AGENCIJA ČIGRA IGRA

Agencija čigra igra

 
 
 • DEČIJI ANIMATORI
 • DEČIJI ROĐENDANI
 • DEČIJE IGRAONICE
 
 • ŽELIŠ ZABAVU? VOLIŠ IGRU? POZOVI ČIGRU
 
 • ČIGRA IGRA je agencija za animaciju i organizovanje zabavnih aktivnosti dece
 
  
 
 • KO JE ČIGRA?
  Studio za animaciju dece ČIGRA broji petnaest članova koji pet godina aktivno rade na organizaciji programa svih vrsta animacije za decu predškolskog i školskog uzrasta. Mi smo TIM mladih ljudi, mahom prosvetne struke: učitelji, vaspitači, profesori fizičkog vaspitanja ali među nama su i glumci, pevači, sportisti, izviđači, balerine i mnoge druge profesije naših članova koji kvalitetu rada ČIGRE i stalnim inovacijama u radu, doprinose upravo zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu sa decom na raznim nivoima, svojom kreativnošću i duhom
 
 • KAKO RADIMO?
  Osluškujući dečjie želje i zahteve gotovo u svim sferama dečjih interesovanja (muzika, ples, film, pozorište, sport, moda itd.) trudimo se da ponudimo sadržaje koji ne izlaze iz okvira igre i zabave, ali osim igraonog imaju i obrazovni i vaspitni karakter. Izbor igara i aktivnosti koje sprovodimo sa decom, adekvatan je uzrastu.
 
 • GDE i ŠTA RADIMO?
  Već pet godina uspešno organizujemo razne programe namenje deci uzrasta od 1-13 godina sa najrazličitijim brojem učesnika (od 5 - 600 učesnika). Pored više od 1500 proslava rođendana koje smo realizovali ne samo u Beogradu već i u drugim gradovima Srbije (Mladenovac, Vršac, Kanjiža, Kačarevo, Novi Sad, Pančevo, Niš...) kao i velikog broja novogodišnjih programa koje smo izvodili mahom u prostorijama preduzeća koja su nas angažovala.
 
 • Naš program je izvođen kako u zatvorenim prostirama, tako i u prirodi i to tokom čitave kalendarske godine, što znači da smo imali priliku da radimo i na ledenim površinama u zimskom periodu, ali i u bazenima, na brodovima, splavovima i sl. tokom leta.
 
 
 
XI Krajiške divizije 49 - Beograd - Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo
063 8307030; 063 7767010;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Vidikovac, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo XI Krajiške divizije 49
  +381 63 8307030; +381 63 7767010;

Poruku prima: Agencija čigra igra

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA