ADVOKATSKA KANCELARIJA TOMIĆ I PARTNERI

Advokatska kancelarija tomić i partneri

 
 
mtomic@akt.co.rs
 
  • Advokatska kancelarija Tomić i partneri je jedna od vodećih advokatskih firmi specijalizovanih za poslovno pravo sa sedištem u Beogradu, Srbija. Opremljena je da svojim klijentima pruži svaku vrstu pravne pomoći na najbrži i najpouzdaniji način.
 
  • Za sedamnaest godina postojanja naši advokati su stekli veliko iskustvo u pružanju pravnih usluga svojim klijentima u mnogim oblastima srpskog privrednog prava: privatizaciji, osnivanju mešovitih preduzeća, poreskim propisima, uvozno-izvoznim poslovima i radnim odnosima. Kancelarija je posebno specijalizovana za poslove privatizacije i svojinske trasnformacije, strana ulaganja i patentno i autorsko pravo. Kancelarija sarađuje sa Ministarstvom za privredu i regionalni razvoj Republike Srbije, Agencijom za privatizaciju, trgovinskim sudovima i Višim trgovinskim sudom. Uz pravnu pomoć, kancelarija zajedno sa većim brojem iskusnih konsultantskih firmi obezbeduje kompletne usluge u vezi privatizacije i procene vrednosti preduzeća.
 
  • Advokatska kancelarija Tomić i partneri je osposobljena da ispuni sve potrebe svojih klijenata. Svi u firmi govore neki strani jezik i imaju značajno profesionalno iskustvo iz mnogih područja poslovnog i privrednog prava.Nadamo se da će Vam ova Internet prezentacija pomoći da saznate ko smo, šta radimo i kako Vam možemo pomoci. Možete nam pisati u svako vreme i tražiti dodatne informacije i savete.
 
 
 
Terazije 43/I - Beograd - Savski Venac
011 3033360;
LOKACIJE
    Lokacija
  1. Beograd Savski Venac Terazije 43/I
    +381 11 3033360;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Advokatska kancelarija tomić i partneri

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA