ADVOKATSKA KANCELARIJA GLIŠIĆ

Advokatska kancelarija glišić

 
 
office@glisic.rs
 
ADVOKATSKA KANCELARIJA GLIŠIĆ
 
 • Naša praksa i mesto koje naša advokatska kancelarija trenutno zauzima na srpskom tržištu, postaju sve prepoznatljiviji. Predmet našeg rada čine svi aspekti pružanja pravne pomoći i to konsultacije sa klijentima, vođenje pregovora, izrada nacrta ugovora, davanje pravnih mišljenja, zastupanje pred državnim organima, medijacija, rešavanje sporova i zastupanje u parničnim sporovima. Naše poznavanje tržišta nepokretnosti u Srbiji, i naši saveti u ovoj oblasti, koriste našim klijentima u procesu razvoja njihovih poslovnih projekata.
 
 • Ispravno razumevanje ponekad složenih činilaca u regionalnom okruženju, zajedno sa našim obrazovanjem i stavom, osigurava davanje pouzdanih saveta našim klijentima o investiranju. Naš cilj je da redovno pružamo visokokvalitetne savete, koji objedinjuju tehničku stručnost i razumevanje privrednog okruženja u kome rade naši klijenti.
 
 • Ostajemo odani svojoj jedinstvenoj domaćoj i međunarodnoj tržišnoj strategiji – biti usredsređena advokatska kancelarija sa sposobnostima i iskustvom u pravnom savetovanju i izvršenju složenih transakcija, sačinjavanju detaljnih izveštaja o poslovanju firmi, kojim se obezbeđuje potpuni pregled i pouzdanost u postupcima preuzimanja i spajanja privrednih društava. Naše poznavanje spoljnotrgovinskih i poreskih propisa, pojednostavljuje poslovanje naših klijenata na srpskom tržištu. Pravna pomoć u redovnom radu, koju pružamo na osnovu ugovora o pravnim uslugama, omogućava neposredniju vezu sa klijentima, i dostupnost pravnih saveta u svako doba.
 
 • Advokatska kancelarija osnovana je 1945. godine; naša strategija postavljena je tako da odgovori na zahteve klijenata: dostupnost najboljem pravnom savetu u svakoj situaciji, uz mogućnost izbora prave advokatske kancelarije i efikasne usluge.
 
 
Jurija Gagarina 12 - Beograd - Novi Beograd
011 6304636;
LOKACIJE
  Lokacija
 1. Beograd Novi Beograd Jurija Gagarina 12
  +381 11 6304636;
  Lokacija
 2. Beograd Vračar Trnska 1a
  +381 11 3445656;
Povezane kategorije:

Poruku prima: Advokatska kancelarija glišić

Ime i prezime:*

e-mail:*

telefon:*

Poruka:*

*Obavezno je popuniti sva polja

Back to Top
Portal Srbija logo

Copyright © Portal Srbija 2006-2020 :: Powered by PORTALSRBIJA