TIM STOMATOLOGIJA

Tim stomatologija

 • Stomatološka ordinacija Tim stomatologija osnovana je 1988. godine i već dve decenije predstavlja simbol kvalitetne i napredne stomatologije.
 
 • Kroz ordinaciju je do danas prošlo više od sedam hiljada pacijenata, a svake godine se obavi oko 5 hiljada predgleda i intervencija.
 
 • Sam proces rada i razvoja ordinacije se zasniva na timskom tzv. multidisciplinarnom pristupu u radu, neprekidnom tehnološkom i stručnom usavršavanju, unapređivanju organizacije rada i komunikacije sa pacijentima, pouzdanim saradnicima van ordinacije.
 
 • KONZERVATIVNA i ESTETSKA STOMATOLOGIJA
  Posebnu pažnju poklanjamo ranom otkrivanju karijesa, obuci za održavanje adekvatne higijene i redovnim kontrolama.
 
 • ORTODONCIJA
  Nepravilnosti zagrižaja i položaja zuba su relativno čest problem posebno mladih ljudi. Terapija se sprovodi primenom mobilnih ortodonskih aparata i metodom savremenih fiksnih ortodotskih aparata...
 
 • IMPLANTOLOGIJA
  Ugradnjom implantata mogu se ostvariti višestruke prednosti u nadoknadi zuba kako u estetskom tako i funkcionalnom pogledu.
 
    
 
 • PROTETIKA
  "TiM Stomatologija" na osnovu dugogodišnjeg iskustva, prateći savremene trendove i u saradnji sa vodećim dental laboratorijama garantuje najviši kvalitet krunica, mostova i mobilnih proteza
 
 • ORALNA HIRURGIJA
  Savremeni principi oralne hirurgije daju rešenje za infekcije vrha korena zuba, vađenje neizniklih zuba, preprotetsku pripremu...
 
 • PARADONTOLOGIJA
  Zapaljenje desni i razaranje koštane potpore zuba stručno nazivamo parodontopatijama, a one su danas najčešći uzrok gubitka zuba.
 
 • Ukoliko su Vam neophodne dodatne informacije o uslugama ili imate nedoumice o vrsti tretmana koji je vama potreban molimo Vas pozovite nas ili nam pišite putem elektronske pošte a mi ćemo vam odgovor pružiti u najkraćem mogućem vremenu.
 
 • Radno vreme od 10 do 20 časova
 
 • ESTETSKA STOMATOLOGIJA
  Šta možete učiniti da osvežite svoj osmeh?
  Vremenom zubi dobijaju tamne pigmente, troše se, na njima se vrše razne intervencije, ugrađuje im sve više plombi, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac (parodontologija), da ne pominjemo gubitak zuba kao konačan negativan ishod…
  Postoji mnogo stvari koje možete preduzeti da ulepšate svoj osmeh, povratite belinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lep osmeh pruža.
 
 • BEZMETALNA KERAMIKA
  Bezmetalne krunice ne sadrže "crni" metal kao osnovu, što doprinosi vrhunskom estetskom učinku koje ove krunice imaju...
 • BELjENjE ZUBA
  BEYOND system, tokom 30 minuta tretmana, pruža izvanredne i održive rezultate. Procedura je bezbedna, ne oštećuje zube i desni.
 • ESTETSKA IMPLANTOLOGIJA
  Vrhunsko zadovoljstvo za pacijenta i lekara je kada zajedničkim trudom stvore savršenu kopiju prirodnog zuba. Izgled, funkciju i dugotrajnost poput prirodnog zuba pružaju samo zubni implanti
 • ESTETSKE PLOMBE
  Neprestani rad na usavršavanju i razvoju novih estetskih (belih) plombi je gotovo u potpunosti potisnuo iz upotrebe takozvane crne odnosno amalgamske plombe...
 
 • IMPLANTOLOGIJA

Nakon gubitka zuba, vilična kost oko tog zuba, usled nedostatka funkcije, polako nestaje i taj proces se nastavlja do kraja života. Ugradnjom zubnog implanta u kost, taj se proces može zaustaviti, a vilicama vratiti normalna funkcija i izgled.

 • Bez obzira koji je uzrok gubitka zuba (karijes, parodontopatija, trauma...), najbolje rešenje za zamenu izgubljenog zuba su zubni implanti. Za razliku od proteze koja se oslanja na desni ili mosta koji koristi susedne zube kao nosače, implanti se ugrađuju u viličnu kost simulirajući prirodnu fukciju korena zuba - samostalno noseći zubnu nadognadu. Zubni mplant predstavlja šraf napravljen od titanijuma, materijala koji naše telo prihvata i čvrsto ga vezuje za kost vilice u koju se ugrađuje. Implantologija je oblast stomatologija koja se bavi ovom problematikom.
 
 • Prednosti implantata
  Ugradnjom zubnog implanta čuvate susedne zube, ostvarujete maksimalno prirodan izgled, a vraćate osećaj žvakanja i komfora u ustima.
 • Mini implanti - oslonac totalne proteze
  Mini zubni implanti predstavljaju veoma lak i finansijski pristupačan način, kojim se stabilizuje - drži totalna proteza, a njeno nošenje postaje veoma prihvatljivo i neprimetno.
 • Proces ugradnje
  Nakon sprovedenog pregleda i izrade detaljnog plana ugradnje iplantata proces se uglavnom završava brže nego postavljanje jedne prosečne plombe...
 • Da li ste Vi kandidat za implante?
  Implanti se mogu ugraditi ako ste mladi, srednjih godina ili stariji, nevezano da li zamenjujete jedan zub, više njih ili celokupnu vilicu.
 
 • ORTODONCIJA predstavlja najprirodniji terapijski princip u stomatologiji i bavi se korekcijom razvoja vilica, korekcijom zagrižaja, položaja zuba u cilju funkcionalne i estetske rekonstrukcije.
  Rezultati postignuti ortodontskim aparatima su dugoročno stabilni, a postiže se uravnoteženje žvakanja i viličnih zglobova, olakšano čišćenje zuba, poboljšano zdravlje potpornog tkiva zuba i dugotrajni estetski rezultat.
  Ortodontska terapija se deli na terapiju mobilnim i fiksnim ortodontskim aparatima.
 
 • Mobilni aparati
  Mobilni aparati ostvaruju svoju funkciju od sedme do dvanaeste godine deteta, dok sa završetkom razvoja vilica prestaje njihova efikasnost.
 • Estetska ortodoncija
  Pacijenti pokazuju izuzetno zadovoljstvo jer su njihove bravice gotovo neprimetne, prijatne za nošenje i lake za održavanje.
 • Fiksni aparati
  Terapija fiksnim ortodontskim aparatima funkcionalno i dugoročno, a bez uništavanja zubne supstance, rešava problem poremećenog položaja zuba.
 
 • ENDODONCIJA - Savremeno lečenje zuba
  Savremeni pristup i nova tehnologija obrade kanalnog sistema zuba omogućava da danas sa izuzetnom pouzdanošću i velikim uspehom pristupamo lečenju svih grupa zuba.
  Iako ubrzani razvoj implantoloških sistema danas nudi mogućnost saniranja gotovo svih vrsta krezubosti, mi i dalje ulažemo velike napore u „spašavanje“ tj. izlečejne zuba sa inficiranim korenom.
  Uvek je bolje sačuvati svaki zub koji ima šansu da ostane u ustima. Razlozi koji daju prednost lečenju zuba su brži završetak tretmana i sledstvene protetske rekonstrukcije, očuvanje osećaja žvakanja, održanje estetskih karakteristika osobe, manji ekonomski troškovi.
  Po ugledu na najsavremenije terapijske principe evropskih i američkih endodonata TiM stomatologija je obezbedila uslove za brzo i pouzdano sprovođenje lečenja korena zuba. Savremeno lečenje se zasniva na preciznom (mašinskom) čišćenju i oblikovanju kanala korena, temeljnom ispiranju, snažnoj dezinfekciji i postojanom i preciznom zatvaranju (pečaćenju) kanalnog sistema.
 
 
 
 • KOMUNIKACIJA SA PACIJENTIMA
  Otvorena i jednostavna komunikacija sa pacijentima predstavlja osnov za međusobno razumevanje i postizanje vrhunskih rezultata.
  Tokom boravka pacijenta u ordinaciji, lekari i stomatološke sestre su u potpunosti dostupni da odgovore na sva pitanja pacijenata i time olakšaju rad.
  Za sve zainteresovane pacijente dostupna je prezentacija savremenog pristupa u prevenciji bolesti zuba i desni, potpomognuta video i foto materijalom.
  Tokom radnog vremena sve vrste informacija moguće je dobiti putem telefona. Obaveštavanje zakazanih pacijenata o posetama ordinaciji se redovno sprovodi putem SMS telefonskih poruka dan uoči zakazanog termina.
  E-mail adresa ordinacije uvek stoji na raspolaganju pacijentima, a pruža dodanu mogućnost slanja rengen snimaka, fotografija, lekarskih izveštaja itd...
 
 • OPREMA ZA RAD
  Za pouzdane rezultate pored stručnih znanja neophodna je upotreba kvalitetne opreme i stomatološkog materijala. Stomatološke ordinacije poseduje dve terapeutske stolice i poseban hiruški blok.
  Hirurški blok je opremljen sa najsavremenijim instrumentima i predstavlja kompaktnu celinu za izvođenje zahvata iz oblasti oralne hirurgije, implantologije i nadoknade izgubljenog koštanog tkiva.
  Po ugledu na najsavremenije terapijske principe svetskih endodonata ordinacija poseduje instrumente i materijal koji omogućava lečenje najsloženijih oboljenja kanala zuba.
  Od stomatološke protetike pacijenti danas na prvom mestu očekuju pouzdanu funkciju i visoke estetske standarde. Materijali i oprema koju koristimo odabrani su na osnovu dugogodišnjeg iskustva i stroge selekcije u cilju pružanja dugoročno predvidivih i kvalitetnih rezultata.
 
 • TIMSKI RADU ordinaciji je trenutno zaposleno pet lekara koji svojim stručnim znanjem pokrivaju sve oblasti u stomatologiji.
  U složenim slučajevima timski rad posebno dolazi do izražaja. Dobra komunikacija, razmena ideja i raspodela posla omogućava da svaki segment stomatološkog posla bude obavljen kvalitetno i u najkraćem roku.
  Po potrebi se angažuju i druge specijalisti medicinske struke.
  Uz pomoć anesteziologa pacijenti se na poseban, proveren i siguran način pripremaju za hirurške intervencije uz potpunu eliminaciju bola i neprijatnosti.
  Zadatak neurologa je da sa stomatološkim timom sanira posebno uporne oblike bolnih stanja viličnih zglobova i lica.
  Raspoloživost lekara tokom čitave sedmice pacijente čini zaštićene od nepredvivih okolnosti.
 
 • SARADNICI
  Uspeh stomatološkog tima zavisi u mnogome i od saradnika van ordinacije.
  Na prvom mestu je savremena digitalna radiološka diagnostika koju sprovodimo u saradnji sa radiološkim centrom “PROMAX”.
 
 
 
Bulevar Oslobođenja 307 - Beograd - Voždovac
011 3096525; 011 3096527; 065 8000444;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Voždovac Bulevar Oslobođenja 307
  +381 11 3096525; +381 11 3096527; +381 65 8000444;
Pitaj ORDINACIJU TIM

Poruku prima: Tim stomatologija

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA