Ofingeri - vešalice

Ofingeri - vešalice Beograd

Dratex sevojno

Sevojno, Majke Jevrosime 12 031 532468 |
031 530080 |
DRATEX d.o.o. je preduzeće specijalizovano za izradu ofingera od plastike Muška konfekcija Ženska konfekcija Muška i ženska konfekcija Dečija konfekcija Vešalice za bluze Vešalice za pantalone i suknje Drvene vešalice Ostali proizvodi Preduzeće je započelo sa radom 1986. godine kao mala zanatska radionica koju su osnovali Miljka i Milivoje Trnavčević da bi se proteklih godina razvilo i proširilo u najvećeg proizvođača ofingera u Srbiji. Preduzeće u svom proizvodnom programu poseduje širok izbor vešalica za mušku, žensku i dečiju konfekciju. Proizvodni program se konstantno dopunjuje, razvija i prilagođava potrebama tržišta odnosno zahtevima proizvođača konfekcije i u estetskom i u funkcionalnom smislu. Stroga kontrola kvaliteta, brzina i tačnost isporuke, niske cene, ozbiljnost i postovanje prema kupcu su osnovne odlike nase firme. Zahvaljujući ovakvom odnosu preduzeće je uspostavilo saradnju sa velikim brojem proizvođača konfekcije.

Gi-Go comerce

Nova Pazova, Cara Dušana 64 063 7114072 |
063 544498 |
PROIZVODI OD PLASTIKE Proizvodi Gi-Go Commerca su vrhunskog kvaliteta I dizajna proizvedeni savremenim alatima I mašinama koje predstavljeju vrh ponude renomiranih evropskih proizvođača. Zahvaljujući tome, naši proizvodi su prepoznatljivi na tržištu. Svi proizvodi se proizvode u širokom spektru boja, a na Vama je da je izaberete. Naši proizvodi izvedeni su od materijala koji su podložni reciklaži, jer time mislimo na našu decu I zaštitu životne okoline. Štipaljke Ofingeri Nosači cd-ova Čaše Ježići za sapun Zavese perla Espresso kašičice Zvono rolat Zvono mini Kutije za sapun Saksije Rešetkice za sapun Tanjiri Đubrovnici Tacne za oblande Čepovi za flaše sa navojem Činije OFINGERI

Goša plast

Nova Pazova, Branka Ćopića 2 065 5656123 |
022 333014 |
PROIZVODI OD PLASTIKE PLASTIKA ZA DOMAĆINSTVO PROIZVODNjA OFINGERA SR Goša Plast je porodična firma koja ima tradiciju dugu preko 30 godina. U nastojanju da odgovorimo potrebama tržišta, spremni smo da saslušamo, posavetujemo i uradimo sve sto je potrebno da bi na kraju imali uzajamno zadovoljstvo. Osnovna delatnost je proizvodnja plastičnih proizvoda različitih namena metodom brizganja. Koristeći iskustva na polju plastike za domaćinstvo imamo dva maloprodajna objekta, u kojima se nalazi sve ono što Vam je potrebno za dom, a ne razmišljate o ceni i kvalitetu jer smo mi izvršili selekciju za Vas. Stojimo na raspolaganju za sve vezano za plastiku.
SMM Roda Company logo
OFINGERI - VEŠALICE - SMM RODA COMPANY Kvaliteni plastični ofingeri.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2023 :: Powered by PORTALSRBIJA