Sudski tumač za pakistanski, Prevodilac za pakistanski

Sudski tumač za pakistanski jezik Beograd

Sudski tumač - worldwide translations

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
SUDSKI TUMAC ZA PAKISTANSKI JEZIK. Prevod sa pakistanskog ili na pakistanski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za pakistanski jezik. Prevođenje pravnih i ličnih dokumenata sa overom sudskog tumača za pakistanski jezik. Nudimo usluge usmenog prevođenja sa pakistanskog jezika ili na pakistanski jezik - konsekutivno i simultano prevođenje. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevod ugovora, zapisnika, tendera, finansijskih izveštaja, revizorskih izveštaja, faktura, sertifikata, prevod međunarodnih dozvola, punomoćja i svih ostalih pravnih i sudskih dokumenata na pakistanski ili sa pakistanskog jezika . Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA PAKISTANSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA PAKISTANSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA PAKISTANSKI JEZIK – POVERITE NAMA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA pakistanskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. SUDSKI TUMAČI ZA PAKISTANSKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Hitni prevodi i brzi prevodi! Najpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za pakistanski jezik. CENE PREVODA ZA PAKISTANSKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .
SUDSKI TUMAČI ZA PAKISTANSKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na pakistanskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na pakistanski jezik.

Mohammad Yahya Salim

Beograd, Vrčin, Bulevar Revolucije 49 -Vrčin 011 3463546 |
064 3083846 |
Back to Top