Servis štampača

Servis štampača Beograd

Rival Copy

Rival Copy logo
Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 289 011 7484052 |
063 232137 |
Rival Copy logo
SERVIS ŠTAMPAČA - Kako bi Vaši aparati radili ispravno i trajali duže, neophodno je njihovo redovno održavanje. Kao i kod automobila, ako ih redovno održavate i vršite zamenu potrošnih delova, oni će duže ispravno raditi i smanjićete mogućnost nastanka kvarova čija popravka može skupo da Vas košta.

Ms Copy

MS Copy logo
Beograd, Banovo Brdo, Toše Jovanovića 20 011 7558184 |
011 6543079 |
MS Copy logo
MS COPY D.O.O je registrovani partner Canon-a za Srbiju DELATNOST: DiGITALNI FOTOKOPIR APARATI MULTI FUNKCIJSKI UREĐAJI FAX APARATI ŠTAMPAČI RAČUNARSKA OPREMA POTROŠNI MATERIJAL SERVIS REZERVNI DELOVI POTROŠNI MATERIJAL TONERI, KERTRIDžI Sa Vama smo 25 godina da ispratimo vaše želje i da vaše poslovanje učinimo bržim, lakšim i prijatnijim. Servisna služba se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom, brzinom i tačnošću pri rešavanju problema- kvarova. Da bi se veći kvarovi sprečili, neophodno je redovno servisirati fotokopire pri čemu se menjaju delovi čiji je vek Canon predvideo. Prodajna i servisna služba tel 011-305-77-11; 011-254-30-79; 011-355-81-84 Potvrda našeg kvaliteta ste Vi. Za Vas sa zadovoljstvom otvaramo novu stranicu poslovanja. Tim ljubaznih komercijalista je tu da Vam pomogne pri odabiru određenog proizvoda i da Vas uputi u sve njegove karakteristike. Sa pravom informacijom štedite Vaše vreme, novčana sredstva i Vaš rad biće neometan. Sa MS COPY u budućnost

Bn elektronik

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 68a 011 2753231 |
063 280409 |
SERVIS ZA BIRO TEHNIČKU i TELEKOMUNIKACIONU OPREMU RECIKLAŽA LASERSKIH KETRIDžA REFILOVANjE INK JET KETRIDžA MONTAŽA PANASONIC CENTRALA SERVIS i POPRAVKA KOPIR APARATA, TELEFAKSA, PRINTERA SERVIS ŠTAMPAČA SERVIS i UGRADNjA : VIDEO NADZOR ALARMI INTERFON

Biroeksim

Beograd, Medaković, Veliki Mokri Lug, Medakovićeva 72 011 2464175
PRODAJA BIROTEHNIČKIH MAŠINA SERVIS ŠTAMPAČA i FOTOKOPIR MAŠINA

N - copy

Novi Sad, Gavrila Principa 22 021 6401555 |
021 6400566 |
PRODAJA FOTOKOPIR APARATA SERVIS FOTOKOPIR APARATA PRODAJA ŠTAMPAČA SERVIS ŠTAMPAČA, SKENERA, MULTIFUNKCIONALNIH UREĐAJA REZERVNI DELOVI OTKUP TONER KASETA TONERI ZA ŠTAMPAČE TONERI ZA FOTOKOPIRE Naše preduzeće N-COPY uspešno posluje više od 15 godina i u sopstvenim objektima u Novom Sadu, Beogradu i Subotici zapošljava 40 ljudi. Lider smo u prodaji i servisiranju Canon fotokopir aparata na području Republike Srbije. Bavimo se uvozom i proizvodnjom preko 10.000 artikala: toneri, bubnjevi, rezervni delovi i potrošni materijal). Pri korišćenju uređaja potpunu bezbednost pružiće Vam naša stručna služba servisa i održavanja. Rentiranje fotokopira i laserskih štampača, veoma popularno na zapadu zbog ušteda, bitan je segment poslovanja. Vršimo otkup praznih toner kaseta. Preko 10.000 instaliranih fotokopir mašina i više od 200.000 isporučenih toner kaseta sa našeg konstantnog lagera. Kvalifkovani ljudi u okviru stručnog servisa uz adekvatan vozni park obave preko 500 izlazaka mesečno na puštanju mašina u rad, obuci i redovnom održavanju. Ponosimo se bazom od gotovo 2.000 komitenata, kao merom do sada stečenog poverenja. Neke od referenci su: Elektroprivreda Srbije, Naftna Industrija Srbije, OMV, Merkator, Banka Intesa, MUP Srbije, Vojska RS, UNDP, RGZ, Svetska Banka, Ambasade Belgije, Australije, Koreje, Libana...

Antika

Beograd, Stari Grad, Dunavska 40 011 2185111 |
011 2185222 |
KOMPLETNA BIRO OPREMA SVE ZA FOTOKOPIRNICE, KANCELARIJE i PREDUZEĆA POSETITE NAS NA BEOGRADSKOM SAJMU GRAFINA - BIROEXPO OD 15. DO 18. OKTOBRA, HALA 4, ŠTAND BR. 4010 PRODAJA FOTOKOPIR APARATA i ŠTAMPAČA TONERI i KERTRIDžI DELOVI i OPREMA SERVIS PRODAJA TONERA, PAPIRA, FOLIJA, KARTONA i SPIRALA i KOMPLETNE PRATEĆE OPREME KORIČENjE i PLASTIFIKACIJA IZNAJMLjIVANjE APARATA KORIČENjE i PLASTIFIKACIJA APARATI ZA SPIRALNO KORIČENjE APARATI ZA PLASTIFIKACIJU NOŽEVI ZA PAPIR POTROŠNI MATERIJAL Firma Antika doo osnovana je 1998. godine i njena osnovna delatnost bila je pružanje usluga fotokopiranja. Vremenom firma se razvila u kompaniju koja sa svoja dva predstavništva u Beogradu i Novom Sadu predstavlja jednog od lidera na tržištu Srbije u prodaji biroopreme i kancelarijskog materijala. Naša osnovna vizija je da u budućnosti postanemo vodeća kompanija kako po poslovnom uspehu, tako i po znanju i načinu poslovanja. Naša strategija obuhvata pružanje vrhunskih usluga i maksimalnu efikasnost u oblasti poslovanja i osvajanju novih tržišta. Proizvodi koje mi distribuiramo su visokog kvaliteta, a naše poslovanje je usmereno ka ispunjenju ciljeva i zahteva naših potrošača. Brend koji zastupamo je svetski priznata marka RICOH čiji su proizvodi proizvedeni po najsavremenijim standardima. U oktobru 2008. godine postali smo i ovlašćeni uvoznici i distributeri priport uređaja za teritoriju Srbije, kao i originalnih RICOH tonera i tonera marke INTEGRAL najkompatibilnijih tonera na svetskom tržištu. U okviru naše kompanije poslije i servisna služba koja se u svakom trenutku brine da Vaš uređaj neometano funkcioniše. Svojim iskustvom i ponudom zadovoljićemo visoke standarde, a saveti naših kolega učiniće Vaše poslovanje prepoznatljivim! RADNO VREME POSLOVNICA BEOGRAD radnim danima 08 - 17h subotom 09 - 15h POSLOVNICA NOVI SAD Radnim danima 08 - 16h subotom 09 - 15h SRDAČAN POZDRAV ANTIKA!

Original

Beograd, Novi Beograd, Antifašističke borbe 21ž 011 3148434 |
011 3148435 |
PRODAJA ŠTAMPAČA PRODAJA SKENERA SERVIS ŠTAMPAČA SERVIS SKENERA

Perihard inženjering

Beograd, Vračar, Kneginje Zorke 24 011 2432383
TONERI, KERTRIDžI SERVIS ŠTAMPAČA Perihard Inženjering d.o.o. je privatno preduzeće - proizvođač remontovanih toner kaseta i nezavisni servisni centar za laserske, matrične i ink-jet štampače. Naziv "Perihard" potiče od "periferijski hardver" što govori da posluje u oblasti snabdevanja potrošnim materijalom za periferijski hardver. PERIHARD EKO PERIHARD EURO robne marke za distributere Industrijski remontovane toner kasete garantuju kvalitet isti ili sličan originalnom kvalitetu, a pri tome štede na ceni i do 45%, uz jednogodišnju garanciju.

Golum

Beograd, Vračar, Sime Igumanova 14 011 2450779
PRODAJA ŠTAMPAČA SERVIS ŠTAMPAČA Golum d.o.o. postoji od 1992. godine i uspešno posluje na našem tržištu kao jedna od vodećih firmi u pružanju usluga prodaje i održavanja svih vrsta štampača i plotera, kao i potrošnog materijala za njih. Osim rešavanja svih pitanja vezanih za štampu upotpunili smo ponudu usluga kompletnom podrškom iz oblasti informacionih tehnologija, što uključuje i iznajmljivanje svih vrsta opreme, od servera i radnih stanica do štampača i plotera, uz potpisivanje specijalnih ugovora podržanih od strane svih proizvođača opreme iz naše ponude.

Malex city copy service

Beograd, Karaburma, Mije Kovačevića 10 011 3291982
SERVIS ŠTAMPAČA, KOPIRA, SKENERA... RECIKLAŽA KETRIDžA PRODAJA FOTOKOIR APARATA, SKENERA, ŠTAMPAČA, FAKS APARATA, FOTOAPARATA, KAMERA, DIGITALNIH BIOSKOPA... MALEX city copy cervice Multifunkcionalni uređaji Office print & copy rešenja Kopiri za ličnu upotrebu Potrošni materijal Printeri Profy print & copy rešenja Fax aparati Foto aparati Malex City Copy Service se bavi servisiranjem Canon fotokopir aparata faks aparata štampača skenera i multi-funkcijskih uređaja prodajom potrošnog materijala, prateće opreme i rezervnih delova a korisnicima nudi i kompleksna rešenja koja integrišu Canon opremu u korisničke sisteme Kao Autorizovani Partner i Autorizovani Servisni Partner Canon Evropa za Srbiju, Malex City Copy Service se ugovorom obavezao da brine o očuvanju renomea Canon. Malex City Copy Service poseduje sopstvene prodajne objekte i servis, uvozi i distribuira Canon program u Srbiji, pa samim tim ima najbolju i najpovoljniju ponudu, naročito u pogledu cena, kvaliteta, uslova i načina plaćanja, kao i rokova isporuke.

Copy office

Beograd, Voždovac, Ustanička 189 011 6680888 |
011 6302782 |
PROIZVODI : FOTOKOPIR APARATI MULTIFUNKCIONALNI APARATI FAX APARATI i TELEFONI TONERI LASERSKI ŠTAMPAČI INK JET ŠTAMPAČI ŠTAMPAČI VELIKIH FORMATA SKENERI SKENERI VELIKE BRZINE KALKULATORI PISAĆE MAŠINE OSTALI KANCELARIJSKI UREĐAJI SERVIS KOMPJUTERA SERVIS FOTOKOPIR APARATA i ŠTAMPAČA Servis fotokopir aparata i štampača Redovno održavanje aparata kako u garantnom roku tako i posle njega Generalnu reparaciju Vašeg aparata u našem servisu Savete - kompletne informacije i predlozi pri kupovini aparata i njegovom korišćenju Redovno održavanje Da bi fotokopir bio stalno ispravan i operativan potrebno ga je redovno održavati. Za svaki model aparata predviđeno je da se posle izvesnog broja kopija odradi redovan servis. Tada se aparat sređuje, čisti i proveravaju se svi njegovi vitalni delovi. Po potrebi se zamenjuju dotrajali delovi za koje je i sam proizvođač propisao na koliko hiljada kopija se menjaju. Naš servis je snabdeven orginalnim rezervnim delovima za sve modele Canon aparata čime je osiguran kvalitetan i pouzdan rad aparata. Delovi koje posedujemo uveženi su direktno od proizvođača pa je time osigurana konkurentna cena istih. Redovno održavanje se radi na terenu odnosno kod vas, tako da ne morate brinuti o prebacivanju aparata do servisa. Generalnu reparaciju Posle velikog broja kopija koji ne može biti fiksno određen fotokopir aparat dođe u stanje kada mu je potreban veoma detaljan pregled što se odlučuje praćenjem stanja pri redovnom održavanju. Tada je potrebno doneti aparat u servis zbog generalnog sređivanja. Pri generalnom sređivanju aparat se rastavlja do poslednjeg sklopa i proveravaju se svi njegovi delovi. Svaki deo se pojedinačno pregleda, čisti i podmazuje. Delovi koji su dotrajali se zamenjuju. Posle sklapanja aparat je podvrgnut detaljnoj proveri funkcionalnosti. Aparat koji je prošao generalnu reparaciju kod nas dobija garanciju na funkcionalnost za sledeći broj kopija koji zavisi od modela ili se garancija može odnositi na vremenski period.

Birotehnika

Beograd, Banovo Brdo, Toše Jovanovića 18 011 7544256 |
011 7549762 |
PRODAJA ŠTAMPAČA FOTOKOPIR APARATI SERVIS ŠTAMPAČA i FOTOKOPIR APARATA Privatno preduzeće “BIROTEHNIKA” d.o.o. sa sedištem i poslovnim prostorom u Jagodini, osnovano je 22.12.1992 godine. Preduzeće je nastalo iz zanatske radnje - servisa precizne mehanike i elektronike “Birotehnika” - osnovane 1981. godine koja se bavila servisiranjem birotehničke opreme a sada čini sastavni deo PP “BIROTEHNIKA” d.o.o. Glavna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija, odnosno prodaja birotehničke opreme i potrošnog materijala proizvođača KONICA-MINOLTA, isporuka, instaliranje, kao i postprodajno održavanje birotehničke opreme u garantnom i vangarantnom roku

Biro centar

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Partizanske avijacije 25 011 2273772 |
011 2280076 |
PRODAJA ŠTAMPAČA SERVIS ŠTAMPAČA i FOTOKOPIR APARATA FOTOKOPIR APARATI BIRO CENTAR uvoznik distributer fotokopir aparati telefaksi štampači skeneri potrošni materijal foto oprema ostala oprema Biro Centar je ovlašćeni uvoznik i distributer za najveće svetske proizvođače fotokopir aparata i kancelarijske opreme Canon HP GBC Toshiba Kod nas možete pronaći najveći izbor kancelarijske opreme, od fotokopir aparata do sitnih kancelarijskih uređaja i potrepština.

Elko beograd

Beograd, Voždovac, Ljermontova 13 011 3477322 |
063 211423 |
PRODAJA: MULTIFUNKCIONALNI APARATI, FOTOKOPIRI, PRINTERI, REPROMATERIJAL SERVIS ŠTAMPAČA, FAKS APARATA, KALKULATORA, FOTOKOPIR APARATA... PUNjENjE i RECIKLAŽA TONERA i KETRIDžA Primarna delatnost servisa je servisiranje i popravka fotokopir aparata renomirane marke Canon ali Vam stojimo na raspolaganju i za popravku laserskih štampača, faks aparata, kalkulatora-digitrona i kompletnog pisaćeg programa, kao i za reciklažu toner kaseta za laserske štampače i punjenje kertridža za inkjet štampače. Rad servisa se zasniva na velikom iskustvu i obuci u poroteklih 20. godina, tako da možemo na brz i adekvatan način odgovoriti svakom poverenom poslu. Iz iskustva servis E L K O nudi dva oblika održavanja biroopreme: Osnovni servis podrazumeva klasičan način održavanja biro opreme po potrebi korisnika gde serviser dolazi po pozivu Paušalno servisiranje podrazumeva da serviser redovno u zavisnosti od frekvencije i obima posla mesečno ili u kraćem roku, a bez poziva naručioca posla, obilazi poverenu opremu i otklanja primećene nedostatke , kako bi uredjaj što bolje funkcionisao

Image - z

Beograd, Karaburma, Patisa Lumumbe 6 011 3221949
IMAGE - ZA SVE KOJI ŠTAMPAJU ŠTAMPAČI TONERI SERVIS ŠTAMPAČA IZNAJMLjIVANjE ŠTAMPAČA Naša firma će svima koji štampaju pomoći da sa kvalitetnim potrošnim materijalom i štampačima, uz smanjenje troškova, postignu brže i efikasnije poslovanje. Svojim uslugama i bogatim asortimanom proizvoda sa stalnog lagera, na jednom mestu nudimo sve za Vaš printer: od stručnog saveta preko nabavke potrošnog materijala do tehničke podrške i servisa. Pružamo mogućnost isporuke većih serija uz ponudu novih modela čime potpuno zadovoljavamo potrebe korisnika. PROIZVODI i USLUGE Laserski toneri i dodatni potrošni materijal za štampače Reciklirani Laser Toner Kertridži Kompatibilni Laser Toner Kertridži Originalni potrošni materijal Laser, Ink i Fax Kompatibilni Color Laser Toner Kertridži Kompatibilni Ink kasete i Fax rolne Koverte - Papri - Nalepnice - Magnetni Mediji Laserske štampače Laserske multifunkcijske uređaje Održavanje štampača

Cortal

Beograd, Savski Venac, Dinarska 14 011 3690873
PRODAJA ŠTAMPAČA SERVIS : ŠTAMPAČA SKENERA PLOTERA KATERA RAČUNARSKIH KONFIGURACIJA FISKALNIH UREĐAJA Mi smo CORTAL d.o.o. i pod ovim nazivom smo poznati od 1995.godine, ali naše druženje sa hardverom datira od par decenija ranije. Autorizovani smo servis za EPSON, OKI, ROLAND, GRAPHTEC... i servisiranjem komponenti ovih renomiranih svetskih proizvođača bavimo se od samog njihovog proboja na naše tržište, tako da sa ponosom tvrdimo da za nas ne postoji NEREŠIV problem. U svakom slučaju tu smo zbog vas i za vas, i unapred se radujemo budućoj saradnji. Preduzeće CORTAL je autorizovani prodavac dole navedenih firmi, kao i veleprodaja i maloprodaja (za fizička lica) računara i računarskih komponenti. Kod nas se možete informisati i kupiti navedene vrste proizvoda. Firma Cortal raspolaže na svom lageru originalnim rezervnim delovima i velikim izborom potrošnog materijala. Za većinu Epson matričnih printera ugrađujemo ćirilična i latinična Yu slova. Naš način servisiranja (popravke) ne podrazumeva isključivu zamenu problematičnog dela, već i popravku na nivou mehanike i elektronike. Sam servisni postupak podrazumeva: besplatnu konstataciju kvara i procenu cene popravke, otvaranje servisnog naloga (tako da vaš problem imamo u evidenciji ukoliko se ponovi) i naravno sama popravka. Ugrađujemo isključivo originalne rezervne delove. Biće nam čast da i vas priključimo dugačkoj listi naših zadovoljnih klijenata.
FISKALNE KASE i POS - SERVISIRANjE i PRODAJA ŠTAMPAČI - SERVISIRANjE i PRODAJA RECIKLIRANjE TONERA PC OPREMA - SERVISIRANjE BIROOPREMA - SERVISIRANjE i ODRŽAVANjE BANKARSKA OPREMA - SERVISIRANjE i ODRŽAVANjE

Compjet

Beograd, Stari Grad, Kralja Milana 4 011 2643986
RECIKLAŽA KETRIDžA ZA INJEKT i LASERSKE ŠTAMPAČE KOMPLETI ZA SAMOSTALNU DOPUNU NOVI KETRIDžI SVE VRSTE PAPIRA SERVIS ŠTAMPAČA PRODAJA ŠTAMPAČA

Minex servis

Novi Sad, Alekse Šantića 13a 021 4740688 |
063 500097 |
FISKALNE KASE FISKALNI ŠTAMPAČI POS UREĐAJI RAČUNARI i OPREMA SOFTVARE KNjIGOVODSTVO SERVIS Veleprodaja i servis fiskalnih i platnih uređaja - fiskalne kase i štapači - GALEB GROUP - POS terminala (čitači platnih kartica) - INGENICO - GPRS terminali - GALEB GROUP - pratećeg pribora i potrošnog materijala Veleprodaja i servis biroopreme - fotokopir aparata, digitalnih štamparskih mašina - laser štampača, matričnih štampača, InkJet štampača - stoni kalkulatori, brojačice novca, fax aparata - seckalice papira, pisaćih mašina, mašina za koričenje Veleprodaja, servis i održananje računara i računarskih sistema - održavanje računara i software-skih aplikacija - prodaja računara i računarske opreme - prodaja software-skih aplikacija - obuka u korišćenju softwarskih aplikacija

Copytec

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Ratka Vujovića Coce 6 063 207693
VELIKA PONUDA VRHUNSKIH FOTOKOPIR APARATA, DUPLIKATORA, MULTIFUNKCIONALNIH i FAX UREĐAJA PRODAJA i UGRADNjA ORIGINALNIH REZERVNIH DELOVA i REPROMATERIJALA, SERVIS i ODRŽAVANjE NAJVIŠI DOMETI U OBLASTI ANALOGNE, DIGITALNE i KOLOR TEHNOLOGIJE ANALOGNI C/B KOPIRI DIGITALNI C/B KOPIRI DIGITALNI COLOR KOPIRI PRIPORT ŠTAMPAČI Osnovani smo 1995 godine. Posle višegodišnjeg rada, sa Nashua, odnosno Nashuatec i Ricoh fotokopirnim programom, odlučili smo da osnujemo sopstvenu firmu za prodaju i održavanje birotehničkog programa pomenutih firmi: Ricoh, Nashuatec, Gestetner, RexRotary i Infotec. Danas se pored usluga koje pruza nas servis, kao ovlašćeni diler za Srbiju za Nashuatec i Gestetner, bavimo i prodajom analognih, digitalnih i kolor fotokopira, digitalnih umnozivaca velike brzine (duplikatora), aparata za kopiranje planova, multifunkcionalnih i fax aparata, originalnih rezervnih delova i repromaterijala. Kako naše tržište pored novih traži i polovne fotokopir aparate, iste nudimo u paraleli sa novima. Svi korišćeni fotokopir aparati su generalno remontovani i na njih se daje ista garancija kao i za nove u trajanju od jedne godine ili na odredjen broj kopija, zavisno od modela.

Mali servis

Beograd, Novi Beograd, Pohorska 24 011 3193959 |
011 3194794 |
POTROŠNI MATERIJAL MATERIJAL ZA DOPUNU REZERVNI DELOVI SERVIS ŠTAMPAČA DOPUNA TONERA i KERTRIDŽA Toner kasete Reciklaza toner kaseta Ink jet kertridzi Toneri za kopir aparate Toner King refili Faks folije U našoj ponudi se nalaze originalni i kompatibilni toneri za analogne i digitalne fotokopir aparate vodecih svetskih proizvođača: Canon Mita Minolta Sharp Ricoh Xerox Mali Servis je preduzeće za proizvodnju promet i usluge, osnovano 1994. godine u Beogradu. Bavimo se prodajom rezervnih delova za fotokopir aparate, laserske i ink jet stampače. Bavimo se i reciklazom toner kaseta za laserske stampače i mini aparate za fotokopiranje. Izuzetna ponuda tonera praćena je isto tako dobrom ponudom rezervnih delova za navedene marke aparata za fotokopiranje.

Biroelektronik

Pančevo, Dositeja Obradovića bb 013 347784 |
013 352497 |
PRODAJA ŠTAMPAČA PRODAJA i SERVIS FOTOKOPIR APARATA SERVIS DOPUNA TOMERA i KERTRIDžA Servisiranje svih uređaja u Vašoj kancelariji - fotokopiri - štampači - fax aparati - brojačice novca - pisaće mašine Sve vrste tonera i kertridža - punjenje - servis - zamena čipova itd Novi toneri i kertridži za sve uređaje

Reink jet

Šabac, Jove Kursule 12
PRODAJA RAČUNARA SERVIS ŠTAMPAČA, KOPIR APARATA DOPUNA TONERA i KERTRIDžA DOPUNA TONERA i KERTRIDžA Za sve vrste laserskih i Inkjet štampača. Vršimo dopunu svih vrsta laserskih toner kaseta i Inkjet kertridža prahom i mastilima vrhunskog kvaliteta kao i čišćenje kertridža ultrazvučnom metodom. Naš kvalitet prepoznaje veliki broj stalnih korisnika. SERVIS Pružamo servisnu podršku za veliki broj uređaja u najkraćem mogućem roku, sigurno i kvalitetno. Na sve usluge servisiranja dajemo garanciju. Uz stalni lager rezervnih delova i mogućnost nabavke istih, obavljamo servis sledećih uređaja: - Računara - Štampača - Kopir aparata - Monitora - Telefona - Faxova - Centrala

Ribbon commerce

Kragujevac, Balkanska 30 034 302150
RECIKLAŽA TONERA FISKALNE KASE SERVIS ŠTAMPAČA PRODAJA RAČUNARA SERVIS ŠTAMPAČA SERVIS FISKALNIH KASA PRODAJA ŠTAMPAČA Osnovan 1994. godine po uzoru na zapadne firme koje se bave pružanjem usluga recikliranja ribona i toner kaseta za laserske štampače. Od tada RIBBON COMMERCE neprekidno proširuje lepezu svojih delatnosti prateći zahteve tržita. Danas RIBBON COMMERCE predstavlja jednu od vodećih firmi u regionu, i svojim primerom postavlja nove standarde u oblastima pružanja uslužnih delatnosti: Servis laserskih i matričnih štampača i ostale biro opreme. Servis fiskalnih kasa. Servis računara. Brzo, kvalitetno, poštujući svetske standarde i visoko profesionalno, jer raspolaze velikim asortimanom originalnih rezervnih delova, kao direktni uvoznik Reciklažu ribona (zamenu trake) za matrične štampače i pisaće mašine metodom ultrazvučnog vara pomoću profesionalne mašine marke Branson Reciklažu tonera za laserske štampače sa tonerom izuzetnog kvaliteta engleskog proizvodjača.
PRODAJA i SERVIS - fotokopir aparata: TOSHIBA, XEROX, CANON - štampača: HP, XEROX, TOSHIBA, EPSON, LEXMARK i SAMSUNG - telefaksa: PANASONIC, CANON, XEROX, TOSHIBA - multifunkcionalnih aparata: XEROX, TOSHIBA, HP, CANON PRODAJA POTROŠNOG MATERIJALA - toneri, toner kasete, toner kertridži, mastila, refili, kitovi za INKJET štampače, film trake, termo rolne i papir za kopiranje PROFESIONALNA RECIKLAŽA - svih toner kaseta za laserske štampače i mini-fotokopirne aparate - uz svaku kasetu test strana - refilovanje kertridža SERVISIRANjE - sa originalnim delovima - na licu mesta - za veće kvarove do 48 sati u servisu

Print & play

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 27b 011 3184244
RECIKLAŽA TONERA DOPUNA KERTRIDžA SERVIS ŠTAMPAČA SERVIS RAČUNARA SPECIJALNE POGODNOSTI ZA PRAVNA LICA

Birolinija

Beograd, Žarkovo, Cerak, Bitoljska 16 011 2505911
FOTOKOPIR UREĐAJI ŠTAMPAČI MULTI FUNKCIONALNI UREĐAJI SERVIS ŠTAMPAČA i FOTOKOPIR UREĐAJA

Dg comp računari

Subotica, Beogradski put 12 024 600751 |
024 600752 |
PRODAJA RAČUNARA SERVIS RAČUNARA, ŠTAMPAČA i OPREME − sve vrste popravki računara, notebook računara, štampača − dijagnostika − instalacija legalnih softvera − čišćenje od virusa − testiranje uređaja na zahtev korisnika − detaljno čišcenje računara od prašine − ugrađivanje i zamena komponenti − punjenje toner kaseta, kertridža SERVIS FISKALNIH KASA − Prodaja i fiskalizacija fiskalnih registar kasa − servis fiskalnih registar kasa − tehnički pregled − obuka korisnika − telefonska podrška tehničkog osoblja − uslužni servis kasa na terenu − baždarenje i servis elektronskih vaga − servis barkod skenera, gprs-terminala i dr. prateće opreme − prodaja i instalacija pos terminal RAČUNARSKE MREŽE − izgradnja i podešavanje računarskih mreža − montaža rack ormana − savetovanje vezano za izgradnju računarske mreže VIDEO NADZOR − prodaja uređaja za video nadzor − tehnička podrška − izgradnja manjih sistema − savetovanje za izgradnju sistema za video nadzor − IP kamere − izrada projekta za video nadzor
SERVIS ŠTAMPAČA i FOTOKOPIR APARATA REZERVNI DELOVI RECIKLAŽA: LASERI, KOPIRI, PLOT/INK.JET SERVIS - Pružamo usluge servisa fizičkim i pravnim licima, kao i uslužni servis drugim servisima - Vrhunski kvalitet, brza i besprekorna usluga - 95% svih servisa se završava u roku od 48 časova - Garancija je 30 dana na delove, a 90 dana na uslugu - Servis laserskih, matričnih i injekt štampača - Ugradnja neprekidnih napajanja mastilom u injekt štampače i plotere POTROŠNI MATERIJAL i RECIKLAŽA Najveći izbor potrošnog materijala za reciklažu: - LASERI: OPC bubnjevi, PCR, valjci, magnetni valjci, čistači OPC bubnja, čistači magnetnog valjka, magnetni valjci, toner prah monohromatski, toner prah kolor, čipovi toner kaseteta, developr roleri, zaptivne trake, i još mnogo toga za HP, LEXMARK, SAMSUNG, EPSON, XEROX toner kasete - Injet: mastila za desktop štampače i plotere, pigmentna, foto, ultrachrome, solventna i ekosolventna mastila za plotere, kontinualna napajanja mastilom, reseteri, autoreset čipovi, refil kompletni, pune patrone za CANON i EPSON štampače, prazne refil patrone za EPSON i HP plotere, i još mnogo toga za HP, EPSON, CANON, SAMSUNG, XEROX, ROLLAND, XAAR injekt štampače i plotere. - Neverovatna ponuda, veliki lager, niske cene, odnos cena / kvalitet je neprevaziđen REZERVNI DELOVI ZA SVE VRSTE ŠTAMPAČA Kompletna ponuda rezervnih delova za laserske štampače: - HP - EPSON - LEXMARK - SAMSUNG - XEROX - Folije, silikonski valjci, povlakači papira, separatori, zupčanici i još mnogo toga.... Kompletna ponuda rezervnih delova za EPSON matrične štampače: - Glave - Ribon maske - Kablovi glave - Ručke - Motori - Tasteri Kompletna ponuda za HP plotere: - Betlovi - Encoder stripovi
FISKALNE KASE i PRINTERI OPREMA ZA FISKALNE KASE FOTOKOPIR MAŠINE ŠTAMPAČI SKENERI BIRO OPREMA SERVIS ŠTAMPAČA i FOTOKOPIR APARATA

Nt + milnik

Beograd, Voždovac, Ustanička 189 011 3470361 |
011 3471799 |
SERVIS ZA SONY DIGITALNE FOTO ŠTAMPAČE, MERNE INSTRUMENTE, MEDICINSKU i AUDIO OPREMU PROIZVODI: EKG SIMULATOR, KONTROLA KAPIJE, DISPLEJ ZA KURSNE LISTE, ELEKTRONSKI SUDIJA ZA DIZANjE TEGOVA

Balkan jet

Beograd, Stari Grad, Balkanska 20 011 2643222 |
063 8102427 |
RECIKLAŽA LASERSKIH i INKJET KETRIDžA PEČATOREZAČKE USLUGE SERVIS SVIH VRSTA ŠTAMPAČA PROIZVODI: TONERI, KETRIDžI, REKLAMNI MATERIJAL

Or copy

Novi Sad, Branislava Borote 19 021 494022 |
021 494209 |
PRODAJA FOTOKOPIR APARATA BIRO OPREMA TONERI ZA ŠTAMPAČE - PUNjENjE TONERA REPRO MATERIJAL SERVIS KOPIRA i ŠTAMPAČA NAJAM KOPIRA

Set data

Beograd, Zemun, 22. oktobra 15 011 3166347
PROIZVODI : VILjUŠKARI FISKALNI UREĐAJI PAKERICE KLIMA-X KOMORE SISTEM ZA MONITORING VILjUŠKARA SERVIS VILjUŠKARA SERVIS INDUSTRIJSKE ELEKTRONIKE SERVIS FISKALNIH UREĐAJA SERVIS NOTE BOOK, LAP TOP, PALM TOP, DESK TOP RAČUNARA i MONITORA SERVIS ŠTAMPAČA i DOPUNA TONERA

Meteor jpl syste

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 69d 011 3016581
ŠTAMPAČI KANCELARIJSKA REŠENjA ZA ŠTAMPANjE i KOPIRANjE PROFESSIONAL SKENERI FAKS APARATI MULTIFUNKCIONALNI UREĐAJI ŠTAMPAČI VELIKIH FORMATA POTROŠNI MATERIJAL SERVIS ŠTAMPAČA SERVIS FOTOKOPIR APARATA

Dialtech

Subotica, Petra Drapšina 15 024 530875
PONUDA : FOTOKOPIR APARATI MULTIFUNKCIONALNA OPREMA ŠTAMPAČI TELEFAKSI STONA RAČUNALA ORIGINAL i RECIKLIRANI KETRIDžI TONER KASETE i TRAKE ZA MATRIČNE ŠTAMPAČE FOTOKOPIR PAPIR USLUGE : ODRŽAVANjE i POPRAVKE FOTOKOPIR APARATA, ŠTAMPAČA i TELEFAKSA PUNjENjE TONER KASETA IZNAJMLjIVANjE FOTOKOPIR APARATA

Neoekoprint

Beograd, Banovo Brdo, Požeška 20 011 3557689 |
063 211894 |
PROIZVODNjA RECIKLIRANIH EKO TONER LASER KASETA EKO LASER PRINT ŠTAMPAČI POLOVNI ŠTAMPAČI SERVIS ŠTAMPAČA OTKUP LASERSKIH TONER KASETA KOLOR i CRNO BELO ŠTAMPANjE LASERSKI TONERI PRODAJA TONERA NEOEKOPRINT D.O.O. je firma koja se bavi refabrikovanjem laserskih toner kaseta i servisom laserskih štampača. Naši toneri su već našli mesto u mnogim firmama jer je EKO LASER® TONER sinonim za poverenje... EKO LASER® TONER je new brand ekološka toner kaseta visokog kvaliteta, sa punom garancijom na kvalitet i količinu štampe koja je indentična originalnim tonerima (5 % pokrivenosti) i to ne zato što to mi tako kažemo nego zato što se pridržavamo protkola recikliranja. Nadležno ministarstvo nam je izdalo INTEGRALNU DOZVOLU ZA SAKUPLjANjE i TRANSPORT NEOPASNOG OTPADA. U ponudi imamo i već gotove tonere, nekada vrlo retke. Nudimo Vam usluge štampanja, otkup kaseta i štampača, ispravnih i neispravnih. Mi proizvodimo reciklirane EKO LASER® TONER KASETE koje su ekvivalentne OEM kasetama proizvodjača. Kvalitet i broj otisaka garantujemo pre svega zbog toga što se pridržavamo protokola reciklaže a to je: - Pregledamo fizičko stanje kasete - Isprobamo je u test štampaču da nema neko skriveno mehaničko oštećenje - Rasklapamo kasetu na sastavne delove - Kompletno pregledamo sve delove koji utiču na rad kasete i iste zamenjujemo novim delovima kako bi obezbedili isparavan rad u toku eksploatacije - Kompletno uklanjamo otpadni toner prah iz svih delova u kojima se on nalazi - Podmazujemo posebnim mazivima i hemijom sve delove koje treba tretirati - Punimo kasetu toner prahom propisanu za tu kasetu - Testiramo recikliranu kasetu u test štampaču i sa kontrolnim otiskom pakujemo u antistatic kese i kutije - Isporuka na adresu naručioca. Za svaku marku proizvodjača postoje posebno napravljeni toneri specifične granulacije koji odgovaraju samo tim tonerima i po recepturi su najpribližniji originalu . Zato i dajemo garanciju od prve do poslednje strane
USLUGE : FOTOKOPIRANjE DIGITALNA ŠTAMPA PLOTOVANjE RAZNE VRSTE KORIČENjA SERVIS FOTOKOPIR MAŠINA i ŠTAMPAČA SERVIS RAČUNARA

Codix - servis biro opreme

Beograd, Rakovica, Miljakovac, Kanarevo Brdo, Resnik, Miljakovački vinogradi 17 011 6565063 |
064 1300667 |
RECIKLAŽA TONER KASETA ZA LASERSKE ŠTAMPAČE SERVIS FOTOKOPOIR APARATA SERVIS ŠTAMPAČA, FAX APARATA

Magic hand

Valjevo, Vladike Nikolaja 31đ 014 245254 |
064 2629988 |
SERVIS RAČUNARA i OPREME SERVIS ŠTAMPAČA RECIKLAŽA TONERA i KETRIDžA

Vhp sistem

Beograd, Palilula, Dr Dragoslava Popovića 11a 011 3340634 |
064 6402236 |
PRODAJA ORIGINALNIH INKJET KETRIDžA SERVIS ŠTAMPAČA RECIKLAŽA LASERSKIH TONERA DOPUNA INKJET KETRIDžA PRODAJA KOMPLETNOG KANCELARIJSKOG MATERIJALA SERVISNA i SISTEMSKA PODRŠKA INSTALACIJA i LICENCIRANjE SOFTVERA

Tehno copy trade

Beograd, Žarkovo, Cerak, Kopaonička 49 011 2514417 |
064 1275006 |
PRODAJA : FOTOKOPIR APARATA ŠTAMPAČA FAXOVA MULTI-FUNKCIJSKIH UREĐAJA REPRO MATERIJAL REZERVNIH DELOVA OPREME i APARATA ZA KORIČENjE IZNAJMLjIVANjE FOTOKOPIR APARATA SERVISIRANjE FOTOKOPIR APARATA, ŠTAMPAČA i FAXOVA

Start servis

Beograd, Mirijevo, Rudija Čajaveca 5 011 7430478 |
063 301676 |
PRODAJA i SERVIS : FISKALNE KASE ŠTAMPAČI FOTOKOPIR APARATI BIRO OPREMA

Expert company

Beograd, Žarkovo, Cerak, Arčibalda Rajsa 3 011 2317756 |
011 2318586 |
SERVIS : FOTOKOPIR APARATA ŠTAMPAČA FAX APARATA MULTIFUNKCIJSKIH MAŠINA RAČUNSKIH MAŠINA BROJAČICA NOVCA GRAFIČKIH MAŠINA

It online leskovac

Leskovac, Učitelja Josifa 14 016 232520
PRODAJA: KOMPJUTERI, LAPROTOPVI, BELA TEHNIKA, TELEVIZORI, MALI KUĆNI APARATATI SERVIS RAČUNARIA, LAPTOPOVA SERVIS ŠTAMPAČA REPARIRANjE i PUNjENjE TONERA IZRADA INTERNET PREZENTACIJA REGISTRACIJA DOMENA i HOSTING

Ex komerc

Beograd, Voždovac, Milorada Bondžulića 1 011 2440111 |
011 6304438 |
PRODAJA i SERVIS CANON ŠTAMPAČA i FOTOKOPIR APARATA Preduzeće EX Komerc je osnovano 1992. godine. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz, distribucija i servis Canon-ovih proizvoda. BIROTEHNIČKA OPREMA Fotokopir aparati: Digitalni, Analogni Multifunkcionalni aparati: Laserski, Bubble jet Printeri: Laserski, Bubble jet, Foto Skeneri Računske mašine POTROŠNI ASORTIMAN Toneri za sve vrste aparata Ketridži Mastila Papir REZERVNI DELOVI i SERVIS Rezervni delovi za sve vrste Canon-ove opreme. Imamo dobro snabdeven magacin, a primamo i specijalne narudžbine

Mikops

Niš, Vojvode Tankosića 6 018 575555 |
018 575552 |
FOTOKOPIRNICA SERVIS FOTOKOPIR APARATA SERVIS ŠTAMPAČA REZERVNI DELOVI ZA ŠTAMPAČE, KOPIR APARATE PRODAJA TONERA FOTOKOPIRNI PAPIR

Dabi

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Stevana Đurđevića 1 011 3058018
PRODAJA FOTOKOPIR APARATA PRODAJA ŠTAMPAČA SERVIS Privatno preduzeće DABI osnovano je 1989-te godine. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz, prodaja, i servisiranje KONICA MINOLTA birotehničke opreme i to kao zvanični distributer i ovlašćeni servis. Na ovaj način našim klijentima obezbeđeno je sve na jednom mestu: nabavka opreme obuka korisnika tekuće održavanje opreme servisiranje i rezervni delovi snabdevanje potrošnim materijalom U saradnji sa KONICA MINOLTOM nastojimo da kupcima ponudimo najnovije modele u istom trenutku kada se oni pojave na tržištu zapadne Evrope i to po cenama koje su često niže nego u Evropi. Svi proizvodi pokriveni su garancijom i što je za kupce veoma bitno kvalitetnom servisnom podrškom i konstantnim snabdevanjem potrošnim materijalom. Sve ovo daje sigurnost kupcu daće njegova oprema pouzdano raditi dugi niz godina. Obratite nam se sa poverenjem. Nasa ponuda obuhvata: Digitalni fotokopiri-printeri (crno beli) Digitalni fotokopiri-printeri (kolor) Printeri (crno-beli) Printeri (kolor)

Print plus servis

Novi Sad, Ćirila i Metodija 176 021 505893
SERVIS ŠTAMPAČA i FOTOKOPIRA IZDAVANjE FOTOKOPIRA PRODAJA NOVIH i REMONTOVANIH FOTOKOPIRA
FOTOKOPIRANjE i ŠTAMPANjE ŠTAMPANjE VELIKOG FORMATA PREKUCAVANjE, SKENIRANjE i RAČUNARSKE USLUGE KORIČENjE, PLASTIFICIRANjE ŠTAMPA NA REKLAMNOM MATERIJALU IZRADA REKLAMNIH NATPISA, REKLAMA NA AUTOMOBILIMA PREBACIVANjE VIDEO MATERIJALA SA VHS-a NA DVD RECIKLAŽA i PRODAJA TONERA i KETRIDžA ZA ŠTAMPAČE SERVIS FOTOKOPIR APARATA i ŠTAMPAČA
RAČUNARI i DODATNA OPREMA FISKALNE KASE i DODATNA OPREMA TELEFONIJA I DODATNA OPREMA FOTOKOPIR APARATI i MULTIFUNKCIONALNI UREĐAJI PISAĆE i RAČUNSKE MAŠINE, KALKULATORI KANCELARIJSKI i POTROŠNI MATERIJAL SERVIS ŠTAMPAČA

Corona - servis biro opreme

Beograd, Obrenovac, Karađorđeva 15 011 8728200 |
063 204709 |
SERVIS CANON FOTOKOPIR APARATA SERVIS FAX APARATA SERVIS ŠTAMPAČA RECIKLAŽA TONERA
RAČUNARI POTROŠNI KANCELARIJSKI MATERIJAL SERVIS RAČUNARA SERVIS ŠTAMPAČA TONERI i KETRIDžI PRODAJA ŠTAMPAČA

Biros

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 177 011 2697729 |
063 228490 |
RECIKLAŽA TONERA SERVIS FOTOKOPIR APARATA SERVIS ŠTAMPAČA, TELEFAKSA RENTIRANjE OPREME

Refill ink

Beograd, Obrenovac, Cara Lazara 1 011 8725806 |
063 7784257 |
RECIKLAŽA TONERA i INK KETRIDžA POTROŠNI MATERIJAL ZA KOPIR APARATE, FAX MAŠINE, MATRIČNE ŠTAMPAČE... SERVIS ŠTAMPAČA i KOPIR APARATA

Peri - art

Niš, Učitelj Milina 2 018 522949 |
018 257755 |
SERVIS ŠTAMPAČA RECIKLAŽA TONERA PRODAJA KETRIDžA PRODAJA TONER KASETA ZA LASERSKE ŠTAMPAČE FOTOKOPIR PAPIR

Hermes

Beograd, Stari Grad, Džordža Vašingtona 58 011 3220457
SERVIS BIROTEHNIČKE OPREME KOPIRANjE LASER ŠTAMPA RECIKLAŽA KETRIDžA SKENIRANjE SERVIS : FOTOKOPIR APARATA ŠTAMPAČA TELEFAKSA SKENERA PISAĆIH i RAČUNSKIH MAŠINA FISKALNIH REGISTAR KASA APARATA ZA UMNOŽAVANjE MAŠINA ZA BROJANjE NOVCA MAŠINE ZA MIKROFILM

Printer king

Novi Sad, Vase Stajića 24 021 530860 |
021 530015 |
SERVIS ŠTAMPAČA PRODAJA ŠTAMPAČA i FOTOKOPIRA RENTIRANjE ŠTAMPAČA i FOTOKOPIRA RECIKLAŽA LASER TONER KASETA

Speedy computers

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 66b 021 547215 |
064 1150649 |
SERVIS BIROOPREME SERVIS RAČUNARA SERVIS ŠTAMPAČA SERVIS FOTOKOPIR APARATA RECIKLAŽA TONERA ALARMI i VIDEO OPREMA

Canokg

Kragujevac, Kneza Mihaila 55 034 336920 |
034 302919 |
PRODAJA: FOTOKOPIR APARATA, LASERSKIH i MATRIČNIH ŠTAMPAČA, PISAĆIH MAŠINA, TELEFAXOVA FOTOKOPIRANjE i ŠTAMPA SERVIS FOTOKOPIR MAŠINA, ŠTAMPAČA, PISAĆIH MAŠINA, MULTIFUNKCIONALNIH UREĐAJA, TELEFAX APARATA... RECIKLAŽA TONERA i GLAVA MATRIČNIH ŠTAMPAČA
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA