Agencije za registraciju lekova

Agencije za registraciju lekova Beograd

Ilicon pharma

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 190 011 2276172 |
064 1379676 |
ILICON PHARMA je agencija koja se bavi poslovima: stručne evaluacije i pripreme dokumentacije za registraciju lekova (humanih i veterinarskih) i medicinskih sredstava zastupanjem ino-farmaceutskih firmi u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj farmaceutskim i medicinskim marketingom monitoringa svih faza kliničkih ispitivanja po načelima dobre kliničke prakse (GCP) U okviru poslova registracije lekova i medicinskih sredstava, stručni tim Ilicon Pharma pruza sledece usluge: Stručnu evaluaciju i pripremu dokumentacije prema EU i CTD formatu Izrada spoljašnjeg i unutrašnjeg pakovanja (Mock-up) Izrada SmPC-a i Pil-a Kontinuirano praćenje toka registracije do dobijanja dozvole za stavljanje leka ili medicinskog sredstva u promet Monitoring svih faza kliničkih ispitivanja Priprema i sprovodjenje farmakovigilance Stručni tim ILICON PHARMA čine: lekari, klinički farmakolozi farmaceuti, marketing manager

Polifarm

Beograd, Kaluđerica, Mali Mokri Lug, Zlatiborska 2v 011 2885038
Registracija lekova Nabavka medicinske opreme za farmaceutsku industriju REGULATORNI POSLOVI KONSALTING ISTRAŽIVANjE i RAZVOJ STRATEGIJA Mi smo čvrsto uspostavljena organizacija sa velikim iskustvom u poslovanju na teritoriji Srbije. Naš tim eksperata ima široku osnovu strateške i praktične ekspertize u svim oblastima farmacije. Putem naše mreže kontakata i poslovnih ugovora, u poziciji smo da svojim klijentima pružimo široki spektar usluga. Vodeća smo kompanija u oblasti registracije lekova i medicinskih sredstava za područje Srbije. Jedina smo lokalna kompanija čiji su stručnjaci aktivno radili na formiranju Agencija za lekove na teritoriji bivše Jugoslavije i uspostavljanju EU regulative u Srbiji i susednim zemljama. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, timu eksperata i stabilnim partnerskim vezama, priznati smo kao jedna od najboljih kompanija u oblasti konsaltinga u farmaciji. Ostvarili smo brojne izvanredne rezultate i u oblasti istraživanja i razvoja. Sposobni smo da funkcionišemo i kao deo multi-disciplinarnog tima a sve naše usluge mogu biti integrisane u veći projekat. Podjednako smo spremni da svoje usluge ponudimo i kao zasebne, zavisno od toga koji je način za vas najpogodniji.

Pharmamedia

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 14a 011 3807433 |
063 322040 |
REGISTRACUJA ZASTUPANJE MEDICINSKI MARKETING MEDICINSKA STATISTIKA PROPISI PROIZVODJACI LEKOVA PHARMAMEDIA se bavi poslovima pripreme dokumentacije za registraciju lekova ( CTD format i Evropski format ), medicinskih sredstava i dietetskih suplemenata i dobijanje dozvole za stavljanje u promet u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj. Stručni tim PHARMAMEDIE čine eksperti farmakolozi, lekari, klinički farmakolozi i farmaceuti. PHARMAMEDIA kao članica asocijacije FarmavitaR+ regulatornih organizacija na teritoriji Centralne, Istočne i Jugoistočne Evrope pruža mogućnost svojim klijentima da registruju svoje proizvode na teritoriji cele Evrope.
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2024 :: Powered by PORTALSRBIJA