Pokretni toaleti

Pokretni toaleti Beograd

Tip Top Pokretni toaleti

Tip Top Pokretni toaleti logo
Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 75z 063 377377 |
063 377574 |
Tip Top Pokretni toaleti logo
POKRETNI TOALETI - TIP TOP POKRETNI TOALETI Spektar usluga koje pruza firma TIP TOP obuhvata, pored usluga iznajmljivanja mobilnih toaleta, i sve usluge vezane za vodovodne i kanalizacione sisteme, od jednostavnih kao što su odgušenja sudopera, lavaboa, WC šolja, i ostalih kućnih instalacija do specijalizovanih usluga kao što su crpljenje septičkih jama, separatora masti i ulja i snimanja kanalizacije.
Mobilni toaleti i ograde World Group logo
POKRETNI TOALETI - WORLD GROUP Naši mobilni toaleti - wc kabine najbolji su izbor i rešenje za očuvanje i zaštitu okoline te se koriste u sledećim prilikama: - Koncerti - Priredbe - Motorijade - Sajmovi - Gradilišta - Javne površine bez rešenog mokrog čvora

Mobil Sistemi

Mobil Sistemi logo
Novi Sad, Milovana Glišića 5 063 507269 |
021 500345 |
Mobil Sistemi logo
NAJAM i ODRŽAVANJE: MOBILNI EKOLOŠKI TOALETI - HEMIJSKI TOALETI - EKO WC MOBILNIH TUŠ KABINA STAMBENI KONTEJNERI SANITARNI KONTEJNERI MONTAŽNA KLIZALIŠTA KONTEJNERI ZA GRAĐEVINARSTVO KONTEJNERSKA NASELJA ORGANIZACIJA KAMP NASELJA MOBILNI EKOLOŠKI TOALETI - HEMIJSKI TOALETI - EKO WC Mobilni eko WC je predviđen na mestima gde nepostoji mogućnost priključenja hemijskih WC-a na kanalizacionu mrežu. Komforan Praktičan Runkcionalan Ne zagađuje okolinu Mobilni - eko WC zahteva malu površinu za postavljanje, 1m2 Mobilni ekološki toaleti imaju krov od specijalne plastike koja omogućava propuštanje velike količine dnevne svetlosti, što ih čini pogodnom i za upotrebu tokom noći ukoliko je eko WC blizu rasvete. Ekološki mobilni WC poseduje: zatvoreni tank otpadnih voda od 210 l, sedište sa daskom i poklopcem. Mobilni WC - toalet je opremljen i duplim ventilacionim odvodom tako da se u eko toaletima obezbeđuje neovistan protok vazduha, bravom, ogledalom, pisoarom, držačen toalet papira. Mobilni-ekološki-WC se ne priključuje na kanalizacionu i vodovodnu mrežu Na Vaš zahtev ekološki mobilni toalet - WC isporučujemo sa opremom i papirom za WC dasku Po posebnoj porudžbini vršimo opremanje grejačem protiv zamrzavanja i osvetljenjem Mobilni-ekološki-WC je namenjen za najviše 14 ljudi u okviru 40-satne radne nedelje Javne manifestacije do 80 osoba sa dnevnim čišćenjem MOBILNE TUŠ KABINE Raspolažemo sa 100 mobilnih tuš jedinica sa toplom vodom za potrebe kampova. Mogućnost njihovog postavljanja i montaže je u najkraćem roku jer su izvedeni u kontejnerskom tipu. Mobilne kotlarnice od 1 MW instalirane snage sa mogućnošću separatnog uključivanja. Tuševi i mobilni tuševi postoje i u zatvorenim klimatizovanim kontejnerima sa mogućnošću dodavanja toaleta, u zavisnosti od potreba. Poseduju svoje kontejnere za otpadne vode kao i tankove za čistu vodu. STAMBENI KONTEJNERI Stambeni kontejneri za stanovanje, kontejneri za gradilišta kao i kontejnerska naselja. Stambeni kontejneri za stanovanje kao privremeno ili stalno rešenje, gde je enterijer moguć od panela do klasičnog zida.

Pokretni toaleti Atrik Boxi

Pokretni toaleti Atrik Boxi logo
Beograd, Banovo Brdo, Stevana Brakusa 6 011 7541283
Pokretni toaleti Atrik Boxi logo
POKRETNI TOALETI, MOBILNI TOALETI - ATRIK BOXI "Atrik-Boxi" d.o.o. je srpska firma osnovana na načelima zaštićenog "Boxi" sistema, te je dobila status firme partnera nemačkog sistema “Boxi”. Dvadesetpetogodišnje iskustvo i usavršavanje "Boxi" sistema garantuje vrhunsku uslugu. U potpunosti se poštuju standardi “Boxi” sistema: u načinu rada, vršenju usluga, tehnički opremljenosti i zadovoljavanju svih standarda očuvanja okoline. Primarna delatnost firme "Atrik-Boxi" d.o.o. je iznajmljivanje i održavanje pokretnih WC kabina pogodnih za gradilišta, parkirališta, javne površine, parkove, sportske terene, marine kao i za javne skupove i manifestacije.

Ecorent sanitarni sistemi

Ecorent sanitarni sistemi logo
Beograd, Banovo Brdo, Petra Mećave 23 011 6543162 |
062 200390 |
Ecorent sanitarni sistemi logo
POKRETNI TOALETI - ECORENT SANITARNI SISTEMI Ecorent se bavi iznajmljivanjem i održavanjem mobilnih WC kabina pogodnih za gradilišta, javne površine, parkove, sportske terene, marine kao i za javne skupove i manifestacije. Evropske standarde poštujemo u potpunosti, u načunu rada, vršenju usluga, tehničkoj opremljenosti i zadovoljavanju svih standarda očuvanja životne sredine.

Toi-Toi

Toi-Toi logo
Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 177 011 3820434
Toi-Toi logo
Obezbeđujemo potpun program u oblasti sanitarnih objekata preko naša dva brenda DIXI i TOITOI: od mobilnih toaletnih kabina i kontejnera različite namene. NAŠA PONUDA SE UGLAŠAVA SA VAŠIM ZAHTEVIMA CENOVNA EFIKASNA i BRZA DOSTAVA NA VAŠU LOKACIJU POKRETNI TOALETI - MOBILNI TOALETI DIXI B Osnovni model – već više od 30 godina Osnovali smo novu kulturu toaleta našim prvim DIXI mobilnim toaletom pre više od 30 godina. DIXI B je replika klasičnog modela – praktičan i otporan. Osnovni model, za sve prilike! TOI Fresh Dovoljno prostora za visoka očekivanja TOI Fresh je više od obične mobilne toaletne kabine. Sa svojim svežim dizajnom ona je pravi izbor za visoka očekivanja. TOI Water (VIP) Pranje ruku – XXL Mobilna toaletna kabina sa XXL posudom za pranje ruku. Za vas to znači – mogućnost pranja ruku tamo gde nema dovoda vode. Vrlo komforna i privlačnog dizajna. TOI Cap Garantovano dosta prostora TOI Cap omogućava hendikepiranim osobama dovoljno prostora. Sa skoro 3m² omogućava hendikepiranim osobama i njihovoj pratnji maksimalnu slobodu pokreta. DIXI Kros Jednostavno praktično – mesta za četvoro Pod DIXI brendom nudimo vam sanitarna rešenja. DIXI Kros pisoar – mobilni pisoar za četiri osobe – je isključivo za mušku upotrebu idealan suplement za mobilnu toaletnu kabinu. SNABDEVANJE Naši radni timovi na terenu rade celokupan posao: donose izabranu sanitarnu jedinicu, postavljaju je na mesto po vašoj želji i na kraju je odnose. U zavisnosti od vrste izabrane sanitarne jedinice sav posao povezan sa korišćenjem hemikalija i odvodom fekalija nakon korišćenja jedinice se odvija po važećim propisima zakonodavnog tela. ČIŠĆENJE Naši radni timovi ne prave nikakve kompromise kada se radi o čistoći. Oni su nam direktna veza sa klijentima i lično garantuju za kvalitet naših usluga. Uz to, nezavisni kontrolori kvaliteta redovno proveravaju stanje sanitarnih jedinica. IZBACIVANJE FEKALIJA Garantujemo odvod fekalija striktno uz poštovanje
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA