Zemun 11080Glavna 18
TC ZEMUNIKUM, Lokal 42
tel
011-261-63-41; 064-126-31-93
 
 
ortocentar11080@gmail.com
 
  • ORTO CENTAR je stomatoloska ordinacija koja se nalazi u samom centru Zemuna, na Muharu, Trg Branka Radičevića 4, koja pruža sve vrste najsavremenijih stomatoloških usluga kao i kompletnu uslugu radiološkog snimanja u stomatologiji.
 
  • Stomatološka usluga se zasniva na svim vrstama konzervativnog lečenja zuba, protetskih radova, hirških intervencija kao i estetskoj stomatologiji kao što je izbeljivanje zuba, stavljanja cirkona na zube i sl.
 
  • Što se tiče stomatološkog snimanja raspolažemo sa najmodernijom opremom visoke tehnologije za snimanje kompletnih vilica, sinusa, TM zglobova kao i opremom za pojedinačno snimanje zuba. Akcenat stavljamo na bezbednost pacijenata i zaštitu od zračenja a sa obzirom da naša oprema smanjuje vreme snimanja za oko 5 sekundi u odnosu na ostale aparate prisutne na tržištu samim tim smanjujemo dozu zračenja za oko 30% u odnosu na ostale digitalne aparate a čak i do 95% manje zračenje u odnosu na klasične rendgen aparate. Svim pacijentima koji dođu kod nas obezbeđujemo besplatan pregled kao i konsultaciju sa ordinirajućim stomatologom.
 
    
 
  • Snimci: ortopan, pojedinacni, sinusiortocentar tim
 
  • Akcenat stavljamo na bezbednost pacijenata pa stoga možemo da se pohvalimo da naša aparatura kod kompletnog snimanja vilice smanjuje vreme snimanja do pet sekundi u odnosu na druge aparate prisutne na našem tržištu a samim tim i do 30 posto smanjuje dozu zračenja na pacijente.
  • Orto Centar poseduje aparate za radiolosko snimanje zuba najnovije generacije marke Instrumentarium.
  • Proizvodimo kvalitetne retroalveolarne (pojedinačne) snimke zuba kao i ortopan (gornje i donje vilice) snimanje.
  • Sem pomenutog snimanja vršimo i snimanje TM zglobova kao i snimanje sinusa.
 
        
 
  • Stomatologija
 
  • Stomatološku uslugu zasnivamo na najmodernijim tehnikama u stomatologiji. Ordinirajući stomatolog se bavi konzervativnim lečenjem pacijenata kao i protetskim radovima a kao stručno lice je uvek voljan da posavetuje pacijente u smeru novih preparata na trzistu koji su u današnje vreme neophodni u prevenciji bolesti zuba. Pored toga ponosimo se našom uslugom u pružanju stomatoloških usluga deci kao i ugradnji ortodontskih aparata (proteza mobilnih i fiksnih) koju sprovodi jedan od najboljih stručnjaka iz te oblasti. Iz oblasti hirurgije pružamo sve vrste hirurških usluga kao sto su operacije umnjaka, apikotomije, hirurško lečenje paradentoze i sl. Estetsku stomatologiju uglavnom zasnivamo na izbeljivanju zuba (spoljnom kao i unutrašnjem kod lečenih zuba) a za pripadnice lepšeg pola ugradjujemo i cirkone kao i drago kamenje u zavisnosti od želje pacijenta.
 
 
 
Povezane oblasti (prikaz po mestu):