Ležajevi

Ležajevi Beograd
Ljubex International d.o.o logo
LEŽAJEVI - LJUBEX INTERNATIONAL Jednoredni kuglični ležajevi sa kosim dodirom JEDNOREDNI KUGLIČNI LEŽAJEVI sa kosim dodirom sastoje se od unutrašnjeg, spoljnjeg prstena kuglica i kaveza koji može biti od poliamida, čelika ili mesinga. KRUTI KUGLIČNI LEŽAJEVI se sastoje iz spoljnjeg, unutrašnjeg prstena kuglica i kaveza. Ovi ležajevi su jednostavne konstrukcije otporni pri radu i laki za održavanje. Raspoloživi su kao jednoredni i dvoredni u otvorenoj ili zatvorenoj izvedbi. KUGLIČNI LEŽAJEVI sa dodirom u četiri tačke su jednoredni ležajevi sa kosim dodirom i zbog toga zahtevaju značajno manje prostora u aksijalnom pravcu u poređenju sa dvorednim kugličnim ležajevima.

Standard Trade

Standard Trade logo
Beograd, Zemun, Cvijićeva bb 011 2618771
Standard Trade logo
LEŽAJEVI - STARNDARD TRADE Iz bogatog asortimana SKF-a možemo Vam ponuditi sledeće tipove ležajeva: KUGLIČNI, KONUSNO - VALJKASTI, CILINDRIČNO VALJKASTI, BURIČASTI, KOTRLJAJNI, IGLIČASTI, Y-LEŽAJEVI, KLIZNI I LINEARNI LEŽAJEVI.
LEŽAJEVI - CONFIDENZA Confidenza je vodeći dobavljač ležajeva i industrijskih delova na našem tržištu, od osnivanja 1989. godine. Imamo odgovarajući kapacitet snabdevanja za potrebe proizvodnje i održavanja, kao i poslovnu spremu skladišta. Mi mesečno održavamo prezentacije o distribuiranim proizvodima u sedištu naše kompanije. Tokom ovih edukativnih sesija imate priliku da saznate više o našim dobro pripremljenim i kvalifikovanim kolegama, kao i o radu kompanije i skladišta.
Komerc Progres logo
LEŽAJEVI - KOMERC PROGRES RKB iz Balerna u Švajcarskoj orjentisan je na tešku idustriju i specijalne projekte. U segmentu srednje-velikih i velih ležaja RKB je globalno prisutan. Lager u Balernu i Milanu, vredan više od 35.000.000 Eura, dostupan je u roku od nekoliko dana. RKB proizvodi i isporučuje ležajeve težine veće i od 2 tone, čija pojedinačna vrednost prevazilazi iznos od 100.000 Eura. Iza pouzdanosti i sigurnosti RKB SWISS ležaja stoji AXA Winterthur www.axa-winterthur.ch osiguravajuća kuće iz Švajcarske, koja posluje na pet kontinenata i ima više od 160.000 zaposlenih, sa polisom od 50.000.000 CHF na godišnjem nivou, koja pokriva štetne događaje u slučaju povrede lica i oštećenja ili gubitka imovine korisnika eventualno neispravnog RKB SWISS proizvoda.

Vaskom Plus

Vaskom Plus logo
Beograd, Borča, Krnjača, Kotež, Valjevskog odreda 29 011 2721809 |
063 235692 |
Vaskom Plus logo
KONUSNO - VALJKASTO LEŽAJEVI, CILINDRIČNI LEŽAJEVI, KUGLIČNI LEŽAJEVI, IGLIČASTI LEŽAJEVI, AKSIALNI LEŽAJEVI, BURIČASTI LEŽAJEVI.... I još mnogo toga: remenje, semerinzi...

Hennlich Beograd

Hennlich Beograd logo
Beograd, Avala, Jajinci, Radomira Markovića 1 011 6309817
Hennlich Beograd logo
LEZAJEVI - HENNLICH BEOGRAD Valjkasti ležajevi THK su posebno jaki valjkasti cilindrični ležajevi za momentalna opterećenja i opterećenja u svakom pravcu uključujući aksijalan i radijalan pravac. To se postiže unakrsnim rasporedom cilindričnih valjka, koji kotrljaju u pravougaonu izbrušenu stazu kretanja. Uprkos izuzetno kompaktnim dimenzijama, valjkasti ležajevi postižu veliku krutost i zato su idealni za rotacione zglobove industrijskih robota, okretni radni sto za alate, okretna sprava manipulatora, precizni okrugli radni stolovi, medicinski uređaji, mašine za merenje, mašine za proizvodnju poluprovodnika i još mnogo toga.

Metal Padina

Metal Padina logo
Padina, Žarka Zrenjanina 13a 062 8868030
Metal Padina logo
LEŽAJEVI - METAL PADINA Naša porodična firma u sklopu mašinske radionice za popravku i proizvodnju delova bavi se i prodajom raznih delova i opreme pretežno vezanih za poljoprivredu. Pored delova i opreme u našem asortimanu možete naći i razne poljoprivredne priključne mašine. Možete naći i široki asortiman ležajeva od naboljih svetskih proizvođača.

Radijal

Kragujevac, Skerlićeva 32 034 302875 |
062 320786 |
LEŽAJEVI - RADIJAL "RADIJAL" - JE I REGIONALNI DISTRIBUTER KOMPANIJA "CODEX" iz SLOVENIJE i "FKL"-a iz SRBIJE I OVLASCENI TRGOVAC SKF-a

Vtl - trgovina ležajevima, segerima i semerinzima

Beograd, Zemun, Autoput Beograd - Novi Sad 296 F 011 7873075 |
011 7873076 |
LEŽAJEVI - VTL Firma VTL doo. za trgovinu se bavi spoljnom i unutrašnjom trgovinom kotrljajućim ležajevima, segerima, semerinzima, lancima, krstovima kardana i ostalom pratećom opremom za kotrljajuće ležaje. Osnovana 2001. godine i vrlo brzo, zahvaljujući izuzetnim poslovnim vezama sa inostranstvom, zalaganjem zaposlenih i dobrim poslovnim potezima dolazi na prvo mesto u Srbiji. Firma VTL doo je, već 10 godina, najveća firma koja se bavi trgovinom kotrljajućim ležajima u Srbiji. Zahvaljujući ovome, firma poseduje jedan od najvećih asortimana u zemlji sa preko 12000 različitih vrsta artikala različitog nivoa kvaliteta i cena.

Agro imv

Sremska Mitrovica, Palanka 33 022 641314 |
060 3300757 |
LEZAJEVI BEOGRAD - AGRO IMV Kuglični ležaj je vrsta valjnog ležaja, koji je u osnovi namijenjen za prenošenje radijalnih opterećenja, iako neke izvedbe omogućavaju i prijenos aksijalnih opterećenja. Kuglični ležaj ima kao valjna tijela kuglice. Kuglice mogu biti izrađene od nehrđajućeg čelika, kromnog čelika ili keramičnog materijala...

Mg Univerzal

Mg Univerzal logo
Beograd, Zemun, Viktora Starčića 3 011 3756277 |
011 3756722 |
Mg Univerzal logo
LEZAJEVI - MG UNIVERZAL MG UNIVERZAL Vam iz bogatog asortimana domaćih i stranih ležajeva (SKF,FAG,INA, IKL, FKL ...) nudi sledeće tipove ležajeva: Kuglični ležajevi, Konusno - valjkasti ležajevi, Cilindrično - valjkasti ležajevi, Buričasti ležajevi, CARB kotrljajni ležajevi, Igličasti ležajevi, Y-ležajevi, Klizni ležajevi, Linearni ležajevi .

Power Belt

Power Belt logo
Subotica, Segedinski put 62 024 546710 |
024 4155391 |
Power Belt logo
LEZAJEVI BEOGRAD - POWER BELT Veliki izbor ležajeva raznih namena.
Lager Promet logo
LEŽAJEVI - LAGER PROMET Veliki broj svetskih brendova među ležajevima možete naći kod nas, veliki broj pozicija na lageru i brzu isporuku, fleksibilne načine plaćanja, povoljne cene samo su neke stvari koje nas izdvajaju od ostalih. Pored svetskih poznatih brendova distribuiramo i ležajeva i istočnih proizvođača, gde je cena daleko pristupačnija, a ležajevi dosta dobro zadržavaju svoj kvalitet.

Kumakis

Beograd, Novi Beograd, Antifašističke borbe 38 011 3015246 |
011 3119922 |
LEŽAJEVI - KUMAKIS Preduzece KUMAKIS d. o. o. je predstavništvo grčke kompanije "EMM. D. KOUMAKIS" S. A. iz Soluna (Grcka) (www.koumakis.gr) i osnovano je avgustu 2002. godine, sa ciljem da ponudi trzistu Srbije komponente transportnih sistema i sistema za prenos snage, kao i kompletne transportere razlicitih namena.

Evropa Komerc

Evropa Komerc logo
Bačka Palanka, Somborska 30 021 6044572
Evropa Komerc logo
LEZAJEVI - EVROPA KOMERC Sve vrste ležajeva vrhunskih svetskih proizvođača na jednom mestu.

Lager promet 026

Smederevo, 16. oktobra 28/2 064 6406088
LEŽAJEVI - LAGER PROMET 026 “LAGER PROMET 026 ” DOO Smeredevo je preduzeće koje se bavi veleprodajom i maloprodajom lagera (ležajeva), semeringa, krstova kardana, remenja (kaiševa) seger osigurača, kućišta za ležajeve i robe slične namene.

Agri MAR

Agri MAR logo
Beograd, Dobanovci, Maršala Tita 133 011 8465283 |
011 8465859 |
Agri MAR logo
LEŽAJEVI BEOGRAD - AGRI MAR AGRIMAR d.o.o. je firma osnovana još 1994. godine. Od samog nastanka do danas, firma beleži konstantan rast. Posedujemo sopstveni magacinski i poslovni prostor na izuzetnoj lokaciji nadomak Beograda, pored autoputa E-70 i E-75 (Beograd-Zagreb i Beograd-Novi Sad). To nam omogućuje brzu isporuku robe u sve delove Srbije i zemlje regiona. Ekspresno dostavljamo željene artikle i dajemo neprekidnu tehničku podršku. Naša kompanija distribuira jedinstveni asortiman kvalitetnih brendova.

Interaldicom

Beograd, Batajnica, Ivana Senkovića 51 011 8480986 |
063 277602 |
LEZAJEVI BEOGRAD - INTERALDICOM Naša vizija je da ostvarimo prepoznatljivost brenda koji zastupamo. Nameru da budemo najbolji dokazuje visok kvalitet proizvoda, i dugoročan plasman istih. U ponudi našeg preduzeća nalaze se isključivo atestirani proizvodi renomiranih firmi. Stalna provera kvaliteta proizvoda, osnovni je uslov koji naš partner mora da ispunjava. Razvojem najjače trgovačke mreže postajemo vodeći ponuđač i glavni organizator kvalitetne masovne prodaje, čime pokrivamo teritorijalno svaki segment tržišta.

Avala Metal

Avala Metal logo
Beograd, Savski Venac, Savska 33 011 3611310 |
011 2683089 |
Avala Metal logo
LEZAJEVI - AVALA METAL Svetske brendove ležajeva možete naći kod nas. Veliki broj pozicija na lageru, brzu isporuku, fleksibilne načine plaćanja i povoljne cene samo su neke stvari koje možemo da Vam ponudimo. Pored svetskih poznatih brendova kao što su SKF ležajevi, FAG ležajevi, distribuiramo i ležajeve istočnih proizvođača. Kod istočnih ležajeva cena je daleko pristupačnija. Semerinzi su još jedan veliki distributivni program koji imamo (proizvođača Gumaplast VP iz S.Karlovaca). U svakom momentu imamo preko 3000 pozicija semeringa na lageru, dok u proizvodnom programu imamo preko 6000 pozicija.

Rolteki

Beograd, Stari Grad, Cara Dušana 55 011 2182812 |
063 202578 |
LEZAJEVI - ROLETKI Od osnivanja do danas Rolteki uspešno posluje sa sledećim proizvođačima kugličnih ležajeva: SKF, FAG, ZKL, GPZ, IKL, NSK, TIMKEN, SRO, MGM, SNR, INA, KOYO, KG, FLT. U ponudi imamo: sve vrste kotrljajućih ležajeva, za sve namene, kućišta, hilzne, semeringe, klinaste kaiševe...

Basara

Inđija, Zanatlijska 12 022 556746 |
063 508150 |
LEŽAJEVI - BASARA Od prvog dana našeg poslovanja, kroz mnoge poslove i rešene probleme, uvek smo imali na umu da je zadovoljni klijent naš krajnji cilj. Verujemo da ćemo i u budućnosti uspeti da izađemo u susret svim zahtevima naših klijenata na obostrano zadovoljstvo. U asortimanu proizvoda koje nudimo nalaze se pretežno ležajevi, remenje, semerinzi, segeri, elastične čivije i mazalice. U ponudi imamo više različitih proizvođača tako da možemo efikasno izaći u susret zahtevima i potrebama naših kupaca.

Er Track

Er Track logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 73 011 3132420 |
011 2120428 |
Er Track logo
LEŽAJEVI - ERTRACK KLIZNI, KOTRLJAJUĆI, ZGLOBNI, PLIVAJUĆI, AKSIJALNI. "Ertrack"o.d. je firma u privantnom vlasništvu, osnovana je 2003 god. i od tada se konstantno bavi uslugama građevinske mehanizacije i prodajom rezervnih delova za građevinske mašine.

Živko i sinovi

Temerin, Đure Jakšića 49 021 2700227 |
021 2700228 |
LEŽAJEVI - ŽIVKO I SINOVI Naša proizvodnja se zasniva na automatizovanoj namenskoj opremi i to u mekoj obradi struganjem na dvovretenim CNC strugovima i tvrdoj obradi brušenjem na NC brusilicama. Kapacitet naše proizvodnje je 120.000 komada ležaja na godišnjem nivou i to su kuglični ležaji do 100 mm. spoljnog prečnika. Svi materijali i komponente od kojih mi izradjujemo ležaje su od visoko poznatih proizvodjača.
LEŽAJEVI - YUGOCOMMERCE Preduzeće Yugocommerce osnovano je 1990.god. kao preduzeće sa potpunom odgovornošću. Kao i veliki broj firmi koje su osnivane u to vreme, Yugocommerce je počeo sa malim poslovnim prostorom, privatnim vozilom kao voznim parkom i radnikom koji je istovremeno bio i osnivač firme. Danas Yugocommerce ima znatno veći broj zaposlenih, veliki poslovni prostor, značajan vozni park i kao najvažnije: svoje stalne dobavljače i kupce. Naša najveća prednost je maksimalna operativnost i angažovanje svih zaposlenih da se roba u najkraćem vremenu isporuči kupcu, a u najvećem broju slučajeva u njegov magacin. Ovakav način rada je uslovio da se broj kupaca iz godine u godinu povećava, a samim tim se proširuje asortiman roba, što uslovljava i povećan broj dobavljača.
Fabrika sita i ležajeva Fasil logo
LEŽAJEVI - FASIL Klizni ležaji je postala specijalozovana proizvodnja kliznih elemenata, jedinstvena na Balkanu. Svojim proizvodima zahtevanog kvaliteta, Fasil je dostigao nivo renomiranog proizvođača kliznih elemenata. Mašinska obrada kliznih ležaja, organizovana kao zasebna celina, obezbeđuje pet vrsta proizvodnih aktivnosti! Poseban proizvodni program sačinjavaju samopodmazujući klizni elementi sa mašinskih delova. Osposobljeni smo i za hitne intervencije izrade odlivaka i njihove obrade sa mogućnošću ugradnje prilikom iznenadnih havarija.
Nkl Niš logo
LEZAJEVI - NKL NIS Od 2003 godine "NKL" je zvanično postao pod-diler "FAG"-ovih prizvoda. X-life novi premijum kvalitet INA-e & FAG-a, postavlja standarde širom planete. Veliki izbor artikala iz prozvodnog programa kompanije "INA", koja je kao i "FAG" postala deo Schaeffler Group.
Tristrel logo
PRODAJA LEŽAJEVA, SKF LEŽAJEVI. Kompanija SKF pruža širok spektar usluga za proizvođače opreme i rezervne delove za klijente širom sveta, u svakoj većoj grani industrije, u svakoj fazi radnog veka proizvoda.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA