Svečane haljine

Svečane haljine Beograd

Modna kuća balašević

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Pere Velimirovića 13 011 2662121 |
011 2669238 |
HALjINE CIPELE MAJICE i KOŠULjE JLO BY JENNIFER LOPEZ PANTALONE KOMBINEZONI BLEJZERI SUKNjE KOMPLETI JAKNE MANTILI KAPUTI

Butik 13

Beograd, Vračar, Bulevar kralja Aleksandra 74 011 3446976
BLUZE DžEMPERI EKSKLUZIVNE HALjINE FARMERICE HALjINE JAKNE KAIŠEVI KAPUTI KOMPLETI KOŠULjE KUPAĆI OBUĆA PANTALONE SAKOI ŠORTSEVI SUKNjE TORBE Butik 13 je mesto namenjeno devojkama i mladim poslovnim ženama koje prate najnovije svetske modne trendove. Naše modele karakteriše moderan dizajn, kvalitet materijala i izrade te pristupačne cene.
VENČANICE CRVENE HALjINE ZA OKRETANjE MATURSKE HALjINE SVEČANE HALjINE PRATEĆA OPREMA MALE HALjINE HALjINICE ZA PRVU PRIČEST
VENČANICE VEČERNjE HALjINE PRATEĆI DETALjI

Modna kuća sreća - salon venčanica

Beograd, Stari Grad, Terazije 13 011 3228004
VENČANICE VEČERNJE i MATURSKE HALjINE MUŠKA ODELA

Morango venčanice

Kragujevac, Miloja Pavlovića 9 034 355122 |
063 8101535 |
VENČANICE MORANGO MORI LEE SAN PATRICK PRATEĆA OPREMA SVEČANE HALjINE

Salon venčanica odiva

Beograd, Stari Grad, Gospodar Jovanova 83 011 3036468 |
064 6443491 |
VENČANICE VEČERNjE HALjINE MUŠKA ODELA
VENČANICE VEČERNjE HALjINE PRONOVIAS OPREMA UZ VENČANICU

Maturske haljine - venčanice mima

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 125 011 2401298
VENČANICE EKSKLUZIVNE SVEČANE i MATURSKE HALjINE MIMA VENČANICE OD 1969. KAKO IZGLEDAJU MLADE U HALjINAMA i VENČANICAMA SALONA VENČANICA MIMA Salon venčanica MIMA osnovan je 1969. godine i do danas je ostao vodeći i najpoznatiji salon, uvek u trendu i u mogućnosti da izađe u susret svim željama svojih mnogobrojnih klijenata. Naši modeli su uvek u skladu sa najnovijim modnim trendovima, prepoznatljivi po bogatom vezu, ručno rađenim ukrasima i izuzetno kvalitetnim materijalima. Salon MIMA poseduje veliki izbor haljina od klasičnih do ekstravagantnih modela, koje je moguće kupiti u salonima ali i sašiti po meri. EKSKLUZIVNE, SVEČANE i MATURSKE HALjINE Svaka naša haljina je dopunjena odgovarajućom ešarpom, bolerom ili bundicom, zavisno od modela haljine. U našoj ponudi se nalaze i sve vrste akscesoara – ukrasi za glavu, šeširi, velovi, razne torbice, rukavice, bidermajeri, jastučići za burme, podvezice, cvetovi za mladoženju i goste, deverski peškiri, ukrasne korpe, ukrasi za kola... DRUGAČIJI OD SVIH!!! UZ KUPLjENU ILI IZNAJMLjENU NAŠU HALjINU VEĆINA AKSCESORA SE DOBIJA NA POKLON. Od osnivanja salon venčanica MIMA se kao samostalna zanatska radnja bavi ručnim vezom i pliseom različitih materijala. Radimo sve vrste plisea – sole, legovano od 0,5, 1, 2, 3 i 5 cm kao i holfatne od 2 do 5 cm. Primamo individualne porudžbine, a u MOGUĆNOSTI SMO DA ISPLISIRAMO i VELIKI BROJ KOMADNIH MATERIJALA. DRUGAČIJI OD SVIH!!!
VENČANICE MUŠKA ODELA VEČERNjA HALjINA HALjINE ZA DEVOJČICE OPREMA ZA VENČANjE "ANABELLA VENČANICE" je generalni zastupnik i uvoznik firmi: MISS KELLY DIVINA SPOSA MARYLISE EDDY K. GUY LAURENT Profesionalni odnos prema radu i svetski nivo organizacije dostignut je u prvim godinama i sačuvan je do danas. Sve pomenute firme karakteriše perfektna izrada, stil, ekskluzivnost, moderan i kvalitetan dizajn. VENČANICE Marylise Divina Sposa Miss Kelly Just For You Collector Kelly Star Miss Paris Eddy K Haute Couture MUŠKA ODELA Guy Laurent VEČERNjA HALjINA Eddy K. HALjINE ZA DEVOJČICE OPREMA ZA VENČANjE Šeširi Ukrasi za kosu Nakit Ukrasi za burme Torbice Bidejmajeri Velovi Podvezice Rukavice Ešarpe Pozivnice Anabella uživa veliki ugled zahvaljujući stručnom prilazu svakom poslu, temeljnom i kvalitetnom radu, poštovanjem klijenata... Firmu karakteriše kvalitativno i konkurentsko nastupanje na tržištu i distribucija proizvoda vrhunskog kvaliteta. Iza brižljive selekcije firme stoje dugogodišnja istraživanja i studije želja kupaca. 1993.g. - početak rada - prvi koraci spoljne trgovine. Uspostavljene veze sa francuskim firmama MISS KELLY i DIVINA SPOSA 1996.g. - ANABELLA postaje generalni zastupnik i uvoznik pomenutih firmi za područja bivše Jugoslavije 1999.g. - ANABELLA sklapa ugovor o zastupništvu sa firmom MARYLISE, belgijske irma 2000g. ANABELLA predstavlja kolekcije francuske kuće za izradu asesoara za venčanja DEJEAN 2002.g. - ANABELLA ugovara prvi poslovni paket sa italijanskom kućom EDDY K 2003.g. - ANABELLA --zvanični uvoznik i distributer francuskog brenda muške visoke mode .G. LAURENT 2004.g. - ANABELLA postaje predstavnik aktuelnih kolekcija poznatog svetskog brenda EDDY K Anabella uživa veliki ugled i na našem tržštu, ali i u inostranstvu, što je potvrđeno prestižnim priznanjem Kristalna zvezda za 2008. i 2009. godinu za poseban uspeh u poslovanju, koju dodeljuje THE GROUP, najpoznatija asocijacija u svetu biznisa sa opremom za venčanja.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA