Sudski tumač za kineski jezik, Prevodilac za kineski

Sudski tumač za kineski jezik Beograd

Sudski tumač - worldwide translations

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
SUDSKI TUMAC ZA KINESKI JEZIK. Prevod sa kineskog ili na kineski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za kineski jezik. Prevođenje pravnih i ličnih dokumenata sa overom sudskog tumača za kineski jezik. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti. Nudimo Vam prevođenje audio i video zapisa, filmova i serija i ostalog multimedijalnog sadržaja. Svaki preveden tekst sa kineskog ili na kineski jezik može imati pečat sertifikovanog sudskog tumača - u zavisnosti od Vaših potreba.
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK. Prevođenje sa kineskog jezika ili na kineski jezik. Pisani ili usmeni prevodi ovlašćenog sudskog tumača za kineski jezik. U našoj ponudi su usluge iskusnih stručnih prevodilaca za kineski jezik po pristupačnoj ceni. Prevodi ličnih i pravnih dokumenata uz overu ovlašćenog sudskog tumača za kineski jezik. Stručni tekstovi na kineskom jeziku iz oblasti medicine, ekonomije, prava, poljoprivrede, finansija, industrije, informacionih tehnologija ... Prevodimo na kineski lična dokumenata kao što su: izvodi iz matičnih knjiga, potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, diplome, diplomski radovi, svedočanstva, prepis ocena i nastavni plan, biografije, zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. Poverite našim prevodiocima sve Vaše tekstove na kineskom jeziku. Svaki preveden tekst sa kineskog ili na kineski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
SUDSKI TUMAČI ZA KINESKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na kineskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na kineski jezik.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA KINESKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA KINESKI JEZIK – POVERITE NAMA. Prevođenje medicinske dokumentacije, svih vrsta ličnih dokumenata sa kineskog jezika na srpski ili neki drugi iz naše ponude ili na kineski jezik. SUDSKI TUMAČI ZA KINESKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa kineskog ili na kineski jezikHitni prevodi i brzi prevodi! CENE PREVODA ZA KINESKI JEZIK SE FORMIRAJU U ODNOSU NA VIŠE FAKTORA, KAO ŠTO SU ROK I DUŽINA TEKSTA .
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa kineskog jezika i na kineski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za KINESKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na kineskom Jeziku.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA kineskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa kineskog jezika i na kineski jezik.

Prevodilački centar IPM Prevodi

Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 2145370 |
063 7578822 |
Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Ovlašćeni sudski tumači za KINESKI jezik. U najkraćem i unapred dogovorenom roku biće Vam dostavljeni overeni prevodi sa kineskog bez obzira na vrstu teksta ili posebne dokumentacije. Overeni prevod na kineski jezik. Stručni tekstovi na kineskom Jeziku naša su specijalnost.
Prevodilačka agencija Todorović logo
SUDSKI TUMAC Todorović, sudski tumači ZA KINESKI JEZIK. Overeni prevodi sa kineskog jezika i na kineski jezik. Usmeni prevodi, prevodioci sa velikim iskustvom.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI KINESKI JEZIK. PREVOD SA KINESKOG I NA KINESKI . OVEREN PREVOD… PREVODI LIČNIH DOKUMENATA NA KINESKI JEZIK. PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . NAJPOVOLJNIJE CENE PREVODA SUDSKOG TUMAČA ZA KINESKI JEZIK . Stroga selekcija saradnika… JAVITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVOD SA KINESKOG JEZIKA ILI NA KINESKI JEZIK - SA OVEROM ILI BEZ NJE.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK. PREVOĐENJE SA KINESKOG JEZIKA ILI NA KINESKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA KINESKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA KINESKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Prevod ličnih i pravnih dokumenata uz overu ovlašćenog sudskog tumača za kineski jezik. Ukoliko imate stručni tekst na kineskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA KINESKOM JEZIKUSUDSKI TUMAČI KINESKI – VAMA NA USLUZI.

Poliglotika prevodi

Beograd, Savski Venac, Beogradska 34 011 2754841 |
064 3830937 |
SUDSKI TUMAC ZA KINESKI BEOGRAD. PISANI OVERENI PREVODI DOKUMENATA NA KINESKI JEZIK ILI OVERENI PREVODI DOKUMENATA SA KINESKOG JEZIKA. USLUGE PREVOĐENJA USMENO NA SASTANCIMA. U mogućnosti smo da za Vas uradimo i hitno prevođenje dokumenata. Svaki prevedeni dokument može imati i pečat sudskog tumača. Cilj nam je da i u budućnosti održimo kvalitet prevodilačkih usluga sa kineskog jezika i na kineski jezik, kao što je to bilo do sada.

Prevodilačka agencija Versus Prevodi

Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
Beograd, Banovo Brdo, Kraljice Katarine 82a 064 8445066
Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
SUDSKI PREVODIOCI ZA KINESKI jezik.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA KINESKI. Prevodi sa kineskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na kineski jezik. Predvođenje dokumenata na kineskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na kineski jezik.
Prevodilačka agencija Multiprevodi logo
PREVODILAČKA AGENCIJA USMENO PREVOĐENJE PISANO PREVOĐENJE SUDKI TUMAČI Nudimo prevodilačke usluge svih evropskih jezika i većine svetskih, u svim oblastima prevođenja. Prevodimo sve vrste tekstova, od putničkih blogova, preko tenderske dokumentacije, uputstava, knjiga, časopisa, kataloga, do reklamnih prospekata i naučnih radova. Oblasti koje pokrivaju naši prevodioci u zemlji i inostranstvu su ekonomija, menadžment, pravo, medicina, farmacija, prirodne i tehničke nauke, turizam... Naš princip rada bazira se na principu kratkih i brzih rokova realizacije usluge, po razumnim cenama, a u prvoklasnom kvalitetu. PISANI PREVODI Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u zemljama određenog govornog područja. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu. Po Vašoj želji tekst može biti preveden i na ostale jezike govornog područja ex-YU. Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda, tako da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku. Prevodimona preko 100 svetskih jezika : engleski, ruski, španski, nemački, francuski, italijanski, portugalski, arapski, kineski... USMENI PREVODI Konsekutivni prevodi - Konsekutivno prevođenje najčešće se koristi za poslovne pregovore, sastanke, konferencije, putovanja i slično. Prevodilac čeka da govornik napravi pauzu nakon izgovaranja fraze, rečenice ili niza rečenica i zatim izgovara prevod. Prevodiocu možete olakšati posao ukoliko se sa njim unapred dogovorite koliko će rećenica biti za prevod po svakom bloku. Takođe, važno je da prevodilac bude dovoljno blizu govorniku koga prevodi i slušaocu ili slušaocima kojima je prevod upućen, kako bi se izbegle moguće greške u razumevanju, a samim tim, i prevodu. Simultani prevodi - Simultano prevođenje najčešće se koristi za konferencije, panel rasprave, sednice, govore u

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na kineski jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA KINESKI jezik. Pečatirani prevod sa kineskog jezika ili na kineski jezik.
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na kineski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Tijana Janković Perišić

Beograd, Novi Beograd, Jurija Gagarina 89 063 255220 |
011 2287094 |
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK PREVODILAC KINESKOG JEZIKA

Mujović - piščević tatjana

Beograd, Vračar, Ohridska 1 011 2431438
SUDSKI TUMAČ ZA KINESKI JEZIK

Zidverc - Lekić Sonja

Beograd, Savski Venac, Marijane Gregoran 39 011 2788144 |
064 3496469 |

Vlahović Dragana

Beograd, Savski Venac, Zahumska 65

Starčević Korana

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 156/33 011 3175388 |
063 245266 |

Ristić Vesna

Beograd, Savski Venac, Koste Nađa 5/11 011 464227

Radivojević Tatjana

Beograd, Savski Venac, Vidikovački venac 37/51 011 3227932

Pušić Radosav

Beograd, Savski Venac, Nova skojevska 71a 011 587642

Popov Jelena

Beograd, Savski Venac, Žarka Veljkovića 47 011 519258 |
011 621955 |

Plavša Sanja

Beograd, Savski Venac, Veselina Masleše 59 065 6645358

Pjević Selena

Beograd, Novi Beograd, Milentija Popovića 27

Panajotović Tatjana

Beograd, Savski Venac, Metalska 53 011 782153 |
011 330897 |

Nikolić Snežana

Beograd, Savski Venac, Borska 9b/37 011 3911143

Nikolić Ivana

Beograd, Savski Venac, Koste Nađa 50 011 2831895

Najdanović Gordana

Beograd, Savski Venac, 14. decembra 36 011 435194

Milojević Predrag

Beograd, Savski Venac, Dečanska 19/II/5 011 3234918 |
063 208963 |

Lukić Biljana

Beograd, Savski Venac, Volgina 1a 011 421342 |
064 1598200 |

Končar - Najdinović Svetlana

Beograd, Čukarica, Čukarička Padina, Požeška 106/119 011 3115047

Jestratijević Časlav

Kragujevac, Filipa Filipovića 2 034 713217

Dubljević Nataša

Beograd, Savski Venac, Dositejeva 3/3 011 625789 |
064 1600010 |

Anđelković Marija

Beograd, Savski Venac, 064 1120280 |
063 8343358 |

Aćimović Lepša

Beograd, Savski Venac, Bulevar JNA 164 011 666131

Živković Irena

Beograd, Savski Venac, Aleksandra Kostića 15a 011 642543

Šimunović Krešimir

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanija, Peđe Milosavljevića 38 064 0404115
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA