Sudski tumač za ruski jezik, Prevodilac za ruski jezik

Sudski tumač za ruski jezik Beograd

Sudski tumač - worldwide translations

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
SUDSKI TUMAC ZA RUSKI JEZIK. Prevod sa ruskog ili na ruski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za ruski jezik. Prevođenje pravnih i ličnih dokumenata sa overom sudskog tumača za ruski jezik. Nudimo usluge usmenog prevođenja sa ruskog jezika ili na ruski jezik - konsekutivno i simultano prevođenje. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Nudimo Vam prevođenje audio i video zapisa, filmova i serija i ostalog multimedijalnog sadržaja. Svaki preveden tekst sa ruskog ili na ruski jezik može imati pečat sertifikovanog sudskog tumača - u zavisnosti od Vaših potreba.
SUDSKI TUMAČ ZA RUSKI JEZIK. Prevođenje sa ruskog jezika ili na ruski jezik. Pisani ili usmeni prevodi ovlašćenog sudskog tumača za ruski jezik. U našoj ponudi su usluge iskusnih stručnih prevodilaca za ruski jezik po pristupačnoj ceni. Prevodi ličnih i pravnih dokumenata uz overu ovlašćenog sudskog tumača za ruski jezik. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevodimo ugovore, rešenja, odluke, pravilnike, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, revizorski izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na ruski ili sa ruskog jezika . SUDSKI TUMAČI RUSKI - Vama na usluzi. Svaki preveden tekst sa ruskog ili na ruski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA RUSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA RUSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA RUSKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA ruskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. SUDSKI TUMAČI ZA RUSKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa ruskog ili na ruski jezik

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA RUSKI. Prevodi sa ruskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na ruski jezik. Predvođenje dokumenata na ruskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na ruski jezik.

Prevodilački centar IPM Prevodi

Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 2145370 |
063 7578822 |
Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Ovlašćeni sudski tumači za RUSKI jezik. U najkraćem i unapred dogovorenom roku biće Vam dostavljeni overeni prevodi sa ruskog bez obzira na vrstu teksta ili posebne dokumentacije. Overeni prevod na ruski jezik. Stručni tekstovi na ruskom Jeziku naša su specijalnost.

Agencija Alpha prevodi

Agencija Alpha prevodi logo
Beograd, Mirijevo, Vjekoslava Afrića 12 011 3426443 |
069 1704977 |
Agencija Alpha prevodi logo
Sudski tumač za ruski jezik.
Prevodilačka agencija Todorović logo
SUDSKI TUMAC Todorović, sudski tumači ZA RUSKI JEZIK. Overeni prevodi sa ruskog jezika i na ruski jezik. Usmeni prevodi, prevodioci sa velikim iskustvom.

Translate studio

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 90 011 2121290 |
063 8054720 |
SUDSKI PREVODIOCI ZA RUSKI JEZIK. PREVODI SA RUSKOG JEZIKA ILI NA RUSKI JEZIK SA PEČATOM OVLAŠĆENOG SUDSKOG PREVODIOCAUKOLIKO VAM JE POTREBAN PREVOD LIČNIH DOKUMENATA KAKO BISTE DOBILI VIZU ILI OSTVARILI NEKO DRUGO PRAVO U ZEMLJAMA RUSKOG GOVORNOG PODRUČJA, A DA TI PREVODI ZAHTEVAJU OVERU OD STRANE OVLAŠĆENOG SUDSKOG TUMAČA, NAŠA AGENCIJA NUDI VAM EFIKASNU I KVALITETNU USLUGU PREVOĐENJA . SIMULTANO PREVOĐENJE SA RUSKOG JEZIKA, KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE NA SASTANCIMA, SAJMOVIMA, STRUČNIM SKUPOVIMA, KULTURNIM DOGAĐAJIMA…CENE PREVODA SUDSKOG TUMAČA ZA RUSKI JEZIK VEOMA SU POVOLJNE I FORMIRAJU SE U ODNOSU NA NEKOLIKO ČINILACA. Pažljivo biramo naše stručne prevodioce i sudske tumače za ruski jezik kako bi kvalitet naših prevodilačkih usluga ostao na najvišem nivou! PREVOD STRUČNE LITERATURE, KNJIŽEVNIH TEKSTOVA, PRAVNE DOKUMENTACIJE, LIČNIH DOKUMENATA SA RUSKOG JEZIKA ILI NA RUSKI JEZIK.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI RUSKI JEZIK. PREVOD SA RUSKOG I NA RUSKI . OVEREN PREVOD… PREVOD PRAVNIH DOKUMENATA NA RUSKI JEZIK SA OVEROM.PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA RUSKI JEZIK ILI SA RUSKOG JEZIKA! Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova. JAVITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVOD SA RUSKOG JEZIKA ILI NA RUSKI JEZIK - SA OVEROM ILI BEZ NJE.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA RUSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA RUSKOG JEZIKA ILI NA RUSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA RUSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA RUSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na ruskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA RUSKOM JEZIKU! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na ruski ili sa ruskog jezika. Prevodimo na ruski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA RUSKOM JEZIKUSvaki preveden tekst sa ruskog ili na ruski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
SUDSKI TUMAČI ZA RUSKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na ruskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na ruski jezik.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa ruskog jezika i na ruski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za RUSKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na ruskom Jeziku.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA ruskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa ruskog jezika i na ruski jezik.

Poliglotika prevodi

Beograd, Savski Venac, Beogradska 34 011 2754841 |
064 3830937 |
SUDSKI TUMAC ZA RUSKI BEOGRAD. PISANI OVERENI PREVODI DOKUMENATA NA RUSKI JEZIK ILI OVERENI PREVODI DOKUMENATA SA RUSKOG JEZIKA. USLUGE PREVOĐENJA USMENO NA SASTANCIMA. U mogućnosti smo da za Vas uradimo i hitno prevođenje dokumenata. Svaki prevedeni dokument može imati i pečat sudskog tumača. Cilj nam je da i u budućnosti održimo kvalitet prevodilačkih usluga sa ruskog jezika i na ruski jezik, kao što je to bilo do sada.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA RUSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na ruski jezik.

Prevodilačka agencija Versus Prevodi

Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
Beograd, Banovo Brdo, Kraljice Katarine 82a 064 8445066
Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
SUDSKI PREVODIOCI ZA RUSKI jezik.
Prevodilačka agencija Multiprevodi logo
PREVODILAČKA AGENCIJA USMENO PREVOĐENJE PISANO PREVOĐENJE SUDKI TUMAČI Nudimo prevodilačke usluge svih evropskih jezika i većine svetskih, u svim oblastima prevođenja. Prevodimo sve vrste tekstova, od putničkih blogova, preko tenderske dokumentacije, uputstava, knjiga, časopisa, kataloga, do reklamnih prospekata i naučnih radova. Oblasti koje pokrivaju naši prevodioci u zemlji i inostranstvu su ekonomija, menadžment, pravo, medicina, farmacija, prirodne i tehničke nauke, turizam... Naš princip rada bazira se na principu kratkih i brzih rokova realizacije usluge, po razumnim cenama, a u prvoklasnom kvalitetu. PISANI PREVODI Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u zemljama određenog govornog područja. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu. Po Vašoj želji tekst može biti preveden i na ostale jezike govornog područja ex-YU. Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda, tako da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku. Prevodimona preko 100 svetskih jezika : engleski, ruski, španski, nemački, francuski, italijanski, portugalski, arapski, kineski... USMENI PREVODI Konsekutivni prevodi - Konsekutivno prevođenje najčešće se koristi za poslovne pregovore, sastanke, konferencije, putovanja i slično. Prevodilac čeka da govornik napravi pauzu nakon izgovaranja fraze, rečenice ili niza rečenica i zatim izgovara prevod. Prevodiocu možete olakšati posao ukoliko se sa njim unapred dogovorite koliko će rećenica biti za prevod po svakom bloku. Takođe, važno je da prevodilac bude dovoljno blizu govorniku koga prevodi i slušaocu ili slušaocima kojima je prevod upućen, kako bi se izbegle moguće greške u razumevanju, a samim tim, i prevodu. Simultani prevodi - Simultano prevođenje najčešće se koristi za konferencije, panel rasprave, sednice, govore u

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA RUSKI jezik. Pečatirani prevod sa ruskog jezika ili na ruski jezik.
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA RUSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na ruski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Sudski timač za ruski jezik vanja sladoje

Beograd, Savski Venac, Masarikova 5 065 8302345 |
065 5513434 |
OVLAŠĆENI SUDSKI PREVODILAC ZA RUSKI JEZIK

Pješivac selena

Beograd, Voždovac, Braće Srnić 21/23 -Medaković III 011 6883684 |
063 394418 |

Gorson - Centar stranih jezika

Gorson - Centar stranih jezika logo
Beograd, Zemun, Aleksinačkih rudara 6 011 3193939 |
065 3193939 |
Gorson - Centar stranih jezika logo
ŠKOLA STRANIH JEZIKA ZA DECU OD 5 - 15 GODINA DEVET NIVOA - RAZREDA (3 PREDŠKOLSKA i 6 ŠKOLSKIH ZA ENGLESKI) RADIONICE ZA DECU OD 8 - 15 GODINA (3 NIVOA) SARADNjA SA FIRMAMA USLUGE PREVOĐENjA i SUDSKOG TUMAČA KURSEVI IZ : ENGLESKOG JEZIKA FRANCUSKOG JEZIKA NEMAČKOG JEZIKA ITALIJANSKOG JEZIKA GRČKOG JEZIKA ŠPANSKOG JEZIKA RUSKOG JEZIKA
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI

Lingua servis

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 12b/II 063 8449935 |
011 2507654 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SRPSKI JEZIK ZA STRANCE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski jezik Nemački jezik Francuski jezik Španski jezik Italijanski jezik Ruski jezik Bugarski jezik Arapski jezik Latinski jezik ENGLESKI JEZIK Opšti kursevi Govorne vežbe Engleska gramatika Poslovni kursevi Specijalizovani kursevi Letnji kursevi VIP engleski Kursevi za privredne i druge organizacije Engleski za studente Lingua Servis angažuje isključivo kvalifikovane i iskusne profesore stranih jezika za individualnu i grupnu nastavu stranih jezika, koja se održava u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. U nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika koristimo uglavnom Longmanove i Oxford University Press udžbenike i kompjuterske programe za učenje stranih jezika. Koristimo jedan od najlakših i najkraćih programa za učenje engleskog jezika za odrasle. Opšti kursevi engleskog jezika – skraćeni program Engleski pocetni 1 - 60 časova Engleski pocetni 2 - 60 časova Engleski srednji 1 - 60 časova Engleski srednji 2 - 60 časova Engleski srednji - obnova znanja - 80 časova Govorne vežbe Engleski početni - 20 časova Engleski srednji - 20 časova Engleski viši - 20 časova Poslovni kursevi (OUP) Engleski poslovni 1 (Business Objectives + Meeting Objectives) Engleski poslovni 2 Poslovni kursevi (Longman) Engleski poslovni 1 (Market Leader 1) Engleski poslovni 2 Engleski viši poslovni 1 (Market Leader 2) Engleski viši poslovni 2 Specijalizovani kursevi engleskog jezika iz oblasti: bankarstva i finansija prava tehnike medicine kursevi za poslovne sekretarice medicinske sestre za pilote trenere fudbalere, i sl. Kursevi za privredne i druge organizacije Lingua Servis organizuje i drži opšte i poslovne kurseve engleskog jezika za osoblje radnih organizacija i ustanova. Na vaš zahtev, nastava može da se održava i kod vas, odnosno u vašim prostorijama. VIP engleski Grupna i individualna nastava za javne i slavne ličnosti: političare glumce estradne umetnike sportiste Npr, ako pevač želi da peva na
PREVOĐENjE SA OVEROM SUDSKOG TUMAČA TEKSTOVA i DOKUMENATA

Petrović Zagorka

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 96/18 011 1762505

Plećaš - Trudić Vesna

Beograd, Savski Venac, Nikolaja Gogolja 98a/31 -B. Brdo 011 557556 |
064 2302402 |

Prodanović Gordana

Beograd, Savski Venac, Paunova 81 011 669099 |
063 373625 |

Raković Tatjana

Beograd, Savski Venac, Birčaninova 12a 011 3613890 |
063 8089063 |

Savić Zorica

Beograd, Novi Beograd, Narodnih heroja 33 011 2130262 |
064 1576693 |

Simonović Svetlana

Beograd, Savski Venac, Mekenzijeva 46/10 011 2458010 |
063 8394401 |

Smiljanić Dušan

Beograd, Savski Venac, Radoja Dakića 33 011 603868

Stanimirović Daja

Beograd, Savski Venac, Majke Jevrosime 44 011 3228703

Stefanović Radoje

Beograd, Savski Venac, Braće Jugović 17 011 632601 |
011 439804 |

Stojinov Vera

Beograd, Savski Venac, Topolska 9 011 4461490

Tešić Maja

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 116/27 011 156723

Timotijević Vasilija

Beograd, Novi Beograd, Aleksinačkih rudara 39 011 2693822

Tomić Vesna

Beograd, Novi Beograd, Studentska 27/12 011 2697024 |
011 691033 |

Tropin Kiril

Beograd, Savski Venac, Vjekoslava Kovača 18 011 419124

Vojinović Slađana

Beograd, Savski Venac, Rastka Petrovića 11/13 011 2146458 |
011 460919 |

Vojvodić Rade

Beograd, Savski Venac, Dimitrija Tucovića 24 011 2409518 |
064 1305464 |

Vranić maja sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 67 011 6161244

Zajić Bojana

Beograd, Savski Venac, Bulevar Despota Stefana 261/III 011 2421621 |
063 8800567 |

Zeković Tončica

Beograd, Savski Venac, Župana Vlastimira 4 011 668317 |
064 3044929 |

Đorđević Vasilija

Beograd, Novi Beograd, Aleksinačkih rudara 39 062 406861

Đuričić Đorđe

Beograd, Savski Venac, Proleterskih brigada 24a 011 3230432

Petrović Slavoljub

Beograd, Savski Venac, Vrbaska 11 011 8043218 |
063 366577 |

Petrov Meri

Beograd, Savski Venac, Knićaninova 14 011 631493

Petrošević Svetlana

Beograd, Savski Venac, Maršala Birjuzova 50 011 647116 |
011 637283 |

Petranović Josip

Beograd, Novi Beograd, III bulevar 106/32 011 600966

Pavlović Leposava

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Dr Zorana Đinđića 215/13/II 011 2697146 |
064 2229379 |

Pavićević Radojka

Beograd, Savski Venac, B. Bartoka 54/24 -Borča 011 726811

Pantić Ružica

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 16 011 2674045 |
063 7506874 |

Obradović Vesna

Beograd, Savski Venac, Mike Alasa 44/1 011 3033527 |
064 3073777 |

Nikolić Dragana

Beograd, Savski Venac, Dimitrija Tucovića 83/IV/10 011 424399

Nikšić Radivoj

Beograd, Novi Beograd, III bulevar 104/32 011 2139773 |
011 768623 |

Miljević Zinaida

Beograd, Savski Venac, Hadži Milentijeva 88 011 779680 |
011 346015 |

Milenović Milena

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 114/7 011 3184310

Milenković Verica

Beograd, Savski Venac, Crnotravska 11a/203 011 2662075 |
064 1470497 |
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA