Saloni automobila Volkswagen

Prodaja novih automobila Volkswagen Beograd

Porsche beograd

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Radnička 4 011 3530431
Prodaja novih vozila - audi - vw - seat - porsche auto servis auto delovi

Autokomerc komision

Beograd, Savski Venac, Oblakovska bb 011 3060400
Prodaja novih VW vozila Osnovna delatnost je uvoz i veleprodaja. Od 1996. do aprila 2004. Autokomerc je bio generalni importer za Volkswagen program za tržište Srbije, a u isto vreme vodeći uvoznik automobila u Srbiju aprila 2004. Autokomerc je prodao uvozničku licencu grupi Porsche Austria i time započeo novu fazu svog razvoja – restruktuiranje. Od decembra 2002. Autokomerc Komision se nalazi u novom objektu, projektovanom i izgrađenom prema najnovijoj strategiji koncerna Volkswagen. To je jedini ekskluzivni Volkswagen centar na Balkanu. Centar obuhvata prodajno-izložbeni salon za Volkswagen program, servis i prodavnicu originalnih rezervnih delova za VW i Audi, sa najvećim magacinom rezervnih delova u Srbiji.
prodaja novih vozila - vw auto delovi - vw - audi - seat auto servis - vw - audi - seat

Auto fabo

Novi Pazar, Naselje Mur bb 020 390300
Nudimo usluge: prodaja novih vozila ovlašćeni servis prodaja originalnih rezervnih delova prodaja originalne dodatne opreme auto gume (prodaja,montaža i skladištenje) limarija i lakiranje (preko koperanata)

Amarket auto

Kragujevac, Kraljevačkog bataljona 235 034 354616
Amarket Auto d.o.o. je firma ovlašćena od strane PORSCHE SCG importera VAG koncerna, za prodaju i servisiranje Volkswagen vozila za Srbiju i Crnu Goru. Amarket Auto posluje po evropskim normama kvaliteta i trudi se da kupci i korisnici usluga budu potpuno zadovoljni i sa istim tretmanom kao u bilo kom Volkswagen objektu bilo gde u svetu. Ovaj prodajno-servisni centar kao deo Volkswagen dilerske mreže zadovoljava sve Volkswagen standarde koji se odnose na prodaju, servisiranje kao i na snadbevanje rezervnim delovima.

Autocentar čanji

Temerin, JNA 234 021 844554 |
021 843197 |
prodaja novih vozila - vw auto delovi - audi - vw - seat Originalni delovi Originalne rezervne delove možete da kupite isključivo u ovlašćenoj Volkswagen distributivnoj mreži. Kupovinom i pravilnom ugradnjom originalnih delova obezbeđujete Vašem vozilu predviđeni radni vek, visoku pouzdanost i sigurnost na putu. Originalni rezervni delovi nude sledeće prednosti: pravo na garanciju od 24 do 36 meseci stalna kvalitativna poboljšanja najviši mogući kvalitet izrade duži radni vek svih zavisnih delova i sklopova auto servis - audi - vw - seat Servisna služba Autocentra Čanji nudi vam: Servisiranje vozila u garantnom i vangarantnom roku Dijagnostiku elektronike i elektrike Servis i popravku klima uređaja - Waeco Pročišćavanje sistema ubrizgavanja svih benzinskih i dizel motora - Wynn's Purger Optiku prednjeg i zadnjeg vešanja - Beissbarth Montažu / demontažu i centriranje točkova - Beissbarth Generalne popravke motora Popravku limarije i vraćanje na fabričke mere Lakiranje u komori originalnim bojama i lakovima Ugradnju alarmnih uređaja - Cobra Ugradnja uređaja za satelitski nadzor vozila - Nav Sky Ugradnja uređaja za blokadu ručice menjača - Bear Lock
Prodaja novih automobila Servis Prodaja delova
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA