Sudski tumač za romski jezik, Prevodilac za romski

Sudski tumač za romski jezik Beograd

Sudski tumač - worldwide translations

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
SUDSKI TUMAC ZA ROMSKI JEZIK. Prevod sa romskog ili na romski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za romski jezik. Prevođenje pravnih i ličnih dokumenata sa overom sudskog tumača za romski jezik. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevodi ličnih dokumenata kao što su uverenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, potvrda o prebivalištu, diplome, svedočanstava, prevodi radne dozvole, dozvole boravka, pasoša, lične karte, prevod medicinske dokumentacije i svih ostalih ličnih dokumenata. Nudimo Vam prevođenje audio i video zapisa, filmova i serija i ostalog multimedijalnog sadržaja. Svaki preveden tekst sa romskog ili na romski jezik može imati pečat sertifikovanog sudskog tumača - u zavisnosti od Vaših potreba.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA ROMSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA ROMSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA ROMSKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA romskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Najpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za romski jezik. CENE PREVODA ZA ROMSKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .
SUDSKI TUMAČI ZA ROMSKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na romskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na romski jezik.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA ROMSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na romski jezik.
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA ROMSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na romski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Ristić Dragan

Beograd, Savski Venac, Bubanjskih žrtava 3/10 011 2337506 |
064 1775024 |

Ristić Živorad

Beograd, Savski Venac, Jaše Ignjatovića 69 011 3472051
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA