ZDRAVLJE TRADE

Zdravlje trade

 
 
 
 office@zdravljetrade.co.yu
 
  • Uvozni lekovi
    Program uvoznih lekova predstavljen je proizvodima stranih proizvođača koji su registrovani u našoj zemlji. Nudimo širok asortiman uvozne robe po pristupačnim cenama. Sve uvozne lekove prate odgovarajući atesti i prevodi.
  • Sanitetsko - potrošni materijal
    Program sanitetsko-potrošnog materijala obuhvata program filsanog materijala, program zavojnog materijala, program medicinske plastike, hirurški šavni program, dentalni program itd.
  • Kozmetika i parafarmacija
    Zdravlje parafarmacija i kozmetika, Nevena, Hemofarm, Nivea, DCP Hemigal, Afrodita, Luxol su samo neka od imena koja čine program kozmetike i parafarmacije. Ovaj program se stalno obogaćuje novim artiklima i novim proizvođačima.

 

      
 
 
 

ZDRAVLJE TRADE je veletrgovina koja se bavi prodajom lekova, medicinskog i sanitetskog materijala, špriceva, pomoćnih lekovitih sredstava, kozmetike i čajeva.

Počelo je sa radom 1. marta 1994. godine kao deoničarsko društvo sa petnaest radnika. Danas je ZDRAVLJE TRADE moderna veletrgovina sa savremenim, klimatizovanim i kompjuterski opremljenim poslovnim i magacinskim prostorom. Veliki i savremeni vozni park i stručno osoblje su garancija brze i kvalitetne dostave robe na bilo kojoj destinaciji u zemlji.

ZDRAVLJE TRADE spada u velika preduzeća i osim za svoju osnovnu delatnost registrovano je i za devedesetak drugih poddelatnosti. Fokus poslovanja je na državnim apotekarskim ustanovama, zdravstvenim centrima i privatnim apotekama. ZDRAVLJE TRADE snabdeva većinu apotekarskih ustanova u Srbiji.

Na samom tržištu lekova ZDRAVLJE TRADE zauzima značajno mesto, sa veoma ubrzanim rastom prodaje.

Januara 2003. ZDRAVLJE TRADE postaje vlasništvo islandske firme Pharmaco, koja je 17. maja 2004. godine promenila ime u Actavis.

 
 
 
 
 
 
 
Veternička 44 - Leskovac -
016 284600; 016 284590; 016 284570;
LOKACIJE

Poruku prima: Zdravlje trade

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2018 :: Powered by PORTALSRBIJA