ESTETIK SLIM STUDIO

Estetik Slim Studio

ESTETIK SLIM STUDIO - KOZMETIČKI SALON - SALON LEPOTE

Estetik slim studio - ESTETIK SLIM STUDIO - KOZMETIČKI SALON - SALON LEPOTE - 1
- NEGA TELA
- MASAŽE
- ANTICELULIT MASAŽA
- RADIO TALASI
- NEGA LICA
- MIKRODERMOABRAZIJA
- ULTRAZVUČNA KAVITACIJA
- SOLARIJUM

- NA JEDNOM MESTU PRONAĐITE SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA DOBAR IZGLED i ODLIČNO RASPOLOŽENjE

ESTETIK SLIM

Estetik slim studio - ESTETIK SLIM - 1
Estetik slim studio - ESTETIK SLIM - 1
Estetik slim studio - ESTETIK SLIM - 1
Estetik slim studio - ESTETIK SLIM - 1
- ESTETIK SLIM STUDIO je nastao kao rezultat dugogodišnjeg rada, edukacije i stalnog usavršavanja na polju kozmetologije i fizikalne medicine.

- Na prestižnoj lokaciji na Novom Beogradu, možete pronaći sve što vam je potrebno za dobar izgled i raspoloženje. Vlasnica, fizioterapeut Ivana Trifković i njen tim nastoje da ovaj salon lepote pruži više od klasičnog, kao i da bude jedinstven.

- Koristimo najkvalitetnije kozmetičke preparate i tehnološki sofisticiranu aparaturu, kako bi svakom klijentu pružili adekvatan tretman. Pristup je individualan, i u odnosu na Vaš problem, osmišljavamo program posebno za Vas, uz savete za pravilnu ishranu i prikladne vežbe, kako bi rezultati tretmana bili što bolji.

- U našem kozmetičkom salonu su vam na raspolaganju: ultrazvučna kavitacija - najbolja alternativa liposukciji, najsavremeniji endermološki aparat-LPG, dokazan u borbi protiv celulita, RADIO-TALASNA TEHNOLOGIJA-rešava problem opuštene kože, celulita i masnih naslaga, ELEKTROSTIMULACIJA-jača opuštenu muskulaturu. Pored toga nudimo vam i tretmane gipsanih bermuda, mikrodermoabraziju, radiotalasni lifting lica, biološke tretmane lica, anti-age tretmane lica i još mnogo toga!

- Svi tretmani lepote koje nudimo u salonu su vrlo prijatni, efikasni i utiču ne samo na lepši fizički izgled, nego i na osećaj zadovoljstva i opuštenosti! S toga, Vas pozivamo da se uverite u visoku profesionalnost, posvećenost i srdačnost našeg tima, kao i da uživate u prijatnom, opuštajućem ambijentu ESTETIK SLIM STUDIA.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA - NAJBOLjA ALTERNATIVA LIPOSUKCIJI!

Estetik slim studio - ULTRAZVUČNA KAVITACIJA - NAJBOLjA ALTERNATIVA LIPOSUKCIJI! - 1
Estetik slim studio - ULTRAZVUČNA KAVITACIJA - NAJBOLjA ALTERNATIVA LIPOSUKCIJI! - 1
- Kavitacija je bezbolna i neinvazivna metoda bazirana na ultrazvuku, koja omogućava brzo, sigurno i efikasno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na stomaku, stražnjici, bedrima, bokovima, kolenima, nadlakticama, kako kod žena tako i kod muškaraca!

 - Niskofrekventni ultrazvučni talasi dovode do pucanja membrane masnih ćelija i izlivanja masnoće u medjućelijsku tečnost, odakle delom biva eliminisana putem limfnog sistema, deo se utroši kao izvor energije, te se preporučuje fizička aktivnost, a deo masnoće se uz pomoć enzima razgradi u jetri.

 - Nakon tretmana kavitacije obavezna je limfna drenaža, kako bi se oslobodjene masnoće i razgradjeni produkti što pre eliminisali iz tela.

 - Bitno je istaći da napredna tehnologija ultrazvučne kavitacije selektivno razbija potkožne masne ćelije, dok koža, krvni sudovi, nervi ,mišići ostaju netaknuti. Tajna leži u tačno odredjenoj frekvenciji ultrazvuka na koju reaguju isključivo masne ćelije. Nakon, i u toku tretmana nema bolova, neprijatnosti te se klijenti može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

 - Rezultati su brzi i trajni, već nakon prvog tretmana. Preporučuje se 3 do 6 tretmana, jednom nedeljno. Potrebno je piti do 2l tečnosti, blago korigovati ishranu, i ako je moguće pojačati fizičku aktivnost.

MASAŽA

Estetik slim studio - MASAŽA - 1
Estetik slim studio - MASAŽA - 1
- Masaža je jedna od najstarijih metoda lečenja, smatra se da se koristi već 5000 godina. Koreni masaže potiču od Kineske kulture koja je koristila masažu za ublažavanje bola, nastalog od teškog fizičkog rada. I stari Grci i Rimljani su je koristili u iste svrhe.
- Dobra masaža deluje na svim nivoima. U fizičkom smislu ona opušta i omekšava mišiće, smanjuje bol i napetost, ubrzava vensku cirkulaciju, pospešuje limfni tok, ubrzava metabolizam, rasteže vezivno tkivo zglobova i poboljšava elastičnost kože.
- Na mentalnom nivou, masaža nas oslobađa stresa i relaksira, ali nam i pomaže da sagledamo svoje telo u celini, da postanemo svesni vlastite energije. Dobra masaža stvara osećaj ugodnosti, poverenja i radosti.


- Klasična ili higijenska masaža se radi u cilju jačanja imunološkog sistema. Masaža je najbolja preventiva dobrom zdravlju.
- Relax masaža se radi u cilju potpunog opuštanja organizma, otklanjanju napetosti i stresa.
- Terapeutska masaža se primenjuje kod raznih povreda i oboljenja.
- Masaža svećom je masaža tela ili lica esencijalnom svećom. Sveća je načinjena od 100% prirodnih, čistih i koncentrovanih esencijalnih ulja, koja će zadovoljiti potrebe svih tipova kože, a aromatični mirisi će uravnotežiti telo i duh.
Masaža lica ''200 beauty'' pokreta
Anti-age masaža lica, vrata i dekoltea. Masaža lica otklanja umor, glavobolju i iscrpljenost te izaziva osećaj vedrine, postiže se zdrav i sjajan igled kože.

NEGA TELA

Estetik slim studio - NEGA TELA - 1
Estetik slim studio - NEGA TELA - 1
Estetik slim studio - NEGA TELA - 1
Estetik slim studio - NEGA TELA - 1
- ENDERMOLOGIJA
- LPG
- ELEKTROSTIMULACIJA
- GIPSANE BERMUDE
- THALGO
- TRETMAN ALGAMA
- DETOKSIKACIJA

- ENDERMOLOGIJA ; LPG
Celulit je bolest modernog doba. Popularno ga nazivamo “narandžina kora”, a podrazumeva promene u potkožnom vezivnom tkivu, gde se već u mladosti počinju nakupljati masne ćelije, koje zajedno sa viškom tečnosti u međućelijskom prostoru, stvaraju nakupine, spolja vidljive kao celulit.

- ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA - ELEKTROLIPOLIZA
Elektrostimulacija mišića je elektro-terapijski tretman niskofrekventnih struja. 
Mišićna aktivnost podstiče se postavljanjem elektroda na problematične, ciljane delove tela, gde stvaraju specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: 
- uklanjanje masnoća
- mršavljenje
- uklanjanje celulita
- rast tj. povećanje mišićne mase
- relaksaciju
- eliminaciju toksina itd.

- GIPSANE BERMUDE
"Gipsane Bermude" su tretman koji se koristi za tretiranje celulita (edematozna forma), lokalizovane masnoće i neelastičnosti kože.- DETOKSIKACIJA
- Ima zadatak da pospeši proces čišćenja organizma od raznih toksina. Toksikacija organizma odvija se svakodnevno usled nezdrave ishrane, pušenja, udisanja raznih štetnih materija, nedostatka fizičke aktivnosti, I uopšte vodjenja jednog nezdravog načina života.
- U našem studiu možete dobiti korisne savete koji se odnose na ishranu, ali Vam možemo preporučiti i razne metode
LIMFNA DRENAŽA je najbitniji deo detoksikacije jer podstiče limfni tok, čime se ubrzava izbacivanje toksina.
GUAM BLATOje prirodni ekstrakt alge MARINE. Omogućava detoksikaciju tela, jer je bogato vitaminima i mineralima.
THALGO-maska od mikronizovanih morskih algi idealno je rešenje za aktiviranje metabolizma i dreniranje organizma.

- RADIOTALASI - RT TEHNOLOGIJA
Konačno i kod nas! Nova tehnologija koja istovremeno uklanja masnoću i celulit i zateže opuštenu kožu. Zašto da radite tri stvari posebno kada vam pružamo mogućnost da to uradite odjednom! Tretman radiotalasima je savremeni, nehiruški metod za zatezanje kože, redukciju celulita i masnih ćelija. Celulit predstavlja spor, degenerativni proces koji se dogadja u potkožnom masnom tkivu.

MIKRODERMOABRAZIJA

Estetik slim studio - MIKRODERMOABRAZIJA - 1
Estetik slim studio - MIKRODERMOABRAZIJA - 1
- Mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuma, koji ujedno vrše i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže je mikrodermoabrazija. Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju. Ovaj ciklus traje 2 nedelje, a u zrelijim godinama se usporava, pa ga treba ubrzati. Kod masne kože mladih ne dolazi do redovnog ljuštenja starih ćelija što stvara sklonost ka aknama. S toga se ovaj tretman preporučuje i mladim i zrelim kožama.


PREDNOSTI i PRIMENA DERMA PILINGA:
- Eliminacija sitnih linija i bora
- Uklanjanje ožiljaka od akni
- Eliminacija hiperpigmentacija
- Smanjenje proširenih pora
- Minimizacija strija
- Lifting kože

TRETMANI LICA

Estetik slim studio - TRETMANI LICA - 1
Estetik slim studio - TRETMANI LICA - 1
Estetik slim studio - TRETMANI LICA - 1
Estetik slim studio - TRETMANI LICA - 1
- Nudimo Vam razne tretmane za ishranu, hidrataciju i lifting lica:


- TRETMAN OPTIMALNE HIDRATACIJE - intenzivno vlaži gornje slojeve kože. Smanjuje vidljivost bora. Koža je preplavljena svežinom, meka, glatka i gipka. Namenjen je svim tipovima kože i svim starosnim dobima sa problemom dehidratacije.
- LIFTING TRETMAN SA VITAMINOM C - vidno zateže kožu, glačaju se bore i mrežice bora. Koža je čvršća i vraćeni su joj energija, tonus i elastičnost. Vitamin C dokazano deluje protiv starenja kože, jer ima snažna antioksidaciona dejstva, neophodan je u sintezi kolagena u koži. Vraća elastičnost, smanjuje napetost u koži, jača zidove krvnih sudova i smanjuje vidljivost tamnih fleka i pegica. Takodje deluje protivupalno.
- TRETMAN ZA IZBELjIVANjE HIPERPIGMENTACIJA - progresivno uklanja vidljive fleke. Smanjuje učestalost pojave novih pigmentacija. Koža postaje ravnomerne boje, svetle i prozračne. Preporučuje se svim tipovima kože sa izraženim hiperpigmentnim flekama, nastalim usled štetnog dejstva UV zraka. Baziran je na biljnim ekstraktima sa izbeljujućim svojstvom i vitaminom C.
- EYE CONTUR  tretman koji vraca blistavost konturi oka! Tretman koji smanjuje znake umora i starenja koze. Uklanja tamne kolutove oko ociju, otoke , fine linije i bore.Radi se posebna masaza sa keramicki kasicicaama oko ocne zove. Tretman sa dokazanom efikasnoscu posle samo jednog tretmana. 81% testiranih sa dokazanim anti-wrinkle efektom! Tretaman se preporucuje kao samostalan ili kao dopuna intenzivnom tretmanu. 
- SIBIRSKI ZENSEN je intenzivan tretman, namenjen svim tipovima koze i svim uzrastima. Iz dalekog Sibira Iz dalekog sibira dolazi biljka sa cudotvornim svojstvima zensena.Njena sposobnost da se prilagodi specificnim i ekstremnim uslovima opstajanja rezultira i sposobnoscu da to prenese na kozu, koja postaje otpornija  na spoljasne stresove. Sadrzi ekstarakt biljke zensena, koji kozi vraca energiju i vlaznost. Prosvetljuje kozu, osvezava, sadrzi vitamin C, vraca kozi sjaj, daje joj blistavost. Odlican tretman za pusacke koze, jer vraca kozi svezinu i prosvetljuje. Zelite li blistav porcelanski ten? Isprobajte novi Sothys Sibirski zensen!

OSTALI TRETMANI LICA

Estetik slim studio - OSTALI TRETMANI LICA - 1
Estetik slim studio - OSTALI TRETMANI LICA - 1
- Pored raznih bioloških tretmana nudimo Vam i najsavremeniji tretman radiotalasnog liftinga. RADIOTALASNA energija prodire u duboke slojeve kože, zagreva vlakna kolagena i elastina i stimuliše njihovu produkciju. Dolazi do kontrakcije i remodeliranja kolagene mreže. Koža lica, vrata i dekoltea vidno postaje zategnutija, duboke bore se znatno smanjuju, a koža je revitalizovana.

- Takođe, u našem studiju možete dobiti vrhunsku RUČNU MASAŽU lica, kao i masažu LPG aparatom. To je revolucionarni tretman lepote, koji sprečava znake starenja i uspešno se bori protiv njih. Jedinstveni tretman LPG uređajem Vašoj koži nudi ugodnu mehaničku obradu kojom osnažuje unutrašnju strukturu i time otklanja vidljive znake starenja.

MANIKIR I PEDIKIR

Estetik slim studio - MANIKIR I PEDIKIR - 1
Estetik slim studio - MANIKIR I PEDIKIR - 1
Bulevar Zorana Đinđića 117 - Beograd - Novi Beograd
011 3131500; 062 616884;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Bulevar Zorana Đinđića 117
    +381 11 3131500; +381 62 616884;
Pitaj ESTETIK SLIM STUDIO

Poruku prima: Estetik Slim Studio

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA