Sudski tumac za romski jezik, Prevodilac za romski

Sudski tumač za romski jezik Beograd

Sudski tumač - Worldwide Translations

Sudski tumač - Worldwide Translations logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
Sudski tumač - Worldwide Translations logo
SUDSKI TUMAC ZA ROMSKI JEZIK. Prevod sa romskog ili na romski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za romski jezik. Prevođenje pravnih i ličnih dokumenata sa overom sudskog tumača za romski jezik. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevodi ličnih dokumenata kao što su uverenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, potvrda o prebivalištu, diplome, svedočanstava, prevodi radne dozvole, dozvole boravka, pasoša, lične karte, prevod medicinske dokumentacije i svih ostalih ličnih dokumenata. Nudimo Vam prevođenje audio i video zapisa, filmova i serija i ostalog multimedijalnog sadržaja. Svaki preveden tekst sa romskog ili na romski jezik može imati pečat sertifikovanog sudskog tumača - u zavisnosti od Vaših potreba.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA ROMSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA ROMSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA ROMSKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA romskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Najpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za romski jezik. CENE PREVODA ZA ROMSKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .
Beps Translations logo
SUDSKI TUMAČI ZA ROMSKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na romskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na romski jezik.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA ROMSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na romski jezik.
Prevodilačka agencija Fonema logo
SUDSKI TUMAČ ZA ROMSKI JEZIK - PREVODILAČKA AGENCIJA FONEMA
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA ROMSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na romski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Sudski tumač Ristić Živorad

Sudski tumač Ristić Živorad logo
Beograd, Voždovac, Jaše Ignjatovića 69 011 3472051
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA