Novi Beograd 11070Jurija Gagarina 16 TC Delta City
tel
011-220-37-85; 011-220-37-86
 
 
adidas@sportvision.co.rs
 
 • Adidas Brand Store okrenut je potrebama različitih grupa sportski orijentisanih potrošača. Proizvodne i marketinške inicijative primarno su fokusirane na ključne globalne sportske kategorije i na tržište sportskog životnog stila.
  Stav branda "Impossible is Nothing" u osnovi je svih inicijativa i predstavlja jačanje spone sa potrošačima.
  Uz širok, ali selektivan pristup distribuciji i strategiju formiranja cena, Adidas se jasno pozicionira kao vrhunski brand na svim pa i na ovom tržištu, nudeći široku gamu proizvoda koji su podeljeni u nekoliko kategorija:
 • adidas Sport Performance
  Deo kolekcije u potpunosti fokusiran na sportiste koji zahtevaju performanse na prvom mestu, a stil na drugom. Svaki sport je važan, međutim osnovne kategorije džoging, fudbal, kosarka i trening primarni su fokus ovog dela kolekcije.
 • adidas Sport Heritage
  Deo je kolekcije koji se osvrće na prošlost tražeći inspiraciju i pravac za autentične i savremene proizvode budućnosti. Ovi proizvodi imaju jasan oslonac u sportu, ali su zamišljeni pre svega kao modni.
 • adidas Sport Style
  Usmeren je na potrošača čija je svest okrenuta stilu i modi, a koji ipak prizeljkuje sportski izgled i stav, ali u novoj, sofisticiranijoj interpretaciji. Sport kao osnova koju adidas i ovaj potrošač dele je ono sto ovaj deo kolekcije čini uzbudljivim i punim potencijala.
 
                       
 
 
 
Povezane oblasti (prikaz po mestu):