PUMPE ZA FONTANU, BAZENE I HEMIJA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE U VODI

Pumpe za fontanu, bazene i hemija za održavanje higijene u vodi

Potapajuće pumpe za fontanu, u poslednje vreme imaju sve veču i veću primenu. Vrlo su jednostane konstrukcije i bešumne. Mogu raditi 24h dnevno.
Sastoje se od zalivenog motora koji je otporan na rad u vodi, radnog kola - propelera koji se preko magneta pokreće i izbacuje vodu.
Pumpe za fontanu imaju vodeno hlađenje, tako da ne može doći do pregrevanja. Najvažnije je da pumpa za fontanu ne ostane bez vode. U slučaju da pumpa ostane bez vode, i radi na suvo može doči do pregrevanja i kvara motora. Tada nema popravke jer je motor potpuno zaliven. Takođe svaka pumpa zafontanu ima svoj sunđerasti filter, koji štiti pumpu od prašine, lišća i raznih nečistoća.
Postoje spoljne pumpe za fontanu ali su one ograničenog kapaciteta i malo složenije konstrukcije, baš zbog hlađenja.
Pumpe za fontanu imaju primenu u akvaristici, kao iz za hlađenje raznih materijala koje izlaze iz proizvodnje.
Pumpe su vrlo ekonomične, jer troše vrlo malo eletrične energije (od 3W do 200W), u zavisnosti od kapaciteta. Izrađene su od kvalitetne plastike – polipropilena, koja izdržava temperaturu vode do 40 C. br> U fontane je najbolje sipati destilovani vodu, jer štiti pumpu od kamenca. U slučaju da ne sipate destilovanu vodu, s vremena na vreme treba očistiti pumpu. Pumpa za fontanu se vrlo lako sastavlja i rastavlja. ( na svu sreću postoje preparati koji vodu održavaju čistom iako se sipa voda iz česme.
Napajanje pumpi može biti na 12V, 24V, 220V i na solarni pogon. Izrađuju se sa priključnim kablom, os 1,5m, 3m i 10m. Pumpe za fontanu se mogu kupiti u setu ( sa mlaznicama ) tako da možete dobiti efekte polulopte, jelke, gejzira itd. Nezaobilazni dodatak uz pumpu za fontanu, je podvodna rasveta. Neosvetljena fontana nema pravi efekat bez svetla.

Kondic fontane pumpe za fontane

Podvodna rasveta:

Podvodni reflektor, podvodne sijalice itd., u običnoj i led varijanti. Sve one mogu menjati boje. Proizvode se za napone od 12,24,V jer su bezbedne za rad po vodom.
Kod preduzeća “KONDIĆ“ sem gore navedene opreme možete naći veliki izbor sobnih, stonih, unutrašnjih i spoljnih fontana.
Prodajemo sve vrste creve za fontanu, kao i raznih priključaka
Takođe, radimo fontane po meri i prema Vašem zahtevu ( za kuću, stan, kafič itd).
Nekada su pumpe za fontanu bile skupe, danas prilagodljive za svaki džep.
Ako imate ideje, možete sami napraviti fontanu, uz konsultacije sa našim prodavcima koji imaju iskustva sa odabirom pumpi za fotanu, rasvete, nepropusne folije, lepka za folije. ( nema potrebe više betonirati prostor za fontanu ).
Kod nas možete kupiti preparate za održavanje i dezinfeciju vode i pumpe u fontani:

Kondic fontane pumpe za fontane 2

HEMIJA ZA BEZENE I PUMPI ZA FONTANU

1.Multi tablete hlora ( hlor, algici, PH-) u manjem i večem pakovanju
2. Algicit ( sprečava da voda ne pozeleni )
3. PH +
4. PH-
5. Tester za merenje kiselosti vode
6. Plovke za tablete ( veliki i mali plovci )
7. Površinske i dubinske mrezice za čiščenje vode u bazenima i fontanama
8. Flekice za krpljenje bazena
9. Flokulant ( skuplja prašinu i sitne nečistoče )
10. Asepsol za pranje bazena i fontana
11. Nepropusna folija za fontanu i bazene

S. K.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA