Pokretni toaleti

Pokretni toaleti Beograd

Toi-Toi

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 177 011 3820434
Obezbeđujemo potpun program u oblasti sanitarnih objekata preko naša dva brenda DIXI i TOITOI: od mobilnih toaletnih kabina i kontejnera različite namene. NAŠA PONUDA SE UGLAŠAVA SA VAŠIM ZAHTEVIMA CENOVNA EFIKASNA i BRZA DOSTAVA NA VAŠU LOKACIJU POKRETNI TOALETI - MOBILNI TOALETI DIXI B Osnovni model – već više od 30 godina Osnovali smo novu kulturu toaleta našim prvim DIXI mobilnim toaletom pre više od 30 godina. DIXI B je replika klasičnog modela – praktičan i otporan. Osnovni model, za sve prilike! TOI Fresh Dovoljno prostora za visoka očekivanja TOI Fresh je više od obične mobilne toaletne kabine. Sa svojim svežim dizajnom ona je pravi izbor za visoka očekivanja. TOI Water (VIP) Pranje ruku – XXL Mobilna toaletna kabina sa XXL posudom za pranje ruku. Za vas to znači – mogućnost pranja ruku tamo gde nema dovoda vode. Vrlo komforna i privlačnog dizajna. TOI Cap Garantovano dosta prostora TOI Cap omogućava hendikepiranim osobama dovoljno prostora. Sa skoro 3m² omogućava hendikepiranim osobama i njihovoj pratnji maksimalnu slobodu pokreta. DIXI Kros Jednostavno praktično – mesta za četvoro Pod DIXI brendom nudimo vam sanitarna rešenja. DIXI Kros pisoar – mobilni pisoar za četiri osobe – je isključivo za mušku upotrebu idealan suplement za mobilnu toaletnu kabinu. SNABDEVANJE Naši radni timovi na terenu rade celokupan posao: donose izabranu sanitarnu jedinicu, postavljaju je na mesto po vašoj želji i na kraju je odnose. U zavisnosti od vrste izabrane sanitarne jedinice sav posao povezan sa korišćenjem hemikalija i odvodom fekalija nakon korišćenja jedinice se odvija po važećim propisima zakonodavnog tela. ČIŠĆENJE Naši radni timovi ne prave nikakve kompromise kada se radi o čistoći. Oni su nam direktna veza sa klijentima i lično garantuju za kvalitet naših usluga. Uz to, nezavisni kontrolori kvaliteta redovno proveravaju stanje sanitarnih jedinica. IZBACIVANJE FEKALIJA Garantujemo odvod fekalija striktno uz poštovanje
IZNAjMLjIVANjE MOBILNIH TOLALETA ODGUŠENjE KANALIZACIJE SNIMANjE KANALIZACIJE NUDIMO DIJAGNOSTIKU NA LICU MESTA i DOSTAVU FILMA NA CD-U DEZODORACIJA UKLANjANjE GRAFITA Spektar usluga koje pruza firma TIP TOP obuhvata, pored usluga iznajmljivanja mobilnih toaleta, i sve usluge vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme, od jednostavnih kao što su odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i snimanja kanalizacije. PREDNOSTI NAŠIH MOBILNIH TOALETA FLEKSIBILNOST - jednostavan transport i postavljanje, nema potrebe za pripremom terena ili priključenjem na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. DEZODORACIJA - koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine. Uklanjanje grafita - koristimo najsavremenija sredstva za uklanjanje grafita kako bi kabine bile čiste i sa spoljašnje strane. Mobilni toaleti TIP TOP od opreme sadrže: - sedište sa wc daskom i poklopcem; - tank za otpadnu vodu od 210 L; - tank za čistu vodu 20 L; - držač za wc papir i ubruse; - držač za tečni sapun; - pisoar; - bravu za zaključavanje; - ventilacione otvore. Tehničke karakteristike i opis TIP TOP mobilnog toaleta: - Spoljašnje dimenzije WC kabine 106 x 106 x 233 cm; - Spoljašnje dimenzije WC kabine 106 x 106 x 233 cm; - Materijal je visokokvalitetni polietilen sa zaštitom od UV zračenja; - Visina sedišta iznosi 51 cm; - Kapacitet tanka za otpadnu vodu 210 L; - Kapacitet tanka za čistu vodu 20 L; - Težina prazne WC kabine 78 kg; - Transparentni krov. ODGUŠENjE KANALIZACIJE Bilo da su u pitanju odgušenja lavaboa, sudopera, WC šolja pa sve do snimanja kanalizacije, crpljenja septičkih jama, separatora masti i ulja, TIP TOP vam može pružiti sve ove usluge. SNIMANjE KANALIZACIJE Pomoću samohodnih kamera vršimo snimanje kanalizacionih cevi,a na monitoru mozemo pratiti kretanje kamere.

Mobil sistemi

Novi Sad, Milovana Glišića 5 063 507269 |
069 5003451 |
NAJAM i ODRŽAVANJE: MOBILNI EKOLOŠKI TOALETI - HEMIJSKI TOALETI - EKO WC MOBILNIH TUŠ KABINA STAMBENI KONTEJNERI SANITARNI KONTEJNERI MONTAŽNA KLIZALIŠTA KONTEJNERI ZA GRAĐEVINARSTVO KONTEJNERSKA NASELJA ORGANIZACIJA KAMP NASELJA MOBILNI EKOLOŠKI TOALETI - HEMIJSKI TOALETI - EKO WC Mobilni eko WC je predviđen na mestima gde nepostoji mogućnost priključenja hemijskih WC-a na kanalizacionu mrežu. Komforan Praktičan Runkcionalan Ne zagađuje okolinu Mobilni - eko WC zahteva malu površinu za postavljanje, 1m2 Mobilni ekološki toaleti imaju krov od specijalne plastike koja omogućava propuštanje velike količine dnevne svetlosti, što ih čini pogodnom i za upotrebu tokom noći ukoliko je eko WC blizu rasvete. Ekološki mobilni WC poseduje: zatvoreni tank otpadnih voda od 210 l, sedište sa daskom i poklopcem. Mobilni WC - toalet je opremljen i duplim ventilacionim odvodom tako da se u eko toaletima obezbeđuje neovistan protok vazduha, bravom, ogledalom, pisoarom, držačen toalet papira. Mobilni-ekološki-WC se ne priključuje na kanalizacionu i vodovodnu mrežu Na Vaš zahtev ekološki mobilni toalet - WC isporučujemo sa opremom i papirom za WC dasku Po posebnoj porudžbini vršimo opremanje grejačem protiv zamrzavanja i osvetljenjem Mobilni-ekološki-WC je namenjen za najviše 14 ljudi u okviru 40-satne radne nedelje Javne manifestacije do 80 osoba sa dnevnim čišćenjem MOBILNE TUŠ KABINE Raspolažemo sa 100 mobilnih tuš jedinica sa toplom vodom za potrebe kampova. Mogućnost njihovog postavljanja i montaže je u najkraćem roku jer su izvedeni u kontejnerskom tipu. Mobilne kotlarnice od 1 MW instalirane snage sa mogućnošću separatnog uključivanja. Tuševi i mobilni tuševi postoje i u zatvorenim klimatizovanim kontejnerima sa mogućnošću dodavanja toaleta, u zavisnosti od potreba. Poseduju svoje kontejnere za otpadne vode kao i tankove za čistu vodu. STAMBENI KONTEJNERI Stambeni kontejneri za stanovanje, kontejneri za gradilišta kao i kontejnerska naselja. Stambeni kontejneri za stanovanje kao privremeno ili stalno rešenje, gde je enterijer moguć od panela do klasičnog zida.

Pokretni toaleti Atrik Boxi

Pokretni toaleti Atrik Boxi logo
Beograd, Banovo Brdo, Stevana Brakusa 6 011 7541283
Pokretni toaleti Atrik Boxi logo
POKRETNI TOALETI, MOBILNI TOALETI - ATRIK BOXI "Atrik-Boxi" d.o.o. je srpska firma osnovana na načelima zaštićenog "Boxi" sistema, te je dobila status firme partnera nemačkog sistema “Boxi”. Dvadesetpetogodišnje iskustvo i usavršavanje "Boxi" sistema garantuje vrhunsku uslugu. U potpunosti se poštuju standardi “Boxi” sistema: u načinu rada, vršenju usluga, tehnički opremljenosti i zadovoljavanju svih standarda očuvanja okoline. Primarna delatnost firme "Atrik-Boxi" d.o.o. je iznajmljivanje i održavanje pokretnih WC kabina pogodnih za gradilišta, parkirališta, javne površine, parkove, sportske terene, marine kao i za javne skupove i manifestacije.

Sanitarni sistemi Gisel

Sanitarni sistemi Gisel logo
Beograd, Banovo Brdo, Petra Mećave 23 011 6543162 |
062 200390 |
Sanitarni sistemi Gisel logo
POKRETNI TOALETI - GISEL SANITARNI SISTEMI Gisel doo se bavi iznajmljivanjem i održavanjem mobilnih WC kabina pogodnih za gradilišta, javne površine, parkove, sportske terene, marine kao i za javne skupove i manifestacije. Evropske standarde poštujemo u potpunosti, u načunu rada, vršenju usluga, tehničkoj opremljenosti i zadovoljavanju svih standarda očuvanja životne sredine.
Mobilni toaleti i ograde World Group logo
POKRETNI TOALETI - WORLD GROUP Naši mobilni toaleti - wc kabine najbolji su izbor i rešenje za očuvanje i zaštitu okoline te se koriste u sledećim prilikama: - Koncerti - Priredbe - Motorijade - Sajmovi - Gradilišta - Javne površine bez rešenog mokrog čvora
POKRETNI TOALETI Potpuno nešto novo na tržištu! Mobilni-sanitarni-eko-toaleti su pravi hit kada je reč o ekološko-sanitarno-higijenskim rešenjima. Eko-kabine se lako postavljaju, ne zauzimaju puno mesta i idealna su za privremena rešenja. Naš mobilni-ekološki-toalet možete uzeti u najam na kraći ili duži vremenski period. Ukoliko unajmite hemijski toalet u cenu najma uračunata je i kompletna usluga održavanja. Mi vršimo najam, transport, postavku i održavanje iznajmljenih eko-wc-kabina. Pored rente možete i kupiti eko toalet. Mobilni-eko-wc je idealno privremeno sanitarno rešenje za gradilišta, muzičke manifestacije, svadbe, kampovanja, kamp naselja, itd. Zašto su idealni? Zato što eko-hemijski-wc nije potrebno priključivati na gradski vodovod i kanalizaciju. Tank unutar samog sanitarnog-eko-toaleta predviđen za otpadne vode i fekalije je zapremine 210 l, a sama kabina zauzima površinu od svega 1m². Ono što je novo u ponudi Pi-Pi jesu mobilni-eko-toaleti sa inplementiranim mirisom. Od mirisnih nota u ponudi su Vam limun i jabuka. A od boja žuta, zelena, plava, svetlo zelena, bež, crvena i narandžasta.
POKRETNI TOALETI
Back to Top