Lizing kompanije

Lizing kompanije Beograd

S - leasing beograd

Beograd, Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 11a 011 2010700 |
011 2010701 |
Shodno potrebama naših klijenata u mogućnosti smo da ponudimo finansijski lizing za: putnička i teretna vozila mašine i opremu za proizvodnju i prozvodne linije građevinsku opremu i mehanizaciju i dr. Preduzeće S-Lizing d.o.o. je osnovano jula 2003. godine i predstavlja jednu od prvih lizing kuća u Srbiji. Osnivači su Steiermärkische Bank und Sparkassen AG iz Graca i Immorent AG iz Beča (jedna od najjačih lizing kuća u Austriji u 100% vlasništvu Erste Bank AG iz Beča). Kako bi našim klijentima ponudili najkvalitetniju uslugu sarađujemo sa velikim brojem partnera: auto - kućama, proizvođačima i prodavcima mašina i opreme, … Težimo temeljnim vrednostima u odnosu sa klijentom: otvorenost i lični pristup svakom klijentu savetovanje transparentnost ponude brzina u obradi zahteva lojalnost i partnerstvo LIZING je poseban oblik finansiranja koji omogućava korisniku da opremu, motorna vozila ili mašine nabavi sa rokom otplate od najviše 60 meseci. Pravni vlasnika je davaoca, a ekonomski vlasnik je korisnika. Prednosti: likvidnost - vaš kapital ostaje na raspolaganju za druge investicije ili kao obrtni kapital fleksibilnost - jednostavan i brz postupak odobrenja finansijski pokazatelji - povoljan uticaj na faktore likvidnosti i zaduženosti

Raiffeisen leasing beograd

Beograd, Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 16 011 2207400
LIZING VOZILA i OPREME Raiffeisen Leasing d.o.o. ima ugovore sa većinom uvoznika automobila i komercijalnih vozila. Konkretnu informativnu ponudu za kupovinu i finansiranje možete dobiti u salonima naših ugovornih partnera.
LIZING : AUTOMOBILI KOMERCIJALNA VOZILA NOVA i POLOVNA OPREMA Novi automobili Polovni automobili Komercijalna vozila Industrijske mašine Štamparske mašine Građevinske mašine Poljoprivredne mašine Računarske mašine Medicinska oprema Polovna oprema Poslovanje smo započeli finansiranjem novih putničkih i komercijalnih vozila, opreme i poljoprivredne mehanizacije. Krajem godine, paleta proizvoda je proširena i na segment finansiranja polovnih putničkih vozila što je dodatno uticalo na pozicioniranje kompanije na domaćem tržištu lizinga. Važno je napomenuti i da je kompanija snažno podržana i od strane kompanije CIB Lizing iz Mađarske (manjinski vlasnik ILB i članica grupe Intesa), najuspešnije lizing kuće u Mađarskoj. Kombinacija renomea i snage Banca Intesa Beograd i iskustva CIB Lizinga formula su kojom planiramo da u kratkom periodu postanemo jedna od vodećih lizing kuća u zemlji. Od marta 2006. godine, u sklopu grupe Banca Intesa Beograd posluje i kompanija Intesa Leasing Beograd. Kompaniju čini tim mladih stručnjaka okupljenih oko zajedničkog cilja – postati jedna od vodećih lizing kompanija na našem tržištu. Jedan od osnovnih strateških odrednica kompanije je nuđenje čitave palete novih proizvoda pre svega klijentima banke. Na taj način portfolio proizvoda banke biće upotpunjen, a mogućnosti i argumenti za privlačenje novih klijenata znatno prošireni.

Procredit leasing beograd

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 17 011 3012700
ProCredit Leasing obezbeđuje leasing pokretnosti za: Pravna lica Preduzetnike Poljoprivrednike Fizička lica Kompanija ProCredit Leasing je pouzdan i stručan partner, snažno orijentisan prema zadovoljenju Vaših potreba za pokretnostima koje koristite u proizvodnji i svakodnevnom životu. Taj fokus ostvaruju i održavaju njeni iskusni, visokokvalifikovani i tehnološki obučeni službenici u razgranatoj mreži ekspozitura ProCredit Leasing-a u gradovima širom Srbije. ProCredit Leasing crpi svoju pouzdanost, stručnost i iskustvo, kao i svoja znanja o potrebama korisnika, iz dosadašnjeg rada ProCredit banke u čijem okrilju je nastao.

Nlb leasing beograd

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v 011 2220101
NLB Leasing: budućnost u ispunjavanju vaših želja. Nudimo: Lizing vozila Lizing oprema Lizing plovila U proteklih 15 godina prisustva na različitim tržištima, naša Grupa se razvila iz malog preduzeća u grupu specializovanih ponuđača lizinga. Neprestanim dopunjavanjem palete usluga i osposobljavanjem specijalizovanog kadra, obavezali smo se na najbolje i odgovorno ostvarivanje vaših očekivanih i zadatih ciljeva. Dugoročnim povezivanjem, želimo da u vaš život udahnemo lakoću a novcu damo višestruku vrednost. U 2006. godinu Grupa je stupila pod novim imenom Grupa NLB Leasing, što ukazuje na nastavak razvojne strategije Grupe NLB. Na taj način se društvo razvija u stručni centar za oblikovanje rešenja za obezbeđenje svestranog optimalnog delovanja društva za lizing u Grupi NLB.

Vb leasing beograd

Beograd, Novi Beograd, Đorđa Stanojevića 12 011 2016500
VB Leasing: s nama teret nije uvek samo teret. Finansiramo: Putničke automobile Laka dostavna vozila Građevinske mašine Poljoprivredne mašine Medicinsku i stomatološku opremu Grafičke mašine "VB Leasing" d.o.o.Beograd je preduzeće koje posluje na teritoriji Srbije i Crne Gore kao deo VB LEASING INTERNATIONAL HOLDING-a iz Beča. Sa pripremama za operativni rad počeli smo u januaru 2004 godine i na osnovu istraživanja tržišta i osmišlljene strategije tržišnog nastupa sklopili smo prvi ugovor u junu 2004.godine. VB Leasing d.o.o.Beograd je deo VB Leasing International Holding-a iz Beča koji deluje u 10 država : Austriji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumuniji i Rusiji i igra vodeću ulogu na pomenutim tržištima. Koncern zapošljava preko 750 službenika i u 2005. godini investirao je 1.018.803.024 eura. Osnivač je Volksbank-a, sa bogatim međunarodnim iskustvom na području finansijskih usluga, koja postoji od 1872.godine i do sada niko od klijenata nije izgunio novac ili bio prevaren. Pored Volksbank-e osnivač je i VR Leasing iz Frankfurta, treća lizing kuća u Nemačkoj i jedna od vodećih u Evropi.

Unicredit leasing srbija beograd

Beograd, Novi Beograd, Trešnjinog cveta 1 011 3093500 |
011 3093502 |
Lizing vozila Lizing opreme Lizing nekretnina Strukturni lizing Vendor lizing Komunalni lizing Unicredit Leasing Beograd svojim kupcima i partnerima nudi pouzdan, kvalitetan i brz finansijski servis. Kreativan ali pre svega praktičan, lizing predstavlja pravu alternativu ostalim finansijskim servisima, a Unicredit Leasing Beograd kroz visok nivo primenjenog iskustva svojim klijentima nudi fleksibilno i pouzdano finansiranje.

Efg leasing a.d. beograd

Beograd, Stari Grad, Vuka Karadžića 10 011 3027555 |
011 3637150 |
Obezbeđujemo različite vrste lizinga za: Komercijalna vozila Putnička vozila Opremu - Industrijska - Građevinska - Medicinska - Poljoprivredna - Ostala Korak po korak: Vi izaberete opremu i dobavljača Podnesete prijavu kod EFG Leasing-a ili u najbližoj ekspozituri Eurobank EFG Mi pripremamo lizing ponudu za Vas Potpisujete lizing ugovor i vršite plaćanje učešća Mi plaćamo dobavljača Osiguravamo sredstva Vi plaćate lizing rate Nakon uplate poslednje rate, postajete vlasnik opreme koja je bila predmet lizinga Zašto se odlučiti za lizing od EFG Leasing-a? Znatno niže lizing rate Jednostavan i brz proces apliciranja Nije Vam potreban biznis plan niti dodatna sredstava obezbeđenja Privlačne rate osiguranja Nacionalna pokrivenost kroz poslovnu mrežu Eurobank EFG Fleksibilni lizing programi Odloženo plaćanje PDV-a kroz lizing ugovor Umanjene takse Jednostavnije planiranje Vaših troškova Bolje pregovaranje cene sa Vašim dobavljačem

Otp leasing

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 80 021 4800172
USLUGE LIZINGA

Sogelease srbija beograd

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 48b 011 2221369
Poštujući standarde i principe Societe Generale grupe, SOGELEASE Srbija pruža lizing usluge najvišeg kvaliteta prvenstveno korporativnim klijentima, kako velikim tako i malim i srednjim preduzećima, kao i fizičkim licima. SoGeLease je osnovan početkom 2006. godine, kao posebna kompanija čiji je 100% vlasnik Societe Generale Yugoslav Bank. SoGeLease je prva lizing kompanija u Srbiji koja je od Narodne Banke Srbije dobila licencu u skladu sa postojećom zakonskom regulativom. SoGeLease pruža širok spektar lizing usluga kompanijama nabavku putničkih automobila komercijalnih vozila građevinskih mašina industrijske opreme poljoprivrednih mašina i opreme opreme za štampanje i izdavaštvo telekomunikacione opreme medicinske opreme itd. U saradnji sa SGYB, SoGeLease nudi sledeće proizvode: Finansijski lizing Sale & lease back lizing Finansiranje učešća Promotivne akcije sa dobavljačima Prednosti za klijenta: Brzina: preliminarni odgovor u roku od 15 minuta, konačno odobrenje u roku od 3 radna dana za iznose manje od 50.000 EUR Jednostavnost: Kolateral je predmet lizinga u vlasništvu lizing kompanije Troškovi: Konkurentne kamatne stope i troškovi Mogućnost grejs perioda

Meridian leasing - ca leasing srbija beograd

Beograd, Novi Beograd, Milentija Popovića 5a 011 3305930
USLUGE LIZINGA

Porsche leasing scg beograd

Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Zrenjaninski put 11 0800 350350
Finansijski lizing Standardni rok otplate od 24-72 meseci Standardno minimalno učešće za fizička lica je 20% na bruto cenu vozila, a minimalno učešće za pravna lica je 15% na bruto cenu vozila Vozilo se evidentira i amortizira kao imovina primaoca Isplatom poslednje rate automobil prelazi u vlasništvo primaoca lizinga Lizing Plus Lizing Plus znači kupovinu vozila po najmanjoj mesečnoj rati. Uz to dobijate najveću finansijsku olakšicu,jer vam mesečno ostaje dovoljno novca za vaša ostala ulaganja Postoje dve vrste Lizing Plus: sa unapred dogovorenim ostatkom vrednosti - isplata ostatka vrednosti - novi lizing ugovor sa otvorenim ostatkom vrednosti - isplata ostatka vrednosti - novi lizing ugovor - vraća vozillo Prednosti za pravna lica Izuzetno niska mesečna rata Manji mesecni izdatak ( npr. za isti iznos 2 vozila) Jeftinija administracija voznog parka Udobnija i jednostavnija zamena vozila Vozilo može da se ustupi zaposlenom (Bolja briga o vozilu) Prednosti za fizička lica Izuzetno niska mesečna rata Pristupačniji lizing (novi zakon, 30%...) Mogućnost da mesečno dodatno štede Dobra prilika za one koji očekuju veća primanja u budućnosti Mogućnost ponude vozila trećem licu Rent Plus-Optimalno rešenje Rent Plus je ugovorni odnos koji omogućava Korisniku renta korišćenje nekog dobra (predmeta zakupa) koji se nalazi u vlasništvu davaoca zakupa u zamenu za ugovorene mesečne zakupe. Zašto Rent Plus? Značajno niža mesečna rata Vozila su pristupačnija širem krugu ljudi Nema zakonskih ograničenja u smislu opterećenja zarade Pored renta klijent može imati i kredit (npr. stambeni kredit) Još veće prednosti za pravna lica i preduzetnike : Vozila se ne knjiže u osnovna sredstva Zakup se knjiži u trošak,a PDV u predporez Smanjuje se porez na dobit Manje angažovanje sredstava – veća likvidnost Mogućnost uzimanja više vozila

Piraeus leasing beograd

Beograd, Novi Beograd, Milentija Popovića 5b 011 2228600
FINANSIJSKI LIZING PUTNIČKA i KOMECIJALNA VOZILA KAMIONI i TEŠKA VOZILA OPREMA ZAŠTO PIRAEUS LEASING? Zasnovan na visoko obučenom i iskusnom osoblju i radeći na svom poboljšanju,Piraeus Leasing je rešen da obezbedi svojim klijentima najveći mogući stepen kvalitetne usluge. Piraeus Leasing je u veoma bliskoj saradnji sa mrežom svih filijala Piraeus Banke,gde potencijalni kupci mogu kupiti sve lizing proizvode i usluge.

Nbg leasing beograd

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 88 011 2287982 |
011 2288071 |
LIZING NOVIH VOZILA LIZING OPREME LIZING POLOVNIH VOZILA

Zastava istrabenz lizing beograd

Beograd, Savski Venac, Bulevar despota Stefana 12 011 3342644 |
011 3343393 |
PUTNIČKI PROGRAM PRIVREDNI PROGRAM SPECIJALNI PROGRAM

Lipaks leasing beograd

Beograd, Voždovac, Vidska 29a 011 2449229 |
011 3448505 |
LIPAKS LEASING Jedina domaća kompanija osnovana 2003. godine. Lipaks u lizing daje prvenstveno proizvode domaćih proizvođača po najpovoljnijim uslovima.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA