Sudski tumač za francuski, Prevodilac za francuski

Sudski tumač za francuski jezik Beograd

Sudski tumač - worldwide translations

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
SUDSKI TUMAC ZA FRANCUSKI JEZIK. Prevod sa francuskog ili na francuski. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za francuski jezik. Prevođenje pravnih i ličnih dokumenata sa overom sudskog tumača za francuski jezik. Brzi prevodi najvišeg kvaliteta. Prevod ugovora, zapisnika, tendera, finansijskih izveštaja, revizorskih izveštaja, faktura, sertifikata, prevod međunarodnih dozvola, punomoćja i svih ostalih pravnih i sudskih dokumenata na francuski ili sa francuskog jezika . Prevodi stručnih tekstova iz svih oblasti. Svaki preveden tekst sa francuskog ili na francuski jezik može imati pečat sertifikovanog sudskog tumača - u zavisnosti od Vaših potreba.
SUDSKI TUMAČ ZA FRANCUSKI JEZIK. Prevođenje sa francuskog jezika ili na francuski jezik. Pisani ili usmeni prevodi ovlašćenog sudskog tumača za francuski jezik. U našoj ponudi su usluge iskusnih stručnih prevodilaca za francuski jezik po pristupačnoj ceni. Ukoliko imate tekst na francuskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. Usmeno - konsekutivno i simultano prevođenje sa francuskog jezika ili na francuski jezik. Prevodimo ugovore, rešenja, odluke, pravilnike, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, revizorski izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na francuski ili sa francuskog jezika . Poverite našim prevodiocima sve Vaše tekstove na francuskom jeziku. Svaki preveden tekst sa francuskog ili na francuski jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA FRANCUSKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA FRANCUSKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA FRANCUSKI JEZIK – POVERITE NAMA. SVA VRSTA DOKUMENTACIJE NA francuskom MOŽE BITI U NAJKRAĆEM ROKU PREVEDENA NA SRPSKI JEZIK. SUDSKI TUMAČI ZA FRANCUSKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa francuskog ili na francuski jezikNajpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za francuski jezik.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA FRANCUSKI. Prevodi sa francuskog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na francuski jezik. Predvođenje dokumenata na francuskom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na francuski jezik.

Prevodilački centar IPM Prevodi

Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 2145370 |
063 7578822 |
Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Ovlašćeni sudski tumači za FRANCUSKI jezik. U najkraćem i unapred dogovorenom roku biće Vam dostavljeni overeni prevodi sa francuskog bez obzira na vrstu teksta ili posebne dokumentacije. Overeni prevod na francuski jezik. Stručni tekstovi na francuskom Jeziku naša su specijalnost.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA FRANCUSKI jezik. Pečatirani prevod sa francuskog jezika ili na francuski jezik.

Agencija Alpha prevodi

Agencija Alpha prevodi logo
Beograd, Mirijevo, Vjekoslava Afrića 12 011 3426443 |
069 1704977 |
Agencija Alpha prevodi logo
Sudski tumač za francuski jezik.
Prevodilačka agencija Todorović logo
SUDSKI TUMAC Todorović, sudski tumači ZA FRANCUSKI JEZIK. Overeni prevodi sa francuskog jezika i na francuski jezik. Usmeni prevodi, prevodioci sa velikim iskustvom.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa francuskog jezika i na francuski jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za FRANCUSKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na francuskom Jeziku.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA francuskom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa francuskog jezika i na francuski jezik.

Translate studio

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 90 011 2121290 |
063 8054720 |
SUDSKI PREVODIOCI ZA FRANCUSKI JEZIK. PREVODI SA FRANCUSKOG JEZIKA ILI NA FRANCUSKI JEZIK SA PEČATOM OVLAŠĆENOG SUDSKOG PREVODIOCAUKOLIKO VAM JE POTREBAN PREVOD LIČNIH DOKUMENATA KAKO BISTE DOBILI VIZU ILI OSTVARILI NEKO DRUGO PRAVO U ZEMLJAMA FRANCUSKOG GOVORNOG PODRUČJA, A DA TI PREVODI ZAHTEVAJU OVERU OD STRANE OVLAŠĆENOG SUDSKOG TUMAČA, NAŠA AGENCIJA NUDI VAM EFIKASNU I KVALITETNU USLUGU PREVOĐENJA . SIMULTANO PREVOĐENJE SA FRANCUSKOG JEZIKA, KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE NA SASTANCIMA, SAJMOVIMA, STRUČNIM SKUPOVIMA, KULTURNIM DOGAĐAJIMA…Mi poštujemo unapred zacrtane rokove i imamo kapacitete koji će omogućiti da prevodi bilo koje vrste teksta sa ili na francuski jezik bude na vreme dostavljen. Prevod reklamnog materijala: uputstava, brošura, kataloga sa francuskog jezika ili na francuski jezik… PREVOD STRUČNE LITERATURE, KNJIŽEVNIH TEKSTOVA, PRAVNE DOKUMENTACIJE, LIČNIH DOKUMENATA SA FRANCUSKOG JEZIKA ILI NA FRANCUSKI JEZIK.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI FRANCUSKI JEZIK. PREVOD SA FRANCUSKOG I NA FRANCUSKI . OVEREN PREVOD… PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. Stroga selekcija saradnika… Sudski tumači koji su stručni i kvalifikovani i za prevođenje uskostručnih tekstova. JAVITE NAM SE SVAKI PUT KAD VAM TREBA PREVOD SA FRANCUSKOG JEZIKA ILI NA FRANCUSKI JEZIK - SA OVEROM ILI BEZ NJE.

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA FRANCUSKI JEZIK. PREVOĐENJE SA FRANCUSKOG JEZIKA ILI NA FRANCUSKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA FRANCUSKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA FRANCUSKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. Ukoliko imate stručni tekst na francuskom jeziku i potreban Vam je prevod stručnog prevodioca sa višegodišnjim iskustvom, obratite se nama. AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! Prevodimo ugovore, pravilnike, rešenja, odluke, izvode iz sudskog registra preduzeća, tendersku dokumentaciju, zapisnike, finansijske izveštaje, tužbe, molbe, žalbe, revizorske izveštaje, fakture, sertifikate, međunarodne dozvole, punomoćja i nudimo prevođenje zakonodavstva EU na francuski ili sa francuskog jezika. Prevodimo na francuski sva lična dokumenata kao što su: potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, izvodi iz matičnih knjiga rođenih, venčanih, umrlih ; diplome škola i univerziteta, diplomski radovi, svedočanstva i prepisi ocena, biografije (CV), zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA FRANCUSKOM JEZIKUSUDSKI TUMAČI FRANCUSKI – VAMA NA USLUZI.
SUDSKI TUMAČI ZA FRANCUSKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na francuskom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na francuski jezik.
Prevodilačka agencija Papirus Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA FRANCUSKI NOVI SAD. NUDIMO VAM PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMACA ZA FRANCUSKI JEZIK. CENA OVERENOG PREVODA NA FRANCUSKI JEZIK ILI SA FRANCUSKOG JEZIKA ZAVISI OD BROJA STRANICA I ROKA. Zahvaljujući stručnosti, predanosti radu i iskustvu, tokom dugog niza godina stekli smo veći broj zadovoljnih klijenata koji nam se obraćaju svaki put kad im je potreban prevod na francuski jezik ili prevod sa francuskog jezika, koji je overen od strane našeg verifikovanog sudskog prevodioca ako je to potrebno. Bavimo se i usmenim prevođenjem. Za sve prilike kad Vam je potrebno usmeno konsekutivno ili simultano prevođenje na raspolaganju su Vam naši prevodioci za francuski jezik .

Poliglotika prevodi

Beograd, Savski Venac, Beogradska 34 011 2754841 |
064 3830937 |
SUDSKI TUMAC ZA FRANCUSKI BEOGRAD. PISANI OVERENI PREVODI DOKUMENATA NA FRANCUSKI JEZIK ILI OVERENI PREVODI DOKUMENATA SA FRANCUSKOG JEZIKA. USLUGE PREVOĐENJA USMENO NA SASTANCIMA. U mogućnosti smo da za Vas uradimo i hitno prevođenje dokumenata. Svaki prevedeni dokument može imati i pečat sudskog tumača. Cilj nam je da i u budućnosti održimo kvalitet prevodilačkih usluga sa francuskog jezika i na francuski jezik, kao što je to bilo do sada.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA FRANCUSKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na francuski jezik.

Prevodilačka agencija Versus Prevodi

Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
Beograd, Banovo Brdo, Kraljice Katarine 82a 064 8445066
Prevodilačka agencija Versus Prevodi logo
SUDSKI PREVODIOCI ZA FRANCUSKI jezik.
Prevodilačka agencija Multiprevodi logo
PREVODILAČKA AGENCIJA USMENO PREVOĐENJE PISANO PREVOĐENJE SUDKI TUMAČI Nudimo prevodilačke usluge svih evropskih jezika i većine svetskih, u svim oblastima prevođenja. Prevodimo sve vrste tekstova, od putničkih blogova, preko tenderske dokumentacije, uputstava, knjiga, časopisa, kataloga, do reklamnih prospekata i naučnih radova. Oblasti koje pokrivaju naši prevodioci u zemlji i inostranstvu su ekonomija, menadžment, pravo, medicina, farmacija, prirodne i tehničke nauke, turizam... Naš princip rada bazira se na principu kratkih i brzih rokova realizacije usluge, po razumnim cenama, a u prvoklasnom kvalitetu. PISANI PREVODI Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane prevodilaca koji su diplomirani profesori i koji su proveli deo svog života usavršavajući svoja znanja u zemljama određenog govornog područja. Zahvaljujući tome, možemo Vam sa sigurnošću reći da smo jedna od vodećih prevodilačkih agencija u regionu. Po Vašoj želji tekst može biti preveden i na ostale jezike govornog područja ex-YU. Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda, tako da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku. Prevodimona preko 100 svetskih jezika : engleski, ruski, španski, nemački, francuski, italijanski, portugalski, arapski, kineski... USMENI PREVODI Konsekutivni prevodi - Konsekutivno prevođenje najčešće se koristi za poslovne pregovore, sastanke, konferencije, putovanja i slično. Prevodilac čeka da govornik napravi pauzu nakon izgovaranja fraze, rečenice ili niza rečenica i zatim izgovara prevod. Prevodiocu možete olakšati posao ukoliko se sa njim unapred dogovorite koliko će rećenica biti za prevod po svakom bloku. Takođe, važno je da prevodilac bude dovoljno blizu govorniku koga prevodi i slušaocu ili slušaocima kojima je prevod upućen, kako bi se izbegle moguće greške u razumevanju, a samim tim, i prevodu. Simultani prevodi - Simultano prevođenje najčešće se koristi za konferencije, panel rasprave, sednice, govore u
Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan logo
SUDSKI TUMAČ ZA FRANCUSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan pruža usluge prevođenja i sudskog tumača za prevode na fransuski koji zahtevaju overu pečatom ovlašćenog sudskog tumača.

Pješivac selena

Beograd, Voždovac, Braće Srnić 21/23 -Medaković III 011 6883684 |
063 394418 |
Prevodilačka agencija Linguae Mundi logo
PREVOĐENjE PISANIH TEKSTOVA USMENO PREVOĐENjE USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE TEKSTOVA JEZICI : SRPSKI NEMAČKI RUSKI BUGARSKI MAKEDONSKI ENGLESKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI ALBANSKI

Gorson - Centar stranih jezika

Gorson - Centar stranih jezika logo
Beograd, Zemun, Aleksinačkih rudara 6 011 3193939 |
065 3193939 |
Gorson - Centar stranih jezika logo
ŠKOLA STRANIH JEZIKA ZA DECU OD 5 - 15 GODINA DEVET NIVOA - RAZREDA (3 PREDŠKOLSKA i 6 ŠKOLSKIH ZA ENGLESKI) RADIONICE ZA DECU OD 8 - 15 GODINA (3 NIVOA) SARADNjA SA FIRMAMA USLUGE PREVOĐENjA i SUDSKOG TUMAČA KURSEVI IZ : ENGLESKOG JEZIKA FRANCUSKOG JEZIKA NEMAČKOG JEZIKA ITALIJANSKOG JEZIKA GRČKOG JEZIKA ŠPANSKOG JEZIKA RUSKOG JEZIKA
Agencija za prevodilačke, marketinške i posredničke usluge Konekta logo
USLUGE PREVOĐENjA USLUGE SUDSKOG TUMAČA LEKTORISANjE JEZICI: NEMAČKI FRANCUSKI ŠPANSKI ITALIJANSKI RUSKI MAĐARSKI POLjSKI HRVATSKI SLOVENAČKI RUMUNSKI BUGARSKI TURSKI ARAPSKI MAKEDONSKI UKRAJINSKI...

Foreign languages studio

Beograd, Stari Grad, Francuska 37a 011 3349067 |
063 7711081 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA ŠKOLA FRANCUSKOG JEZIKA SUDSKI TUMAČ ZA FRANCUSKI JEZIK
PREVODILAČKE USLUGE PREKVALIFIKACIJE ZA ZANIMANjA: AUTOMEHANIČAR, MAŠINBRAVAR, AUTOELEKTRIČAR, STOLAR, KONOBAR, KUVAR, PEKAR, VARIOC ŠKOLA SRPSKOG JEZIKA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA RAČUNARA ŠKOLA CRTANjA i SLIKANjA ŠKOLA STRANIH JEZIKA : ENGLESKI JEZIK NEMAČKI JEZIK ŠPANSKI JEZIK FRANCUSKI JEZIK ITALIJANSKI JEZIK GRČKI JEZIK SUDSKI TUMAČ ZA SLEDEĆE JEZIKE : ENGLESKI NEMAČKI FRANCUSKI ITALIJANSKI ŠPANSKI GRČKI MAKEDONSKI MAĐARSKI RUSKI

Lingua servis

Beograd, Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Vidikovački venac 12b/II 063 8449935 |
011 2507654 |
ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA SRPSKI JEZIK ZA STRANCE SUDSKI TUMAČI ZA: Engleski jezik Nemački jezik Francuski jezik Španski jezik Italijanski jezik Ruski jezik Bugarski jezik Arapski jezik Latinski jezik ENGLESKI JEZIK Opšti kursevi Govorne vežbe Engleska gramatika Poslovni kursevi Specijalizovani kursevi Letnji kursevi VIP engleski Kursevi za privredne i druge organizacije Engleski za studente Lingua Servis angažuje isključivo kvalifikovane i iskusne profesore stranih jezika za individualnu i grupnu nastavu stranih jezika, koja se održava u našim prostorijama i u prostorijama naših klijenata, zainteresovanih pravnih i fizičkih lica. U nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika koristimo uglavnom Longmanove i Oxford University Press udžbenike i kompjuterske programe za učenje stranih jezika. Koristimo jedan od najlakših i najkraćih programa za učenje engleskog jezika za odrasle. Opšti kursevi engleskog jezika – skraćeni program Engleski pocetni 1 - 60 časova Engleski pocetni 2 - 60 časova Engleski srednji 1 - 60 časova Engleski srednji 2 - 60 časova Engleski srednji - obnova znanja - 80 časova Govorne vežbe Engleski početni - 20 časova Engleski srednji - 20 časova Engleski viši - 20 časova Poslovni kursevi (OUP) Engleski poslovni 1 (Business Objectives + Meeting Objectives) Engleski poslovni 2 Poslovni kursevi (Longman) Engleski poslovni 1 (Market Leader 1) Engleski poslovni 2 Engleski viši poslovni 1 (Market Leader 2) Engleski viši poslovni 2 Specijalizovani kursevi engleskog jezika iz oblasti: bankarstva i finansija prava tehnike medicine kursevi za poslovne sekretarice medicinske sestre za pilote trenere fudbalere, i sl. Kursevi za privredne i druge organizacije Lingua Servis organizuje i drži opšte i poslovne kurseve engleskog jezika za osoblje radnih organizacija i ustanova. Na vaš zahtev, nastava može da se održava i kod vas, odnosno u vašim prostorijama. VIP engleski Grupna i individualna nastava za javne i slavne ličnosti: političare glumce estradne umetnike sportiste Npr, ako pevač želi da peva na

Petrović Bojan

Beograd, Savski Venac, Strahinjića Bana 65 011 180650

Petrović Marija

Beograd, Savski Venac, Šajkaška 29/71 011 3291228 |
064 1327373 |

Petrović - Guzina Radmila

Beograd, Savski Venac, Rige od Fere 20 011 627090 |
011 182791 |

Pjanović Boja

Beograd, Zemun, Dunavski kej 22 011 2620430

Popović Tatjana

Beograd, Novi Beograd, Omladinskih brigada 6/21 011 604355 |
011 333662 |

Radojković - Ilić Katarina

Beograd, Savski Venac, Nevesinjska 11 011 408238 |
064 1600385 |

Radonjić Olga

Beograd, Savski Venac, Beogradska 41/6 011 3231151 |
064 2931018 |

Radović Jasmina

Beograd, Savski Venac, Knez Mihajlova 7 011 2634862

Raičević svetlana sudski prevodilac

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 116 011 2462046

Rakić Slavka

Beograd, Savski Venac, Aleksandra Kostića 19/II 011 2668276 |
011 2642437 |

Rakić Branko

Beograd, Savski Venac, Slavolj. Vuksanovića 20/8 011 591184

Ralević Darinka

Beograd, Savski Venac, Bulevar Dr Zorana Đinđića 138 011 2692804

Ristić Dušanka

Beograd, Savski Venac, 27. marta 20/12 011 3241200

Savatović Milan

Beograd, Savski Venac, 27. marta 41/III/8 011 3224353 |
011 656005 |

Sinkević Olga

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 128/IV 011 3015373 |
063 8764254 |

Slavić Borislav

Beograd, Savski Venac, Umčarska 19 011 4895502

Stefanović Radoje

Beograd, Savski Venac, Braće Jugović 17 011 632601 |
011 439804 |

Stojanović Srđan

Beograd, Savski Venac, Kapetan Mišina 20 011 638817

Stojković Branislav

Beograd, Savski Venac, Terazije 36 011 3232990 |
011 687075 |

Tošović Svetlana

Beograd, Savski Venac, Ohridska 1 011 437723 |
063 8510908 |

Tomanović - Punomarev Ljiljana

Beograd, Zemun, Džona Kenedija 31/25 011 2694467

Tripković Milica

Beograd, Savski Venac, Boža Jankovića 51 011 3977540 |
011 3981314 |

Trmčić dubravka sudski prevodilac

Beograd, Mirijevo, Samjuela Beketa 178 011 3423763

Tubić Milorad

Beograd, Savski Venac, Lomina 39/3-9 065 303630

Uskoković Svetlana

Beograd, Savski Venac, Filipa Kljajića 32 011 4441698 |
011 630022 |

Vučković Milica

Beograd, Savski Venac, Sarajevska 80 011 3618541

Vukšić Bojana

Beograd, Savski Venac, Svetogorska 4 011 3239181 |
063 7724332 |

Zarić Gordana

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 133 011 2134611

Zeljković vesna sudski prevodilac

Beograd, Savski Venac, Resavska 84 011 2688942 |
063 8718721 |

Zorić Marija

Beograd, Zemun, Džona Kenedija 10/4 011 2672977 |
063 7614832 |

Đinđić - Stanković Nataša

Beograd, Savski Venac, Stevana Opačića 18/44 011 592027

Djorić biljana sudski prevodilac

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 223 011 2418780

Đukić Sanja

Beograd, Savski Venac, Durmitorska 3/I 011 2686063 |
064 1965751 |
Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA