EPILION - DERMATOLOŠKI LASER CENTAR

Epilion - dermatološki laser centar

 
 
info@epilion.rs
 
 • TRAJNO, TRAJNIJE, EPILION!
 
     
 
 
 
 • O NAMA
 
 • Dermatološki Laser Centar Epilion postoji još od sredine 2000. godine i imao je tu čast i privilegiju da postavi standarde laserske dermatologije u Srbiji.
 • Član je Američke asocijacije za lasersku medicinu i hirurgiju kao i IALA.
 • U Epilionu rade isključivo lekari specijalisti dermatovenerologije i stručno obučeno medicinsko osoblje.
 • Do sada je kroz Epilion prošlo više od 10.000 pacijenata, urađeno više od 13.500 pregleda i konsultacija, a sve ukupno oko 30.000 različitih tretmana. 
Pogledajte dermatološke ordinacije u Beogradu dermatoloske ordinacije beograd
 
 
 
 • USLUGE
 
 • Ako se pitate zbog čega je potrebno da tretmane obavlja specijalista dermatovenerologije, odgovor je veoma lak – u pitanu je medicinska metoda svrstana u novu mladu oblast, estetsku dermatologiju, i isključivo spada u delokrug rada specijallista dermatologa.
 
 • Epilacija laserom tj. trajna epilacija je medicinska, neinvanzivna i najefikasnija metoda trajnog uklanjanja neželjenih malja. Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake i svetlu kožu, hormonski balans i pozitivan genski status.
 
 • Laserski peeling/rejuvenacija  je veoma efikasna metoda podmlađivanja kože lica sa dugotrajnim efektom. Idealan tretman za ublažavanje ili uklanjanje svih nedosatataka  koje mozemo da vidimo na našem licu. Laserom se uklanja površinski sloj kože čime se otklanjaju pigmentacije, proširene pore, sitne bore, ožiljci ili fleke od akni. Istovremeno, laserska svetlost ima stimulišući efekat na stvaranje novog kolagena, stara i umorna koža postaje čvršća, svežiija i ujednačenog tena. 
 
 • 4D podmlađivanje je tretman kojim se dobija četvorodimenzionalni anti-age efekat, sa izuzetno kratkim vremenom oporavka i dugotrajnim rezultatima. Postiže se dejstvo na dubinskim, središnjim i površinskim strukturama kože, dok se istovremeno ciljano deluje na različite oblike kožnih nesavršenosti. 4D laserskim tretmanom omogućuje se kontrakcija kolagenih vlakana u svim slojevima kože, čime se postiže zatezanje i umanjenje bora i finih linija bez igle. Ukoliko se jednom ovakvom tretmanu doda i intraokularni tj. prelaz kojim se tretirariju fine linije oko oka, tamni kolutovi i podočnjaci, postiže se sveobuhvatni 5D anti-age tretman, kojim se, uz podmlađivanje, licu vraća odmoran i zdrav izgled.
 
 • Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u kožu u malim količinama. Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje od 10 do 30 minuta. Rezultati se vide odmah nakon tretmana. Postiže se efekat zategnutosti, vedrine i hidratacije. Filerom se popunjava volumen kožnog nabora, tako da bore potpuno nestaju. Koža postaje glatka, vraća se mladalačka struktura lica, što čini da se osećate mlađe i prijatnije. 
 
 • Botox je prva linija odbrane u borbi protiv bora. Tretman botoxa je jednostavan, brz – traje oko 15-20 min – bezbolan, bezbedan i efektan. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana, ali puno dejstvo nastaje nakon deset dana od tretmana. Aplikacijom umerene količine botoksa zadržava se potpuno prirodan izraz lica i ni jedan antirid ili krema ne može sa takvim efektom odložiti formiranje i produbljivanje bora na licu. 
 Estetska medicina u Beogradu estetska medicina beograd
 
     
 
 • Oblikovanje tela: 
 
 • Kriolipoliza je najsavremenija, nehirurška, neinvazivna i potpuno bezbedna tehnika za uklanjanjanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita. Idealna je za ljude svih starosnih doba i tipova kože koji imaju blage lokalizivane naslage. Kriolipoliza nije metod mršavljenja, već prava tehnika remodelovanja.
 
 • Zwave terapija radijalnim udarnim talasima je prvi neinvazivni tretman koji omogućuje dugotrajno poboljšanje slabljenja elastičnosti kože usled starenja, kao i efektivnu redukciju celulita.
 
 • Laser Lipo tretman je najsavremeniji neinvazivni, nehiruški metod za preoblikovanje tela koji istovremeno umanjuje masne naslage i zateže kožu. Ovaj revolucionarni laserski metod istovremeno tretira opuštenost kože i neželjene masne naslage. Laser Lipo tretman se može sprovesti na bilo kom delu tela a najčešće se koristi za rigiju abdomena, bokova, ruku, gluteusa, leđa i butina.
 
 • AQUALYX je revolucionarni novi teretman koji predstavlja pravo rešenje za one najtvrdokornije masne nalage koje odolevaju svim drugim pokušajima da ih redukujete: i strogim dijetama i intenzivnom vežbanju. Najkraće rečeno to je najnovija tehnologija za korekciju lokalizovanih masnih naslaga korišćenjem nehirurške metode. Uspešno dovodi do značajne redukcije lokalizovanog masnog tkiva na tretiranim zonama i kod žena i kod muškaraca.
 
 • ALIDYA anticelulit tretman je prvi injekcioni rastvor koji je indikovan za lečenje celulita. Baziran je na skupu amino-kiselina i isključivo za medicinsku upotrebu putem mezoterapijskog protokola.
 
 • Tretiranje strija i ožiljaka laserom se savetuje kod osoba svih uzrasta. Preporučuje se što ranije početi sa tretmanima, iako se dobar efekat dobija i kod starijih promena.
 
 • Lasersko vaginalno podmladjivanje ili laserska neinvazivna vaginoplastika efikasno će poboljšati tonus jačinu i kontrolu vaginalnih mišića. Takodje efikasno smanjuje unutrašnji i spoljašnji dijametar vagine. Laserska neinvazivna vaginoplastika je potpuno bezbolna i jednostavna metoda koja već posle jednog tretmana rešava problem i preventira potrebu za hirurškim zahvatom u budućnosti. 
 
 • VISIA dubinska analiza individualnih karakteristika vašeg lica pruža realne, individualne i neophodne informacije o vašoj koži. Analizu prate preporuke za negu i mogući programi podmlađivanja u budućnosti za vaš jedinstven ten.
 
 • Gljivična infekcija noktiju najčešće se javlja kod odraslih osoba, može zahvatiti jednu nokatnu ploču ili više njih. Može biti udružena sa gljivičnom infekcijom kože, češće stopala ali i kože na šakama. U lečenju gljivične infekcije noktiju primenjuje laserska terapija koja je pokazala veoma dobre rezultate bez ikakvih neželjenih efekata. 
 
 • PREGLED VASKULARNIH (hemangiomi, port wine stain, telangiektazije....) i PIGMENTNIH LEZIJA (nevusi, hiperpigmentacije, benigni i maligni pigmentni tumori....), postavljanje tačne dijagnoze i indikacija za različite terapijske modalitete (laser, krio, radiotalasi, hirurgija...) za uklanjanje istih.
 
 • KRIOHIRURGIJA - upotreba tečnog azota, pomoću najsavremenijeg aparata Brymill sa različitim vrstama aplikatora u zavisnosti od medicinskih indikacija (benigni tumori i proliferacije, virusna oboljenja kože...).
 
 • ELEKTROHIRURGIJA - radiotalasi, upotreba naizmenične struje, kao različitih oblika i tipova elektroda za uklanjanje benignih kutanih lezija (elektrofulguracija, elektrokoagulacija, elektrosekcija...)
 
 • DERMATOSKOPIJA - Dermatoskopski pregled i fotografisanje pigmentnih i nepigmentnih lezija (nevusi, druge pigmentne lezije, benigni i maligni tumori)
 
 
 
 • Najduže iskustvo sa dermatološkim laserima i kontinuirana primena najviših standarda u radu sa pacijentima!
 
 • RADNO VREME
  radnim danima 10 - 20h
  vikendom 10 - 15h
 
 
 
 
Bulevar Mihajla Pupina 4 - Beograd - Novi Beograd
011 3111411;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Bulevar Mihajla Pupina 4
  +381 11 3111411;

Poruku prima: Epilion - dermatološki laser centar

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA