Zemun 11080Isidora Stojanovića 105
Plavi horizonti
tel
011-317-05-89; 064-168-26-48
 
 
 • Naša ustanova, dom za smeštaj starih lica i penzionera "Melinum", nastala je u cilju pružanja visokvalitetnih usluga smeštaja, nege i medicinske brige starijim osobama, sve u cilju kako olakšavanja životne situacije njih tako i njihovih porodica.
 
 • Tu smo da našom posvećenošću, profesionalnošću, brigom, toplinom i pozitivnom energijom produžimo i ulepšamo životni vek naših korisnika.
 
          
 
 • Dom za smeštaj starih lica i penzionera, "Melinum", nudi vam luksuzan smeštaj, organizovan po principu dvokrevetnih, trokrevetnih i petokrevetnih soba, moderno i ukusno uređenih te opremljenih svim potrebnim sadržajima, u potpunosti prilagođenim potrebama starijih lica i penzionera.
Domovi za stare u Beogradu domovi za stare beograd domovi za stare
Starački domovi u Beogradu staracki domovi beograd staracki domovi
 
 • Novoizgrađeni namenski objekat "Melinum", pored luksuznih soba opremljenih zasebnim kupatilima, raspolaže i prostranim i lepo uredjenim dnevnim boravkom, kao i ukusno uređenom trpezarijom.
 
          
 
 • Smešten na samo 15ak minuta vožnje od centra grada, Dom za smeštaj starih lica  i penzionera "Melinum" svojim korisnicima prezentovaće jedan novi kvalitet života, u kome će 24h pažnja našeg  stručnog osoblja biti usmerena na zadovoljavanje njihovih potreba i stvaranje osećaja domaćinske  atmosfere u kojoj će moći pronaći toplinu svog novog doma.
  Dom za smeštaj starih lica i penzionera Melinum registrovan je od strane Ministarstva Rada i Socijalne Politike rešenjem br. 022-02-00002/211-19
 
 
 
       
 
       
 
 • USLUGE
 
 • 24h medicinska nega, kao i nadzor lekara opšte prakse i po potrebi specijaliste, osnova su naše ponude korisnicima starije životne dobi, dok će naše negovateljice i medicinske sestre za poluzavisne i potpuno zavisne korisnike pružiti svu neophodnu pomoć pri hranjenju, presvlačenju, održavanju lične higijene, davanju propisane terapije i pružanju sve ostale medicinske pomoći, koja uključuje i nabavku lekova, medikamenata i pomogala.
 
 • Program ishrane sprovodi se pod nadzorom lekara nutricioniste i uključuje tri obroka i dve užine dnevno, a prema potrebi i konkretnom slučaju, pripremaće se i poseban režim ishrane za pojedinačne slučajeve, po preporuci lekara.
 
 • Uz usluge fizioterapeuta, Dom za smeštaj starih lica i penzionera Melinum, na raspolaganje svojim korisnicima pruža i usluge manikira, pedikira, frizera, kao i poseban program aktivnosti osmišljenih od naše socijalne službe, a koji uključuje razne kreativne radionice, organizovanje izleta, odlazaka u pozorište ili bioskop, održavanje predstava, kao i organizovanje proslava rođendana, godišnjica i drugih značajnih datuma naših korisnika
 
       
 
       
 
 • Kompletna infrastruktura doma prilagođena je što lakšem i komformnijem funkcionisanju naših korisnika.
 
       
 
       
 
 
 
Povezane oblasti (prikaz po mestu):