Ambalaža od drveta

Ambalaža od drveta Beograd

Gavrić promet

Gavrić promet logo
Futog, Put za plantu 10a 063 539332 |
021 895711 |
Gavrić promet logo
AMBALAŽA OD DRVETA - GAVRIĆ PROMET Izrađujemo drvene gajbice.

Mis Sistem

Mis Sistem logo
Novi Sad, Međunarodni put 83 021 2155735
Mis Sistem logo
AMBALAŽA OD DRVETA - MIS SISTEM Proizvodimo drvene samosložive sanduke.

Šumadija Omega

Šumadija Omega logo
Beograd, Obrenovac, Predraga Markovića Alimpija 31 062 264333 |
011 7878360 |
Šumadija Omega logo
AMBALAŽA OD DRVETA DRVENE PALETE TRANSPORT UGLjENI BRIKET SPECIJALNE PALETE BOX PALETE IBC KANISTERI DžAMBO VREĆE... Šumadija Omega d.o.o. je kompanija koja je osnovana 2013. godine, sa ciljem da tržište obogati objedinjenim proizvodima i uslugama čija su osnova proizvodi od drveta. Sedište firme je u Obrenovcu, na trgovačkoj raskrnici svih značajnih puteva u zemlji i prema inostranstvu. Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja, prodaja i otkup paleta. Sa razvojem stručnog tima i novih ideja, delatnost je proširena na proizvodnju nameštaja od paleta, servis i iznajmljivanje paleta, čime je postignuta celina u usluzi koju Vam pružamo. Pored toga, Šumadija Omega u svom širokom asortimanu proizvoda ima rezanu građu i različite vrste ogreva (cepana drva, briket, pelet), što je samo još jedan pokazatelj konstantnog razvoja kompanije Šumadija Omega d.o.o. koja je potpuno orijentisana prema potrebama svojih kupaca. Savremena tehnologija i iskustvo su naše najznačajnije reference. Imamo rešenje za svaku Vašu ideju, želju i potrebu, što nas bitno razlikuje od drugih kompanija. Naša kompanija je osposobljena za vršenje toplotnog tretiranja i označavanja drvenog materijala za pakovanje i ovlašćena od strane nadležnog ministarstva pod reg. brojem 102. Šumadija Omega d.o.o. poseduje moderan vozni park i više teretnih vozila koja su prilagođena transportu drvene ambalaže. Sposobni smo za brzu i preciznu isporuku u roku od 24 časa. Šumadija Omega d.o.o. vrši skladištenje i tretman otpadnih drvenih paleta i ovlašćena je od strane Gradske uprave grada Beograda pod reg. brojem 107. Šumadija Omega d.o.o. daje garanciju na isporuku i kvalitet svih paleta i proizvoda koje imamo u ponudi.

Grand - bt ambalaža

Beograd, Kovačevac, Lazara Čokića 28 011 8213300
PROIZVODNjA KARTONSKE AMBALAŽE - SVE VRSTE TRANSPORTNIH KARTONSKIH KUTIJA PROIZVODNjA DRVENE AMBALAŽE - DRVENE PALETE SVIH TIPOVA i NAMENA
Palete Sim logo
AMBALAŽA OD DRVETA - PALETE SIM Proizvodnja svih vrsta drvenih paleta posao sa kojim se bavimo od 2014 godine. U mogućnosti smo isporučiti sve vrste paleta u predvidjenom roku, na obostrano zadovoljstvo.
Proizvodnja paleta i drvenih gajbica Banija - Pal logo
AMBALAŽA OD DRVETA BANIJA - PAL “Banija-Pal” d.o.o. je osnovana 2005. godine i trenutno smo jedan od najvećih proizvođača drvenih paleta i drvene ambalaže u Srbiji.

Šamarica Trade doo

Šamarica Trade doo logo
Rumenka, Arsenija Čarnojevića 50 063 8412143 |
065 8408070 |
Šamarica Trade doo logo
AMBALAŽA OD DRVETA - ŠAMARICA TRADE U ambalažu izrađenu od naših elementa mogu se držati voće, povrće, riba, puževi, školjke i ostali morski plodovi.
Drvena ambalaža MG TERRA MIX logo
AMBALAŽA OD DRVETA - MG TERRA MIX Od svog osnivanja 1996. godine, MG TERRA MIX je vodeći proizvođač drvene ambalaže na srpskom tržištu. Naša primarna aktivnost je proizvodnja svih tipova drvene ambalaže – kako standardnih, tako i onih prilagođenih specifičnim željama i potrebama kupaca.
Elpa Sistem Bečej logo
AMBALAŽA OD DRVETA - ELPA SISTEM BEČEJ Proizvodimo drvene sanduke.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA