Knjige, časopisi za računare

Knjige, časopisi za računare Beograd

Kompjuter biblioteka

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Mladena Mitrića 12 011 2546348 |
011 4120135 |
KOMPJUTER BIBLIOTEKA Izdavaštvo u oblasti informatike

Mikro

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Kneza Višeslava 34 011 3055010 |
011 3055015 |
Izdavaštvo, časopisi za kompjutere.

Digital agencija

Beograd, Zemun, Vrtlarska 7/b 011 3161835
Izdavaštvo, časopisi za kompjutere. Kontakt:

Jisa Info

Beograd, Savski Venac, Zmaj Jovina 4 011 2620374 |
011 2632996 |
Svaka velika kompanija koja oko sebe okuplja uspešne ljude trebalo bi da ima svoju publikaciju, kojom će svoje članove obaveštavati o svim novinama u okviru delatnosti koje obavlja. Tako, JAT ima svoju Reviju, Diners Club ima DC Magazin, a Jedinstveni informatički savez Srbije (JISA) ima časopis JISA Info. Zajedničko za sve ove publikacije su bogatstvo tema i visok kvalitet tekstova, dizajna i štampe. Časopis JISA Info čita preko 10.000 ljudi u nekoliko hiljada velikih poslovnih sistema. Uređen je profesionalno, po svetskim standardima, na 124 vrhunski štampane strane. Svaka dva meseca već više od deset godina dopire do svojih čitalaca u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Federaciji BiH... U Srbiji JISA Info stiže u Vladu i resorna ministarstva, domaće i strane kompanije, predstavništva i preduzeća, banke i finansijske institucije, ambasade, privredne i vanprivredne organizacije, zdravstvene i farmaceutske ustanove, javna preduzeća, JAT, MUP, JP PTT, ŽTP, Telekom, Telenor... Prodaje se pravnim licima putem pretplate. Kontakt:

Cet

CET logo
Beograd, Stari Grad, Knez Mihajlova 6 011 3281614 |
011 3282995 |
CET logo
OSNOVNA RAČUNARSKA OBUKA MICROSOFT SPECIJALISTIČKI KURSEVI GRAFIČKI KURSEVI IZDAVAŠTVO LICENCNI SOFTVER Firma CET (skraćeno od: Computer Equipment & Trade) iz Beograda, osnovana 1990. godine, bavi se obukom za rad na računarima, prodajom licencnog softvera, izradom aplikativnog softvera, izdavaštvom i prodajom domaće i strane kompjuterske literature i konsaltingom. CET je Microsoftov sertifikovani tehnički obrazovni centar. Microsoft CTEC je partnerska obrazovna ustanova sertifikovana da pruža specijalizovana znanja najzahtevnijem krugu korisnika Microsoftovih proizvoda. Školovanje je isto u svakom centru širom sveta, bazirano na definisanim MOC (Microsoft Official Cirriculum) pravilima i izvodi ga trener posebno sertifikovan za taj konkretni seminar. U organizacijama sa statusom Adobe Certified Training Provider obuka za rad sa Adobeovim programima sprovodi se po standardima propisanim od strane poznate softverske firme za dizajn Adobe. ACTP promoviše polaznike kurseva kao profesionalce u oblasti kompjuterske grafike, foto i video post produkcije i Web dizajna. CompTIA okuplja kompanije koje se bave tehnologijama računarske industrije. Udruženje razvija standarde koje ne zavise od proizvođača u oblasti e-trgovine, usluga, i obukom. U okviru obuke osmišljeni su kursevi i ispiti koji označavaju poznavanje hardvera, Internet tehnologija i projektovanja mreža. IZDAVAŠTVO CET je jedan od najvećih izdavača računarskih knjiga u zemlji. Do sada smo izdali preko 200 naslova računarskih bestselera. Takođe smo distributeri i autorizovani prevodioci za izdavačke kuće: Microsoft Press, Wrox, Addison-Wesley, Hayden, SAMS, NRP, QUE, M&T, Sybex i mnoge druge svetske izdavače. LICENCNI SOFTVER Adobe Authorized Reseller - Adobe je kompanija poznata po programima za digitalni dizajn, pripremu za štampu, Web izdavaštvo, razmenu elektronskih dokumenata. CET je Adobe distributer od 1996. godine. Najpopularniji programski paketi su: Photoshop, Acrobat, InDesign, Illustrator... Microsoft Certified Reseller - Ovaj program namenjen je firmama koje prodaju Microsoft proizvode i usluge i koje mogu pružiti odgovarajuću tehničku i marketinšku podršku njihovim korisnicima. Tako će korisnici i potencijalni kupci Microsoft proizvoda u nosiocima

Pc Press

Beograd, Savski Venac, Dositejeva 51/I 011 2181526 |
011 2187742 |
Časopis "PC" namenjen je pre svega ljudima koji profesionalno koriste personalni računar. Nastao je, kao prvi privatni kompjuterski časopis u Jugoslaviji, početkom aprila 1995. godine, kada se u prodaji pojavio prvi, pilot broj. Časopis izlazi mesečno, uz letnji dvobroj jul-avgust. U prodaji se pojavljuje 1. u mesecu. Osnovni blokovi časopisa bave se aktuelnostima, tržištem, hardverom, softverom, komunikacijama, programiranjem i praktičnim iskustvima u korišćenju računara i programa. Kroz tekstove sa naglašenom autorskom crtom, časopis pretenduje da čitaocima, osim vrednih informacija, pruži i štivo zanimljivo za čitanje. "PC" je moderno dizajnirana publikacija koja se u potpunosti računarski priprema i štampa u punom koloru, na najkvalitetnijem papiru. Časopis je od početne 84 narastao na 160 strana, a uz svaki broj dobijate DVD ROM pun zanimljivih i korisnih sadržaja, kao i specijalni dodatak, knjižicu na 32 strane koja predstavlja detaljan opis neke primene računara ili konkretnog programskog paketa. Kontakt:

Pc Program

Beograd, Savski Venac, Generala Hanrisa 20 011 463296
Izdavanje u oblasti programa za PC računare i originalna dela domaćih autora.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA