Povezane oblasti:

Obuća Pavle

Bela Palanka 18310Naselje Novo Selo bb
tel
018-856-015
fax
018-856-016
 
 
komercijala@obucapavle.rs
info@obucapavle.rs
 
 • "OBUĆA PAVLE ", nastala pre petnaest godina, kao manufakturna radionica, mali porodični biznis, u skromnim uslovima sa svega nekoliko mašina. Tradicija obućarskog zanata u porodici Pavlović, prerasla je u ozbiljnu proizvodnju dečije obuće.

  Prvi dečiji korak bio je inspisracija, ali i velika obaveza. Valjalo je kreirati i proizvesti cipelicu, koja će dečijoj nozi biti pravi oslonac za prve nevešte korake. Odabir materijala i modela morao je biti oličen u kvalitetu proizvedene obuće. Prirodni materijali, modeli zdravstveno testirani, moderan dizajn, prokrčili su put " OBUĆI PAVLE " do najzahtevnijeg i najprobirljivijeg trzišta.

  Iz male radionice iznikla je u savremenu fabriku za proizvodnju dečije obuće.

  Dizajn i konstrukcija obuće u potpunosti prati svetske trendove. Saradjujemo sa stranim i domaćim dizajnerima. Pored estetskog kriteijuma vema važna stavka naše proizvodnje je i zdravstveni aspekt. Zbog toga deo našeg tima čine priznati pedijatri, fizijatri i ortopedi.

  " OBUĆA PAVLE " je brend koji ima svoj identitet i prepoznatljiv je kao takav na lokalnom i međunarodnom tržištu, što potvrđuju mnogobrojne nagrade za kvalitet na sajmovima kože i obuće. Ove godine kao kruna samopregornog rada dodeljeno je priznanje "Menadžer godine 2007" vlasniku i direktoru preduzeća "OBUĆA PAVLE" Srđanu Pavloviću.

  Naš imperativ je trzište Evropske unije. Deo našeg cilja smo ostvarili plasiranjem proizvoda u Nemačkoj i Italiji.

  Mlad, kreativni tim stvara ideje, koje oblikuju vešte ruke majstora obućara. Ova veza je formula uspeha fabrike, koja je odlučila da proizvodi za najzahtevnije i najiskrenije kupce - decu. Njihove zdrave noge u našoj obući garantuju da je naša prvobitna ideja uspela, svaki novi korak je korak budućnosti, zato je " OBUĆA PAVLE " uvek korak ispred !