PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE SKALA

Psihološko savetovalište Skala

 
 
psiholog@neobee.net
 
Psihološko savetovalište Skala je osnovano 1. marta 1999. godine, vlasnik savetovališta je Zališevskij Gizela, spec. medicinske psihologije. Tim psihologa je na raspolaganju za psihodijagnostiku, psihoterapiju, savetovanje i organizovanje stručnih predavanja.
 
 
 
 
Psihološko savetovalište se bavi problemima razvojnog doba od prvih meseci, problemima omladine i odraslih. Psihološkom dijagnostikom se definišu aktuelne mogućnosti deteta i osnovne crte ličnosti, vaspitni uticaji porodičnog miljea i šire socijalne sredine. Programi su usmereni na prevenciji mogućih poteškoća u razvoju i na korekciji postojećih smetnji. Osnovni cilj psihološke delatnosti u savetovalištu je optimalizacija razvoja deteta, u smislu podsticanja intelektualne sposobnosti, usmeravanje razvoja ličnosti, postizanje emocionalne i socijalne zrelosti u okvirima detetovih mogućnosti.
 
Psihološka dijagnostika omladine i odraslih obuhvata ispitivanje opštih i pojedinih sposobnosti, procenu ličnosti. Psihoterapija je usmerena na poboljšanje funcionisanja ličnosti, odnosno korekciju konkretnih smetnji.
 
 
 
Lončarska 2 - Novi Sad -
063 8657836;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Novi Sad Lončarska 2
    +381 63 8657836;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Psihološko savetovalište Skala

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA