje s medaljonom ili nedovršenim nizom motiva. Oko glavnog polja mogu biti smešteni dekorativni elementi koji vizuelno premošcuju motiv s centralnog polja s glavnim elementima na krajevima tepiha. Motivi na orijentalnim tepisima su duboko prožeti islamskom religijom i njihovim gledanjem na svet. Osim religioznih motiva, često se koriste i vegetativni motivi koji su simbol moći i duhovnog napretka. Drveće je životni ciklus, scene iz lova na životinje simbolizuju borbu izmedu dobra i zla, drvo života je novi život i sl. Orijentalne tepihe treba ceniti ne samo kao korisne predmete, već i kao umetnička dela i čak remek-dela koja fasciniraju svojim bogatstvom, simbolikom motiva , maštom i koloritom. Orijentalni tepisi danas PERSIJSKI - čine najveću i najvažniju grupu TURKMENSKI - gde spadaju čuveni crveni tepisi, kao i turkmenski, avganistanski i Beluci tepisi napravljeni u centralnoj Aziji KAVKASKI - tepisi kojima su geometrijske figure glavna dekoracija TURSKI INDIJSKI, PAKISTANSKI i KINESKI

Atelje antre

Stara Pazova, Novosadska 23a 022 315129 |
022 310270 |
‚ Uživajte u našim tepisima Dozvolite nam da Vaš stan, kuću, poslovni prostor ... učinimo mnogo prijatnijim i lepšim, tako da će boravak u njima biti pravo uživanje za Vas i Vašu porodicu, prijatelje, poslovne partnere... ATELJE ANTRE je privatno preduzeće. Osnovano je 2001 godine u Staroj Pazovi. Ima 25 radnika od kojih je većina sa velikim iskustvom i višegodišnjim radom u "Diani" Proizvodimo unikatne vunene tepihe od čiste runske vune (100% vuna). Vuna za tepihe je domaća ili novozelandska. Svi tepisi su ručno taftovani, a mogu biti i ručno čvorovani ako Vi tako želite. Dimenziju, boju, dezen, gustinu i visinu flora možete birati sami, jednostavno rečeno sve što Vi zamislite mi to možemo i da uradimo. Kompletno opremamo kuće, stanove, poslovne prostore i drugo . Sa svojim dizajnerima dolazimo lično do Vas i pomažemo Vam da svoje ideje o izgledu prostora lako realizujete. Proizvodimo i staze za spavaće sobe, gazišta za stepenište, tapiserije, garnišne, zavese, draperije. Sve po meri i zelji! Već dve godine svoje proizvode izvozimo u Nemačku, što dovoljno govori o našem kvalitetu. A sami se u kvalitet možete uveriti kod naših mnogobrojnih zadovoljnih kupaca, širom zemlje. Postanite i Vi zadovoljni kupac. Posetite neki od naših izložbenih salona ili nam se javite telefonom.

Zlatno runo

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, 17. oktobra 16 011 2334544 |
063 259543 |
Firma "Zlatno runo" je osnovana 1999.godine kao samostalna zanatska radnja sa ponudom opremanja poslovnih prostorija, hotela, lokala, stanova, kuća i drugih objekata, tepisima i stazama svih oblika i dimenzija, sa proizvodnim kapacitetom do 200m2 Možemo Vam obezbediti stručnu pomoć u odabiranju, kako dizajna tako i boja koje odgovaraju datom prostoru, ili sprovesti u delo Vašu zamisao. Svi tepisi su izrađeni od 100% vune od najkvalitetnijeg prediva, ručno taftovani sa 85 000 - 90 000 čvorova po kvadratnom metru . Nudimo Vam mogućnost dizajniranja po Vašim željama, zahtevima i potrebama ili uz našu stručnu saradnju . Raznolikost oblika, dimenzija i boja, kao i akcenat na kvalitetu i poštovanju rokova, uvek su bili presudni faktori našeg poslovanja. Naš cilj je ostvarenje Vaših zahteva i želja za dobijanje jednog jedinstvenog i unikatnog predmeta dostojnog Vašeg doma ili poslovnog prostora. Vaši snovi mogu postati stvarnost... 17. oktobar 16 11000 Beograd Kneževac - Rakovica tel: 011-2-334-544 063-259-543 064-3-601-735 fax: 011-2-334-544

Persia carpet company

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Partizanske avijacije 2 011 2280499 |
064 1215017 |
PRODAJA PERSIJSKIH TEPIHA

Alo šer

Beograd, Obrenovac, Miloša Obrenovića 21 011 8728129
TEPISI LAMINATI PARKETI TEPISONI i IGLANI PODOVI PVC PODOVI GARNIŠNE

Ambient

Novi Sad, Novosadski put bb 021 761720 |
021 761719 |
TEPISI LAMINATI PVC PODOVI PARKETI TEPISONI PARKETI STAZE NA GUMI DOPUNSKI PROIZVODI

Vitorog

Beograd, Novi Beograd, Autoput za Zagreb 18 011 6556334 |
011 6556335 |
PROIZVODNjA i PRODAJA NAMEŠTAJA IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI PREDSOBLjA DNEVNE SOBE KUHINjE DEČIJE SOBE SPAVAĆE SOBE KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ BAŠTENSKI NAMEŠTAJ DEKORACIJA RASVETA TEPISI UGAONE GARNITURE KUPATILSKI NAMEŠTAJ RASKLOPIVE STOLICE HOKLICE RASKLOPIVI STOLOVI BARSKI STOLOVI i STOLICE DUŠECI KREVETI

Keramika bane

Petrovac Na Mlavi, Srpskih vladara 24 012 327287 |
063 8059320 |
KAMENjE - ZIDNE OBLOGE TEPISI TAPETE ENTERIJER: LAMINAT, ALUMINIJUMSKE LAJSNE, GARNIŠNE PROPRATNI MATERIJAL KUPATILA : PLOČICE TUŠ KABINE i KADE LAVABOI WC ŠOLjE OGLEDALA BIDE SLAVINE ORMARIĆI

Žanin dom - salon nameštaja

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 205 011 2477222
SALON NAMEŠTAJA ŽANIN DOM - NAMEŠTAJ ZA SVE! PLAKARI ORMANI PRATEĆI PROGRAM TRPEZARIJE KOMODE KUHINjE DUŠECI KREVETI SOFE DVOSEDI FOTELjE GARNITURE UGAONE GARNITURE DEČIJI NAMEŠTAJ INDIJSKI TEPISI Salon nameštaja Žanin Dom u svojoj ponudi obuhvata paletu proizvođača sa najboljom ponudom kvalitet-cena. Napravili smo selekciju renomiranih i već dokazanih proizvođača nameštaja iz cele Srbije. Potrudili smo se da u našim prodajnim salonima ponudimo kvalitetan, lep i funkcionalan nameštaj po najpristupačnijim cenama Na našem sajtu možete pogledati koje su AKCIJE trenutno u toku! USLOVI PRODAJE Gotovina Kartice Čekovi Saloni nameštaja Žanin Dom je u saradnji sa poslovnim bankama svojim kupcima omogućila različite načine odloženog plaćanja. Plaćanje platnim karticama: VISA ELECTRON VISA MAESTRO 2,5 % kamata mesečno na ostatak duga Mogućnost avansnih uplata u vrednosti od 30% Mogućnost biranja visine rate! Rata već od 600.00 RDS ROK OTPLATE OD 2 DO 60 MESECA!

Tepih centar

Niš, Bulevar cara Konstantina 80 - 86 018 520290
PRODAJA TEPIHA PODNE OBLOGE TEPIH CENTAR SE BAVI UVOZOM i DISTRIBUCIJOM TEPIHA RENOMIRANIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA Vrhunski kvalitet, veliki asortiman i povoljne cene naših proizvoda su pokazatelji da je saradnja sa nama garant Vašeg poslovnog uspeha U našem prodajnom programu na ponudi je veliki izbor tepiha tepih staza itisona Delatnost obavljamo kroz veleprodajnu mrežu preko naših distributera i kroz sopstvenu mrežu maloprodajnih salona, koji se nalaze u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Jagodini. HEAT SET TEPISI Kolekcije modernog i klasičnog dizajna su izrađene od najsavremenijeg veštačkog materijala. Antistatik vlakna omogućavaju veoma lako održavanje. Tepisi su postojanih boja, antialergijskih i antibakterijskih svojstava. Velika čvoraža i mašinski način tkanja, garantuju dug vek upotrebe. VUNENI TEPISI Za proizvodnju se koristi isključivo novozelandska vuna vrhunskog kvaliteta. Tepisi su jakih i postojanih boja sa velikom preciznošću izrade. Proizvod je zaštićen od moljaca, antialergijskih i antibakterijskih svojstava. Vuna je izuzetno elastična i otporna na plamen. Tepisi se veoma lako održavaju. Proizvodi imaju oznaku WOOLMARK KVALITETA
METALNA GALANTERIJA LAMINAT TEPISI ITISONI

Carpet faraon

Novi Sad, Cara Dušana 84a 021 6360613
SALON TEPIHA

Arkom

Šimanovci, Prhovačka 154 022 480499 |
022 480343 |
BENZINSKA PUMPA STOVARIŠTE AUTO KOZMETIKA PRODAJA AUTO GUMA SALON NAMEŠTAJA: DNEVNE SOBE, TRPEZARIJE, SPAVAĆE SOBE, UGAONE GARNITURE... PODNE OBLOGE i TEPISI BOJE i LAKOVI ELEKTRO ALATI ELEKTRO MATERIJAL RUČNI ALATI GRAĐEVINSKI MATERIJAL CRNA METALURGIJA GVOŽĐARSKA ROBA VODOVOD i KANALIZACIJA UGALj i DRVA KUĆNA HEMIJA MEŠOVITA ROBA

Maxpod podne obloge

Beograd, Zemun, Marka Nikolića 9 011 3730941
PRODAJA PODNIH OBLOGA KROJENjE, OPŠIVANjE i UGRADNjA PODNIH OBLOGA, OPREMANjE PROSTORA TEPISI TEPISONI PVC PODOVI i LINOLEUMI PARKET LAMINAT OTIRAČI SETOVI ZA KUPATILA KRPARE

Salon nameštaja lusso

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 90b 011 2258782 |
011 2283464 |
DIVANI DNEVNE SOBE KUHINjE TRPEZARIJE SPAVAĆE SOBE DEČIJE SOBE EKSTERIJER RADNI PROSTOR KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ HORECA UKRASI i OPREMA TEPISI RASVETA VRATA GARDEROBERI

Ino flor

Beograd, Banjica, Crnotravska bb 011 2661799 |
011 2661455 |
PRODAJA LAMINATA PRODAJA TEPIHA PRODAJA LAJSNI
DEČIJE SOBE SPAVAĆE SOBE TRPEZARIJSKI SETOVI GARNITURE KUHINjE PREDSOBLjA BAŠTENSKE GARNITURE DAKTILO STOLICE KLUB SETOVI REGALI TEPISI
SALON NAMEŠTAJA PODNE OBLOGE: TEPISI, LAMINATI, PARKETI... BELA TEHNIKA KUĆNI TEKSTIL RASVETA BAŠTENSKI NAMEŠTAJ BAŠTENSKA OPREMA: KOSAČICE, TRIMERI, MOTORNE TESTERE
NAMEŠTAJ TEPISI LAMINAT KUĆNA GALANTERIJA ITISONI i PVC
NAMEŠTAJA PO MERI SALON NAMEŠTAJA KUHINjE DNEVNE SOBE DIVANI TRPEZARIJE DEČIJE SOBE SPAVAĆE SOBE KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ DEKORATIVNI PREDMETI TEPISI RASVETA BAŠTENSKE GARNITURE

Minpro

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Luke Vojvodića 2 011 3563661 |
011 3563664 |
Preduzeće Minpro u novootvorenom objektu na Vidikovcu (Skojevsko naselje) i prodavnici u Borskoj 7e nudi: - kompletan proizvodni program Sintelona - Tarkett doo Bačka Palanka, koji je u celosti predstavljen na našem sajtu www.tepisibeograd.com - shaggy (čupavi) tepisi belgijskih i turskih proizvođača - tepisi od poliestera ručne izrade (indijski) - viskozni tepisi - tepisi od 100% novozelandske vune (angora i diana) - itisone za opremanje objekata (Tarkett i belgijski) - kompletnu uslugu vezanu za opremanje objekata KAO NOVOST NUDIMO PRODAJU TEPIHA PUTEM INTERNETA UZ BESPLATNU DOSTAVU NA KUĆNU ADRESU ZA CELU SRBIJU KOD NAS MOŽETE KUPITI PROIZVODE RENOMIRANIH FIRMI TARKETT MEGA SINTELON LALEE BALTA LUKE VOJVODIĆA 2 - SKOJEVSKO NASELjE - RAKOVICA

Renome podovi

Kikinda, Đure Jakšića 57 023 028536
PODOVI: LAMINAT, TEPISI... NAMEŠTAJ OPREMA ZA ENTERIJERE

Salon nameštaja aurora

Smederevo, Save Nemanjića 6 026 227268
GARNITURE UGAONE GARNITURE KLUB GARNITURE SOFE, FOTELjE i TABURETI LAŽAJEVI DEČIJI KREVETI KREVETI, KAUČI SPAVAĆE SOBE DEČIJE SOBE DNEVNE SOBE ORMARI i PLAKARI KOMODE i VITRINE POLICE PREDSOBLjA i CIPELARI KLUB STOLOVI STOLOVI i STOLICE KUHINjE DUŠECI TEPISI RASVETA

Nameštaj branteks

Paraćin, Vojvode Mišića 14 035 565777
SALON NAMEŠTAJA TEPISI i STAZE

Simpo

Vranje, Radnička 12 017 422280
PROIZVODNjA NAMEŠTAJA SALONI NAMEŠTAJA DNEVNA SOBA PREDSOBLjE SPAVAĆA SOBA DUŠECI i POSTELjINA KUHINjE TRPEZARIJE TEPISI RASVETA BAŠTENSKI NAMEŠTAJ KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ AKSESOAR i DEKORACIJA

Aretfacto salon nameštaja

Beograd, Stari Grad, Svetogorska 39 011 3226467 |
011 3226468 |
KUHINjE DIVANI BIBLIOTEKE TRPEZARIJE SPAVAĆE SOBE DEČIJE SOBE KLASIČAN NAMEŠTAJ EKSTERIJER - NAMEŠTAJ ZA BAŠTE i TERASE RASVETA TEPISI VRATA KANCELARIJA HORECA NAMEŠTAJ UKRASI i OPREMA
EKSLUZIVNA KOLEKCIJA TEPIHA "RAGOLLE" (Belgija) NOVOZELANDSKA VUNA VEŠTAČKA ANTISTATIČKA VLAKNA VISKOZA Kolekcije Puccini, Modigliani (reljef), Ashanti i Verdi, izrađene su od čiste novozelandske vune, vrhunskog kvaliteta. Tepihe karakteriše velika gustina i optimalna visina flora. Obezbeđeni su trajnom BAYER-ovom zaštitom protiv moljaca. Ličnim izborom opredelićete se za klasičan ili moderan dizajn koji će oplemeniti Vaš životni prostor. Kolekcije Shaggy, Twilight – Čupavi tepisi – apsolutni hit svuda u svetu i kod nas! Kolekcije Eclipse, Lagoon, Orinoco, Djaipur i Mancini izrađene su od najkvalitetnijih veštačkih – exellan - vlakana. Veoma gusti, jaki i izdržljivi tepisi, toplih boja koje karakteriše: kvalitet, trajnost i vrhunski dizajn. Kolekcije Cayenne (reljef), Infinity, Lumini i Yamani ne zaostaju po kvalitetu i vrhunskom dizajnu. Tepisi su izrađeni od visoko-kvalitetnog polipropilena (heat set). Zajedničke karakteristike po kojima se razlikuju od drugih u svojoj kategoriji: velika gustina, antistatičko vlakno i postojane boje. Moderan dizajn i čudesna kombinacija atraktivnih boja učinice Vas prostor inspirativnim i kreativnim mestom koje odise dobrim raspoloženjem i pozitivnim vibracijama. Kolekcije Beluchi i Matrix (reljef), izrađene su od viskoznih vlakana, a po kvalitetu, rustičnim ili pak reljefnim, modernim dezenima su potpuno jedinstvene na tržištu. Elegantni i nenametljivi tepisi za najzahtevnije ljubitelje neprolazne klasike i umetnosti. Kolekcija Royal Elite izrađena je od viskoze i pamuka. Tepisi jednostavni za održavanje, sa latex podlogom koja ih fiksira na pod, postojanim bojama i mogućnošću mašinskog pranja na 30 stepeni, potpuno su osvojili savremenu ženu. Biro-Marketing o.d. Kruševac je zvanični distributer renomiranog belgijskog proizvođača tepiha "Ragolle" za područje Srbije. Osnovna delatnost je veleprodaja i maloprodaja ekskluzivnih kolekcija tepiha od prirodnih (novozelandska vuna, viskoza) i sintetičkih materijala izrađenih po savremenoj belgijskoj tehnologiji. Naša preporuka nisu samo lepi tepisi po povoljnim cenama, već tepisi vrhunskog kvaliteta, najfinije izrade, originalnog i modernog dizajna. Biro-Marketing čini sve da kvalitet proizvoda podrži profesionalnom uslugom, pružajući savete

Das haus salon nameštaja

Beograd, Vračar, Kralja Milana 20 011 2646034 |
063 448667 |
DAS HAUS SHOWROOM DNEVNA ZONA NAMEŠTAJ ZA SPOLjA PREDSOBLjE KREVETI UGAONE GARNITURE DEČIJE SOBE ORMANI ZAVESE RADNA SOBA TRPEZARIJE OSVETLjENjE TEPISI ACCESSORIES

Kuća tepiha

Beograd, Batajnica, Majke Jugovića 16 011 8485630
TEPISI STAZE ITISONI PVC PODOVI LAMINATI GARNIŠNE DUŠECI JASTUCI KREVETI LUSTERI TABUREI UKRASNE SLIKE BADE SETOVI IMAMO NAJVEĆU PONUDU TEPIHA U SRBIJI!!! Tzr "Kuća tepiha" se nalazi u Batajnici, na dve lokacije, i prepoznatljivi smo po velikom i ozbiljnom izboru: tepiha, staza, laminata, linoleuma, garnišni, ukrasnih slika, taburea, lustera, dušeka, itisona... Razlikujemo se od drugih po cenama, ponudi, kvalitetu, odnosu koji kreiramo prema potencijalnim kupcima i ozbiljnoj saradnji. Trudimo se da sa oko 1600 tepiha, različitih dimenzija, dezena, boja, kvaliteta i sa velikim izborom ostalih artikala ostvarimo Vaše želje i prohteve na najbolji mogući način. Ovim poslom se bavimo već oko 20 godina, trudimo se da kupac ode od nas sa osmehom na licu, jer MI SMO TU ZBOG VAS!!! TEPISI Mašinski reljefni Čupavi tepisi Dečiji tepisi Mašinski tepisi Vuneni i mešavina ITISONI Čupavi termo itisoni Termo itisoni Iglani podovi LAMINATI PVC PODOVI DUŠECI JASTUCI KREVETI TABUREI GARNIŠNE LUSTERI UKRASNE SLIKE

Carpetland

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 74 011 3774253 |
011 3167141 |
MI DONOSIMO SVET POD VAŠIM NOGAMA Carpetland kao lider u postavljanju novih trendova i kolekcija na tržištu, nudi sledeće kategorije podnih obloga: tepisi tepisoni parketi laminati vinil podovi veštakča trava prateći program Carpetland Megastore koji je otvoren u septembru 2008 je najveći prodajni objekat u centru Beograda na preko 1000 m2 sa više od 1000 artikala iz sveta podnih obloga Iz našeg asortimana izdvajamo tepihe po izuzetno povoljnim cenama i širokim izborom dezena Barlinek troslojni parket i Quickstep laminat visokog kvaliteta, učiniće da Vaš dom ili komercijalni prostor odiše toplinom i prirodnošću Sa visokom otpornošću na habanje, za upotrebu u javnim ili rezidencijalnim objektima nudimo „Bolon“ pleteni vinil pod sa karakteristikama hodanja po tepihu i lakoće čišćenja koje nudi vinil pod Carpetland Exclusive, otvoren u novembru 2008 u centru Beograda, je prva Exclusive prodavnica sa ciljem da se zadovolje i najzahtevniji klijenti. Ručno taftovani i čvorovani tepisi proizvođača JOOP, ESPRIT..., masivni parketi, jedinstveni laminati, deo su ekskluzivnog asortimana Visokokvaliteni tepisi od prirodnih materijala i najfinijih vlakana, sa ručno izradjenim i najsitnijim detaljem. Naša ponuda obuhvata specijalizovane proizvode iz asortimana podnih obloga kako za prostor u kome živite, tako i za Vas radni prostor: zdravstvene, industrijske, poslovne, ugostiteljeske, trgovinske i pomoćne objekte. CENTRALA ZEMUN - Auto put za Novi Sad 74; tel 011-377-42-53; 011-316-71-41 MALOPRODAJNI OBJEKTI BEOGRAD - CENTAR , ugao Dunavske i Francuske; tel 011-262-80-34 NOVI BEOGRAD , Bulevar umetnosti 27; tel 011-213-02-16 NOVI SAD , Temerinska 76; tel 021-528-012 NIŠ , Bulevar 12.februar 91; tel 018-581-268 ŠABAC , Masarikova 65-67; tel 015-348-832 BEOGRAD – CENTAR , CARPETLAND EXCLUSIVE, Cara Dušana 36 – 40; tel 011-262-12-72 Namećemo se kvalitetom i povoljnim cenama, a preporučuju nas kupci zadovoljni celokupnom uslugom Besplatna dostava Profesionalni saveti Besplatna procena Profesionalna ugradnja Kupite i nosite odmah Opšivanje bojom po Vašem izboru Merenje u vašem

Dekor

Blace, Karađorđeva 164 027 370552

Tepihit

Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Zrenjaninski put 141 011 3329687 |
064 1107819 |
PRODAJA, DOSTAVA i UGRADNjA PODNIH OBLOGA PARKET LAMINAT PVC LINOLEUMI ITISONI TEPISI

Piramit carpet

Beograd, Zemun, Pazovački put 011 3750470 |
060 0373370 |
VELEPRODAJA TEPIHA Firma Piramit Carpet je osnovana 1994.god. u Gaziantepu, Turska. Već godinama smo u svetu poznati po kvalitetim tepisima raznovrsnih dezena, a 85% naše proizvodnje usmereno je ka izvozu, što nas svrstava u jedne od najvećih izvoznika tepiha Sa ciljem da našim kupcima, u što kraćem vremenskom periodu, brzo i efikasno, omogućimo po najpristupačnijim cenama najkvalitetniju robu, odlučili smo da otvorimo predstavništvo u Beogradu, koje se bavi veleprodajom Kako na ovom tržištu prvi put nastupamo, kao direktni predstavnici, ovim putem Vas pozivamo da nas obiđete i lično se uverite u kavlitet naše robe i pristupačnost naših cena

Informa

Beograd, Banovo Brdo, Požeška 41 011 3551661
PRODAJA PODNIH OBLOGA TEPISI ITISONI PARKET LAMINAT PVC PODOVI Informa doo, preduzeće, sa sedištem u Beogradu, osnovano je 2000.godine. Bavimo se prodajom podnih obloga: tepiha, laminata, itisona, parketa i pvc podova u dva maloprodajna objekta - na Vidikovcu i Banovom brdu. Pored prodaje nudimo i mogućnost postavljanja. Kod nas mozete dobiti savete u vezi održavanja i opremanja vašeg doma. Pored rezidencijalnog programa nudimo i komercijalni tekstilni i pvc program za opremanje sajmova, bolnica, škola, hotela... USLUGE Bavimo se postavljanjem: - itisona i tekstil ploča - PVC podova - laminata - parketa - epoksidnih podova - ravnajućih masa OČEKUJEMO VAS!
LOKACIJE
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA