Škole plivanja

Škole plivanja Beograd

Royal wellness centar

Beograd, Voždovac, Rada Neimara 11 011 4095746 |
060 0404124 |
WELLNESS CENTAR BAZEN SAUNA PARNO KUPATILO ŠKOLICA PLIVANjA REKREACIJA PROSLAVA ROĐENDANA MASAŽE Novootoreni Royal Wellness Cetar nalazi se na Voždovcu na izuzetno pristupačnoj lokaciji. Sadržaj koji Vam nudi je isključivo namenjen Vašem opuštanju i uživanju. Sadržaj: - Bazen - Sauna - Đakuzi - Parno kupatilo - Kafić - Rekreacija - Škola plivanja - Proslava dečijih rođendana - Profesionalne masaže ŠKOLA PLIVANjA Ceo koncept naše škole je u pružanju visokog standarda u organizacionom i stručnom smislu. ŠKOLA PLIVANjA ZA BEBE Program je namenjen najmladjima - deci uzrasta od 6 meseci do 3,5 godina starosti. Prisustvo roditelja u bazenujeobavezno i omogućava detetu da se oseća sigurnim. Instruktor plivanja, trener, koordinira aktivnostima u vodi, sugeriše roditeljima o tehnici manipulisanja, načinima upotrebe plivačkih rekvizita, održava pažnju roditelja i dece, motiviše… POČETNI NIVO nalaze se deca plivačkog zvanja NEPLIVAČI i POLUPLIVAČI . Po sticanju zvanja PLIVAČ deca se upućuju na VIŠI NIVO – NAPREDNI PLIVAČI, PREDTAKMIČARI i TAKMIČARI. Bazen je dimenzija 24x6m Dubina 130cm Maksimalan kapacitet je 24 dece. 3,5 - 6,5 godina jedan trener na 8. dece Stariji od 6,5 godina jedan trener na 12. dece Rad sa decom obavljaju stručno obučeni treneri sa višegodišnjim iskustvom. INDIVIDUALNI TRENINZI PLIVANjA Nivo obučenosti polaznika definiše prisustvo trenera u vodi ili na ivici bazena, a efektivno trajanje časa iznosi 45’ do 1h. Individualni čas na bazenu podrazumeva da se sa polaznikom dogovori termin koji zadovoljava potrebe realizacije ovog programskog sadržaja. REKREATIVNO PLIVANjE Zbog povoljnog delovanja vode na čovekovo psihofizičko zdravlje plivanje se preporučuje svima, bez obzira na pol i godine. Bilo bi idealno da se plivanje ne ograniči samo na letnje mesece, već da se upražnjava stalno, jer je to najbolji način da se održi kondicija, stekne i sačuva dobra linija i što je najvažnije očuva zdravlje. REKREACIJA Opustite se. Dopustite svom umu i telu luksuz
PLIVAČKI KLUB ŠKOLA PLIVANJA FITNESS KLUB

Plivački klub rasina

Kruševac, Radomira Jakovljevića bb 064 1582921 |
064 2670945 |
PLIVAČKI KLUB
PLIVAČKI KLUB Tokom maja 1946. godine, na Palićkom jezeru su počeli sa radom sportisti okupljeni u Plivačkom i vaterpolo Klubu Spartak. U početku ih je bilo samo dvanaest, ali se broj plivača stalno povećavao, zahvaljujući zalaganju Andrije Kmeca i Lasla Bale.
PLIVAČKI KLUB Od osnivanja kluba pa do danas, kroz klub je prošlo više hiljada dece. Neko se zadržao duže, neko kraće, ali oni najuporniji i najtalentovaniji su ostvarili zavidne rezultate. Prosto je nemoguće da se pomenu svi rezultati i uspesi pojedinaca ali moramo da se podsetimo onih koji su osvajali medalje na državnim i republičkim prvenstvima. Sistem rada kluba, zasnovan je na osnovnim principima rada plivačkih klubova. Uslove rada, naravno, diktira vreme i prostor koji klub ima na raspolaganju za svoj rad. Prvi stepen je OBUKA NEPLIVAČA. Cilj rada ove grupe je da decu što pre dovede do nivoa koji zadovoljavaju kriterijum za zvanje – plivač.
PLIVAČKI KLUB Plivački klub NIŠ 2005 je osnovan krajem 2005. godine, sa ciljem da se plivački sport u Nišu, kroz konkurenciju plivača, unapredi. Njegov osnivač je Dr Tomislav Okičić, docent Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu. Za nepunih godinu dana postojanja, klub je u 2006. uspeo da osvoji 209 medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Klub je iste godine postao ekipni prvak Plivačkog saveza Centralne Srbije. Na prvenstvu Srbije za kadete, omladince i seniore, osvojeno je 9 medalja od kojih 5 u seniorskoj i 4 u juniorskoj konkurenciji (za navedene rezultate u plivanju uvek možete da konsultujete PlivačkI saveza Srbije, ili Centralne Srbije. U 2007. godini, klub je na letnjem državnom prvenstvu osvojio dve bronzane medalje u štafetama: 4x100 kraul i 4x100 mešovito. Iste 2007. na zimskom i letnjem prvenstvu, klub je ekipno osvojio 1. mesto u Centralnoj Srbiji. Uspeh je utoliko veći, što se rangiranje klubova vršilo na osnovu zbira ukupno isplivanih bodova svakog plivača u klubu, koji je učestvovao u Regionalnoj Ligi (od Užica do Leskovca). Plivači su u 2007. godini osvojili preko 350 medalja. Cilj našeg kluba je da kroz obuku plivanja vrši odabir što većeg broja dece uzrasta od 5 do 8 godina, koja će nastaviti trenažni proces.
PLIVAČKI KLUB

Plivački klub crnica

Paraćin, Branka Krsmanovića 45 064 1293430 |
060 3587722 |
PLIVAČKI KLUB Plivački klub “Crnica” Paraćin osnovan je 1968 godine i član je plivačkog saveza centralne Srbije i plivačkog saveza Srbije. Redovno učestvuje na takmičenjima u organizaciji PSCS i PSS, kao i na inostranim takmičenjima u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. I sam klub “Crnica” je organizovao vrlo uspešne međunarodne mitinge svih uzrasnih kategorija uključujući i seniore. Promoter tih mitinga je bio legendarni jugoslovenski plivač i počasni član “Crnice” ,Borut Petrić, osvajač dve zlatne medalje na prvenstvima Evrope i vicešampion sveta u disciplini 1500m slobodno.
PLIVAČKI KLUB Nastali smo 14.02.2004. godine sa željom da grad Novi Sad ima još jedan klub, klub koji će nositi njegovo ime. Motiv i podstrek dala su nam deca, zbog njih postojimo, u njihovom interesu radimo i u njihovim postignućima uživamo.

Škola sporta sportkids

Beograd, Banjica, Crnotravska 2-4 064 1679897 |
064 2028632 |
Škola sporta "Sportkids" namenjena je deci uzrasta 4-10 godina. Radi se o deci mlađeg školskog uzrasta,kojoj je fizička aktivnost neophodna za pravilan razvoj kako motoričkih tako i intelektualnih sposobnosti. "Sportkids" će kroz stručni rad profesora fizičkog vaspitanja raditi na: - vežbama korektivne gimnastike - poligonima za razvoj motoričkih sposobnosti - elementarne igre - osnove gimnastike - osnove atletike - obuka plivanja - obuka jahanja - obuka mačevanja - sportske igre (fudbal, košarka, tenis, odbojka, rukomet, sportski ples...) Škola će svakog meseca odlaziti do nekih od Beogradskih izletišta, gde će sa decom održavati časove u prirodi (elementarne igre, pešačke ture, prelazak preko prirodnih prepreka, časovi orjentacije u prirodi, upoznavanje sa biljnim i životinjskim svetom koji se nalazi na tim lokalitetima...)

Plivački klub barakuda

Beograd, Voždovac, Ustanička 180a 062 555854 |
061 1364778 |
PLIVAČKI KLUB

Plivački klub delfin

Kragujevac, Zelengorska 50 063 7743083
PLIVAČKI KLUB

Bushido kids - školica sporta

Beograd, Vračar, Sjenička 1 063 8751877
ŠKOLICA SPORTA - BUSHIDO KIDS
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA