Oprema za sportske terene

Oprema za sportske terene Beograd

Bonus co

Beograd, Banovo Brdo, Stevana Brakusa 4-6 011 7546069
OPREMA i SVE VRSTE PODLOGA ZA SPORTSKE TERENE VEŠTAČKA TRAVA ATLETSKE STAZE SPORTSKI PARKETI PVC PODLOGE KOMBINOVANI SITEMI TRIBINE SPORTSKI REKVIZITI Bonus Co je jedna od vodećih kompanija u Srbiji za instalaciju sportskih podloga na otvorenim i zatvorenim terenima kao i spoljašnje uređenje prostora. Generalni smo zastupnik kompanije FieldTurf Tarkett za Srbiju i Crnu Goru. Kompanija poseduje ISO-9001:2008 sertifikat za menadžment kvaliteta i njegovo efikasno primenjivanje. Svi naši proizvodi imaju sertifikate nadležnih institucija: FIFA*, FIFA**, FIBA, UEFA, IAAF, ITF, ITTF, IRB, GAA, FIH, IHF, BWF, WVBF. BONUS CO NUDI Visoko-kvalitetne podloge za sve sportske discipline: - Atletiku - Fudbal - Tenis - Golf - Ragbi ...i mnoge druge sportske parkete i vinil podloge Dizajnirane za multi-sportske objekte namenjene za indoor sportove: - Košarku - Odbojku - Stoni tenis - Rukomet ...i mnoge druge Svu sportsku propratnu opremu vodećih svetskih proizvođača: - Tribine, stolice - Golove, mreže - Pomoćne rekvizite za sve sportske discipline - Sudijske rekvizite - Opremu za teretane i fitness sale Od idejnog projekta do realizacije - Brzo i efikasno ćemo pronaći rešenja za sve vaše zahteve!

Olimp sport

Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Opovska 2 011 3320256 |
064 1101736 |
Olimp sport je preduzeće koje se od 1991 godine bavi proizvodnjom sportske opreme, a od 1998. i trgovinom fitnes opremom, pikada i stolova za stoni fudbal. Proizvodni program sačinjavaju stolovi za stoni tenis, košarkaske konstrukcije, košarkaske table, strunjače, džakovi za boks, kikboks i karate, rukavice, golovi za mali fudbal, kao i mreže za sve namene. U ponudi imamo i širok asortiman fitnes opreme svetski poznatih proizvođača kao sto su sobni bicikli, trake za trčanje, bendž klupe, šipke, tegovi i sve ostale sprave za kućno i profesionalno vežbanje. U poslednjih par godina rastuća je popularnost sprava za kućno vežbanje, te se stoga trudimo da pratimo svetske trendove iz ove oblasti. Izgradili smo brend predvođen kvalitetom i niskim cenama, a najbolji pokazatelj je saradnja sa velikim trgovinskim lancima, mnogim sportskim radnjama kao i izvoz naših proizvoda u zemlje okruženja. Od samih početaka osnovni imperativ preduzeća je udovoljiti zahtevima i željama svakog kupca. Naša najbolja reklama su naši zadovoljni klijenti koji nam se iznova vraćaju te se stoga nadamo da ćete nam i vi ukazati poverenje.
ALATI ZA BRIZGANjE PLASTIKE VODOSANITARNI PROGRAM Osnovna delatnost Centra je razvoj, konstrukcija i izrada brizganih plastičnih proizvoda i alata za njihovo brizganje. Proizvodni program može se u ovom trenutku svrstati u tri grupe: - vodosanitarni program - program plastičnih sedišta za sportske stadione i zatvorene arene - izrada alata za brizganje plastičnih proizvoda Vodosanitarni program proizvoda predvode : - već legendarni Nautilus ventili za slavine - Monsoon tuš koji štedi i do 70% vode pri tuširanju - Slavine koje ne sadrže olovo i ostale teške metale - Tuš creva sa najdužim vekom eksploatacije na tržištu Razvojno Proizvodni Centar Pešović je visoko specijalizovana priozvodna firma. Centar je osnovan 1980. godine, kao samostalna zanatska radnja - alatnica. Naše stolice i sedišta zadovoljavaju FIFA i FSS preporuke sa ergonomskim dizajnom, kompaktnom skoljkom i materijalima otpornim na UV zračenje kao i plamen sa različitim stepenima samogasivosti. Naša plastična sedista su ugrađena na stadionima Crvene Zvezde, OFK Beograda, Podgorice, Obilića, Milicionara, Železnika, Zemuna, Zaječara, Aranđelovca - čineći ih de fakto standardom u domaćoj sportskoj industriji. Od samog osnivanja stekli smo prepoznatljiv imidž na tržištu zbog orijentacije na proizvodnju i isporuku proizvoda visokog kvaliteta, nastalih kao rezultat sopstvenog razvoja.

Info market

Beograd, Dedinje, Senjak, Bulevar vojvode Mišića 14 011 2655272
OKOVI ZA STOLARIJU PODNE OBLOGE OD PLUTE ZIDNE OBLOGE OD PLUTE TERMO IZOLACIJA MEDITHERM SISTEM GREJANjA i HLAĐENjA ELASTIČNE GUMENE PLOČE SPORTSKI TERENI THORTEX - MATERIJALI ZA ZAŠTITU i REPARATURU Nudimo Vam GRAĐEVINSKE OKOVE za: fasadnu stolariju za PVC drvene i aluminijumske konstrukcije (otklopno-nagibne, otklopne i harmonika klizne portale, lučne i trapezaste) GEZE – ventusi, aurtomati za vrata i podni automati Dr. Hahn – šarke za ulazna vrata HOPPE – kvake KFV, EURO-ELZETT – okove za ulazna vrata, usadne brave, ROMB - kvalitetni okretno-nagibni okovi iz Poljske BEXON – UV stabilne, univerzalne podprozorske daske za unutrasnju i spoljasnju upotrebu Info Market je prvi, najveći kod nas i najstariji (počev od 1996. godine) zvanični distributer jednog od najvećih proizvodjača gradjevinskih okova u Nemačkoj SIEGENIA – AUBI PODNE OBLOGE OD PLUTE - direktno iz Portugalije, od najvećeg svetskog proizvodjača plute - firme AMORIM Izborom podnih obloga od plute, odlučujete se za prirodni material i vrhunski kvalitet. Poseduju izuzetan sloj protiv habanja, za koji proizvodjač daje garanciju od 15 godina. Gornja površina je antistatična, lako se čisti i ne privlači čestice prašine, održavanje je krajnje jednostavno. Mogućnost postavljanja svih vrsta podnih obloga od plute na podlogu sa podnim grejanjem. Postoji dve osnovne podele podnih obloga od plute: - u zavisnosti da li je dekoratiovni sloj od plute ili od prirodnog drveta - da li se postavljaju lepljenjem, ili su plivajući podovi ZIDNE OBLOGE OD PLUTE Stvara izuzetnu unutrašnju površinu te pruža komfornost sa svojim osobinama termo i zvučne izolacije. ROLNE I PLOCE OD PLUTE Pored estetskog, poseduju i izuzetnu osobinu termo i zvučne izolacije. Nakon lepljenja, sa akrilnim bojama možete lako da promenite enterijer, po Vašem ukusu. MEDITHERM – SISTEM ZIDNOG GREJANjA i HLAĐENjA Ovaj “skriveni” sistem grejanja i hladjenja sa cevima od polietilena, spoljašnjeg prečnika 6mm, ugradjuje se na unutrašnju stranu

Keeptank

Niš, Obilićev venac 74 018 4516666 |
018 4292302 |
KOTLOVI INSTALACIONE CEVI RADIJATORI VENTILI PRIBOR ZA ETAŽNO GREJANJE PUMPE BOJLERI SOLARNA OPREMA GASNA OPREMA MATERIJALI ZA LEMLJENJE, ALATI I PRIBOR ZA INSTALATERE MERNO REGULACIONA I SIGURNOSNA OPREMA SANITARNA ARMATURA I PRIBOR VODOVOD I KANALIZACIJA SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE TRAVNJAKA, PARKOVA I SPORTSKIH TERENA KEEPTANK je osnovan 18.11.2002 god. kao radnja za servisiranje gasifikacionih uređaja i opreme. Od 02.06.2008 izvršena je promena pravne forme radnje u privredno društvo KEEPTANK d.o.o. - tako da je privredno društvo pravni sledbenik radnje. Radnja je počela sa tri radnika, a danas smo uspeli da pređemo planirani broj od deset stalno zapošljenih. Naš moto je zadovoljan kupac donosi profit, jer nam je osnovna obaveza da kupac naše robe i usluga mora u svakom momentu biti zadovoljan. Otuda i niz poruka potencijalnim kupcima kao: KEEPTANK d.o.o. donosi svetlost i toplinu u Vaš dom…. Raspolažemo velikim brojem artikala (prevashodno opreme za domaćinstva-do najsitnijih detalja). Za uspehe u radu dobili smo bezbroj priznanja (GRAND PRIX, ZLATNU PLAKETU, ZLATNU ZNAČKU, ZLATNI TROFEJ) kao i bezbroj zahvalnica i priznanja kolektiva saradnika. Stalni smo učesnici sajmova građevine koji se održavaju u Nišu i Beogradu. Jednu i osnovnu težnju imamo da se držimo niskih marži, kako bi naše rabate donekle podelili sa cenjenim potrošačima, ali nikako i na uštrb kvaliteta proizvoda ili imena (marki).
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA