PČELARSKA FARMA VELJOVIĆ

Pčelarska farma veljović

 
 
pcelarskafarma_veljovic@yahoo.com
 
 • NUDIMO VAM HRANU i LEK ZA 21. VEK
 • IZ PRIRODE ZDRAVO, SLATKO, A NE GOJI
 
 • NAŠ MOTO: GARANTOVANO PRIRODNI KVALITET, SAVRŠENA HIGIJENA PROIZVODA
 
       
 
 • MED i LEKOVITO BILjE SA EKOLOŠKI ČISTIH PLANINA!
 
 • Nudimo Vam planinske medove sa:
  Homoljskih planina
  Vlasine
  Gledićkih planina
  Golije
  Ramaćkih visova
  Rudnika
  Fruške gore
 
 
 
       
 
 • Polifoni i monofoni medovi:
  Livadski
  Šumski
  Bagremov
  Lipov
  Belog bosiljka
  Borovih iglica i livade
 
 • Cvetni prah - polen i propolis sa planinskih vrhova netaknute prirode.
 • Mleč - mikro pakovanje i mešavina preparata.
 • Medovača i orahovača izrađene po sopstvenoj recepturi.
 
       
 
 • Dar od Boga, dar iz košnice i darovi netaknute prirode možda mogu i Vama pomoći.
 
 • Probleme sa zdravljem možete rešiti bez pomoći lekara. Probajte neku od prirodnih mešavina i preparata od meda i kvalitetnog lekovitog bilja. Sve mešavine i preparati su izrađeni po receptima starim stotine godina u saradnji sa iskusnim praktičarima iz oblasti apiterapije, fitoterapije i nutricionistima.
 
       
 
 
 
 • NAŠ ASORTIMAN ZA VAS
 
 • P-1 MEDOSAN - BIO-MIKS
  Mešovita meda, mleča i polena - cvetnog praha. Koristi se za: jačanje imuniteta i kao vitaminski dodatak ishrani, pomaže kod anemije, ubrzava metabolizam, poseduje antikancerogeno dejstvo, otklanja senilnost, za pravilan rast i razvoj.
 • P-2 MEDOVIT
  Mešavina meda, mlača, perge i polena. Koristi se kod zaštite krvnih sudova, otklanjanja anemije, normalizacije pritiska podsticanja rada srca i regulisanja rada hormonskih žlezda. Koristi se još i kod poboljšavanja rada jetre i pankreasa, otklanjanja zamora, nesanice, migrene, neuroze i senilnosti; stimulisanja radne sposobnosti i pamćenja i vitaminske dopune ishrane.
 • P-3 IMUNOSAN za odrasle
  Mešavina meda, polena, propolisa, bevitala, semena koprive - pulma, komorača - pulma, svežih ječ. klice i soka kivija. Poboljšava odbrambenu moć organizma kod svih virusnih, bakterijskih i drugih oboljenja. Vraća organizam u normalno stanje fizičke sposobnosti.
 • P-4 BRONHISAN za decu
  Mešavina lipovog i livadskog meda uz dodatak sokova lekovitog bilja bokvice, majčine dušice, cveta jagorčevine, korena belog sleza, timijana i kamilice. Pomaže deci koja imaju bronhitis, širi bronhije i normalizuje disanje, olakšava izbacivanje šlajma.
 • P-5 MEDOSIN za sinuse
  Mešavina meda - livade, vošt. poklopaca, polena, propolisa i eskt. mente. Pomaže kod širenja sinusnih kanala i izbacivanja sekreta iz sin. komora.
 • P-6 KORPIVAL plus
  Mešavina meda - livade, medljike, semena koprive - pulma, bevitala i sokova lekovitog bilja. Pomaže kod: anemije, čišćenja bubrežnih i mokraćnih kanala, metabolizma jetre, apsorpcije masti, koagulacije krvi i regeneracije ćelija nervnog sistema.
 • P-7 KOPRIVIT - čistač organizma
  Mešavina meda - livade, lista koprive, žalfije, m. bokvice, cveta i lista majčine dušice i bevitala. Koristi se kod oboljenja bešike i mokraćnih kanala (bakterija), oboljenja bubrega i žuluca, čišćenja krvotoka od toksina i slobodnih radikala, kod hemijskih zagađenja vode, hrane i vazduha.
 • P-8 BRUSNICA U MEDU
  Koristi se kao dopuna redovnoj ishrani. Bogata vitaminom C služi za čišćenje bubrežnih i mokraćnih kanala od bakterije ešerihije-koli.
 • P-9 ANTI - ADENOM PROSTATE - uvećana prostata
  Mešavina meda, semena komorača - pulma, ljuštene golice sa opnom, svežih pšeničnih klica i soka maline. Koristi se za smirenje upale prostate, smanjenje otoka, normalizaciju izbacivanja mokraće bez bola.
 • P-10 PROSTATOSAN
  Mešavina meda, polena, semena bundeve sa opnom, pečenih pšeničnih klica, soka kore pomorandže. Pomaže kod normalizacije rasta prostate, smanjenja čestog mokrenja i bez bola, poboljšava poetenciju.
 • P-11 BRONHI MED
  Mešavina meda - lipa, lista i m. bokvice - pulma, propolisa, cveta i lista jagorčevine i majčine dušice. Koriste ga osobe koje imaju, ili su sklone bronhitisu, otežanom disanju i iskašljavanju. Pomaže kod izbacivanja šlajma i sluzi.
 • P-12 BRONHI PLUS
  Mešavine meda, kafe - pulma, ploda šipka, mente, ekst. borovih iglica. Koriste se kod asmatičnog napada i gušenja.
 • P-13 CIMET U MEDU
  Smanjuje nivo šećera i masnoće u krvi, neutrališe štetno delovanje slobodnih radikala, jača živce i pročišćava krv. Pospešuje varenje i pomaže u slučaju želudačnih tegoba.
 • P-14 ANTI - ANEMIK
  Mešavina meda, badema, oraha, lešnika, semena koprive - pulma, bevitala, kakaoa nemasnog - buter i vitamina C. Pomaže kod poboljšanja krve slike i povećanja hemoglobina.
 
       
 
 • D-1 ARONIJA U MEDU
  Aronija je prirodni antioksidans bogat vitaminima C, A, E, B2, B9 i P. Pored toga sadrži i minerale kao što su: kalcijum, kalijum, gvožđe, molibden, mangan, fosfor i jod. Sadrži i redak voćni šećer sorbitol. Aronija u kombinaciji sa medom deluje antikancerogeno u siokom procentru, poboljšava cirkulaciju krvi u krvnim žilama i pomaže kod glavobolja i migrene, zaustavlja razvoj arterioskleroze. Normalizuje krvni pritisak, vraća loš holesterol u normalu, omogućava brz oporavak nakon srčanih i moždanih udara, ne dozvoljava stvaranje ugrušaka u krvi. Leči urinarne infekcije i upalu prostate. Deluje na rad endokrinih žlezda, reguliše upalu proširenja vena i njihovih začepljenja, smiruje grčevei bolove želuca. Smiruje upalu sluznice grčeve i bolove u crevima. Poboljšava rad jetre i izlučivanje žuči, čisti jetru od masnoće i regeneriše je posle teških oboljenja, leči i reguliše upalu žučne kese i žučnih kanala, žuticu, žučni pesak i kamen. Poboljšava vid, leči od UV zračenja, konjuktivitisa, sprečava nastanak katarakte. Povećava elastičnost i značajno smanjuje prisustvo bora i strija na koži, uklanja tamne fleke od sunca i ispucale kapilare, osvežava i usporava starenje. Koristi se kod nervnih bolesi i za poboljšanje memorije, kao i kod postoperativnih terapija. Mešavina meda, susamovog tana, ćetena - lantana, lista korpive i polena uz dodatak lekovitog bilja. Koristi se za bolji imunitet, krvnu sliku, regeneraciju jetre, jača respiratorne organe, preventivno deluje kod astme, smanjuje reizik od srčanog i moždanog udara, pozitivno deluje na osteoporozu i opstipaciju, snižava krvni pritisak i holesterol, stabilizuje šećer u krvi, opušta i obezbeđuje zdrav san. Preventivno deluje kod raka dojke, smanjuje valuge u post-menopauzi.
 • D-2 ANTI-HEMOROID (ŠULjEVI) medno-biljna mešavina
  Mešavina više vrsta meda, biljnih vlakana i pšeničnih i ječmenih klica, laneni pute i bevital. Koristi se kod unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida koji pucaju i krvare, za smanjenje svraba i neugodnog osećaja nesigurnosti.
 • D-3 ANTI "HELIKO"
  Mešavina suvog voća i lekovitog bilja u medu. Upotreba: pojesti 1 jelovnu kašiku i popiti šlju mlake vode ujutru, naštinu.
 • D-5 ANTI-GASTRITIS medno-biljna i voštana mešavina
  Mešavina lakog - polifonog meda, voštanih poklopaca, livadskog meda, plodova jezgrastog voća i lekovitog bilja. Preparat je idealna kombinacija i namenski sastavljen, rešava probleme sa gastritisom - povišenom želudačnom kiselinom, reguliše pravilan rad želuca i crevnog trakta i reguliše crevnu floru.
 • D-6 OSMEH PRIRODE - ANTI-HOLESTEROL
  Kombinacija (mešavina) bagremovog meda, susamovog tana, cimeta iz drveta cimetove kore, biljnih ulja - bez holesterola i biljnih vlakna iz svežih pšeničnih klica, ima široku primenu delovanja na ljudski organizam. Ovako namenski urađena mešavina blagotvorno deluje kod osteoporoze kostiju, obaranja lošeg (LDL) holesterola, održavanju normalnih telesnih funkcija, doprinosi prevenciji različitih oblika kancera, kao i srčanih oboljenja. Susamov tan je prirodni izvor energije i zdravlja. Priprema se od sveže prerađenog zrna susama. Povoljno utiče na imuni i nervni sistem, plućne bolesti, gastritis, anemiju, glavobolju, čisti krvne sudove i smanjuje holesterol. Bogat je vitaminima A, D, E i B15. Preporučuje se deci, starijim osobama, dijabetičarima i sportistima. Biljna vlakna su sastavni delovi biljnih ćelija koji u tankom crevu ne podležu procesu varenja, dok se u debelom crevu samo delimično razgrađuju. Sastoje se uglavnom od složenih ugljenih hidrata i to celuloze, hemi-celuloze, pektina, lignina i biljnih smola. Dele se na rastvorljive i nerastvorljive u vodi, a njihova osnovna uloga u organizmu jeste snižavanje nivoa holesterola i sprečavanje opstipacije, kao i prevencija srčanih oboljenja, stabilizacija nivoa šećera u krvi, sprečavanje gojaznosti ali i prevencija od karicoma dojke i debelog creva.
 • D-7 KOPRIVA U MEDU
  Koristi se za poboljšanje krvne slike, gvožđa - hemoglobina i crvenih krvnih zrnaca.
 • D-8 MEDNI KOKTEL
  Više vrsta meda - polen - propolis.
 • D-9 SUSAMOV PUTER - TAN U MEDU
  Osmeh prirode je proizvod bogat kalcijumom, gvožđem i biljnim mastima. Blagotvorno deluje kod osteoporoze, smanjenja telesne težine i holesterola, poboljšava imunitet i krvnu sliku.
 • D-10 MLEČ U MEDU
  Kombinacija pčelinjih proizvoda. Preparat se može koristiti kod zaštite krvnih sudova, otklanjanja zamora, nesanice, otklanjanja anemije, migrene, neuroze i senilnosti, podsticanja rada srca, stimulisanja radne sposobnosti i pamćenja, regulisanja rada hormonskih žlezda, vitaminske dopune ishrani, poboljšavanja rada jetre i pankreasa.
 
       
 
 • K-1 REGENERATOR KOŽE - MELEM
  Sastav: pčelinji vosak, med, kantarionovo i maslinovo ulje, kakao buter, vitamin A i D.
 • K-2 ANTIRID - krema protiv bora
  Sastav: bademovo, ricinusovo i AD ulje, vitamin E, podloga sa voskom i kakao buterom.
 • K-3 KREMA ZA LICE - med i neven
  Sastav: neven ulje, bagremov med, prirodni vosak, AD ulje, vitamin E, kakao buter, glicerin, bezvodni vazelin.
 • K-4 ANTIHEMOROID MAST
  Sastav: nevevn mast, AD ulje, prirodni vosak, cink-vitaminska mast. Pomaže kod upale hemoroida, pucanja i svraba, smiruje i vrši dezinfekciju.
 • K-5 PROPOLIS KREMA
  Sastav: vazelin, lanolin, prirodni vosak, suvi prah propolisa. Koristi se za spoljašnju upotrebu, posekotine, opekotine, ekceme, čireve i neke vrste sporijaze.
 • K-6 KREMA ZA PETE
  Izrađena je sa prirodnim uljima nevena, badema, kantariona, palminog ulja, prirodnog voska i biljnih masnoća. Koristi se za ispucalu i oštećenu kožu na petama i stopalima.
 • K-8 KREMA ZA KAPILARE
  Ekstrat šumske arnike (biljka) u bezvodnom vazelinu sa dodatkom neven ulja. Osvežava i hrani kožu lica i tela. Upotrebom otklanja površinske i potkožne kapilare i podlive.
 • K-9 LOSION PROTIV BUBULjICA
  Losion je izrađen od ekstrata lekovitog bilja i demi-vodi i to: kamilica, ruzmarin, žalfija, kora limuna. Koristi se za čišćenje lica od mladalačkih i drugih bubuljica i mitisera, za skidanje šminke, hrani i neguje.
 
 
 
 • PREPARATI i MEŠAVINE NE SADRŽE KONZERVANSE, SINTETIČKE i VEŠTAČKE DODATKE. ČUVAJU SE NA TAMNOM i PROHLADNOM MESTU
 • SVE PROIZVODE ŠALjEMO POŠTOM
 
          
 
 • SAMO REDOVNOM UPOTREBOM POSTIŽETE ŽELjENE REZULTATE
 • VERUJTE NAMA - MI MISLIMO i BRINEMO O VAMA i VAŠEM ZDRAVLjU
 
 • POTRAŽITE NAS NA SAJMOVIMA i IZLOŽBAMA MEDA!
 • VERUJTE ZDRAVOJ PRIRODI i NAMA!
 
 
 
Oplanić - Toponica -
034 519223; 064 1538952; 065 5192230;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Toponica Oplanić
  +381 34 519223; +381 64 1538952; +381 65 5192230;

Poruku prima: Pčelarska farma veljović

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2018 :: Powered by PORTALSRBIJA.com TEAM