ALEKSANDAR TEAM

Aleksandar team

 
 
 salon@aleksandar-team.co.rs
 
 • FRIZERSKI SALON
 • AKADEMIJA - POSTANI i TI VRHUNSKI FRIZER
 
                                  
 
 
 • Naša vizija je pružanje glamura, uzbuđenja i inovacija.

  Kako bi ostvario tu viziju, Aleksandar team već deset godina kombinuje kreativnost i talenat.Vođen kreativnom vizijom i pažljivim odabirom preparata, Aleksandar team uspostavlja standarde edukacije, inovacije i umetničkog usavršavanja.

 

 • Jedna od osnova Aleksandar team-a se nalazi u konstantnoj edukaciji zaposlenih i njihovom unapređivanju novim tehnikama i modnim trendovima.

  Svi članovi tima u potpunosti su posvećeni klijentu, savetujući ga kako da neguje i stilizuje svoju frizuru, uključujući savetovanje vezano zanegu kose i stilizaciju frizure do sledeće posete.Umetnost konsultacije smatra se za osnovnu veštinu i čini suštinski deo edukacije stiliste.

 

           
 
 
      
 
 
 • Naša filozofija se sastoji u tome da se klijent oseća dobro i da izgleda dobro.
 
 • Naši stručnjaci osiguraće vam nezaboravno iskustvo sa svakom posetom. Naši klijenti uvek će dobiti dodatne konsultacije kako bi odredili svoje želje i potrebe. Svi članovi tima rade zajedno, komponujući tako individualni look i stil koji će odgovarati vašoj ličnosti, načinu života i modnimtrendovima.
 
      
 
 • ...motivisano razmišljanje, kreativno upravljanje, umetnička interpretacija, inovativni idealizam,nesebična edukacija, brižna inspiracija...
 
                                  
 
 

 

 • Aleksandar team vas poziva da doživite jedinstveni spoj imaginacije i inovacije. Pružićemo vam opuštenu, zabavnu atmosferu u kojoj možete da uživate u profesionalizmu naših talentovanih stilista, dok se posvećuju vašem izgledu.

  Naša filozofija: da stvorimo savršenu frizuru koja je laka za održavanje, i odgovara vašem izgledu i životnom stilu

  Naš najveći adut je pružanje maksimalnog ugođaja.
  Naš prioritet je vaš komfort i zadovoljstvo.

  Ukoliko ste energični i volite izazove u dinamičnom okruženju, budite naši klijenti.
 
      
 
 
 • Aleksandar team, sa svojim osnivačem Aleksandrom Sretenovićem, jedan je od lidera savremene frizerske struke na našim prostorima.

  Svojom energijom je uneo kreativnu svežinu i postao nezaobilazni deo celokupne modne scene.Aleksandar team je za ovih 10 godina bio permanentno u usponu,tako da u budućnosti očekujem još puno pozitivnih i uspešnih koraka, kako na stručnom, tako i na edukativnom planu.
 
      
 
 
 • ALEKSANDAR URBAN ACADEMY
 
 • Potpuno drugačija od svih postojećih akademija za frizere na našim prostorima, namenjena svima koji imaju potrebuda zakorače ispred vremena u kome živimo i budu mnogoviše od frizera.

  ALEKSANDAR URBAN ACADEMY vas poziva dapostanete deo našeg tima i pođete sa nama na novo,kreativno putovanje!

  Izvor našeg samopouzdanja i sigurnosti je visok nivoznanja. Za naše najkreativnije i najuspešnije radove zaslužno je dobro poznavanje problematike frizerskog zanata. Ništa ne prepuštamo slučaju niti sreći, zato što to nije potrebno!
 
      
 
 
         
 
 
 
Bulevar despota Stefana 34a - Beograd - Stari Grad
011 3225632;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Stari Grad Bulevar despota Stefana 34a
  +381 11 3225632;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Aleksandar team

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2019 :: Powered by PORTALSRBIJA