Sudski tumač za češki jezik, Prevodilac za češki jezik

Sudski tumač za češki jezik Beograd

Sudski tumač - worldwide translations

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 6 poslovni centar UŠĆE 011 2120968 |
011 2200511 |
SUDSKI TUMAC ZA CESKI JEZIK. Prevod sa češkog ili na češki. Prevođenje svih vrsta dokumenata i tekstova sa ili bez overe sudskog tumača. Pisani i usmeni prevodi sudskih prevodilaca. Brzo i efikasno po povoljnim cenama prevoda - usluge sudskih tumača za češki jezik. Brzi prevodi najvišeg kvaliteta. Nudimo usluge usmenog prevođenja sa češkog jezika ili na češki jezik - konsekutivno i simultano prevođenje. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevodi ličnih dokumenata kao što su uverenje o državljanstvu, izvod iz matične knjige rođenih, potvrda o prebivalištu, diplome, svedočanstava, prevodi radne dozvole, dozvole boravka, pasoša, lične karte, prevod medicinske dokumentacije i svih ostalih ličnih dokumenata. Nudimo Vam prevođenje audio i video zapisa, filmova i serija i ostalog multimedijalnog sadržaja.
SUDSKI TUMAČ ZA CESKI JEZIK. Prevođenje sa češkog jezika ili na češki jezik. Pisani ili usmeni prevodi ovlašćenog sudskog tumača za češki jezik. U našoj ponudi su usluge iskusnih stručnih prevodilaca za češki jezik po pristupačnoj ceni. Prevodi ličnih i pravnih dokumenata uz overu ovlašćenog sudskog tumača za češki jezik. Naši sudski prevodioci na usluzi su Vam 24 sata. Prevodimo na češki lična dokumenata kao što su: izvodi iz matičnih knjiga, potvrde o državljanstvu, uverenja o prebivalištu, diplome, diplomski radovi, svedočanstva, prepis ocena i nastavni plan, biografije, zahtevi za dobijanje viza, dozvole za boravak, radne dozvole, potvrde o stanju računa u banci, lične karte, vozačke dozvole, pasoši. Poverite našim prevodiocima sve Vaše tekstove na češkom jeziku. Svaki preveden tekst sa češkog ili na češki jezik može biti overen pečatom sudskog tumača.

Milena Mirkić sudski prevodilac

Milena Mirkić sudski prevodilac logo
Beograd, Mirijevo, Koste Nađa 28 064 3419984
Milena Mirkić sudski prevodilac logo
SAMOSTALNI PREVODILAC SUDSKI TUMAČ ZA ČEŠKI JEZIK Vrste prevoda: - prevodi bez overe sudskog prevodica - prevodi sa overom sudskog prevodica - književni prevodi Prevodi svih vrsta dokumenata sa češkog jezika na srpski i obrnuto Oblasti prevođenja: - sve vrste zvaničnih dokumenata (diplome, svedočanstva, uverenja, izvodi iz matičnih knjiga, privrednog registra, vozačke i saobraćajne dozvole, potvrde iz banaka i sl) - pravo (ugovori, zakoni i ostali propisi, ovlašćenja, žalbe i sl) - ekonomija, finansije - tehnička dokumentacija (katalozi, uputstva za upotrebu, specifikacije proizvoda i sl) - medicinska dokumentacija - knjževni tekstovi - ostalo Za ponudu cene i roka isporuke prevoda možete poslati upit na e-mail adrese ili ili pozvati na broj 064-341-99-84
Prevodilačka agencija Oxford logo
OVLAŠĆENI SUDSKI TUMAČ ZA CESKI JEZIK. TEKSTOVI IZ OBLASTI PRAVA, EKONOMIJE, FINANSIJA, TEHNIKE I INDUSTRIJE, IT, KNJIŽEVNI TEKSTOVI, USKOSTRUČNI TEKSTOVI, RADOVI NA ČEŠKOM JEZIKU KOJE TREBA PREVESTI NA SRPSKI ILI NA SRPSKOG NA ČEŠKI JEZIK – POVERITE NAMA. UKOLIKO VAM U GOSTE DOLAZE POSLOVNI SARADNICI IZ INOSTRANSTVA OBRATITE NAM SE KAKO BISMO VAM OBEZBEDILI PREVODIOCA. SUDSKI TUMAČI ZA ČEŠKI JEZIK STOJE VAM NA USLUZI 24 SATA. Naši visokokvalitetni prevodi mogu imati overu ukoliko to zahteva priroda dokumenta koji se prevodi . Nudimo Vam prevođenje svih vrsta multimedijalnog sadržaja sa češkog ili na češki jezikNajpovoljnije cene za najviši kvalitet prevodilačkih usluga sudskih prevodilaca za češki jezik.
Prevodilačka agencija Eurotranslate logo
Prevođenje stručnih tekstova i stručne literature sa češkog jezika i na češki jezik. Naši sudski prevodioci i verifikovani sudski tumači za CESKI JEZIK uradiće za Vas kvalitetan prevod tekstova, dokumenata i drugih sadržaja na češkom Jeziku.
Prevodilačka agencija Language Shop logo
Language Shop sudski tumači - OVERENI PREVODI DOKUMENATA I TEKSTOVA NA češkom jeziku. USMENO PREVOĐENJE sa češkog jezika i na češki jezik.

Prevodilački centar IPM Prevodi

Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 2145370 |
063 7578822 |
Prevodilački centar IPM Prevodi logo
Ovlašćeni sudski tumači za CESKI jezik. U najkraćem i unapred dogovorenom roku biće Vam dostavljeni overeni prevodi sa češkog bez obzira na vrstu teksta ili posebne dokumentacije. Overeni prevod na češki jezik. Stručni tekstovi na češkom Jeziku naša su specijalnost.
Prevodilačka agencija Todorović logo
SUDSKI TUMAC Todorović, sudski tumači ZA CESKI JEZIK. Overeni prevodi sa češkog jezika i na češki jezik. Usmeni prevodi, prevodioci sa velikim iskustvom.

Prevodilačka agencija Metafraza

Prevodilačka agencija Metafraza logo
Beograd, Banovo Brdo, Vladimira Rolovića 9a 011 2515480 |
064 1105419 |
Prevodilačka agencija Metafraza logo
SUDSKI TUMACI CESKI JEZIK. PREVOD SA ČEŠKOG I NA ČEŠKI . OVEREN PREVOD… PREVODI LIČNIH DOKUMENATA NA ČEŠKI JEZIK. PREVOD TEKSTOVA IZ SVIH OBLASTI I DELATNOSTI . Dugogodišnje iskustvo u prevođenju tekstova. Stroga selekcija saradnika… PREVOĐENJE VEB SAJTOVA NA ČEŠKI JEZIK ILI SA ČEŠKOG JEZIKA!

Prevodilica

Beograd, Zvezdara, Vranjska 4/1 011 4085868 |
065 2565622 |
SUDSKI TUMAČ ZA CESKI JEZIK. PREVOĐENJE SA ČEŠKOG JEZIKA ILI NA ČEŠKI JEZIK . PISANI ILI USMENI PREVODI SERTIFIKOVANOG SUDSKOG TUMAČA ZA ČEŠKI JEZIK . U PONUDI IMAMO PREVODILAČKE USLUGE ISKUSNIH STRUČNIH PREVODILACA ZA ČEŠKI JEZIK PO POVOLJNIM CENAMA. KVALITETNI I BRZI PREVODI TEKSTOVA NA ČEŠKOM JEZIKU! USMENO PREVOĐENJE SA ČEŠKOG JEZIKA ILI NA ČEŠKI JEZIK . AKO VAM JE HITNO POTREBAN PREVOD, OBRATITE NAM SE! POVERITE NAŠIM SUDSKIM TUMAČIMA TEKSTOVE NA ČEŠKOM JEZIKUSUDSKI TUMAČI CESKI – VAMA NA USLUZI.
SUDSKI TUMAČI ZA CESKI JEZIK. Prevodi svih vrsta tekstova na češkom jeziku. Usmeno i pisano prevođenje na češki jezik.

Poliglotika prevodi

Beograd, Savski Venac, Beogradska 34 011 2754841 |
064 5865678 |
SUDSKI TUMAC ZA ČEŠKI BEOGRAD. PISANI OVERENI PREVODI DOKUMENATA NA ČEŠKI JEZIK ILI OVERENI PREVODI DOKUMENATA SA ČEŠKOG JEZIKA. USLUGE PREVOĐENJA USMENO NA SASTANCIMA. U mogućnosti smo da za Vas uradimo i hitno prevođenje dokumenata. Svaki prevedeni dokument može imati i pečat sudskog tumača. Cilj nam je da i u budućnosti održimo kvalitet prevodilačkih usluga sa češkog jezika i na češki jezik, kao što je to bilo do sada.

Agencija za prevodjenje BG Prevodi

Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
Beograd, Novi Beograd, Vladimira Popovića 38-40 011 7156866 |
062 629262 |
Agencija za prevodjenje BG Prevodi logo
SUDSKI TUMAČ ZA CESKI JEZIK. Pisano i usmeno prevođenje tekstova i dokumenata sa overom ili bez na češki jezik.

Abc Prevodi

ABC Prevodi logo
Beograd, Savski Venac, Admirala Geprata 2 011 6685537 |
069 664602 |
ABC Prevodi logo
SUDSKI TUMAC ZA CESKI. Prevodi sa češkog jezika overeni pečatom ovlašćenog sudskog tumača. Prevod svih vrsta tekstova na češki jezik. Predvođenje dokumenata na češkom jeziku. Konsekutivno i simultano prevođenje na češki jezik.

Agencija Spotter - Tina Samardžić

Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10ž 011 4056492 |
063 240264 |
Agencija Spotter - Tina Samardžić logo
SUDSKI TUMAC ZA CESKI jezik. Pečatirani prevod sa češkog jezika ili na češki jezik.

Tomašević aleksandra sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Gandijeva 73 011 2277821

Miletin verona sudski prevodilac

Beograd, Vračar, Braničevska 8 011 2452582

Leonhardt petr sudski prevodilac

Beograd, Stari Grad, Topličin venac 14 011 2186958 |
011 3287211 |

Jerkić branka sudski prevodilac

Beograd, Zvezdara, Blagajska 6 011 2880335

Ivanović lejla sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 83 011 3018775

Čović mirjana sudski prevodilac

Beograd, Savski Venac, Savska 13 011 6645281 |
063 7833039 |

Atanasković gordana sudski prevodilac

Beograd, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 159 011 3016032
Back to Top