AMA GROUP

Ama group

 
 
office@amagroup.co.rs
 
 • DRVENA STOLARIJA
 • PODNE OBLOGE - LAMINAT, PARKET
 • SIGURNOSNA VRATA
 
 
 
 • DRVENA STOLARIJA
  Stolarija Am Međugorje je napravljena iz želje da se kreira jedinstven i ekskluzivan ugođaj u Vašem domu, gde se najbolja majstorska tradicija kombinuje sa najnaprednijom proizvodnom tehnologijom. Sve ovo, zajedno sa pametnim i pažljivim odabirom materijala čija se vrednost povećava upotrebom specijalnih zaštitnih lakova i boja čini jedinstveni rad neuporedive lepote.
 
    
 
 • UNUTRAŠNjA STOLARIJA
  ULAZNA VRATA
  SOBNA VRATA
  SIGURNOSNA VRATA
 
 • ULAZNA VRATA
  Prestižna kolekcija ulaznih vrata iz Am Međugorja u furniranoj , medijapan , lakiranoj ili izvedbi od punog čamovog drveta imaju za cilj da zaista budu deo Vašeg enterijera. Dimenzije vrata su 110/130x210cm. U zavisnosti od modela moguće je zastakljivanje uklada. Postoji paleta boja kojom se lakira. Moderne i estetski čiste linije ove kolekcije garantuju zadovoljenje najprofinjenijih ukusa danas ali i u budućnosti.
 
                      
 
 • SOBNA VRATA
  Prestižna kolekcija sobnih vrata Am Međugorje u furniranoj, medijapan, lakiranoj ili izvedbi od punog čamovog drveta imaju za cilj da zaista budu deo Vašeg enterijera. Vrata su izrađena od medijapan ploče 3.2/5mm debljine, ispunjena kartonskim saćem. Štok je izrađen od punog čamovog drveta. U ponudi su sa samoštelujućim lajsnama i klasični na koji se stavljaju pervajz lajsne. Postoji paleta RAL boja kojim se farbaju vrata. Dimenzije sobnih vrata su 70/80/90x205x10cm.
 
                               
 

SIGURNOSNA VRATA
Izuzetna kolekcija sigurnosnih ulaznih vrata izrađenih od metala (prema standardu ISO 9001), sa krilom debljine 7cm. Čelični lim je debljine 2mm, sa ojačanim klinovima ibravom iz dva dela. Sigurnosna vrata su ispunjena specijalnim poliuretanskim saćem. Unutrašnjost sigurnosnih vrata je ojačana metalnim šipkama, štok od ojačanog čelika dok je prag od hromiranog čelika. Dimenzije vrata su 95x205cm. Sistem zaključavanja je u 12 tačaka sa kodiranom bravom i kompletom od 6 kodiranih ključeva.

 
                            
 
 • SPOLjAŠNjA STOLARIJA
  PROZORI
  BALKONSKA VRATA
 
 • SPOLjAŠNjA STOLARIJA
  Prozori i balkonska vrata su izrađeni od čamove građe prve klase i premazani su zaštitnim premazom a po želji mogu biti lakirana. Ugrađuje se pokretno nagibni ROTO okov (KVN), IZO staklo 4+6+4. Prozori i balkonska vrata imaju EURO FALC I aluminijumsku okapnicu.
  Kvalitet proizvoda: Stolarija je urađena po ISO standardu.
  Proizvođač poseduje TUV sertifikat.
 
 • PROZORI
 
        
 
 • BALKONSKA VRATA
 
                                       
 
 
 
 • PODOVI
  LAMINAT
  PARKET
 
          
 
 • LAMINAT
 
 • Podovi predstavljaju važan deo Vašeg stambenog i poslovnog prostora, oplemenjuju ga i čine toplim i prijatnim. Laminati su prve klase 7 i 8mm, KL 31 i 32, proizvođač Egger i Kronofix. U ponudi imamo uvek standardne dezene. Optički savršena podna obloga s izgledom drveta, otporna je na vlagu, mrlje i hemikalije. Vrhunski kvalitet i visoka otpornost površine pogodni su kako za stambene prostore, tako i za intenzivne poslovne prostore. Jednostavna ugradnja pomoću klik sistema spajanja ploča bez lepljenja.
 
                                       
 
                                       
 
 • Zahvaljujući veličini ploče postavljanje laminata je jednostavno i u vlastitoj izvedbi.
 • Izdvajamo laminatne podove imitacije pločica, oblikovanih i profiliranih površina, sa posebnim i uverljivim izgledom.
 • Debljina je 7-8mm, dim. 1285x192mm, paket 9kom (2.22m2), HDF vlaknena ploča.
 
                                       
 
                                       
 
 • PARKET
 
                       
 
 
 
 • O NAMA
 
 • Kompanija AMA group doo posluje na tržištu Srbije od 2001. godine. Menadžment kompanije, kvalitet proizvoda i odlična poslovna filozofija, u kojoj klijenti zauzimaju centralno mesto, doprineli su da se AMA group za vrlo kratak vremenski period odlično pozicionira na konkurentskom tržištu Srbije. Prateći svetske trendove i uvodeći stalne inovaciuje u asortiman, kompanija AMA group je održala kvalitet koji su prepoznali kupci koji se iznova vraćaju i iskazuju svoje poverenje. Kompanija AMA group se bavi uvozom i prodajom laminatnih podova, parketa i drvene stolarije. U okviru ponude laminatnih podova nudi proizvode poznatih
  evropskih proizvođača kao što su Egger, Kronofix, Kosche..., u preko trideset vrsta i debljina. Iz ponude se izdvaja vrhunska drvena stolarija Ama Međugorje iz Banja Luke. Prestižna kolekcija stolarije, izrađena od odabranog drveta smreke, bora i jele, ima za cilj da zaista postane deo Vašeg prostora. Moderne i estetski čiste linije ove kolekcije garantuju zadovoljstvo najprefinjenijih ukusa danas i ubuduće.
 
 
 
Borhesova 25 - Beograd - Zemun
011 3757600; 011 3757611;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Zemun Borhesova 25
  +381 11 3757600; +381 11 3757611;
  Lokacija
 2. Beograd Stari Grad Venizelosova 60
  +381 11 3391707;

Poruku prima: Ama group

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2021 :: Powered by PORTALSRBIJA